30. lokakuuta 2007
Dude looks like a lady.

Hölmöin syy ikinä haluta vaihtaa pankkia: Abbeyn mainoksissa on söpö pupu.

Riikka on nyt siis mun luona kylässä. Hain sen Stanstedin lentokentältä, jonne sen lento laskeutui perjantaina vähän ennen keskiyötä. Meni itselläkin koko ilta matkatessa Riikka vastaan: ensin tunti junassa Birminghamiin ja sieltä neljä tuntia bussilla Stanstedille. Olin kentällä noin tunti ennen Riikan konetta, joten pääsin vielä tappamaan aikaa sielläkin istumalla kahviossa ja juomalla jumalattoman kokoisen kaakaon. Lopulta International Arrivals -portista käveli tuttu henkilö, ja päästiin toistamaan koko monen tunnin matka takaisin Worcesteriin. Birminghamissa kastuttiin tihkusateessa ja jouduttiin odottamaan juna-asemalla noin tunti meidän junan lähtöä, eikä mikään kahvio ollut aamuneljältä auki. Kun lopulta päästiin vähän kuuden jälkeen aamulla kotiin, oltiin jo aika helvetin väsyneitä ja onnellisia, että päästään nukkumaan.

Mutta koko tuo reissu oli ehdottomasti sen arvoista, koska nyt mulla on rakas pikkusisko täällä seurana. Ja sen lisäksi sain vielä luomujälkiuunileipää, karjalanpiirakoita, puolukkapiirakkaa ja enkelisuklaata! Ja juustohöylän, koska täällä ollaan kummallisia eikä harrasteta niitä ollenkaan.
Ei olla tehty oikeastaan mitään sen ihmeellisempää. Ollaan pariin otteeseen käyty kaupungilla, mutta muuten ollaan vaan löhöilty mun huoneessa. Näytin Riikalle tähän mennessä ilmestyneet kolme jaksoa Gundam 00'aa, joiden lisäksi ollaan katsottu Paon kakkoskausi, Kaunotar ja Hirviö sekä Pocahontas (for lulz). Jonain päivän käydään varmaan yliopistolla, että pääsen näyttämään Riikalle minkälaisessa paikassa mä oikein opiskelen. Täytyy myös käydä viemässä herra John Nixonille karjalanpiirakoita, kun se nimenomaan pyysi multa, että Riikka toisi niitä sille.
Ja koska ollaan Englannissa, me ostettiin ihka oikea kurpitsa ja kaiverrettiin se Halloweenia varten. Enää pitää hommata siihen kynttilä, niin se on good to go.

Pitäisi jossain vaiheessa tehdä sitä puumorfologian esseetäkin, kun Riikka toi mulle sitä varten Suomesta kirjojakin, mutta tuntuu tyhmältä tehdä koulutehtäviä a) lomalla, b) kun on vieraita kotoa. Ehkä sitten kamalassa paniikissa ensi viikolla.

Mä haluan lähteä Riikan mukana Suomeen.


25. lokakuuta 2007
They say the best if life is free,
but if you don't pay then you don't eat.


Käytiin tänään ekologian tunnilla paikallisella luonnonsuojelualueella tutkimassa erilaisia elinympäristöjä ja tunnistamassa puita ja kasveja, ja koin yllättäen Suomi-momentin kun eteen pölähti koivuja. Ensimmäinen kerta koko täällä oloni aikana kun näen niitä - täällä kaikki puut ovat tammia ja pyökkejä ja muita sen sellaisia. Teki mieli hyökätä halaamaan niitä, kun muistuttivat niin elävästi Suomesta.

Riikka tulee huomenna! :D


23. lokakuuta 2007
It's a long road we've been walking on.

Siis että voi olla ihminen reikäpää. Kävin kyllä Superdrugissa ostamassa uuden hiusvärin, mutta en sitten muistanut niitä helvetin särkylääkkeitä ostaa. Voi ny pentele. Täytyy varmaan huomenna kouluun mennessä tehdä mutka keskustan kautta. Jos muistan. :/ Ei vaan pitäisi olla luonnollista että edelleen jomottaa silmien ympäriltä ja oikealta puolelta takaraivosta. Ei jälkisärkyjen kuulu kestää näin kauan!

Ja etten vaan pääsisi liian helpolla, niin voihan pylly tuota puumorfologian tehtävää. Virallinen essee (en tosin vaan muistanut kysyä sanamäärää), otsikkona Photosynthate Partitioning in Deciduous and Evergreen Trees. Että siitä vaan vääntämään. Hurraa.


