11. joulukuuta 2008
Näin taas tänään.

Haluaisin intoilla mulle tärkeistä asioista, mutta kukaan ei vouhkaa mun kanssa. Surettaa ja tuntuu yksinäiseltä ja epätärkeältä.

Mulla on oranssia lankaa Haro-pipoa varten.


09. joulukuuta 2008
I've got nothing,
going nowhere


Tänään on taas näköjään yksi näistä päivistä, jolloin kärsitään nimettömästä pahasta olosta ja ollaan huonoja ja paskoja ja masentuineita ilman mitään näkyvää syytä. Nytkin haluaisin vaan käpertyä palloksi ja Olla Surkea. Miten musta taas tuntuu, että kukaan ei tykkää musta? (Wahh wahh wahh, cry more ja tapa ittes.)
Ajattelin tänään kirjoittaakin jotain, mutta eipä siitäkään näköjään tullut taas mitään. How typical. Onko siinä saatana aina pakko käydä niin, että kun on jonkun aikaa ollut hyvä fiilis ja kirjoittaminen on onnistunut ja ideoita on riittänyt, niin sitten pitää tulla paska päivä, joka pilaa kaiken? En tykkää.
Olen vissiin sanonut tästä joskus ennenkin jossain, mutta voi kun sitä voisi vaan päättää, että nyt mä olen Iloinen ja Onnellinen enkä hajoile tasaisin väliajoin. Se olisi niin paljon helpompaa.

Mutta kaikesta huolimatta, isot synttärionnittelut Tierialle. I love you for breaking my brain with your hotness. ♥♥♥


05. joulukuuta 2008
Urgh.

Itsensä pakkosyöttäminen on muuten aivan uskomattoman perseestä. Vaikka ei olisi yhtään nälkä, on vähän niin kuin pakko tunkea ruokaa suuhunsa kutakuinkin normaalikokoinen annos, ettei nyt ainakaan enempää laihtuisi. Mielellään saisi jopa lihoa vähän, mutta se nyt on mun kohdalla ihan turha toivo. Hyvä kun saan itseni juuri ja juuri pidettyä sen 50 kilon maagisen rajan kohdalla. (Tosin nytkin taidan olla hiukan sen alapuolella. :S) Hieman aina huvittaa, kun näkee suosituksia, että mun pituisen ihmisen pitäisi painaa about 60 kiloa. Joo, ei tule ikinä onnistumaan.

Ja miksi kaikki rahanmeno kasaantuu samalle kerralle? Thoth pitäisi saada huoltoon, koska se on ottanut tavakseen samahdella randomisti ilmaan mitään varoitusta aina silloin tällöin, ja poika tarvitsisi myös uuden akun, koska nykyistä ei saa täyden latauksen jälkeenkään enää kuin noin 2 tuntia käyttöaikaa. Akku maksaa Applen sivuilla n. 140 euroa (I knooow) ja huolto who knows kuinka paljon. Kaiken hyvän lisäksi Saaga ja Kira pitäisi saada leikkaukseen, ja ainakin Misan, Nellen ja Ninjan rokotukset olisi pitänyt uusia jo kesällä. Kuka haluaa lahjoittaa mulle oikein paljon rahaa?

Nyt voisin vaikka kirjoittaa pitkästä aikaa. Asleep On The Couch~