29. syyskuuta 2009
Nyt ei pysty.

Väsyttää niin paljon että kuolen kohta. Tuntuu siltä, että voisin nukkua viikon putkeen ihan helposti. Unettomuus on vähän hellittänyt, mutta nukun edelleen katkonaisesti ja aika kevyesti, joten olo ei ole erityisen levännyt. Viikonloppukin meni nukkumisen kannalta ihan miten sattuu, kun könysin lauantaiaamuna kymmeneksi Helsinkiin Miran lopputyön mallinukeksi ja siitä luonnollisena jatkumona biletimme yöllä pilkkuun asti Dtm:ssä (kyllä, kaikki rahat on taas tuhlattu tequilaan). Nukkumaan päästiin joskus kuuden tienoilla aamulla, ja vaikka jotenkin maattiin perseet homeessa puoli kolmeen iltapäivällä, oli viikonlopun unisaldo silti vähän turhan pieni. Mutta silti oli taas maailman parhainta! Uudestaan, uudestaan! :D

Ihanaa kun Eläinten päivittäisten hoitotöiden (eli tuttavallisemman Lehmän tai Navetan) tentti ilmaantui jotenkin aivan puun takaa ylihuomiselle ja joudun myöntämään, että tällä hetkellä koen olevani kaikesta siitä teoriasta aivan ulalla. Nyt ei sitten ole tälle ja huomiselle tekemisen puutetta. Mukamas. Auts.

Huomenna meille tulee kouluun koirafysioterapautti. Ja perjantaina alkavassa jaksossa on vain yksi päivä koko kouluviikolla jolloin meillä ei ole eläinopintoja. Yeah! Fucking finally. Alan olla jo niin täynnä kasvinviljelyä ja traktorilla ajamista.

Also, ramdomly: TIERIAAAAA~ ♥♥♥


24. syyskuuta 2009
Äää.

Nyt olisi tarvetta taas sille sympaattiselle Lockonille. Ei mene taas kovin hyvin. Jossain välissä olisi myös kauhean kiva oikeasti nukkua kunnolla.

Tiuku käväisi eilen eläinlääkärissä. Huomattiin viikonloppuna, että sen oikean korvan taakse oli ilmestynyt kummallinen patti, joka allekirjoittaneen mielestä muistutti pelottavan paljon Miirun nisäkasvaimia. Ehdinkin jo maalailla kauhukuvia mielessäni levinneestä aivokasvaimesta ja vaikka mistä. Eläinlääkäri kuitenkin totesi, että kyseessä ei ollut mikään vakava juttu, vaikkakin saatiin ilmesesti lääkäritäti aika hyvin hämmennettyä ja toteamaan, että "en kyllä ole tällaista nähnyt ennen". Heh. Patista tosiaan löytyi valkoista, maitomaista nestettä, josta lääkäri ei osannut sanoa että mitä se loppujen lopuksi oli. Rasvaa ja jonkin verran valkosoluja siinä kuulemma oli. Outoa. Diagnoosiksi saatiin "uudismuodostuma", joka ei ainakaan mulle sano yhtikäs mitään. Pääasia kuitenkin on, ettei se ollut mikään syöpäkasvain, niin kuin ehdin jo pelätä ja että Tiuku-kulta on edelleen hyvässä kunnossa. Lemmikkien puolesta pelkääminen on kamalaa.

Asiaan liittymättä, nauran edelleen kun koulussa sain kädestäennustamisen yhteydessä kommentit "herranjumala miten ruipelo käsi sulla on!" ja "kattokaa nyt tän ihmisen ihoa, miten ohut se on!". Tuo on taas niitä tilanteita joissa menen vähän whoa, koska olen ilmeisesti aika hiton paljon laihempi kuin itse tajuan.

Mulla piti olla vielä jotain muutakin, mutta nyt ei pysty muistamaan.

Kaipaan piristystä.


22. syyskuuta 2009
Uwah.

