23. lokakuuta 2004

Musiikki: "Jurassic Park" videolla

Sitten sitä oltais vaan laiskoteltu eikä blogattu ollenkaan. Oe voe.

Elämä on ollut vähän niin ja näin. Olin melkein koko viime viikon kipeä ja poissa koulusta. Nyt pelottaa mennä ylihuomenna. Vaikka en mä ole vielä mitään mokannut. Pitäisi varmaan tarkistaa milloin enkun ja ruotsin kotiaineet pitää palauttaa. Toivottavasti ei ensi viikolla...

Tämän viikon olen ollut syyslomalla, enkä ole oikeastaan tehnyt mitään sen kummempaa. Sain valmiiksi sen vihreän villapuseron jonka mainitsin joskus silloin kun käytiin katsomassa I, Robot syyskuun lopussa, mutta se osoittautui liian pieneksi mulle (olin liian optimistinen kokoni suhteen... T_T;), joten Riikka omi sen. Nyt joudun (pääsen?) tekemään uuden itselleni. Tämä versio tulee sitten siitä punamustasta langasta, jonka ostin jokunen viikko sitten. Vaikka ihan sama, ei teistä kukaan kuitenkaan muista mun lankahössötyksiä. xP
Lisäksi sain Fool's Faten luettua. Huomatkaa, että jos ette halua spoilaantua, niin ehkä kannattaa jättää tämä kappale väliin.
Anypoo, Fool's Fate. En osaa sanoa siitä mitään, olen vielä sen verran ällikällä lyöty. Mitäs mä nyt luen? :O Sen kyllä voin sanoa, että en odottanut noin onnellista loppua. Narrin piti kuolla, ihan selvästi. (Miten mä voin ottaa Fitzin surun todesta, kun mieleni taustalla kuitenkin tiedän koko ajan, että jollakin tapaa Narri vielä herää henkiin?) Eikä Mollyn pitänyt enää ottaa Fitziä takaisin. Ja jos ihan totta puhutaan, Fitzin olisi pitänyt mennä Yönsilmän kanssa. God, sellaisen lopun mä olisin halunnut, niin kuin silloin kun Fitz melkein kuoli tapettuaan Laudwinen. Yönsilmä paljaalla lumisella harjulla, mutta sitten murisee kun Fitz yrittää seurata sitä. "Don't you dare die! I won't let you die yet, Brother!" Voi että mä rakastan Yönsilmää. Fitzin olisi loppujen lopuksi pitänyt mennä sen kanssa, vaikka se olisikin tarkoittanut, että Fitz olisi kuollut. Nighteyes~! ♥

Mitäs muuta? Ai joo, aloitan sen kuntouttavan työtoiminnan maanantaina. Se mun työpaikka on nimeltään joku "Lahden sosiaali- ja mielenterveys säätiö", tai joku vastaava. Työaikani on klo 8-12 joka maanantai ja tiistai. Maanantaisin olen verstaalla tekemässä puutöitä ja tiistaisin puutarharyhmässä mylläämässä. Kullostaa ihan kivalta, ja näyttikin ihan kunnolliselta paikalta kun kävin viime torstaina tutustumassa paikan päällä. Ylihuomenna siis aloitan. Jännittää aivan helvetisti. Uusi paikka, uudet ihmiset, uudet tavat jne. Kammottavaa. Tässä vaiheessa aina tuntuu, että ei helvatti, en mä halua. Mutta eiköhän se siitä. Ainakin viimeksi meni, paitsi että Marola nyt olikin ihan jumalattoman kiva paikka olla töissä. Toivottavasti tämä säätiökin on. Kohtahan se nähdään.

Olin tänään piiiiiiitkästä aikaa AIM:llä. Pelottavaa, ne?

Tjaah. Pitäisiköhän sitä kömpiä petiin...


12. lokakuuta 2004

Musiikki: telkkari taustalla

Mä en ala enää mitään. Sen kerran kun ajattelee jotain kirjottavansa, niin ei saa mitään aikaiseksi. Mulla on tuntikaupalla pönöttänyt GxK-smuttia Wordissa enkä ole saanut siihen mitään lisää. Paria kohtaa olen editoinut, mutta en sen kummempaa. Ja siltikään se ei kuullosta omiin korviin hyvältä. Yyh.

Miksi mä olen niin huono? ;_;

--

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Ardjet

MIKSEN MÄ OSAA KIRJOITTAA?! .V.

*potkii Wordiä*

--

Musiikki: Zone Of The Enders - Flowing Destiny [Memories]

Väsyttää, kurkku on kipeä, nenä vuotaa ja päätä särkee. Olen varmaan tulossa kipeäksi. Paleltaakin koko ajan. Loistavaa.
En muuten varmaan mene tänään kouluun.

