30. marraskuuta 2004

Musiikki: SMiLE.dk - Boys

Me ollaan sitten officially Riikan kanssa päätetty, että meille hommataan samojedi joululahjaksi. So there, että äitee tiedät. ;)

En päässyt tänään millään sängystä ylös, kun äitee tuli ennen seitsemää herättämään, joten soitin töihin että screw you, en tule tänään. Tai no okei, en mä nyt ihan niin sanonut, mutta kerroin joka tapauksessa jääväni kotiin tänään. Sanoivat, että tarttis olla sairaslomatodistus, mutta soitin kuntouttavan ohjaajalleni, ja hä hää, enpäs tarvikaan! It's good to be me. ;P Sovittiin mun ohjaajan kanssa, että eilinen on sitten mun viimeinen työpäivä, niin mun ei tarvitse lähteä laukkomaan kaupunkiin hakemaan mitään todistuksia. Nyt saan sitten olla joulu- ja tammikuun "lomalla", sen jälkeen katsotaan uudestaan. Halleluja! Olinkin jo niin puhki, ettei tästä olisi kohta tullut enää yhtään mitään. Onneksi nyt saan sitten kaikki aamut vapaiksi, vaikka illat onkin vielä pitkiä. Yhdeksään asti tänäänkin. On tämä elämä julmaa.

No niin, te kaikki jotka käytätte Mozillaa tai Firefoxia tai mitä tahansa muuta kun IE:tä. Kääntäkääpä katseenne tuohon vasemmalla olevaan susi-animaatioon ja kertookaa, laukkaako ne teidän ruudulla tuhatta ja sataa. Mun ruudulla nimittäin laukkaa, ja vauhti lisääntyi vasta sen jälkeen kun vaihdettiin Firefoxiin pari päivää sitten. Oikeasti ne juoksee paljon, PALJON hitaammin. Varsinaisia chipmunk-susia. xP

Alakerran rouva kävi kysymässä pesutuvan avaimia. Tuijotin siinä tukka unipystyssä, että "hunh, ei mulla mitään avaimia oo..."
Järkyttävää.


25. marraskuuta 2004

Musiikki: Pirates Of The Caribbean - The Black Pearl

Hyvää nimipäivää, minä! :D

Palelee. Sormet on ihan jääkalikat. Ja koulu on tyhmää. Tyhmää tyhmää tyhmää. Oli mielenkiintoista olla tiistaina kemian tunnilla ja kuunnella, kun opettaja sellittää hapetusluvuista ja olla ihan "hunh?". Että sitä voikin vuodessa unohtaa niin paljon asioita. Ja tietenkin olen heittänyt kaikki vanhat kirjat ja muistiinpanot hevon hemmettiin, niin etten voi nyt kerrata niistäkään. Hyvähyvä.

Ja mulle saa sitten suositella (ja ostaa ;D) hyviä Jecht x Auron doujinsheja. HUHUHUHU!


23. marraskuuta 2004

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Bahram Battleship

Siis ei voi olla totta, tunnin päästä pitäää jo olla menossa kouluun. Ja mä pääsin tunti sitten vasta töistä kotiin. Anna mun kaikki kestää... =_= Tänään joudun sitä paitsi olemaan ilta-yhdeksään asti koulussa. Enkun, ruotsin ja biologian päälle vielä kemian kaksoistunti. Eeii~

Ja energianvarastot on ihan nollassa. Väsyttää niin penteleesti, enkä edes päikkäreitä ehtinyt vetästä. Meni eilen illalla vähän pidempään kuin oli tarkoitus, kun jumituin tuijottomaan Bryan Adamsin live-taltiointia Japanin Budokanista yli yhteen. Siltikin keikka jäi kesken, kun eivät Maikkarin ihmiset olleet näemmän tajunneet, että tulee encoret ja kaikki. Oh well, täytyy hommata se DVD, vaikka niin mä olen kyllä koko ajan aikonutkin. Siis oikeesti, jos tässä maailmassa on joku asia kaunista, niin live "(Everything I Do) I Do It For You" akustisena. Vaan vaimea kitara ja mr Adamsin ääni. Ahh~, kooma! :O

Niin joo, ja eilen oli kokeiden palautus. Ruotsista 8 (mwah, lukematta!) ja enkusta 10 (kuin myös lukematta). Sama rivi kuin viime jaksolla. On se vaan hankalaa olla nöyrä kun on niin helevetin hyvä. ;D

