27. lokakuuta 2008
Miksi kaikki kaunis aina käsiin räjähtää?

Sen siitä saa kun on täysi puupökkelö sosiaalisissa tilanteissa ja vieraiden ihmisten läsnäollessa verbaalisilta lahjoiltaan täysi nolla. Noh, kyllähän mä sen jo tavallaan arvasinkin, ettei siitä mitään tule, koska olen "in person" just niin duhrr. Raha olisi kyllä ollut kivaa.

Muutenkin on ollut vähän ahdistuneet pari viikkoa. Jotenkin pää on vaan ihan hajoamispisteessä eikä mikään oikein luonnistu. Paskinta tässä on se, etten edes oikein tiedä mistä se johtuu. Voihan se olla, että Suomen syksy ottaa vaan tosi lujaa takaapäin, nyt kun on jatkuvasti näin pimeää ja märkää verrattuna siihen mitä Englannissa oli ainakin viime vuonna tähän aikaan, tai itse asiassa koko talven. Pitää taas tottua kaamosmasennukseen tavallisen masennuksen lisäksi. Väyh.

Auh, paperihaava, vai mikä "paper cut" nyt sitten ikinä onkaan suomeksi. Onnistuin kiskaisemaan näköjään oikein kunnon vekin Thothin laturin paketin yllättävän terävällä reunalla, ja vielä peukalon kynnen alle. Onneksi ei yhtään epäkäytännöllinen paikka tai mitään. Tai yhtään kipeä.

Tekisi pirusti mieli vääntää cosplayta. Ensinnäkin Season 2 Tieria, koska WHOA, kuumaa. Ja tämä vaan vahvistaa sitä halua, varsinkin kun sitä tuijottaa repeatilla. :D (Ja ei, en ole edelleenkään uskaltanut aloittaa Gundam 00'n Season 2'n katsomista. Ehkä sitten joskus.) Toiseksi himottaisi vääntää Samurai Kingdom Hearts 2'sta, koska onko ehkä vaan hienoin örkki koko pelissä. Harmi vaan, että seuraava con on vasta helmikuussa. Mitäapua.
Ehkä tyydyn vaan ompelemaan violetteja housuja ja hameita ihan muuten vaan. Ja kamalaa, mulle on yhtäkkiä tullut hirveä hinku saada se Tierian paita, joka näkyy tässä kuvassa. Joo, just se vaaleanpunainen. Apua. Tierian vika, mä olen alkanut paitsi sietää vaaleanpunaista, myös näköjään haluamaan sellaisia vaatteita itselleni. Toisaalta, mä nyt näköjään haluan kaikki vaatteet, mitä Tierialla on eri kuvissa päällä. Mistähän saisi sen paidan, joka sillä on päällä siinä kuvassa, jossa niillä on Lockonin kanssa ihan samantyyppiset paidat? (Matching shirts! <3)

Blaa blaa blaa. On a positive note, kissaflunssa on nyt kaikilta ohi! /o/


15. lokakuuta 2008
DRAMATIC CAT

DUNN DUNN DUNN

Ai niin!
Nauratti eilen, kun äiti tuskaili, että olisi niin kiva muuttaa vähän modernimpaan asuntoon kun tämä meidän nykyinen. Siinä vaiheessa kyllä pokka petti, että jumalauta nainen, koita asua vuosi Englannissa missä ne talot on NIIN. KAUKANA. suomalaisten moderni-käsityksestä että YHHYY. Siinä vaiheessa kun kuuma ja kylmä vesi tulee samasta hanasta, hella toimii sähköllä eikä kaasulla, käytävät on sen verran leveitä että ei tarvitse miettiä mihin väistää jos joku tulee vastaan ja parasta kaikilla, sähkö ei toimi prepaid-lataustikulla, niin siinä on modernia ihan tarpeeksi tälle tytölle.

Ostakaa joku mulle NDS.


13. lokakuuta 2008
Oi ihmiset.

Ei pitäisi ikinä lukea ihmisten mielipidekirjoituksia susista, koska voi jumalauta että ihmiset osaa olla kivikautisia ja tyhmiä ja ARGH. Kasvakaa jo hyvä helvetti ulos niistä punahilkoistanne ja ihmissusistanne. Ja joo, vaihdetaan vaikka heti paikkoja, niin katsotaan kuinka monta lammasta tai koiraa MULTA menisi susien suuhun. Saatana.


13. lokakuuta 2008
Hoida. Hoida. Hoida. Hoida.

Onni on se, kun sulla on seitsemän kissaa ja yhden saama kissaflunssa on kohta KAIKILLA. No, onneksi tällä hetkellä enää vaan kolmella, joskin Saagalla on vielä toinen silmä sirrillään. Onneksi se ei kuitenkaan enää rähmi. Misa ja Ninja on onneksi kokonaan säästyneet (Ninja on niin nuijakuukunen, että se ei koskaan nuojaa kenenkään vieressä eikä siis myöskään saa tartuntaa) ja Elmeri pääsi vain yhden silmän parin päivän rähmimisellä. Päivärutiini on aika mielenkiintoinen, kun kaikki potilaat pitää lääkitä silmätipoilla 3-4 kertaa päivässä ja Tiu'ulla on lisäksi vielä antibioottikuuri. Ei voi kun toivoa, että porukka olisi kohta taas terve, alkaa nimittäin pikkuhiljaa käydä vanhaksi se ainainen lääkitseminen. Ja onhan se kamalan näköistäkin, kun kaikilla vaan valuu rähmät poskilla.
Parasta tässä on kaiken lisäksi se, että me ei edes oikein tiedetä mistä ne sen sai, kun kaikilla on rokotukset kunnossa ja kaikki on sisäkissoja. Kiralla se oli ensimmäisenä, joten ehkä se sitten toi sen mukanaan. Who knows. Menisi vaan äkkiä jo ohi.

Ja miksi aina silloin pitää särkeä niin tajuttomasti päätä kun kivuntappajat on kaikki loppu? On taas sellainen tunne, että jos tökkäisi takaraivoon neulalla reiän, niin sieltä tulisi paineilmaa ulos oikein vinkunalla. Ehkä mulla on taas joku epämääräinen niskajumi päällä tai jotain. Tai sitten olen yhä edelleen tulossa kipeäksi. Figures.

Ai niin!
Onko mulla maailman hienoin paita, or what? Se, joka tajuaa jujun ilman Googlea saa virtuaalipiparin.
(Ahaha, ei hitto, katoin nyt vasta tota kuvaa kunnolla ja voi jee miten tummat silmänympärykset. O HI, kyllä mä oikeasti nukun joskus.)


07. lokakuuta 2008
Ahaa-elämys keskellä yötä.

Mielenkiintoista. Tajusin juuri, että mun ongelmani ei ole ideoiden tai draivin puute, tai edes aina osaaminen. It's writing the outright porny bits. Ja kun jännään sitä jo valmiiksi, niin en pääse alkuasetelmaa pidemmälle, edes siihen asti mihin yleensä pääsen.

Joo, olen ehkä vähän hidas ottaen huomioon että toi on ollut mulle aina vähän epämukava alue (I can read it, but not write it - figures), mutta tajusin sen nyt yhtäkkiä kun muut promptit luistavat ihan hyvin ja tuo yksi on aina vaan jumiutunut samaan kohtaan.

Kysymys kuuluukin, että how did I learn how to write the porny bits. Miten ihmiset tekee sen? :/


06. lokakuuta 2008
Ribbit, ribbit, ribbit.

Tämä naurattaa mua elämäänkin enemmän. Pitäisikö harkita?