30. syyskuuta 2005

Musiikki: Final Fantasy 7: Advent Children - One-Winged Angel

No joo. Tarve tulla potkituksi päähän on vähän laantunut, kiitos vaan kaikille jotka eivät potkineet. Vitutus ja yleinen EVVK-fiilis on edelleen päällä, tekisi vaan mieli maata sängyssä, tuijottaa seiniä täysin lahnana ja näyttää maailmalle keskisormea, kun mikään ei vaan kiinnosta. Pitäkää tutkintonne, äikän kokeenne, aineenne ja matikan kurssinne.

No joo. Täytyy ryhdistäytyä. Illalla äikän koe, eli oikeinkirjoituskoe ja aine. Pääsen kuolemaan sinne viidestä yhdeksään. Pilkkusäännöt yms. pitäisi kerrata, mutta edellä mainitusti ei nyt jaksa kiinnostaa. Nakkelen niitä pilkkuja vaikka sitten sinne jonnekin, kyllä niistä nyt joku varmaan osuu kohdalleen. Ei mulla yleensäkään tuollaisten kanssa kyllä ole ollut vaikeuksia, toivottavasti ei nytkään.

Riikka sai toissapäivänä lopultakin synttärilahjansa (se on kohta jo perinne, että mun lahjani tulee myöhässä) - Appleseed Limited Collector's Edition DVD:n. Tykkäsi siitä ilmeisesti kovasti. Hyvä, että kelpaa. :)

Hitto että väsyttää. Pitäisiköhän mennä vielä takaisin nukkumaan?

Rude x Reno OTP!


26. syyskuuta 2005

Musiikki: Final Fantasy - Prelude Crystal Rave OC Remix

Potkikaa mua naamaan, kun oon niin vitun tyhmä.


22. syyskuuta 2005

Musiikki: Final Fantasy - Crystalline (Remix)

Katsotaan saisinko päätäni jonkinmoiseen järjestykseen.

Edellisessä entryssä mainitsemani aineistoaine on edelleen kirjoittamatta. Ei voi oikeasti olla näin hankalaa. Viikonloppu tuli kyllä aika tehokkaasti lusmuttua tuon kirjoittamisen suhteen. Perjantaina en tehnyt mitään muuta kuin lahnasin (aika paljon kertoo se, etten edes muista mitä tein silloin), lauantaina juhlittiin Riikan syntymäpäiviä (eikä vieraiden aika voi hyvällä tekosyyllä kirjoittaa) ja sunnuntai menikin sitten Mangapäivillä humputellessa. Missä oli muuten ihan mukavaa, btw. Väkeä oli aivan silmittömästi ja välillä uhkasivat vitutuslevelit painua katosta läpi, kun missään ei mahtunut kulkemaan, mutta muuten tykkäsin. Itse Japan Pop -näyttelyssä ei käyty, koska vatipäiset portsarit eivät päästäneet sisälle gourd selässä, enkä viitsinyt alkaa ährämään sitä irti. Pitää perkele tunkkinne. Meitä (huomaatteko, en puhu koskaa itsestäni yksikössä. Aina "me".) haastateltiin YleX:lle - Mäkkärin vessassa, of all places - kun oltiin vetämässä cosplay-kamppeita niskaan ennen kuin Tennari aukesi. Olin tosi koreasanainen, ihan hävettää tällee jälkikäteen. Älkää kukaan kuunnelko YleX:ää, joohan?
Maailman pienin maailma, muuten. Riikka kertoi kaverinsa Teijan tulevan myös Mangapäiville ja Jenny oli myös tapaamassa kaveriaan Teijaa, ja as it turns out, kyseessä oli yksi ja sama Teija. Pelottavaa. Varsinaista ohjelmaa ei oikeastaan seurattu juuri ollenkaan (ei niin että sitä nyt niin paljon olisi ollutkaan). Yhdeltätoista käytiin huviksemme kuuntelemassa sen brittityypin luento, muuten meni aika päättömäksi hortoiluksi. Vähän käytiin mangamarkkinoilla ja Kukunorissa tuhlaamassa rahaa. Sitten jouduin jättämään Riikan yksin ja kiirehtimään cosplay-kisaan. Lavan takana lahnattiin pieni ikuisuus, kun otettiin virallisia valokuvia ja briiffattiin (josta en kyllä kuullut juurikaan mitään), mutta onneksi Iris ilmaantui myös paikalle, että sain läpänheittoseuraa. Sitten kisattiin ilman mitään sen ihmeempiä (ei edes jännittänyt), odoteltiin että tuomaristo valitsee kymmen jatkoon pääsijää ja sitten kestettiin läpi huutoäänestyksen kolmesta parhaasta. Ei mikään paras äänestystapa, mutta joo. Kisan jälkeen jäin ihmettelemään, että mistähän löytäisin Riikan, kun Jenny tuli sanomaan, että osa porukasta ei päässyt saliin ollenkaan sisälle. Olin ihan wtf ja lähdin etsimään Riikka ihan täydessä paniikissa, varsinkin kun Teija sanoi, että toinen oli ollut tosi maassa, kun ei ollut päässyt sisälle. En voinut edes soittaa, kun Riikalla oli mun kännykkä. Kysyin kaikilta tutuilta, joihin törmäsin, että oletteko nähneet, mutta kukaan ei ollut. Lopulta Teija lainasi omaa puhe-elintään, ja löysin Riikan piirrustustyöpajasta. Helpotus. Että sitä voikin mennä paniikkiin yhden ihmisen hukattuaan. Ehkä olenkin vähän sisarriippuvainen (mutta ihan vähän vaan).
Kotiin lähdettiin joskus puoli kuuden aikaan, oltiin Lahdessa joskus kahdeksalta, koska bussi oli myöhässä. Loppuilta meni tehdessä ei-mitään. Piti mennä aikaisin nukkumaan, että jaksaa nousta aamulla luovana ja virkeänä.