Tein töissä havupallon, ja nyt sormet on taas aivan järkyttävässä kunnossa. Iho on ihan rutikuiva ja sitä pistelee, veden kanssa kosketuksiin joutuminen kirvelee. Tuli kyllä sen verran hyvää jälkeäkin, että mun pallo meni heti kaupaksi - oikeastaan ennen kuin se ehti edes myyntiin. Käsityöryhmän ohjaaja näki sen mun havupallon heti kun mä sain sen valmiiksi ja pyysi siltä seisomalta, että saako hän ostaa tämän sun kappaleen, kun se on niin valtavan kaunis. Itse olin ihan hämilläni, että "joo, tottakai..." Aika hyvin, ottaen huomioon, että se oli mun ensimmäinen itsetehty havupallo ever. *pullistelee*

Kitikiti, nukuttaa. 9_9


22. marraskuuta 2004

Musiikki: Shania Twain - Man! I Feel Like A Woman!

Puuh. Tänään taas töissä. Onneksi tänään sujui sentään paremmin ja selvisin päivästä ilman oksentelua. Oli ihan OK, mutta kyllä mulla pyörii mielessä sekin, että mieluummin olisin ehkä ilman. Mun ohjaaja, johon olen ollut yhteydessä sähköpostin kautta ehdotti, että pyydän sairaslomaa, tai sitten lopetan väliaikaisesti työtoiminnan, esimerkiksi tammi-helmikuun (miksei joulu-tammi-helmikuu?) ajaksi, ja jatkaisin sen jälkeen. Ennen näitä kaikkia neuvottelisin luonnollisesti psykiatrini kanssa, ja hän arvioisi tilanteeni, jotta työkkäri ja sossukin olisivat tyytyväisiä. Hohhoijaa. Mulla on huomenna aika sille mun psykiatrille, joten täytyy pyytää siltä silloin jotain lausunnontynkää. Katsotaan sitten miten käy.

Ristolla, meidän verstaan ohjaajalla, on kummallinen tapa puhua itsekseen. Tai semi-itsekseen. Se puhuu sen verran kovaan ääneen, että mekin kuullaan mitä se sanoo, mutta ne jutut ei ole meille tarkoitettuja. Se saattaa mutista jotain juttua kun se sahaa jotain lautaa tai lakaisee lattiaa. Se on joskus aika huvittavaa. Tänään se lauleskeli koko päivän "plexi, plexi, plexi". Ihan mukava tyyppi se kyllä on, ja hokee mullle koko ajan, että "älä ota paineita, älä ota paineita". Näkyykö se niin selvästi?

Ulkona sataa lunta! Isoja, peukalonpään kokoisia hiutaleita. w00t! ^_^

Kävin tänään töiden jälkeen ostamassa kirjoja huomenna alkavaa uutta jaksoa varten. Nostin 60€ tililtä ja ajattelin, että no, en mä kyllä varmaan ihan näin paljon tarvi, mutta aina on hyvä varautua. Ja paskat. Kemian kirja oli 26€ ja biologian kirja 21€. Olin pyörtyä siihen paikkaan. 47€ kahdesta kirjasta! 47 euroa! Hitto mitä kiskontaa. Ruotsin ja englannin kirjoja ei edes ollut paikalla, joten jouduin tilaamaan ne erikseen. Kumpikin maksaa about 16€, eli sinne menee vielä mun viimeisetkin kolmekymppiä. Toimitusaika on onneksi kummallakin alle viikko, ettei tarvitse (ainakaan kauaa) kuunnella ruotsin opettajan nalkutusta ("teillä on ollut koko edellinen jakso aikaa hommata kirjat yadda yadda yadda..."). Joo joo, as if kukaan hommaa kirjoja ennen kuin just ennen jakson alkua. Äly hoi. :/

On ne Nazgûlit vaan upeita. :D


15. marraskuuta 2004

Musiikki: Riikka tahkoaa "Legacy Of Kain: Defiance"a

Hoo, mulla oli mukamas jotain oikeeta sanottavaakin, mutta just nyt en muista mitä se oli. Sanotaan nyt sitten vaan jotain.

