25. elokuuta 2011
Ei oikeesti...

Apua mitä mä teeeeeeeeen


23. elokuuta 2011
Nyt ei vaan taas jaksais.

Mä olen niin saatanan kyllästynyt olemaan köyhä.
Ja sen kylkiäisenä yksinäinen, koska ei ole koskaan varaa mennä näkemään ketään.
Mut varsinkin köyhä. Olis helvetin kiva että ei tarvisi aina laskea joka saatanan senttiä ja silti todeta, että ei oikeasti ole varaa mihinkään.
As a result olen miettinyt erilaisia juttuja, mutta noh, katotaan nyt.


18. elokuuta 2011
Juu ei.

Paitsi että pitäkää perkele tunkkinne. En ole kyllä saanut vielä minkäänlaista vahvistusta eroamisestani, mutta en kyllä tee tuota paskaduunia enää. Hirveää yliraskasta orjatyövoimaa, missä palkka ei todellakaan vastaa työn raskautta. Ei kiitos. En riko itseäni mokoman pikkurahan takia.
Onneksi koulussa oli tänään ihan kivaa, vaikka ekso-kurssissa on edelleen ihan älytön määrä opittavaa ja muistettavaa.


16. elokuuta 2011
YYYYEEAAAAAHHHH

Mulla on maailman hohdokkain duuni. No, oh well, onpahan jotain. Vaikka palkka tällä hetkellä on niin peanuts että ei hyvää päivää, pitäisikö itkeä vai nauraa, mutta saahan silläkin sitten jotain. Ja kanske se siitä sitten paranee, koska hei, seriously, sen voin sanoa että tolla palkalla en tätä kovin kauaa tee.
Mut joo. Onpahan sellainen duuni jota voin tehdä koulun ohessa - sitten kun se joskus alkaa. Mikä onkin taas sitten sellainen vyyhti että morjens.

Äääää kaipaan seuraa ehkä NÄÄÄÄIN paljon.


09. elokuuta 2011
Nallen varpaat palelee

Sadesäässä on ainakin se hyvä puoli, että saadaan ehkä toivottavasti olla ulkona rauhassa.

...Paitsi että nyt alkaa uhkaavasti näyttää siltä että se sade loppuu. Ittuuuuu.


08. elokuuta 2011
The kids aren't alright

Hm. Outo letarginen koiranpentu. Omppu on melkeinpä vaan nukkunut koko päivän enkä oikein tiedä mitä siitä pitäisi ajatella. Okei, se on pentu ja pennut kumminkin nukkuu päivisinkin paljon, mutta... Ei Omppu yleensä ihan näin paljon nuku. Yleensä se kuitenkin aika hyvän osan päivästä meuhkaa ja riekkuu omiaan. Tänään se ei ole tehnyt sitä oikeastaan ollenkaan, vaan on vaan makoillut. Alkaa epäilyttää että onkohan se syönyt jotain sopimatonta, vai mitä ihmettä.
Tai ehkä sekään vaan ei halua mennä ulos, niin kuin en minäkään. Koska voi helvetti, viime viikolla tien vastakkaisella puolella olevan talon pikkutytöt yhtäkkiä äkkäsi meidät Ompun kanssa ja ovat sen jälkeen sännänneet meidän luo joka. vitun. kerta kun ollaan Ompun kanssa ulkona. Joo, aluksi se oli ihan hauskaa että ne tykkäsi mun koirasta niin paljon, vaikka itse en voikaan sietää niitä kun ne on lapsia, mutta nyt se että ne pörräävät siinä meidän ympärillä ja hössöttävät koko ajan ja joka kerta alkaa käydä aika helvetin vanhaksi. Omppukaan ei keskity mihinkään kun ne likat vaan villitsee sitä koko ajan kepeillä ja heinillä ja voi vittuuuuu. Nykyään tuntuu oikeasti siltä että mä en halua mennä Ompun kanssa ulos koska pelkään että ne penskat ilmestyy siihen välittömästi. Sitten ne vielä tenttaa että koska te tuutte uudestaan koska koska koska koska saako Ompulle tulla kylään ja voi VEDA painukaa nyt jo helvettiin. Pitää varmaan oikeasti sanoa niille kohta, että antakaa hei meidän nyt käydä ulkona rauhassa. Vaikka tiedän jo valmiiksi että sitten sieltä tulee se miksi miksi miksi -tulva, ja noh, ei mulla oikeastaan ole muuta syytä kun että ootte aivaan sairaan ärsyttäviä. Kehtasivat tänäänkin kysellä että miksei meitä näkynyt ulkona viikonloppuna ja miksi oltiin niin kauan pois kun kerroin että oltiin koko viikonloppu mun äidin luona. Ihan kuin se saatana kuuluisi teille. SHE'S MY FUCKING DOG, OKAY! Tekisi mieli olla siellä nytkin, koska siellä ainakin saa käyttää koiraa rauhassa ulkona. En kyllä kohtaa vastaa seurauksista jos ne ei pikkuhiljaa ala jättää meitä rauhaan.


01. elokuuta 2011
You're doing it wrong

Ehhhh urheilunsietokyky on ilmeisesti tänään ylittynyt vähän liiankin komeasti. Väsyttää ja särkee ihan saatanasti. Ensin kävin Ompun kanssa metsälenkillä ja vaikka ei menty kovaa, vaan enemmänkin haahultiin ja seurailtiin epämääräisiä metsäpolkuja, niin oltiin siellä ajallisesti aika kauan, minkä jälkeen mentiin vielä tyhjään koirapuistoon harjoittelemaan luoksetuloa. Sen jälkeen jätin vaan Ompun kotiin ja lähdin käymään Launeen Citymarketissa kaupassa. Kävellen, koska Kuplassa on bensa vähissä enkä millään jaksaisi käydä tekemässä mutkaa että saisin tankkattua sen. Itse matkahan ei varsinaisesti ole edes pitkä (olisiko kilsa?), mutta haastetta siihen lisää se että koko matka on melko jyrkkää mäkeä. Ja kyllähän sitä vielä alaspäin meneekin, mutta sitten ylöspäin kauppakassien kanssa... Joo, ei ollut kivaa. Nyt on jalat ihan sairaan kipeät ja tekisi mieli vaan käydä nukkumaan. Mitä ei yhtään auta sekään, että nukuin viime yönä aivan sairaan huonosti enkä tainnut nukahtaa kunnolla kun vasta neljä aikoihin. Ja sitten Omppu jo kiskoikin pissalle kuudelta. Vitun Kauna 2.

Blarrrrg.