Sain katsottua Samurai 7:n ajan tasalle tänään. Riikka katsoi mun kanssa episodit 10-13 vaikkei se mistään juuri mitään ymmärräkään. Mutta Kikuchiyo nyt onkin niin loistava, että sitä nyt katselee vaikka huvikseen. ;D


10. lokakuuta 2004

Musiikki: "X-Men 2" DVD

Viime yönä oli satanut lunta. :D

Olin lauantaina kaverini Jennyn kanssa kaupungilla. Näin maailman ihanimman talvitakin KappAhlissa: puoleen väliin reittä, teko-kelsiä, untuvainen sisäpuoli, huppu. Rakkautta ensisilmäyksellä. Harmi vaan, että hintalapussa seisoi 120€. Kappas kun ei nyt just sattunut olemaan mukana. Nyt odottelen kärsimättömänä, että saan jostain rahaa. Miljonäärirakastaja olis nyt kova sana. x/ Ja se ruoja joka ostaa sen takin ennen mua jouuu kärsimään!
Ostin myös Anttilasta itselleni lisää lankaa, kun satuin törmäämään kivan väriseen. Nyt mulla on viisi kerää paksua punamustaa lankaa vaan odottamassa työstämistä. En kyllä tiedä vielä mitä mä niistä tekisin. Varmaan taas yhden villapuseron, kun edellinen on jo kohta valmis.
Törmättiin muuten Sykkeessä Hare Krishna-munkkiin. Oltiin Jennyn kanssa kuulemma Lahden reippaimmin kävelevät sisarukset (mitä hittoa...?). Se kyseli meiltä ummet ja lammet siitä mitä me opiskellaan ja ollaanko kasvissyöjiä ja whatnot, ja sitten lykkäsi meille pussit kuivattuja hedelmiä. Kasvissyöjien karkkeja, kuulemma. Itse en niistä pahemmin perusta, mutta otinpa ne nyt kuitenkin äitiä varten. Se syö kuivattuja hedelmiä kuin leipää.

En ole pelannut SH4:sta pitkään aikaan, mutta kun en enää uskalla. Riikka pelotteli mua liikaa kertomalla juttuja nukeista ja vauvakummituksista, ja nyt ei enää kantti kestä pelata. Perkele. D:
Täytyy yrittää niellä kammoni ja kokeilla vaikka huomenna, jos en enää tänä iltana viitsi.

Huomenna pitää jo taas mennä kouluun. Gimme a break.


06. lokakuuta 2004

Musiikki: Silent Hill 3 - Hometown

Kvaak.

Mulla olis kevään -05 YO-info tänään kolmelta. Eli puolen tunnin päästä pitäisi lähteä kouluun. Tosi hemmetin hienoa. Oikeasti mun tunnit alkaa vasta viideltä. Hyvällä tuurilla mulle jää yli tunti luppoaikaa. Hyvähyvä. Täytyy kai ottaa cd-soitin ja Fool's Fate mukaan, niin saatan ehkä jotenkin välttää tylsyyteen kuolemisen. Ai niin, mutta mulla on ruotsia viidesta kuuteen. Never mind, nyt mua ei pelasta enää mikään.

Voi tätä elämää.


04. lokakuuta 2004

Musiikki: "Armageddon" telkkarissa

Kokeiden palautus oli tänään. Hyvin meni, ruotsista sain jopa paremman kuin mitä olin odottanut. Englannista perfect 10, ruotsista 8. Englannin opettaja oli kirjoittanut mun koepaperiin "excellent!" ja sanoi mulle vielä "todella loistavaa työtä" samalla kuin kirjoitti arvosanan mun opintokirjaan. Koko parinkymmeneen oppilaan ryhmässä oli vain kaksi kiitettävää, toinen siis minulla. Jeh. On vaikeaa olla nöyrä kun on niin helvetin hyvä. :) Yksi luetunymmärtäminen oli mennyt päin honkia, en saanut kuin 12/20, mutta muuten tuli täydet pisteet. Hyvä minä. *armstrong!pose*
Ruotsista siis 8, mikä on meikäläiselle aika hyvin, ottaen huomioon etten lukenut yhtään. Kuuntelusta täydet pisteet ja paperissa merkintä "utmärkt!" (mitä hemmettiä, ei KUKAAN saa ruotsin kuunteluista täysiä pisteitä!), verbikokeesta 17/20 ja merkintä "bra!". Kertoo jotain meidän ryhmän osaamisen tasosta jos 17/20 on noin hyvä.
Ensimmäiseksi koeviikoksi yli vuoteen, sanoisin että meni aikasta hyvin.

