28. syyskuuta 2011
En vaan osaa.

Okei. Jostain ihme syystä en päässyt moneen tuntiin kirjautumaan int2000:lle sisään, vaikka olin ihan varma että kirjoitin käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein. Sitten piti lopulta klikata "Unohtuiko salasana?" -linkkiä, että sain tunnukseni lähetettynä sähköpostiin. Ja nehän ne oli, joita olin koko ajan yrittänyt, mutta sitten kun copy-pastesin ne mailista, yhtäkkiä pääsinkin sisään. Henkimaailman juttuja.

Ja halusin vaan tulla naureskelemaan, että mikä on huvittavampaa kuin unissaan vikisevä eläin?

Huuuuu jaa jaa.


26. syyskuuta 2011
O hi

Öö, joo. En ole näemmä kauheasti eksynyt päivittämään tätäkään. Lähinnä siksi, että vaikka asioita onkin tapahtunut, en halua puhua niistä. Enkä puhu nytkään. Ehkä sitten joskus, kun jos olen sinut elämäni kanssa.

Mutta!

Saatiin lopultakin tuossa puolitoista viikkoa sitten raavittua kasaan rahat PS3:sta varten ja riennettiin siis ostamaan se. Ilmeisesti kuitenkin kaikki maailman Tekkenit ja Soul Caliburit oli sillä hetkellä myyty, joten jouduttiin hetken aikaa pelleilemään "pelkällä" Tekken 5 Dark Resurrectionilla, jonka saa PlayStation Networkista. Se oli kyllä vähän pettymys sikäli, että se oli selkeästi pelkkä hyvin riisuttu versio eikä siinä ollut esim. Story Modea lainkaan. Plus että Yoshimitsun Moonsault Slayerin komento oli muutettu! D: Tosin hyvin vähän, mutta kuitenkin sen verran että meistä Riikan kanssa kumpikaan ei saanut sitä enää tehtyä. Ja meillä molemmilla se on varsin olennainen osa meidän pelistrategiaa, joten oli vähän rampa olo. Piti siis opetella pelaamaan ilman sitä. Mutta kentät oli ah, niin nättejä. Heaven's Gate! ♥♥♥ Sen lisäksi ostin itselleni Flowerin ja nautiskelin tuulen leikkimisestä. Oli parasta!
Onneksi lopulta löydettiin Puolenkuun peleistä käytetty SC4 ja pääsin ihailemaan Nightmarea~ ♥ Itse pelistä ei ole oikeastaan kamalasti sanottavaa, ihan yhtä kiva kuin aina ennenkin, vaikka vaatii selvästi vielä opettelua. Ja jotkut hahmot nyt voisi vaan pommittaa koko pelistä ulos, namely nämä uudet guest designerien tekemät hahmot. Siis voi luoja mitä kuraa, get out of my Soul Calibur. Niin, ja Algol. Joku voisi oikeasti pikkuhiljaa kertoa Namcolle, että loppu-bossien tarkoitus ei, in fact, ole olla aivan saatanan ylivoimakkaita ja mahdottomia voittaa (köh Jinpachi, köh Abyss).
Perjantaina tuli lopulta myös nettikaupasta ostettu Tekken 6 ja...voi hitto. Sen lisäksi että ainakin Arcade Mode'ssa kaikki hahmot tuntuu kärsivän jonkun sortin raivotaudista (ja tämä pelatessa pelkästään Hard-vaikeustasolla, eikä esim. Very tai Ultra Hardilla niin kuin me yleensä ollaan ennen pelattu), on Yoshimitsu liikelistaa pistetty aika lahjakkaasti uusiksi. Moonsault Slayer on sentään saanut vanhan komentonsa takaisin ja nyt sen tekeminen jopa onnistuu, mutta se on aika pieni lohtu kun tosi monen vanhan liikkeen komento on muuttunut, liikkeitä on otettu pois ja uusia on tullut ihan hulluna lisää. Haluaisin vaan tietää, että kenen mielestä oli hyvä idea ottaa Yoshilta pois PERUS-UPPERCUT! Kokonaan! Siis mitä helvettiä! Lisäksi Knee Cap on muutettu, paitsi komennon osalta, myös suhteellisen hyödyttämäksi, kun ennen se oli iso osa sekä Riikan että mun pelistrategiaa. Tosiaan myös iso liuta muita liikkeitä on muutettu niin, että ne tehdään nyt erilailla, mikä aiheuttaa sen että me molemmat ollaan tässä vaiheessa aivan pasmat sekaisin ja tuntuu siltä, että ei osata pelata Tekkeniä enää ollenkaan (ja me ollaan kuitenkin pelattu sitä yli kymmenen vuotta). Hwoarangin liikkeitä en tullut viikonlopun aikana kokeilleeksi, lähinnä koska Riikka takoi Scenario Modea (mikä on sikäli surkea moodi, että se on ihan kuin Bouncer, mutta siinä ei ole edes sitä humor value'ta joka Bouncerissa on). Toisaalta sen jälkeen kun opettelin pelaamaan Yoshilla, on mun taidot Hwoarangilla menneet koko ajan vaan enemmän alamäkeen, mutta noh. Toistaalta ainakaan Arcade Modea ei tee mieli edes pelata, koska kaikki hahmot näyttävät tosiaan kärsivän jostain ihme raivotaudista ja ovat vaan sairaan agressiivisia ja päällekäyviä. Paasattiin tästä Riikan kanssa pitkä pätkä jo viikonloppuna, mutta Arcade Modesta on nyt pois kaikki taktikointi ja tila erilaisille pelityyleille, kun koko ajan pitää vaan painaa hulluna vastustajan päälle jos tahtoo pärjätä. Hetkeksikään ei saa jäädä suojaamaan tai miettimään, muuten saa turpaansa. Täytyy ilmeisesti jossain vaiheessa ainakin kokeilla, ellei kokonaan siirtyä pelaamaan Online Modea, jos vaikka oikeat ihmiset olisi vähemmän hulluja.

Mitäs muuta. Ai niin, Omppu lähtee viikonlopuksi ensimmäiseen näyttelyynsä! Lappalaisrotujen erikoisnäyttelyyn Jyväskylään. (Jos olette kaupungissa, käykää sunnuntaiaamuna katsomassa suomenlapinkoiranarttujen pentukehä (5-7 kk) kylpylähotelli Rantasipi Laajavuoren pihalla ja bongatkaa Ompatti. :3) Itse en ole lähdössä mukaan, vaan Omppu menee sinne kasvattajansa kanssa, ja mä saan vaihdossa kasvattajan kleinit viikonlopuksi hoitoon. En ole varman onko se hyvä vai huono etten lähde mukaan. Toisaalta haluaisin kamalasti nähdä omin silmin vauvelin ensimmäisen näytelmän, toisaalta taas olisin ihan hermoraunio. Ei sen puoleen, hermoraunio olen nytkin, kun mietin miten sen pärjää kehässä ja minkälaisen arvostelun se saa ja miten käyttäytyy ja ja ja ja. Kamalaa. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Kilpailu näyttää ainakin olevan kova, Ompun luokassa yhteensä 15 koiraa. Apua. Näyttelyseisontaa tuo dorkapää ei vieläkään osaa kunnolla, mutta ehkä siitä selvitään.
Huiiiiii.

Eikä muuta kiitos.