04. elokuuta 2009
...

:(


04. elokuuta 2009
And for you vegetarians...

Ei helvetti, tää on taas niin tätä. Sain käsiini koulun ruokalaan palautettavan ilmoituksen erityisruokavaliosta. Muuten ihan hyvä, kaikki kunnossa ja pääsen rastittamaan kohdan "vegaani", mutta sitten. SITTEN.

"Kasvisruokavalio, joka saa sisältää:
[ ] Maitoa
[ ] Kananmunaa
[ ] KALAA
[ ] KANAA"

Mitä perkelettä? D< Kasvisruokavalio EI SISÄLLÄ kanaa tai kalaa! Kana ja kala ovat LIHAA. Niiden syöjä on SEKASYÖJÄ eikä kasvissyöjä. GRRRAAH. Mua ottaa elämääkin enemmän päähän se, että kanaa ja kalaa syövät kutsuvat itseään kasvissyöjiksi ja antavat samalla meille oikeille kasvissyöjille huonon maineen. Jos et syö punaista lihaa, fine, good for you! Mutta se ei tee sinusta kasvissyöjää. VITTU.


03. elokuuta 2009
Twitch twitch.

Plääh. Ei mitään tekemistä. Internet on aivan kuollut eikä tarjoa minkäänlaista viihdykettä, vaikka kello on vasta yksitoista illalla. Ei siis viitsisi oikein vielä nukkumaankaan lähteä, semminkin kun ei väsytä yhtään. Viime yöstäkin jäi trauma, kun olin liian levoton nukkuakseni kunnolla koko yönä. Pyörin vaan sängyssä puolelta toiselle kun heti alkoi raajoja pakottaa jos makasi liian pitkään paikallaan. Varsinkin vasen käsivarsi oli aivan uskomattoman levoton eikä halunnut pysyä missään asennossa. On muuten harvinaisen paskamainen tunne. Se on onneksi päivän aikana vähän laantunut, mutta tuo samainen vasen käsivarsi temppuilee edelleen. Saa nähdä mitä nukkumisesta taas tulee.

Plus mulla on taas outo fiilis, että olen pilannut jotakin, jollekin, jotenkin. Sanonut jotain tyhmää, antanut itsestäni huonon kuvan, pilannut hyvän jutun. En tiedä, ehkä olen liian herkkä. Toivotaan niin. Muuten olen surullinen.

Ai niin. Näillä näkymin olen menossa Mangapäiville taas mammailemaan. o/

Kuka hoitaisi asunnon hankkimisen mun puolesta?


02. elokuuta 2009
Huuurgh.

Miten nyt voi yhtäkkiä olla jo elokuu? Animeconin jälkeen loput heinäkuusta vaan jotenkin...katosi. Tosin niin se aika menee kun vaan makaa ja nukkuu. Nyt on sitten vaan enää vähän reilu viikko ennen kuin koulu alkaa. Ei se tosin haittaa. Tässä vaiheessa tuntuu ihan mukavalta aloittaa taas vaihteeksi opiskelu, varsinkin kun se on ihan oikeasti sitä alaa, mikä mua kiinnostaa. Saa nähdä miltä alkaa tuntua sitten, kun olen pari viikkoa pyörinyt niiden juuri lukiosta päässeiden 19-vuotiaiden kanssa. Vanhalta luultavasti, jos ei muuta. Huoh.

Ja onneksi ennen koulun alkua on vielä hauskoja aktiviteetteja luvassa. Torstaina söpö ja ihana Lockon/Tieria photoshoot (jonka tosiaan piti olla nyt viikonloppuna, mutta joka sitten siirtyi) ja viikonloppuna Minnan synttäribileet Tampereella. Mahtavuutta. :D
Josko siihen mennessä tämä huimaus ja oksettava olo olisi mennyt ohi. Arvostaisin sitä kovasti.

Ai niin. Ja sain kuin sainkin Gundam 00 Summer Exchange ficcini valmiiksi. Tosin vähän pitkin hampain. En ole itse siihen kovinkaan tyytyväinen, mutta aika ja taidot loppui kesken (joskus mä vielä ihan oikeasti kirjoitan ne porny bitsit, perkele!). Häpeän sitä sitten kun se postataan julkisesti. Yhyy. Täytyy joskus ottaa se korjailuun ja yrittää tehdä siitä parempi, muuten en voi elää itseni kanssa.

Lockon/Tieria, IIIH~~ ♥♥♥