23. marraskuuta 2006
Hattuja fallisille esineille.

Tänään töissä kuultua:
"Onneksi tohon Katriin voi luottaa kuin seinäkelloon."
"Ainoa ihminen tässä puljussa joka on koskaan ajoissa töissä on Katri. Pitäisiköhän sille antaa joku bonus?"
Hih. Pomo on muutenkin kiintynyt hokemaan sitä, kuinka siihen voi aina luottaa, että olen kellon tarkkaan töissä aina silloin kun pitää. Pomo haluaisi muutenkin pitää mut töissä vielä senkin jälkeen, kun työsuhde loppuu vuodenvaihteessa, mutta tietää kyllä itsekin, ettei onnistu, koska vuodenvaihteesta alkaa meikäläisen rankka pääsykoerupeama.
On rankkaa olla hyvä.

Sain lopultakin myös hoidettua tuon lääkärintodistuksen ajolupahakemusta varten. Kauheaa säätöä sekin. Mokoma lääkäri halusi psykiatriltani lausunnon, että masennukseni ei haittaa ajokykyäni. Plläh. Mokoman lappusen hankinnassa meni useampikin päivä, kun eivät tuolla psykiatrin poliklinikalla osaa hoitaa mitään nopeasti. Mutta lopulta sain siis senkin paperin (kun ensin kävin itse hoputtamassa) ja nyt on ajolupahakemus vetämässä. Sovittiin myös teoriakokeen ja inssin päivämäärät. Teoriakoe 15.12., inssi 29.12. Vähän pelottaa. :x
Ja kuten sanottua, mulle saa edelleen hommata sen omenanvihreän Volkswagen New Beetlen. :D

Vähän reilu viisi viikkoa töitä ja aikaisia aamuherätyksiä jäljellä. Wah. Tänä viikonloppuna pitää kaiken lisäksi olla sunnuntaina ihan oikeasti töissäkin, kun on 4H-yhdistyksen joulumyyjäiset. Arvata saa kuinka paljon huvittaisi olla siellä. Huomenna onkin sitten mieletön hulabaloo töissä, kun kaikki paikat pitää saada tiptop-kuntoon sunnuntaita varten.
Tulkaa ostamaan joulukransseja ja käsinmaalattuja rappuharjoja. (Vink vink: osa niistä on allekirjoittaneen tekemiä. ;D)


20. marraskuuta 2006
All for one and more for me.

Kävin tänään luistelemassa autolla. Eli siis liukkaan kelin rata oli vuorossa tänään. Oikeastaan oli ihan hauskaa, vaikken en oikein saanutkaan autoa hallintaan sivuluisun aikana kaarteessa. Komeasti siinä sitten vedeltiin piruetteja keskellä rataa. Reaktioaikakin oli lähemmäs 1,70 sekuntia, mikä ei kyllä ole kauhean hyvä, mutta ehkä se siitä, kun tottuu tuohon ajeluun. Hölmistyin niin, etten tajunnut heti alkaa jarruttaa. :/

Mitäs muuta? Töitä on vielä vähän reilu kuukausi jäljellä, ja vaikka työpaikasta tykkäänkin, niin odotan kyllä innolla sitä aikaa kun ei enää tarvitse herätä aamulla aikaisin töihin.

Eipä tässä oikeastaan muuta. Elämäni on tylsää, kun en muuta tee kun käy töissä ja autokoulussa.


10. marraskuuta 2006
Istu maton reunalle ja pistä jalat roikkumaan.

Töitä, töitä ja autokoulua. Mitäpä sitä muuta.

Vähän oikeasti hirvittää nuo Bakanoiden pikkujoulut joulukuun alussa. Koska ajattelin ottaa ihan kunnolla juhlan kannalta ja tyhjentää tuota ylppärijuhlista jäänyttä alkoholimäärää jääkaapista. Luultavasti olen sitten aika umpitunnelissa kyseisissä bileissä ja tapan Riikan häpeään. Viimeksi olen kunnolla ottanut kummitädin 50-vuotisjuhlissa, jossa tosiaan lipsahti vähän liiallisen ruokajuomisen puolelle.
Valmistautukaa myötähäpeään, jos paikalla olette.

Olin tänään neljännellä tai viidennellä ajotunnillani tänään, ja opettaja sanoi, että ajamiseni sujuu jo oikein hienosti. Sain erityisesti kehuja siitä, että osaan ajaa hyvin liikennetilanteissa, eli tiedän väistämissäännöt ja ajolinjat. Auton hallinta on vieläkin joskus vähän hankalaa - auto tuppaa sammuilemaan, kun nostan kytkintä liian rivakasti ja joskus käännökset on vähän haparoivia eikä auto ihan aina pysy omalla kaistalla. Mutta muuten olen kuulemma edistynyt oikein hienosti ja ajaminen sujuu jo ihan mukavasti. Nyt kun vielä muistaisi kiinnittää huomiota niihin hemmetin jalankulkijoihin.

Henkilökohtainen muistilista:
- Käy ajokorttilupahakemusta varten lääkärissä
- Käy nyt hitto soikoon siellä autokoululla harjoittelemassa teoriakoetta varten!

Raito~