31. elokuuta 2008
Aijai.

Ahaha, melkein olen tässä kuussa jaksanut/muistanut blogata.

Onni on poistettu viisaudenhammas, varsinkin sellainen, joka ei irtoa vaan vetämällä vaan pitää porata palasiksi ja onkia esiin avaamalla ien. Koko vasen puoli leuasta tuntuu olevan auki eikä suuta saa auki kunnolla - syöminen on siis aika mielenkiintoista. Onneksi turvotus on jo sentään laskenut ja leukaa koristanut mustelma haalistunut. Nyt vaan eletään särkylääkkeillä, joita saa napsia aika kellontarkkaan 7-8 tunnin välein ettei pää räjähdä, sekä penisilliinillä. Tikit poistetaan tiistaina (vaikka yksi tikki jo päättikin aueta ja poistua suusta spontaanisti pari päivää sitten), josko sen jälkeen jo alkaisi helpottaa.
Onneksi voin myös lohduttautua sillä, että nyt on molemmat alaleuan viisaudenhampaat pois ja kirurgi sanoi, että yläleuan hampaat näyttivät/tuntuivat siltä, että niitä ei tarvitse poistella ollenkaan, vaan joko mahtuvat itsekseen tai jäävät puhkeamatta kokonaan. Sopii mulle.

En edelleenkään osaa kirjoittaa ja se ärsyttää. Ajattelin tässä itsekseni, että jos vaikka kaivaisi Gundam 00 -episodit esiin ja katselisi niitä oikein intensiivisesti, niin josko juonipuput heräisivät taas eloon. Hope so. Haluan kirjoittaa niin hirveästi ja mua ahdistaa kun en pysty. VÄÄ.


15. elokuuta 2008
Asdf.

Hyi ällötys, mikä kamala tyhjiö mulla on siinä kohdassa, missä kirjoitusinto ennen asui. En tykkää yhtään. Haluan kirjoittaa kaikki ne ihanat promptit, mitkä tähän mennessä on kihelmöineet mieltä niin kivasti. Missä on mun innostus ja taidot nyt kun kerrankin olen koneella? Onko vaan vähän perseestä. Tapa ittes, saamaton paska.