Bussilakko jatkuu aina vaan. Ei muuta sanottavaa, kuin että haistakaa perse. Viikonloppuna ei päästy kulkemaan yhtään mihinkään, vaikka suunnitelmissa olikin (edelleen) käydä leffassa. Mutta eeei. Tänä aamuna bussit eivät kulkeneet vieläkään, ja ohhoh, tän pitäis olla kahdeksalta töissä. Huppista, ei me ajateltukaan niitä, joilla ei ole omaa autoa tai ketkä ei pääse fillarilla (kaksi aikuista ihmistä yhdellä fillarilla 5+ kilometriä? Ei hyvä). Jouduin siis soittamaan isille ja pyytämään kyytiä. Onneksi se ehti heittämään mut töihin ja vielä kotiinkin. Huomenna se joutuu kuskaamaan mut kouluun, koska bussit ei ilmeisesti kulje vielä silloinkaan, ja hyvässä lykyssä olen sen kyydeistä riippuvainen vielä keskiviikkonakin. NEUVOTELKAA, SAMPERIN ÄPÄRÄT!

Oksentelevainen maha myytävänä, käsi ylös kuka haluaa. Vaihdetaan - yhä edelleen - Greed x Kimblee smuttiin.
Viikonloppu ilman lääkitystä aiheutti niin mielettömän huonon olon, että oksensin töissä. Toisen kerran jälkeen oli pakko myöntää, että en yksinkertaisesti pysty työskentelemään tänään, ja lopulta nöyrryin pyytämään lupaa lähteä hakemaan sairaslomaa. Ohjaaja katsoi mua vinoon sellaisella "kuules tyttö"-ilmeellä ja sanoi, että "eihän sun nyt kipeänä tarvitse olla töissä!" Mulla oli varmaan otsassa joku Ei Kehtaa Myöntää-leima tai jotain. xP Nyt mulla on sitten huominenkin vapaata, vaikka olo on jo huomattavasti parempi (kiitos lääkityksen). Ruokakin tuntuu pysyvän ihan sovinnolla alhaalla, eikä ala heti kapinoida niin kuin se päivällä syömäni banaani.

Huomenna on sitten ruotsin koe, enkä ole lukenut oikeastaan yhtään. Pitäisi varmaan huomenna kahlata ainakin kappaleiden sanastot läpi, että tietää edes vähän mistä puhuu siinä aineessa, joka siihen kokeeseen kuitenkin sisältyy. Ettei tarvitse pyöritellä samoja sanoja, niin kuin viime kokeessa, kun en muutakaan osannut. Joten sen sijaan, että kärsisin töissä, kärsinkin ruotsin kirjojen parissa. Voi tätä onnea.

Multa loppui tumppulanka! D:


11. marraskuuta 2004

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Jehuty Returns (*itkeä vollottaa silmät päästään*)

On se liikaa vaadittu, että munkin elämässä olisi joskus jotain kivaa. Haha, "munkin elämässä". Siis "minunkin elämässäni".

Oltiin vähän suunniteltu Riikan kanssa, että mentäisiin huomenna katsomaan Alien Vs Predator, kun mullakaan ei ole koulua, mutta ähhähä, eipäs sitten mennäkään. Apparently Lahdessa on huomenna jonkin sortin bussilakko. Alkaa kuulemma aamulla. Tai näin ainakin Riikka ja äitee sanoivat, kun tulin koulusta kotiin. Että se siitä sitten. :/ On tämä bussilla kulkevan elämä hankalaa.

Mistä lie johtuu, olisiko tästä jatkuvasta masentuneesta ja inhottavasta olosta, mutta mulle on yhtäkkiä tullut tarve olla kaunis. Ostin tänään koulun jälkeen uuden hiusvärin, kun vanha on vähän turhan kulahtanut, ja bussimatkalla kouluun katselin vaatekauppojen ikkunoissa kaikkia ihania juhlapukuja. Yhdessä ikkunassa oli todella hieno punainen mekko, jota katselin bussin ikkunasta kieli pitkällä. Mahdottoman kaunis, sellainen oikein juhlava ja naisellinen. Silmiini osui myös jonkin sorttinen liituraitamekko, mitä sitä en ehtinyt ihailla ihan yhtä paljon kuin sitä punaista. Tahtoo sovittamaan. Ja ostamaan, vaikken mä niitä kauheasti missään pitäisikään. Ah, olisi vaan ihana olla joskus oikein kunnolla kaunis. :(

--

Musiikki: Final Fantasy 10 - Lulu's Theme

Väsyttää, väsyttää, väsyttää.

