29. marraskuuta 2005
Olen unessa useasti.

Musiikki: Final Fantasy 10 - Jecht's Theme

Tunti sitten vasta heräsin ja taas väsyttää. Ei voi olla mahdollista. Ihmistä ei voi koko ajan näin unettaa. Tänäänkin heräsin vasta vähän ennen kahtatoista, ja olisin vielä vaikka voinut jatkaakin nukkumista. Kiskoin nyt kuitenkin itseni osittain pakolla ylös, koska onhan se ihan hyvä herätä edes se kolme tuntia ennen kouluun lähtöä. Uusi jakso vasta alussa ja olen jo ihan kypsä koko touhuun. Neljästä seitsemään ei loppujen lopuksi ole edes paljon, ottaen huomioon, että ensi jaksossa on kuitenkin se täydet viisi kurssia, eli koulussa saa viihtyä neljästä yhdeksään joka ilta. Eritän kyyneleitä jo valmiiksi.

Sen lisäksi tietenkin, että Bryan Adamsin Anthologya ei näytä taas löytyvän mistään. Myykää mulle musiikkia, äpärät!

En olisi halunnutkaan. Huokaus.

Tarvin jotain kofeiinipitoista, niin loppuu tämä haukottelu. Loput matikan läksytkin pitäisi tehdä.

Plääh.


23. marraskuuta 2005
From now on I'll be going somewhere slowly
instead of going nowhere fast.


Musiikki: -

Kävin siis tekemässä ET:n kokeen maanantaina. Luin häthätään vähän sunnuntaina ja opettelin jotain moraaliteorioita. Lähtiessäni sanoin, että menen nyt sitten ryssimään yhden kokeen. Ysihän sieltä sitten kuitenkin loppujen lopuksi tipahti. Olen hyvä.

Sain myös äikän ylppäreiden viralliset tulokset, mutta ei niistä sitten sen enempää. Olen huono.

Ja saatiin Soul Calibur 3! Nightmare! Yes, show me a nightmare! DO ME! :D


17. marraskuuta 2005
"Don't run, it'll give them a reason to shoot us!"

Musiikki: Fullmetal Alchemist - Bratja

Maito on loppu enkä saa muroja ja Riikka on koulussa eikä tuo maitoa ja vää. Riudun. Niskakin on taas vaihteeksi aivan helvetillisen kipeä enkä saanut sen takia edes kunnolla nukuttua. Kallonpohja tai mikä nyt liekään tuolla korvien takana on ihan pelkkää tuskaa. Liekö stressiperäistä vai mitä, mutta en joka tapauksessa arvosta.

Olisi tuossa tuo ET:n lisätehtäväkin odottamassa. Pitäisi kirjoittaa joku essee-tyyppinen juttu kahdesta tunneilla käsitellystä eettisestä aiheesta, à kaksi sivua. Palauttaa pitäisi maanantaina kokeen yhteydessä. Kiinnostaa taas ihan tavattomasti. (Ja tässä kohtaa toivomme, että opettaja ei lue tätä.) Viuviu, olen laiska enkä millään jaksaisi. Tekisinkö niinko näin paljon mieluummin LJ-iconeita ja pelaisin FF6:ta. Jossain vaiheessa pitäisi lukea ihan itse kokeeseenkin, mutta sen nyt voi hoitaa viime hetken paniikissa sunnuntaina. On elämä julmaa.


14. marraskuuta 2005
It's difficult to stand when you're on acid.

Musiikki: Bryan Adams - Diana

Viimeinen ilta ennen koeviikkoa. Kyllä me tästä selvitään, sitten on loppuviikko aikaa röhnötä. Tai no, saan ilmeisesti ET:n maikalta jotain extratehtäviä korvaamaan poissaoltuja tunteja, joten sitä pitää sitten varmaan vääntää. Pitäisi myös raahata laiska perseensä opolle, että saa senkin käynnin vielä alta pois ja sitovan ilmoittautumisen tehtyä. Ensi viikolla on jo kuitenkin jo uusi jakso, ja 2. jakson aikana pitäisi käydä ohjauksessa. Hups.
Pah. Luuresit tekee mitään ajoissa.

