28. syyskuuta 2010
Tyhjä pää.

Vähänkö pelästyin eilen kun INT2000 ei toiminut ollenkaan vaan herjasi 403 Forbiddenia koko päivän. Ehdin jo huolestua oikein kunnolla. Onneksi se toimii kuitenkin tänään, ja on muuttunut aivan uuden näköiseksi joten sen takia ei sitten varmaan eilen toiminut.

Ei niin että mulla mitään kauhean tähdellistä olisi. Jotenkin mulla ei tunnu olevan mitään kirjoittamisen arvoista asiaa enää nykyään, mistä lie johtuu.

Huomenna sitten taas työharjoitteluun. Menen kahdeksaksi viikoksi orjatyövoimaksi Lahden Seudun Lemmikkieläinhoitolaan. Ihan mukavilla fiiliksillä olen sinne menossa, vaikka tietenkin uusi työpaikka jännittää aina. Toivottavasti pärjään ihmisten kanssa ja annan aihetta hyvään arviointiin. Sikälikin vähän pelottaa, että tiedän koirista loppujen lopuksi aika vähän enkä tunne kauhean monia rotuja nimeltä tai ulkonäöltä. Ei voi kuin toivoa että sen kanssa ei tule ongelmia. Tai sitten mä voin vaan jäädä makoilemaan niiden mahdollisten kissavieraiden sekaan.

Voisi muuten kuvitella tässä postailevansa uusia Tieria ja Lockon/Tieria -kuvia DeviantArtiin. Mulla taitaa olla siellä viimeksi se meidän ensimmäinen Lockon/Tieria -shootti, josta on kuitenkin jo yli vuosi ja jonka jälkeen on otettu paaaaaljon mahtavia kuvia.
NIIN. Ja voisi lopultakin yrittää rustailla sen vuoroni meidän RP-logiin. Enhän mä olekaan kuin kohta kuukauden istunut sen päällä. Lockonini varmaan vihaa mua.


21. syyskuuta 2010
Mustamamba ja mustamamban musta suu~

Väsyttää aivan uskomattoman paljon. Voisin mennä nukkumaan vaikka heti eikä kello ole kuitenkaan kuin kuusi illalla. Mä en ymmärrä mikä mua nykyään vaivaa kun olen koko ajan aivan loppu. Ymmärsin sen silloin kun olin navetassa ja koulussa yhtä aikaa, mutta en enää. Ja kuitenkin tahtoisin vaan nukkua koko ajan. Päätä särkee, keskittysmiskyky on aivan nolla ja nukuttaa aivan järjettömästi. En ymmärrä. Tarvisin varmaan viikon tai kahden loman, että saisin itseni taas jonkinlaiseen kuosiin. Tai sitten väsyttäisi vaan kahta enemmän, jos tää johtuukin siitä etten ole kesän jälkeen vieläkään tottunut kunnolla uudestaan säännölliseen koulunkäyntiin. Oli miten oli, se voisi mennä ohi äkkiä että jaksaisin taas tehdäkin jotain sen jälkeen kun pääsen koulusta kotiin.
Pitäisi jaksaa tehdä koulutehtäviäkin. Kuka haluaa kirjoittaa mulle kattavan selostuksen pallokala-altaan perustamisesta, suunnitella sisustuksen ja piirtää koko roskasta kuvan? Vapaaehtoisia otetaan vastaan. Tai sitten olisi tarjolla jyrsijöiden/kanien ruokintatehtävä, jossa pitää vertailla eläinkaupasta löytyviä pellettejä ja siemensekoituksia ravintosuosituksiin. Mä en niin jaksa. Akvaariokala- ja häkkilintulajiesittelyt saan ehkä juuri ja juuri pakerrettua itsekin kasaan huomenna, kun meillä ei opettajan sairastumisen takia ole ollenkaan koulua, mutta muuten ei oikein nyt iske. Ja pitäisi vielä lukea kokeisiinkin. Ei voi Veda.


14. syyskuuta 2010
Niinpä niin.

"Pitää tehdä töitä vaikka sitten hajoamispisteeseen saakka niin, että pitää silti samalla itsestään huolta. Mutta siinä sä et kyllä ole yhtään hyvä."
Aww~ Joku taas tuntee mut. <3

Ylläoleva keskustelu lähti taas siitä, että kun sain navettaharjoitteluni perjantaina tehtyä, tulin tietysti heti kipeäksi. Olen nyt ollut lauantaiaamusta asti sellaisessa räkätaudissa että alta pois. On ollut jopa reilusti kuumettakin, mikä on mun kohdalla ihan ennenkuulumatonta. Huomenna pitäisi kuitenkin päästä jo taas takaisin kouluun ettei mene ihan mahdottomaksi tämä touhu, vaikka olo on kyllä edelleen aika tukkoinen. Olen eilisen ja tämän päivän aikana niistänyt kokonaisen rullallisen vessapaperia. Kuumeesta en osaa sanoa koska mulla ei ole täällä mittaria. Mutta kaikesta huolimatta huomenna reippaasti kouluun, muuten menee ihan lusmuiluksi. Torstaina sitten opintoretkelle Korkeasaareen ja perjantaina toiselle opintoretkelle Sea Lifeen ja Tropicaarioon. Ei pässimpää.