Tuplasin Efexor-annokseni muutama viikko sitten, ihan vaan sen takia, että talvi ja pimeys on mulle niin hemmetin vaikeita. Masennukseni on vahvasti syksy/talvi-painotteista. Nyt siis syön päivittäin 150 mg Efexoria. En oikein osaa sanoa auttaako se vielä mitenkään, mutta sen huomaan, että olen koko ajan väsynyt, uninen, alakuloinen ja haluton (read: saamaton). Lisäksi olen taas saanut osani sivuvaikutuksista. Mulla on jatkuva päänsärky ja huono olo, ihan kuin olisi jatkuvasti flunssa tai mahatauti päällä. Olin sen takia poissa töistä ja koulusta pari päivää. Sen lisäksi mulla on varmaan joku verenkiertohäirä sormissa ja varpaissa, koska ne jatkuvasti kylmät ja tunnottomat. Vaikka toisaalta mulla on kyllä aina ollut vähän niin-ja-näin ääreisverenkierto (sormet ja varpaat ei sinänsä ole helppoja palelemaan, koska olen yleensäkin hirmuisen kylmänkestävä, mutta ne on aina ensimmäisenä kylmät), joten en tiedä onko tämä mikään uusi juttu. Nykyään ne vaan tuntuu olevan aina tunnottomat. Ylimääräinen kerros villasukkaakaan ei auta, vaikka yleensä kuljen kokonaan ilman sukkia and no problem.
The joys of anti-depressants. :/

Tänään on viimeinen päivä tavallista koulua tässä jaksossa, sitten alkaa koeviikko. Eilen oli ruotsin kuuntelukoe, ja tänään on englannin. Kokeet alkaa sitten tiistaina, maanantai onkin sitten ihan kokonaan vapaa, töitä lukuunottamatta (suck). Pitäisi varmaan pikkuhiljaa käydä katselemassa kirjoja ensi jaksolle. Pitääkin ostaa useampi tällä kertaa, mulla kun on peräti neljää ainetta ensi jaksossa. Viimeiset englannin ja ruotsin kurssit (yo-kirjoitukset, here I come!), plus bilsa 4 ja kemia 3 (vai oliko se 4? >_>;;). Pääsenkin sitten olemaan tiistaisin ja torstaisin klo 21 asti koulussa. Jee jee jee.

Ja nyt kysely jonka nyysin Katalta, mutta jonka olen laiskuudessani jättänyt aina tekemättä:

