21. joulukuuta 2011
Örgh prööt

Jjjoo. Joulukuu on mennyt jotenkin vaan lölliessä ja melkeinpä kattoon syljeskellessä. Ei ole ollut pahemmin kerrottavaa, joten ei ole tullut kirjoiteltua tänne mitään. Ei sen puoleen että olisi nytkään, mutta oh well. Kunhan pidän tätä edes joten kuten elossa.

Huuuh. Toinen päivä flunssaa ja olen jo ihan kypsä tähän. En tiedä kumpi on ärsyttävämpää: eilinen kun nenä oli niin tukossa että hyvä kun henkeä sai, mutta niistämisestä ei ollut mitään hyötyä, vai tämä päivä, kun nenä vuotaa kuin hana ja saa koko ajan olla niistämässä. Maanantaina tosiaan alkoi jatkuvalla aivastelulla ja sitten eilen, BAM, täysi nuha ja kurkkukipu päällä. Tänään on sitten vielä lihakset kipeät, ja kuumettakin ehkä - paha sanoa kun ei ole kuumemittaria. Yskääkin kovasti pukkaa, mutta siitä kieltäydyn tiukasti, koska yskä on ehkä maailman rasittavin juttu. Ei voi kuin toivoa että tämä menee nyt tosi nopeasti ohi, koska en ehkä halua sairastaa jouluna. Omppukin kaipaisi lenkitystä, mutta eihän tässä kunnossa musta ole mihinkään lähtijäksi. Toivottavasti ei ala ihan heti kahjoutua, vaikka nyt joudutaankin vaan tyytymään lyhyisiin pissakeikkoihin.

Semminkin saisi tämä flunssa mennä pois, että pitäisi jaksaa ommella Frostbiten pukua. Se on onneksi jo noin puoliksi valmis, vaikka olenkin päässyt sen kimppuun vain viikonloppuisin, eli ei tässä sikäli ole kiire. Silti, here's hoping että tästä taudista ei tule sellainen monen viikon hirvitys niin kuin joillain. Joulun ja Uuden vuoden välillä olisi ainakin tarkoitus taas vallata äitin ompelukone - semminkin kun äiti on joululomalla ja joutaa avustamaan mua parissa kohtaa joiden tiedän olevan hermojeni kannalta vähän hasardeja. Lisäksi sen jälkeen on vielä yksi viikonloppu jonka aikana ehtii ommella, eli ellen ihan vallan kämmää ja heittäydy laiskaksi, oma pukuni valmistuu ihan varmasti ajoissa ja ilman pahempaa kiirettä. Saa sitten nähdä miten sen toisen kanssa käy.

Jos menisi vaikka juomaan lisää teetä.