04. syyskuuta 2010
Tule lähemmäs beibi, viereeni jää, etkö nää että kaipaan sinua tänään

Ei terve mitä paskaa taas. Mulla on viikonloppu vapaa navettahommista ja silti, vaikka kävin vasta puoli yhdeltä nukkumaan (en suinkaan jumiutunut meseen Lockonini kanssa, orz, joka onneksi kuitenkin lopulta kirjaimellisesti potki kaikella rakkaudella mut sänkyyn, ihana ihminen kun on), heräsin jo vähän kuuden jälkeen aamulla aivan valmiina pomppaamaan ylös sängystä. Siis oikeasti, mitä helvettiä. Ihan naurettavaa miten mun sisäinen kello toimii. Heräsin nimittäin viime viikonloppunakin, kun pidin perjantaista sunnuntaihin vapaata, joka aamu noin kello viisi "ding, töihin!". Kerrankin kun saisi nukkua. Ja vaikka se nyt periaatteessa helpottaakin aamunavettaan heräämistä (jos nyt viideltä herääminen voi ikinä olla helppoa), en silti arvosta että kroppani urautuu näin äkkiä heräämään noin aikaisin. No, onneksi enää kolme päivää navettaa, ja sen jälkeen on työharjoittelu suoritettu ja voin alkaa taas nukkua enemmän ja saada muutenkin järkeni ja elämäni takaisin. Jospa jopa ehdittäisiin jossain vaiheessa taas pelaamaan Lockon/Tieria-logia, koska augh, olen niin samaa mieltä Lockonini kanssa että ei malta odottaa että päästään pelaamaan niitä ihania asioita tämän nykyisen genin sijaan, niin kivaa kuin sekin on.

Voisin kyllä oikeastaan mennä vielä takaisin nukkumaan hetkeksi, koska jostain syystä, vaikka kuinka yritin pitää silmiä kiinni, pääni päätti jo ennen yhdeksää että NYT YLÖS HOMO. Nyt on vähän tohelo olo, kun on nukkunut periaatteessa niin vähän vaikka univelan määrä on aivan järjetön. Tuli vaan jo silloin yhdeksältä järjetön tarve nousta tarkistamaan mun banaanikärpäsansat keittiössä ja lennättämään niitä kuhiseva biojäte ulos. Koska tosiaan näiden muutaman päivän, jotka vietin koulun asuntolassa, aikana mun keittiö on täyttynyt niistä pienistä ruskeista kärpäsistä, jotka sikiää biojätteistä. HYI VITTU. Niitä on siellä aivan mustanaan, enkä pääse niistä eroon! Laitoin illalla tiskipöydälle jonkun netistä löytämäni ohjeen mukaan lautasellisen vesi-etikka-Fairy-sekoitusta, ja sinne oli jopa parisenkymmentä tyyppiä käynyt hukuttautumassa kun kävin sen aamulla tarkistamassa (ensimmäinen yritykseni jättää niille Piltti-ansa ei toiminut, koska ne saatanat eivät takertuneet sinne, vaan lehahtivat heti pois kun yritin iskeä kantta päälle), mutta silti niitä on siellä vielä mustanaan. Pitäisi kai hakea hyönteismyrkkyä, mutta ei kauheasti innosta alkaa tuisutella tuolla keittiössä, koska mun puput asuu siellä ja noh, se nyt vaan olisi aika helvetin huono yhdistelmä. Yksi vaihtoehto olisi roudata häkki jäniksineen siksi aikaa olohuoneeseen, mutta ongelma on että kaikki kolme eivät tällä hetkellä mahdu samaan häkkiin, koska Ama ei Susun leikkauksen jälkeen ole enää tunnistanut Susun uutta hajua, vaan ajaa sitä takaa ja kurmottaa sitä. Tosin Susu ehkä juuri ja juuri menisi vapaanakin olohuoneessa, koska se on uskaltautunut tänne jo aika usein itsekin eikä pelkää juurikaan edes kissoja. Pitäisi kokeilla. Mutta ensin pitäisi käydä hakemassa se saatanan myrkky.
Voisi tietysti olla fiksu ja käydä hakemassa sen myrkyn nyt, tuisuttaa sillä keittiön ja sitten mennä nukkumaan. Paitsi että ei perkele, en kyllä varmana voi mennä nukkumaan jos olohuoneen lattialla on pupu vapaana, ellen nosta kaikkia sähköjohtoja jonnekin kattoon. Perse. Enkä edes kehtaa lähteä mihinkään kauppaan kun musta aivan varmasti huokuu navetan haju hirveinä aaltoina, mutta toisaalta en kyllä mene nyt suihkuun kun illalla on saunavuoro.
Voi Veda että meni vaikeaksi.
No helvetti, ehkä mä vaan lähden hakemaan sen myrkyn, haisen miltä haisen. Ihan sama, kuolkoot kanssaihmiset jos eivät vähän jotain rehun ja lehmän ja paskan hajua kestä. Sounds like a plan. Sen jälkeen nukun ja sitten kirjoitan oman vuoroni meidän RP-logista.

YOSH