22. joulukuuta 2005
Nightmaren pehmeän tuothan jo tänne päin.

Lähdetään huomenna maalle juhlimaan joulua. Takaisin valutaan 26. päivä.

Hyvät joulut kaikille. Pitäkää hauskaa ja saakaa paljon lahjoja. ♥


17. joulukuuta 2005
Just like that. Splat.

Olin taas vaihteeksi niin järkevä ja poltin käsivarteni uuninluukkuun. Sanonpa vaan notta vähän kirpasee.

Äiti imuroi ja tekee mieleni paeta kauas kukkuloille, kun en yhtään tykkää. Synkkää.


16. joulukuuta 2005
Sininen lintu lentää pois.

Bryan Adamsin Anthology! \o/

Pää hajoilee taas kun en vaan osaa. Joskus vaan toivon etten välittäisi niin paljon ja odottaisi niin suuria. Olisi helpompi suhtautua pettymyksiin.

Ahdistaa.


12. joulukuuta 2005
The shiny people over here and the happy people over here.

Mammuttimainen päänsärky. Tuntuu että silmät pullahtaa kohta ulos päästä, kun painetta on vähän liikaa. Olen saanut liikaa unta enkä siltikään tarpeeksi. Sama kaava on toistunut jo vaikka kuinka ja kauan: lääkkeiden avulla nukahdan ihan hyvin illalla ja nukun sikeästi aamuyöhön asti. Jossain neljän maissa aamulla herään enkä saa enää kunnolla unta, ja nukun erittäin katkonaisesti tai en juuri ollenkaan noin seitsemään asti. Kuulen joka aamu kun äipän herätyskello soi. Vähän sen jälkeen yleensä nukahdan lopulta, enkä aina edes kuule kun äiti ja Riikka lähtee. Sitten paikkailenkin sitä yöllistä laatu-unen puutetta nukkumalla kahteentoista ja ylikin. Herätessä niin jumalaton päänsärky ettei mitään rotia. Nytkin aivan tajuttoman tukkopäinen olo. En arvosta, en sitten yhtään.

Käytiin Riikan kanssa siis lauantaina Helsingissä tuhlaamassa rahaa. Mitä sanoinkaan siitä life-sized Chestbursterista? Ohhoh. Osuin oikeampaan kuin tarkoitinkaan.
...Sen nimi on Cuddly.
Cuddlyn lisäksi ostin Grid Alien -figuurin, Metal Gear Ray -figuurin ja Wolf's Rain -mangan kakkosvolan. Ja montako oikeaa joululahjaa ostinkaan? Pyöreät nolla kappaletta. Ehheh, olen niin hyvä. Maaninen materialisti, kuka minä vai?

Näin viime yönä jotain sairasta unta, jossa joku varasti Samurai 7 -dvdni, osasin Unlimited'in sanat ulkoa ja potkin ihmisiä naamaan. Hmm.


09. joulukuuta 2005
"No, your Mom's on the phone!"

Vähänkö tahdon Samurai 7 dvditä joulupukilta. Kikunoji~ \o/

Viikko koulua ennen joululomaa. Tai no, oikeastaan neljä päivää. Loistavaa. Ei sen puoleen että olisin siellä kauheasti viime aikoina jaksanut käydä homehtumassa muutenkaan. Mutta sittenpähän olen ihan virallisesti joululomalla. Riikka-paralla on vielä aatonaattonakin koulua.
Asiaan liittyen, pitää muistaa lähettää joulukortit (ulkomaille olisi kai pitänyt jo laittaa, oops) ja ihan oikeasti miettiä mitä kellekin antaa lahjaksi. Mennään huomenna Riikan kanssa Helsinkiin tuhlaamaan veronpalautuksia, muhahaa. Täytyy kytätä Riikkaa sillä silmällä, koska olen just niin huono isosisko enkä oikein tiedä mitä sille hommaisin. Sen lisäksi täytyy toivoa, etten törmää mihinkään ihaniin Alien/Gaara/Nazgûl/Samurai 7/Wolf's Rain -juttuihin, koska muuten törsään rahani auttamattomasti niihin. Life-sized Chestburster, anyone? ;D

Mutta sen ma vaan sanon notta on maar kaponen käytävä.


06. joulukuuta 2005
Ja aamun kiuru kirkkaudessa soittaa, kuin itse taivahan kansi sois'.

Hyvää Itsenäisyyspäivää, Suomi! \o/

Oltiin perjantaista maanantaihin Minnan luona Tampereella. (Essille tiedoksi, ei käyty Pyynikissä.) Tehtiin paljon ei-mitään. Pelattiin Soul Calibur 3:sta enimmäkseen (Night Terror! *pusi* ♥), lisäksi katsottiin Tähtiportti, sekä Manaaja - Alku ja White Noise. Halusin kauhua, mutta kumpikaan ei ollut juurikaan pelottava. Olivat kakkosvalinta, kun Hohdon minisarjaa kun ei kuulemma löytynyt videovuokraamosta. Nyyh.
Ja koukutettiin Minna ja Klasu Fullmetal Alchemistiin! Otettiin 20 jaksoa mukaan, jotka katsottiinkin sitten melkeinpä putkeen yhden illan aikana. Klasukin näytti tykkäävän hirveästi, josta olin aika yllättynyt, koska Klasu ei mielikuvani mukaan ole kovin anime-ihminen. Mutta sehän nauroi Armstrongille ja Edin pätkä-kompleksille ihan kipeänä (mutta kukapa toisaalta ei), ja tykkäsi juonestakin. Halusi aina vaan katsoa "vielä yhden jakson", ja sitten oli ihan kyynel kun meiltä loppui jaksot kesken. Täytyy seuraavan kerran viedä loput.
Eli kiitos vaan erittäin kivasta pitkästä viikonlopusta kummallekin! :D

Ajatus katkesi. Voisi vaikka pelata Simsiä tai jotain.