28. marraskuuta 2008
Anna suukko leijonalle.

Ai saatana taas mikä helvetillinen päänsärky. Eikä tietenkään kivuntappajia mailla halmeilla. (Koska itse olen taas syönyt ne kaikki viikon sisään, ee hee hee.) Mun tuuria, prkl.

Niin, enkä ole nukkunut kunnolla noin puoleentoista viikkoon. Ja kun sanon kunnolla, I mean noin neljää, viittä tuntia enempää. Yöt menee siihen, että pyörin kyljeltä toiselle ties kuinka kuinka monta tuntia ennen kuin torkahdan ehkä hyvässa lykyssä tunniksi. Repeat. Sehän on tunnetusti laadukasta unta, se. Ja kun tosiaan menen tossa yhden-kahden maissa "nukkumaan" ja nousen yhden-kahden aikaa päivällä, niin siinä tulee viettyä aika helvetin monta tuntia sängyssä tyhjän panttina. Menee päivärytmi kivasti pilalle, kun on pakko vetää puolen päivän puolelle, että saisi edes vähän unikiintiötä täyteen.
Vuosisadan understatement jos sanon, että alan olla tähän aivan helvetin kyllästynyt. Mulla särkee jatkuvasti päätä, olen koko ajan väsynyt ja puhti pois enkä jaksa tehdä mitään. Pelottaa kohta katsoa peiliinkään, kun silmät on kohta pelkät mustat kuopat. Koulussakin pitäisi käydä, mutta arvata saa olenko käynyt.

Kaiken hyvän lisäksi kukaan ei ota mitään mun oireita vakavasti, lääkitystä ei lähdetä vaihtamaan tai edes tarkistamaan, sairaslomaa ei myönnetä ja ratkaisu kaikkiin mun ongelmiin on asennemuutos. Well, thanks for that tactical plan. On se niin helvetin hyvä että te kaikki saatana tiedätte mun olon ja ongelmat paremmin kuin mä itse.
Onneksi on sentään Domino ja Taija T. Se on sentään hyvä tyyppi ja kuuntelee mua.

Also, neljä tuntia matematiikkaa neljänä iltana viikossa on vähän liikaa jopa mulle. Tästä matikan kirjoittamisesta on sitten jumalauta paras olla kanssa helvetisti hyötyä.

And on a completely random note, Tieria~~~ <3


18. marraskuuta 2008
...

No joo, se sitten siitä kevyestä ja hyvästä olosta. Mä alan olla aika helvetin kyllästynyt siihen, että romahtelen tasaisin väliajoin ja aina just sen jälkeen, kun on päässyt ajattelemasta, että nyt taas vaihteeksi menee hyvin. Ja vitut. Ja kaikkein eniten mä olen kyllästynyt tällaisiin nimettömiin pahoihin oloihin, joiden alkuperää en osaa määrittää ja siksi en myöskään pysty tekemään niille mitään. Kärvistely ja surkuilu on vaan niin helvetin perseestä, varsinkin kun haluaisi olla kerran elämäänsä tyytyväinen ja actually saada taas vaihteeksi asioita aikaiseksi. (Ja kyllä, tämä liittyy taas vaihteeksi kirjoittamiseen. Kuten aina, koska pahentunut masennus vie multa myös inspiraation ja kyvyn kirjoittaa.) Miksi kaikkien asioiden pitää aina mennä pilalle? Miksei elämässä voisi olla jotain undo-napin tapaista? Cause...really REALLY do not want. Saako aivojen formatoinning ja uudelleenohjelmoinnin?


07. marraskuuta 2008
Voi--

Pardon my language, mut... Voi vitun vitun vittu. EI NÄIN. STOP BEING SUCH A FUCKING FAILURE.


07. marraskuuta 2008
Phew.

Helpotuksen huokaus. Elmerin patti paljastui tulehtuneeksi puremajäljeksi (ilmeisesti - hampaanjälkiä ei löytynyt), joka on vaan täynnä mätää ja siksi "pullollaan". Mä olen aivan järjettömän helpottunut. Eihän se toki ole mukavaa, että toisella on mätäpatti kyljessä, mutta kaikista vaihtoehdoista tämä oli ehdottomasti paras ja helpoin - pitäisi parantua ihan vanhanaikaisella antibioottikuurilla. Ei enää kasvaimia meidän lemmikkeihin, jooko?

Ja ihanaa, se painava olo, joka mulla on ollut monta päivää (tai jopa viikkoa?) keskellä rintakehää on pikkuhiljaa häviämässä. Saan taas asioita aikaiseksi~

Ehkä tämä sittenkin tästä. Baby steps.


06. marraskuuta 2008
Apua.

Elmerin kyljestä löytyi patti. Eiks niin että se on vaan rasvapatti? Jooko? Mä en halua käydä tätä uudestaan läpi, Elmeri kun on vielä niin nuorikin.

Apua.


04. marraskuuta 2008
:/

Miksi olen taas viime aikoina ollut tällainen saatanan pahvipää. Ihan kuin kaikki inspiraatio ja ajatukset ja taito olisi kadonnut johonkin ihan yhtäkkiä. En edes tunnista keskeneräisiä juttuja omikseni, enkä certainly osaa jatkaa niitä vaikka kuinka haluaisin.

En tykkää kun näin käy. Miksi pitää olla näin paska? Kertokaa joku mulle mikä mussa nyt taas vaihteeksi on vialla, niin voin korjata sen ja olla taas innokas fanficcer.