Kuveja on muuten täällä. Ja älkää nyt hyvät ihmiset kuumalinkittäkö tai kuvat lähtee alas ennen kuin ehditte sanoa "Jehuty-in-a-box".

Niin, maanantaina oli siis äidinkielen ylppäri. Aineistoaine. Jännitin kummallisen vähän itse tilaisuudessa, vaikka etukäteen olin ollut ihan paskajäykkänä pelkästä ajatuksesta. Meni loppujen lopuksi ihan hyvin. Sain oman aineeni suhteellisen vähällä ähertämisellä tehtyä ja poistuin salista vähän jälkeen yhden, ensimmäisten joukossa. Omasta mielestäni aineesta tuli ihan hyvä, mutta saa sitten nähdä mitä viralliset tahot tykkää. Tänään pitäisi saada jotain palautetta äikän maikalta. Vähän pelottaa.
Otsikkoaine sitten ensi maanantaina. Voihan räkä.

Kouluunlähtö tunnin päästä ja matikan läksyt - yllätys yllätys - tekemättä. Laiskuus iski heti kun sain kirjat auki. En jaksanut käyttää aivojani.

Jahas. Nyt FFVII:aa peliin. Reno! :D


15. syyskuuta 2005

Musiikki: Tekken Tag Tournament - Yoshimitsu (Arcade)

Hirrrrrmuisen isot synttärionnittelut pikkuiselle Riikalleni! Olet rakas. ♥♥♥

Kääk. Pitäisi mennä suihkuun ja syödä, että pääsee vääntäytymään illalla kouluun. Jeejee. Noh, onneksi on viikon viimeinen ilta, sitten on loppuviikko vapaata. On vaan vaihteeksi taas tosi "meh"-olo. Pitäisi vielä jaksaa kirjoittaa aineistoainetta seitsemästä yhdeksään. Yes sir, ei vois taas vähempää kiinnostaa. En ole lukenut koko aineistojakaan vielä, mutta sittenpähän saan sillä verukkeella muhjuttua itse tunnilla. Ei jaksa olla viksu ja luova. Semminkin kun viime aineesta saadut ruhtinaalliset 85 pistettä ei kyllä rohkaise kirjoittamaan enää ikinä yhtikäs mitään. 85 pistettä, vittu. Heittäytyisinkö vaikka seinään, kun olen niin huono.

No joo, se siitä. Kirjoitan sen tyhmän aineen vaikka viikonloppuna ja nakkaan opettajanhuoneeseen samalla kun olen maanantaiaamuna kirjoituksissa.

...Perse, ei ajatellakaan sitä. Iskee paniikki.

No ni, kyllä mä osaan. Yosh.


14. syyskuuta 2005

Musiikki: Tekken 1 - Szechwan, China

Hoo, Riikalla on huomenna syntymäpäivä. Missä vaiheessa mun mussukkani on noin isoksi ehtinyt?
Chiko-Chiko. Recently learned to counts to fifty. :3

Olen vähän ollut huonossa jamassa viime aikoina, mutta nyt asiat alkaa toivottavasti sujumaan vähän paremmin. Ainakin näyttäisi siltä. Aika näyttää, mutta toivotaan parasta.


08. syyskuuta 2005

Musiikki: Spirit: Stallion Of The Cimarron - Run Free

Siis ei voi ihminen olla näin väsynyt koko ajan. Kuolen kohta jos ei tämä väsymys ala kohta hävitä.