Huomenna sitten uusi jakso. Kävin tänään ostamassa uuden ruotsin kirjan (16 euroa mokomasta lätkästä), pitäisi kai kaivaa se esiin yhdessä uuden englannin kirjan kanssa. En kumminkaan muista huomenna, ja olisi noloa mennä kouluun ilman kirjoja.

Huomenna mulla on myös ensimmäinen tapaaminen mun kuntouttavan työtoiminnan ohjaajan kanssa. Kello 9:30 aamulla, kuvitelkaa. Pitäkää peukkuja että löydän edes koko paikan, en ole nimittäin edes ihan varma missä se on.

Jaaha. Kai se on sitten paras mennä nukkumaan, että jaksaa aamulla nousta. Riistoa, sanon minä.


01. lokakuuta 2004

Musiikki: "Mission: Impossible" telkkarissa

Oon nukkunut niin törkeän huonosti kolme viime yötä, että nyt väsyttää jo yhdeltätoista. Nöyryyttävää, mutta totta. Piti katsoa telkkarista Sixth Sense, mutta paskat mä niin myöhään jaksa valvoa. Täytyy vetäytyä aikaisin nukkumaan, että jaksaa aamulla (aamulla, joo, as if mä muka nousen yhtään mihinkään ennen puolta päivää) nousta lukemaan Fool's Fatea, jonka sain onnellisesti käsiini tänään.

Niin, ja pakkasessa odottaa Greed. ;D Äiti löysi jostain Magnum Seven Deadly Sins -jäätelöjä, ja viisaana ihmisenä nappasi mulle Greedin. Ai jai. Greed on aika herkkupeppu, tuoteselosteesta päätellen. Ihan sama, äiti, lähde maalle, lähde minne vaan, mä selviän tänä viikonloppuna mistä vaan, 'cause I'll get to lick Greed!

Hear that, boys and girls? I'll get to lick Greed!

Väsyttää? Mua vai?

Nyt nukkumaan.

--

Musiikki: Silent Hill 3 - I Want Love

Aijaa, nyt on niinko lokakuu, vai?

Maksoin läjän laskuja ja olin positiivisesti yllättynyt kun mulle actually jäikin aika reilusti extraa. Okei, sieltä on vielä tulossa ainakin yksi SKK:n paketti, joka pitää maksaa, mutta se nyt ei ole edes kahtakymppiä. Mihin tuhlata, mihin tuhlata...

(Leikkasin just kynnet ja nyt en osaa kirjoittaa. En ole tottunut tällaisiin olemattomiin kynnenpäniin...)

Näin viime yönä jotain ihan järjetöntä unta Kimbleestä (millonkas mä nyt en... xP). Tai no oikeastaan se ei ollut järjetön ollenkaan, mutta kuitenkin sellaisella tyypillisellä unitavalla järjetön, if you know what I mean. Sen unen aikana se tuntui ihan normaalilta, mutta tällei jälkeenpäin katsottuna siinä oli aika mahtavasti "WTF"-tekijää mukana. En pysty kuvailemaan sitä kunnolla, koska siinä oli niin paljon kaikkea outoa eikä näemmä minkäänlaista kronologista järjestystä, mutta joo, pääasiahan kuitenkin on, että siellä oli Kimblee. Punaisessa puvussa enimmäkseen, mutta oli siellä ihan kiitettävästi tätä nuorempaa Jailbait-versiotakin. Sitten siellä oli Archer ja jotain ihme aika-avaruus-rinnakkaistodellisuus-sekoilua (jossain vaiheessa Kimblee seisoi itsestään nuoremman version vieressä, ja holy shit jos unissa olisi mahdollista kuolla nenäverenvuotoon, mä olisin mennyttä naista! :O), ja jotain ihme sotaoikeudenkäynti-juttuja. Sitten jailbait!Kimblee oli jossain vaiheessa vankilassa, mutta karkasi sieltä tappamalla kaikki, ja sitten siellä oli hirveästi jotain ammuskelua, ja holy crud, Kimblee on HAWT! +_+ Ja myös akrobaattisesti lahjakas, näemmä. (Ei kun siis ihan oikeasti, senkin perverssit!) Greedkin vilahti siellä joskus jossain vaiheessa, mutta hyvin äkkiä.
Kuten sanottu, ei mitään järkeä. Mutta sen eyecandy-factorin takiahan mä sen muistankin, enkä suinkaan sen suurien tarinankerronnalisten ansioiden takia. Holy shit on a stick, miten voi olla ihminen niin drool-worthy. Ei pitäisi olla mahdollista. *swoon*

Eli olkaa onnellisia, saitte juuri kuulla järjettömän Kimblee-uneni. Eikös ollutkin mielenkiintoista?

Ja ei, ei mulla mitään järkevää sanottavaa ollut.