KOKO NIMI: Katri Emilia. Tai niin kuin joissain mulle tulevissa posteissa lukee, Katri Emil. Heko.
LEMPINIMET: Kat, Katsku, Kake, Nee-Chan.
SUKUPUOLI: Tohvelieläin.
SYNTYMÄAIKA: 25.4.1984
OLIKO SE VIRHE: En tiä. Tätä pitäisi kai kysyä äipältä.
ASUINPAIKKA: Lahti-city.
SISARUKSET: Pikkusisko Riikka, isoveli Toni.
KOULU/TYÖ: Lahden Yhteiskoulun aikuislukio.
JUOTKO: Harvoin.
POLTATKO: Pahatapaisesti joskus silloin harvoin, kun olen kännissä.
ULKONÄKÖ: No...tämmönen. Pitkä, hoikka, lyhythiuksinen, romuluinen...
HIUSTEN VÄRI: Violetihtava pohja, otsalla vaaleita tupsuja.
SILMIEN VÄRI: Siniharmaat.
PITUUS: 173 cm.
PAINO: 55 kg. *paino-kompleksinen*
ASIAT JOITA KERÄÄT: Kaikkea Nazgûleihin, Gaaraan ja Zone Of The Endersiin liittyvää. Käytettyja leffalippuja. Viherkasveja.
SIVIILISÄÄTY: Onnellisesti sinkku.
PARAS JUOMA: Kai se on sanottava tee, kun sitä tulee niin paljon juotua.
LEMPIVÄRI: Semmoinen tumma verenpunainen, tumma havunvihreä, musta.
PARAS SARJAKUVA: Tjaah. Varmaan Blade Of The Immortal.
MUSIIKKIMAKU: Hoo. Melkein kaikki menee. Ehdottomiin lemppareihin kuuluu kuitenkin Bryan Adams.
LEMPIRUOKA: Curry-kana ja riisi. Herne-maissi-paprika-sekoitus.
PARAS VUODENAIKA: Kesä.
HARRASTUKSET: Videopelit, lukeminen, leffat, tietokoneella häröily, cosplay, kirjoittaminen silloin kun inspiraation ja writer's block antaa myöten.
YLEISIMMIN KÄYTETYT SANAT/LAUSEET: Itse asiassa tällä hetkellä se taitaa olla "Napa-Nipa".
LUONNE: Äkkipikainen, sisäänpäinkääntynyt, egoistinen, päätähuimaavan laiska, itsepäinen, värikäs, aatteellinen, perfektionisti. Vähän sellainen "fire cracker".
RAKKAUSELÄMÄ: You kicked who in the what now?
MIKÄ ELÄIN OLISIT: Varmaankin susi. Tai siili.
LAULATKO SUIHKUSSA: Ette voi todistaa mitään! Paitsi tietenkin jos kysytte äipältä tai Riikalta. Ne voi todistaa. T_T
KEITTOTAITO: None. Zero. Zilch. Puuroa osaan keittää, jos nyt hirveä hätä tulee.
HYVEET: Onko niitä? Riikalta kysyttäessä se sanoo, että olen suojelevainen ja lojaali. Että ne kai sitten.
PAHEET: Näitä riittää. Pakottava tarve olla täydellinen, paras ja aina oikeassa. Itsepäisyys, fanattisuus, laiskuus, aggressiivisuus, vaativuus...
MITÄ VAIHTAISIT ULKONÄÖSSÄSI: Voisin haluta olla vähän siroluisempi. Olen nuoreksi naiseksi aika romuluinen. Ja haluaisin kapeammat kasvot, lapsenpyöreys äkkiä pois!
MIHIN RYHMÄÄN TAI JOUKKOON LUKEUDUT KUULUVASI: Viherhippiäinen/gamer.
ÄRSYTTÄVIN ASIA MITÄ IHMINEN VOI TEHDÄ: Valehdella. Nössöillä. Takertua.
USKOTKO JUMALAAN: En.
KÄYTKÖ KIRKOSSA: En, ellei sitten arkitehtuurisista syistä.
PARAS NEUVO JONKA OLET SAANUT: Laita huppu päähän jos varpaita palelee.
KETÄ/MITÄ AJATTELET NYT: Illalla pitää mennä kouluun. Ärsyttää.
AJATTELETKO ITSEMURHAA: Nyt? En. Joskus? Kyllä ajattelen.
ASUTKO VANHEMPIESI KANSSA: Äidin.
ONKO SINULLA OMA TIETOKONE: Ei.
EI URHEILULLINEN PELI, JOSTA PIDÄT ENITEN: Videopelit.
TYHMIN JUTTU, MINKÄ OLET KOSKAAN TEHNYT: Näitä on miljoona ja taas miljoona. ¬_¬
SUOSIKKIASIAT KESÄSSÄ: Aurinko, lämmin, ukkosmyrskyt, vihreä luonto.
SUOSIKKIASIAT SYKSYSSÄ: Pimeät illat.
SUOSIKKIASIAT TALVESSA: Lumi ja pakkanen.
SUOSIKKIASIAT KEVÄÄSSÄ: Sulamispurot. Hiirenkorvat.
TULEVAISUUDEN SUUNNITELMAT: Hoo. Haluaisin olla etologi (eläinten käyttätymistutkija), tai failing that, hortonomi.
HAUSKIN TUNTEMASI IHMINEN: Riikan kanssa me ollaan aika hulvaton kaksikko.
HUONOIN FIILIS: Masennus, itseinho.
PARAS FIILIS: Onnistuminen.
ENSIMMÄINEN AJATUS AAMULLA, KUN HERÄÄT: asdfghjklx_X
PUHELIMEN SOITTOÄÄNI: Haruka Kanata.
POJAT: Anubis ja Jehuty. ^_^
TYTÖT: Temari is making me gay!
MILLÄ NIMILLÄ LIIKUT NETISSÄ: Yozora.
NETTILINKKI: Ehh... Zone Of The Enders 2.
MIKÄ SINÄ KOET OLEVASI: Mikäkö? Pierugeneraattori.
MITÄ SINULLA ON TÄLLÄ HETKELLÄ YLLÄSI: Farkut, toppi, villatakki, sukat, villasukat. Ja alusvaatteet, naturally.
PIDÄTKÖ RUNOISTA: Riippuu vähän, mutta yleensä pidän.
ELÄMÄSI TARKOITUS: Elää pitkään ja kuolla pois.
MITÄ SANOT MUODISTA: Each to our own.
LÄVISTYKSIÄ?: Eip.
OLETKO NETTINÖRTTI: Öh...jonkin verran, kai. En kamalan. Surffaan kyllä mielelläni netissä, mutta pärjään vallan mainiosti muutaman päivän (tarvittaessa kauemminkin) ilman.
OLETKO USKOLLINEN: Riippuu vähän kelle/mille, mutta periaatteessa olen.
MIHIN TUHLAAT RAHAA: Musiikkiin, elokuviin, kirjoihin, elektroniikkaan...
OLETKO HARRASTANUT SEKSIÄ SAMAA SUKUPUOLTA OLEVAN KANSSA: Wouldn't you like to know? ;P
KUKA MAKSAA LASKUSI: Minä, most of the time. Puhelinlaskun maksaa äippä, koska koko perheelle tulee yhteinen kännykkälasku.
NAURATKO TOISTEN KUSTANNUKSELLA: Paljon ja railakkaasti.
ONKO SINULLA AJOKORTTI: Ei, mutta haluaisin sellaista kovin.
ÄÄNEKKÄIN IHMINEN JONKA TUNNET: Heko, varmaan minä itse.
KUUNNELLUIMMAT BÄNDIT/KAPPALEET TÄLLÄ HETKELLÄ: Bryan Adams menee AINA, samoin ZOE-biisit.
ODOTAN: Lomaa.
ASIAT JOTKA HÄIRITSEE/ÄRSYTTÄÄ: Is it just me, vai onko tuo kieliopillisesti väärin?
PAIKAT JOSSA TYKKÄÄN OLLA: Kotona sohvan nurkassa.
IHMISET JOIDEN KANSSA TYKKÄÄN OLLA: Riikka. :D
IHMISET JOIDEN KANSSA HALUAISIN VIETTÄÄ ENEMMÄN AIKAA: Mä vietän todella vähän aikaa vanhojen, ala-aste aikaisten kaverieni kanssa, mutta se on ihan omaa syytäni.
ELOKUVAT JOTKA HALUAISIN KATSOA UUDELLEEN: Braveheart on niin hyvä ja siitä on niin pitkä aika kun katsoin sen viimeksi, että se pitäisi varmaan katsoa uudelleen.