22. lokakuuta 2007
Lentää Nazgûl Airways~

Joo, en ole kuollut, ainoastaan laiska kirjoittamaan mitään. Pikkuhiljaa alan pääsemään surustani yli, vaikka aina välillä vieläkin alkaa itkettää jos joku asia muistuttaa Prinsessasta. Mutta se on kai ihan luonnollista, koska itken vielä Miiruakin joskus.

Olenko kauhean huono ihminen jos haluan jo nyt uuden pupun? En halua korvata sillä Prinsessaa, vaan enemmänkin todistaa itselleni sekä Prinsessalle, että mä pystyn huolehtimaan pupusta oikein. Jotenkin nyt kun tutustuin Rinskun kautta pupuihin, mulla on syttynyt niihin hirveä hinku, melkein samanlainen kuin kissoihin. Ottaisin niin mielelläni kaksi pientä leijonanharjaa. Tosin tällä hetkellä tilanne on ihan väärä niiden hankkimiseen, kun mä olen poissa kotoa enkä saisi niitä kuitenkaan mitenkään kuljetettua tänne mukanani, olettaen että meidän asunnossa edes saisi pitää eläimiä. Ja mitäpä iloa niistä pupusista mulle siellä Suomessa olisi. Olin jo ajatellut ottavani pariskunnan jouluna Suomessa ollessani, mutta ei varmaan kuitenkaan kannata. Täytyy varmaan odottaa, että saan opiskelut opiskeltua ja muutan takaisin Suomeen. Tästä tulee pitkä kolme vuotta.

Suomesta puheenollen, ostin viime viikolla lentolipun Suomeen. Tulen 15. joulukuuta British Airwaysin lennolla (jonka operoi Finnair - pääsen suomalaiseen koneeseen!), joka on perillä Helsinki-Vantaalla yhdeksän aikaan illalla. I can't wait! Siihen on alle kaksi kuukautta! Ja Riikka tulee perjantain ja lauantain välisenä yönä viikoksi mun luo, mikä ehdottomasti lievittää koti-ikävää.

Miksi migreenit aina sattuu juuri sellaisiin aikoihin, kun pitäisi olla jossain tekemässä jotain hyödyllistä? Ensimmäinen migreeni taas vuoteen ja se sattui perjantaille, kun olisi pitänyt olla pakollisella Puumorfologian luennolla. Pakollinen tarkoittaen sitä, että jos kyseiselle luennolle ei osallistu, ei pysty palauttamaan assignmentia ja thus läpäisemään modulia. Onneksi sain sovittua opettajan kanssa sähköpostin välityksellä, että käyn sen luona huomenna sopimassa mitä tehdään, eli pystyn luultavasti suorittamaan modulin joka tapauksessa. Phew. Ehdin jo stressata siitä koko viikonlopun.
Ja siihen migreeniin palatakseni, on se nyt helvetti kun yhden kohtauksen jälkisärky kestää koko viikonlopun. Pitää varmaan tänään käydä ostamassa lisää kivuntappajia - viimeiset viime yönä, että pystyi edes nukkumaan.


04. lokakuuta 2007
...

Prinsessa kuoli tänään.

Muhun sattuu niin paljon.

Nuku hyvin, kultarakas. Mä rakastan sua koko sydämestäni enkä ikinä unohda sua. Anteeksi, etten pystynyt pelastamaan sua.

Toisella puolella tavataan.


01. lokakuuta 2007
"White wolf and a Poncle, WTF."

Adfafjhakjdhajfg, ulkona sataa ja pitäisi lähteä allekirjoittamaan vuokrasopimus. Do not want. En ole edes saanut aikaiseksi ostettua itselleni sateenvarjoa - vieläkään. Tajusin tässä muutenkin, että mua varmaan uhkaa nälkäkuolema ennen tämän lukuvuoden loppua, koska Suomesta saamani opintotuki + asumistuki ei riitä edes kuukauden vuokraan. Opintolainaa on vielä pari tuhatta puntaa jäljellä, mutta sekin tulee hupenemaan äkkiä, kun maksan siitä tänään vuokran ja loppuajan periaatteessa elän niillä rahoilla. Ei kivaa. On varmaan pakko alkaa ajatella töihin menoa.
Tällaisina hetkinä mä kyllä mietin, että mitä hittoa mä täällä oikein teen.

Tekee mieli pelata Ôkamia.