Joopa joo. Tapahtumarikas elämäni. :B

Koulu on edelleen uuvuttavaa ja olen usein illalla jo heti yhdeksältä valmis vajoamaan koomaan. Aivan uskomattoman perseestä on esimerkiksi se, että menin lauantaina ennen kymmentä illalla nukkumaan, koska en yksinkertaisesti vaan enää jaksanut pysyä hereillä. Nukuin vieläpä sitten perse homeessa kahteen iltapäivällä enkä edes halua ajatella montako tuntia siitä tulee.

Nyt on vielä kaiken hyvän lisäksi kaikki paikat kipeinä ja jumissa maanantain traktoritunnin jäljiltä. Oltiin pienellä tyttöporukalla tyhjentämässä peräkärryllinen lankkuja ja lautoja latoon (joo, tuo taas liittyy eläintenhoitoon aivan älyttömästi) ja siinähän saivat selkä- ja käsilihakset kunnon treenin. Nyt tuntuu siltä, että alaselkä sanoo sopimuksensa irti hetkenä minä hyvänsä ja käsivarret ovat aivan mössönä eivätkä jaksa kannatella mitään. En ole tottunut tällaiseen urheiluun.
Samaan tarinaan liittyy vielä aika loistava anekdootti. Oltiin tulossa takaisin koululle sieltä lankkuladolta ja mulle lankesi hommaksi ajaa se meidän traktori koululle. Okei, ei mitään. Jouduin jonkun verran taistelemaan vaihteiden kanssa eikä se traktori muutenkaan ihan aina tykännyt musta, mutta koululle pääsin. Erittäin hitaasti, mutta varmasti - toisaalta, meille on hoettu jatkuvasti, että traktoreilla ei saa hurjastella, joten vaikka sitä hidasta vauhtia koko matkan kirosinkin, ajoin hitaasti. Haha. Lopulta kun pääsen koulun pihaan, opettajat tuijottaa mua kasvoillaan kutakuinkin :O -ilme. Syy: olin ollut liian pässi tietämään missä kyseisen traktorin käsijarru sijaitsee, joten olin ajellut koko monen kilometrin matkan käsijarru päällä, ja ajokista nousi nyt aivan tajuton savu. Vuoden sisääntulo, kenties?

Joo, koulussa on kivaa.

Pikaisena huomautuksena: Mangapäivät olivat ihan ok - Mammailu oli taas kivaa - mutta parasta oli kyllä ehdottomasti seura. Tavattiin Minnin(♥!) kanssa ja hengailtiin ja photoshootattiin Tieriaa hassuissa tilanteissa Tennispalatsissa, jonka jälkeen poistuin Jennyn, Miran ynnä muiden seurassa con-jatkoille Dtm'ään. Parasta! Homma tosin lähti jossain vaiheessa parin tequila-shotin jälkeen aivan omille teilleen, mutta mitäs näistä. Kivaa oli eikä tullut liian pahaa jälkeä. Lainatekseni Rinden kommenttia Riikalle: Katri + jatkot = eeppisyys! :D (Desuconiin viitaten, tietenkin. FUCKING RIBBONS!) En malta odottaa että otetaan uusiksi.

Tjaah. Nyt se on vissiin taas nukkumaanmenoaika, että jaksaa aamulla taas nousta kuuden jälkeen. Paska.


09. syyskuuta 2009
:D!

Lahteen avataan Apple-liike! Ja sen nimi on Omena Group. :D Olen hihitellyt sitä tässä nyt tämän illan itsekseni, koska whoo, joku muukin käyttää Applesta nimitystä Omena tai Omppu kuin minä.

Piti sanoa jotain muutakin. No, oh well.

Pitää muistaa korjausmaalata Tierian CB-uniformun saappaat ennen lauantaita. Huomenna!


08. syyskuuta 2009
Huhhuijaa.

Voisi muistaa jaksaa kirjoittaa tännekin.