Ja vielä lopuksi ilmoitusluontoinen asia: Täällä olisi kohtu ja munasarjat myytävänä, jos joku haluaa. Vaihdetaan Greed x Kimblee smuttiin.

Ow. *käpertyy palloksi*03. marraskuuta 2004

Musiikki: Björk - All Is Full Of Love

Tunnin päästä pitäisi olla jo valmis lähtemään kouluun. Mihin tääkin päivä oikein hävisi? Mähän olin hereillä jo ennen kymmentä...

Töissä olen käynyt nyt siis kaksi viikkoa, ihan mukavaa on ollut, vaikka aamuherätykset kello 6:30 onkin ihan puhdasta tuskaa. Ei pysty, ei pysty. Onneksi se on vaan kaksi kertaa viikossa. Tiistaina tein havukranssin. Tuli muuten ihan sikahieno, vaikka itse sanonkin. Nyt on sormet ja kämmenet ihan täynnä pieniä havujen tekemiä pistojälkiä, pieniä punaisia reikiä jotka on aivan helkkarin kipeitä. Kynsinauhat on aivan järkyttävässä kunnossa ja mun käsien iholla voisi hioa puuta, niin korppuna se on. Mutta oli muuten tosi kivaa. En malta odottaa, että pääsen tekemään niitä lisää. :D

Kirjoitin eilen koko illan ruotsin tiivistelmää, ja tänä iltana pitäisi kirjoittaa englannin aine. 150-200 sanaa, otsikoksi luultavasti tulee "Nature Conservation". Ja mä kun ajattelin neulovani tänä iltana tumppuja tai pelaavani Blood Omen 2:sta. Beh.