Laskin juuri, että mulla on yhteensä vielä kahdeksan kurssia käymättä, ja sitten on lukion oppimäärä hallussa. Ensi viikolla alkavassa jaksossa kolme, viimeisessä jaksossa viisi. Pelottavaa ajatella, että kouluakaan ei ole enää kuin siis tuo kaksi jaksoa jäljellä. Vähän reilu kolme kuukautta. Sitten on tietenkin hirveä kirjoitusurakka edessä, eli pari ensimmäistä "loma"viikkoa menee armottomasti päntätessä, mutta onhan se nyt kuitenkin helvetin paljon eri asia kuin koulussa homehtuminen.
Oikeasti pelottavaa, miten se päämäärä on yhtäkkiä noin lähellä.

Go ninja go ninja go!


09. marraskuuta 2005
Wake up, shape up.

Musiikki: The Black Mages II - The Man With The Machine Gun

Tänään sitten juoksutettiin. Piti herätä aamulle reippaana, että ehtii kymmeneksi sossuun ja pankkiin. Laitoin kännykän herättämään kahdeksalta, mutta nousinkin jo seitsemältä, kun vatsa vaati. Ehdin nähdä äidin ja Riikan. Ehdin myös törkeästi kömpiä niiden edestä takaisin lämpimään peiton alle nukkumaan. Sitten kello soikin kahdeksalta, juuri kun olin nukahtanut uudestaan. Laiton torkun päälle ja nukuin vielä vartin, sitten oli pakko nousta suihkuun. Ei kivaa. Naama on ollut vaan yhtä suurta haukotusta koko päivän. Ei ennen kymmentä voi herätä.

No joo. Tulihan sekin hoidettua. Psykiatriani en jaksanut käydä potkimassa, vaikka olisi pitänyt. Laiska pääsee vähemmällä.

Nyt voisi vaikka ottaa jotain syötävää, napata kivuntappajia ja painua päiväunille.


08. marraskuuta 2005
Harden you heart 'cause it's lonely out there;
it won't be easy, it won't be fair.


Musiikki: Vanessa-Mae - I Feel Love

Olen taas vähän väsynyt. En vaan oikeasti kestä, että neljältä on jo pimeää. Saas nähdä, miten tästäkin talvesta selvitään, kun on vasta marraskuu ja pää leviää jo nyt seinille. Tulisi edes lunta, niin olisi vähän valoisampaa ja kivempaa.

Päätäkin särkee, kun en ole saanut viime aikoina oikein nukuttua. Niska ja hartiat on kipeät ja jumissa koko ajan, seurauksena ai että niin ihanan jatkuva päänsärky. Täytyy kai nakittaa äiti hieromaan taas tänä iltana. Oikea puoli varsinkin on taas ihan pelkkää tuskaa.

Miksi asioiden läpikäyminen on niin helvetin vaikeaa? Miksi asiat yleensäkin on niin helvetin vaikeita? Miksi pitää välittää niin hirveästi? Olen 21-vuotias enkä osaa elää tätä elämää.

Katsokaa kun se tanssii:06. marraskuuta 2005
Chasing shadows.

Musiikki: Silent Hill 2 - Angel's Thanatos

Pitäisi tehdä alustusta ET:n tunnille. Keskustelua eettisistä aiheista, mulla eläinten oikeidet. Ei vaan jaksaisi yhtään kiinnostaa. Aihehan on toki rakas, mutta...bleh. Ei huvittaisi tehdä siitä mitään alustusta. Faktaa, tilastoja, runsaasti kysymyksiä keskustelun virikkeeksi. Yhyy, en jaksa. Ja tietenkin olin fiksu, enkä jättänyt tätä viime tippaan, eeen. Tässä nyt sitten kolutaan internettiä eläinsuojelupykälien perässä.

Olen pelannut koko viikon Final Fantasy 6:ta. Vähän reilut 40 tuntia takana, hahmot noin lv. 50 paikkeilla. Shadow on edelleen niin ehana miäs, eikä ole onneksi enää pitkään aikaan karannut. Varmaan tosi vaikea arvata, kuka on aina mun ryhmässä, etummaisena. Pojalla on niin kiva patitella. :3

Olen vähän hukassa, mutta nyt en jaksa pähkäillä sitä. Saan päänsäryn ahdistuksen torjunnasta.


01. marraskuuta 2005
Huge, enormous energy, MM!

Musiikki: Savage Garden - Affirmation

Uusi layout! Sniper Wolf! o/