Koulua on tosiaan käyty nyt kohta kuukausi ja ihan ok on sujunut. Vähän on rasittavaa, että kouluun on noin puolen tunnin ajomatka, mikä tarkoittaa että aamulla pitää herätä liian aikaisin ja illalla pääsee kotiin liian myöhään. Onneksi ei aina tarvitse ajaa yksin/itse, kun aika usein mennään tyttöjen kanssa kimppakyydillä. Säästääpähän bensaa.
Ylipäänsä muutenkin koulussa on ihan ok. Aika paljon ollaan tosin toisten eläintenhoitajien kanssa päivitelty, että miksi ihmeessä meillä on niin paljon kaikkeen muuhun maataloushömpötykseen liittyviä aineita, kunten kasvituotantoa, metsän hoitoa, maatalousrakentamista (periaatteessa peruskoulun puukäsitöitä) ja maatalouskoneiden hallintaa, eikä juuri ollenkaan eläimiin liittyviä aineita. Tähän mennessä ollaan opiskeltu kerran viikossa lypsykarjaan ja navettaan liittyviä juttuja, pieneläimistä ei olla puhuttu sanaakaan. Ilmeisesti tuo kaikki johtuu siitä, että meillä on maatalousyrittäjien kanssa sama opintosuunnitelma, joten ei voi kuin päivitellä, että kukahan saatanan idiootti senkin on suunnitellut. Ensi viikolla sentään alkaa eläinbiologian perusteet ja eläinravitsemus (eli ilmeisesti anatomia), joten josko siellä nyt päästäisiin edes jonkin verran asiaan.
Tähän mennessä hienonhienoja koululla koettuja juttuja ovat aivan vastasyntyneen vasikan näkeminen (satuttiin parin tytön kanssa paikalle vain ehkä minuutti syntymän jälkeen, kun vasikka oli vielä kalvoissakin), nimikkolehmäni Safiirin keinosiemennyksen näkeminen sekä yleisesti lehmien ja hiehojen rapsuttelu ja nuoltavana oleminen. Sen lisäksi olen oppinut ajamaan traktorilla ja käyttämään sillä kaikenmaailman ihmekouria.
Tänään käytiin opintoretkellä. Ensin mentiin jonnekin Lammin tuntumaan katselemaan ylämaan karjaa sikäläisellä tilalla, ja hienojahan nuo olivat. Ihan karvaisia nalleja, voisin ottaa sellaisia nurkkiini pyörimään. Tilalta siirryttiin kivenheiton päähän perunantutkimuslaitokselle, jossa kai sitten jotain opittiin, ja sieltä Lammin ikkunatehtaalle seuraamaan, miten ikkuna valmistuu alusta loppuun. (Juu, tiedän, aivan helvetin kiinnostavaa ja eläintenhoitoon liittyvää.) Lopuksi päästiin lopulta Evolle nuotion ympärille syömään. Muut sai makkaraa, kasvissyöjät maissia. Ihan ok ja periaatteessa siellä nuotion ympärillä oli ihan mukavaa istua, vaikka perkeleen kylmää ja sateista olikin. Huomenna ollaan sitten menossa toiselle opintoretkelle, ilmeisesti tällä kertaa Vierumäelle jonnekin teollisuusalueelle tai sahalle, mistä sitten Salpauksen Heinolan toimipisteeseen tutustumaan ja syömään. Loppupäivä on vielä auki, mutta yksi mahdollisuus saattaa ehkä mahdollisesti olla Heinolan lintutarha. Saas nyt nähdä sitten.

Viikonloppuna Mangapäiville Mammailemaan. Kiva päästä taas johonkin täältä kotoa homehtumasta, semminkin kun nykyään mun oleminen on oikeastaan vain koulua ja nukkumista. Kiva nähdä taas ihmisiä ja päästä vaikka baariinkiin. Toivottavasti Lockoninikin saapuu paikalle. ♥
(Mistä tulikin mieleeni, että pitäisi nyt saatana saada lopultakin käsiteltyä ne Lockon/Tieria photoshootin kuvat, että saisin ne näytille. Eihän shootista olekaan kuin yli kuukausi. Olen huono. D:)

Aasinsillan kautta: Gundam 00 -mangan ensimmäinen vola! ISO SYDÄN. ♥♥♥