Käytiin siis Misan ja Nellen kanssa lääkärissä tänään. Menomatkalla mälsä bussikuski otti toisesti kissasta maksun, paluumatkalla pääsivät ilmaiseksi, myönnettäköönkin että huijasin kissoja olevan vain yksi. Molemmat huusivat kuin pistetyt siat bussissa ja häpesin aivan kuollakseni. Ja se on vaan aina yhtä huvittavaa, kun vanhempiensa kanssa kulkevat pikkulapset ihastelevat isoon ääneen: "Kato äiti! Ihana kisu!"
Lääkärissä meni ihan hyvin. Täti katsoi kummankin vauvan vuorotellen, kuunteli sydämen ja tarkisti korvat ja purennan. Ja kummatkin todettiin tytöiksi. Nellen lääkäri julisti tytöksi heti värin perusteella (koska duh, kilpparikuviointi), mutta Misasta sanoi ensisilmäyksellä, että se saattaisi kokonsa puolesta olla poika. Se paljastui onneksi kuitenkin tytöksi. Sitten tuikattiin rokote niskaan ja tentattiin madotukset ja ulkoilut sun muut (ihan kuin en ennen olisi omistanut kissaa...), ja operaatio oli sillä selvä. Lähdettiin kotiin kuuttakymppiä köyhempänä.

Kotona olinkin sitten aivan henki pois. Pyörrytti ja oksetti ja oli aivan tolkuton tuskanhiki. Join varmaan litran vettä, otin särkylääkkeen ja söin ison annoksen puolukoita. Nyt särkee taas päätä ja on vähän tohelo olo. En arvosta.

Joudun Mangapäivän copslay-kisaan yksin, ilman Riikkaa. Äitiii! :O


07. syyskuuta 2005

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Zakat

Hyi saatana että väsyttää. Olen aivan totaalisen puhki. Jos olisin enää yhtään väsyneempi, olisin kuollut koomainen velli villasukassa. So there.

Olin tänään siis viimeistä päivää töissä. Tuntuu oudolta. Sitten vielä kaiken lisäksi menin töihin tuntia liian aikaisin, eli olin paikalla puoli kasilta vaikka piti olla puoli ysiltä. Olihan Tiina siitä mulle sanonut, että pihan sulkemisen jälkeen työt alkaa tuntia myöhemmin, mutta en kai mä nyt muistanut. Siellä sitten pamppaloin tunnin tyhjän panttina, tein Tertulle aamuruuan ja join teetä. Onneksi Hannakin oli tullut puoli kasiin, että ei tarvinut olla yksin. Pia tuli puoli ysiltä ja sitten oltiin kolmestaan. Vähän niin kuin kuutamoiltiin, mutta shh, ei puhuta siitä kenellekään.

Töiden jälkeen kävelin reippaasti apteekkiin (tai ainakin yritin. Vittu näitä keskiviikon markkinapäiviä. Menee hermo, kun kadulla on niin älyttömät ryysikset, ettei mahdu edes kävelemään. Vitun matelevat läskit, saatana!), missä sain tietysti odottaa puoli tuntia. Piristin itseäni ostamalla viisi kiloa puolukkaa. Sitten kauppaan ostamaan kissanhiekkaa, vessapaperia ja muroja. Paluumatkalla sotilaspojat nakittivat mut luovuttamaan sotainvalidien syyskeräykseen ja tein päivän Hyvän Työn lahjoittamalla pojille neljä euroa. Hyvä etteivät päälle käyneet. "Toi on niin kiltin näköinen tyttö, että se varmaan antaa meille rahaa. Marolan paita ja kaikki!" Annoinpa nyt kuitenkin. Olen Hyvä Ihminen.

Kun pääsin kotiin oli niin jumalaton hiki, että oli pakko painua suoraan suihkuun. Nyt syön jotain pientä (villisikaa, kautta Teutateksen!) ja painun pehkuihin ja herään vasta joskus ensi vuonna. Herättäkää mut sitten kun valmistun ylioppilaaksi (mieluiten Ällien kera, kiitos) ja saan iBookin lahjaksi. Kiva, kiitti.


06. syyskuuta 2005

Musiikki: Tekken 5 - Moonlit Wilderness

Laiskottaa. Ei huvittaisi, ei niinko tippakaan. Pitäisi mennä suihkuun ja valmistautua lähtemään kouluun. Saanko mennä heittäytymään seinään instead, okeikiittimoi.

Muistin jopa varata Misalle ja Nellelle rokotusajan. Torstaina, siis. Onneksi äiti lupasi käydä hommaamassa uuden kantokopan, niin pääsee kuitenkin sen verran helpommalla. Onhan noita kuitenkin kaksi, eivätkä varmana suvaitse käyttäytyä sivistyneesti. Saa taas bussissa hävetä silmät päästään.

Huomenna on sopimuksen mukaan viimeinen työpäivä. En ole saanut töistä mitään ilmoitusta, että koska pitäisi tulla hommiin, mutta oletan, että se, ettei ole soiteltu perään tarkoittaa, ettei tarvitse tulla töihinkään. Kai mä sinne sitten huomenna aamulla pölähdän. Seisoskelen sitten vaikka tyhjän panttina ja kittaan teetä jos ei muuta.

Nyt päänsärkylääkettä ja suihkuun. Beh.