29. elokuuta 2007
Lilluti-lei.

Miksi aina pitää sataa? Ihan tylsää. Vaikka sanoin kyllä jo eilen, että sovitaanko sitten, että kun menen syyskuussa Britteihin, niin sinne ei sitten tule mitään yhtäkkistä helleaaltoa enää, ettei mun tarvitse ajatella kesävaatteidenkin raahaamista sinne. Ihan tarpeeksi tavaraa jo muutenkin lähdössä mukaan, kun kuitenkin on otettava pääasiassa mukaan syksy- ja talvivaatteita.
Oikeasti, tämä logistinen puoli vähän itkettää, kun melkein joka asiasta täytyy sanoa, että lähettäkää se mulle sitten perässä, ei se varmaan mahdu mun laukkuun. Menee varmaan ikuisuus, ennen kuin saan kämpän oman näköisekseni ja kaikki tarpeelliset tavarat ympärilleni.

The Sun Rises, eep!

Kuplan olisi pitänyt päästä tänään huollosta, mutta vielä ei ainakaan olla Laakkoselta soitettu, että hakekaa pois. Paska juttu, se kun kuitenkin on ollut siellä kutakuinkin jo viikon. En oikeasti ala mitään jos niillä menee vielä kovinkin monta päivää sen kanssa. Bussilla kulkeminen on mälsää enkä osaa harrastaa sitä enää. Kaipaan Kupla-mussukkaani. :( Vitun maalaamo ja niiden ruuhkat.

Suututtaa edelleen, kun en saa mihinkään mitään vastausta. Okei, kurssit voi kuulemma valita vasta sitten kun on koululla, mutta nyt en saa tuota rekisteröitymistäkään hoidettua, kun kysyvät siinä pankkitietoja, mutta eihän mulla ole vielä sikäläistä pankkitiliä ja sellainen siihen ilmeisesti pitäisi laittaa. Pitäisi ehkä laittaa taas sähköpostia koululle, mutta olen niin kyllästynyt siihenkin touhuun. Miksei kerrankin asiat voisi sujua helposti alusta loppuun, yhdellä kertaa?
Muutenkin ärsyttää, kun se setä, jonka piti selvittää se mun kurssisotku, ei ole kirjoittanut mulle mitään ja kurssienvalintaruutu näyttää yhä edelleen samalta kuin ennenkin.
Mä en oikeasti ala enää mitään.

Just a liiiitle bitchy, just a little bit bitchy.


28. elokuuta 2007
In Finland we have this thing called EI NÄIN.

Mulla menee oikeasti kohta hermot, kun en saa vastausta tuolta koululta. Ovat näköjään yhteistuumin päättäneet, että tolle ei kerrota mitään, koska asuntoasia roikkuu EDELLEEN. Lisäksi jokun sedän piti selvittää mun kurssiasiatkin, mutta enpä ole kuullut siitäkään asiasta mitään. Pitääkö mun nyt sitten rekisteröityä opiskelijaksi ilman, että valitsen niitä kursseja? Ihme meininkiä kyllä.

Olen pelannut viime päivinä paljon Devil May Cry 3'sta ja ai, se peli tappaa mun oikean käden. Mikään muu peli ei oikeasti hajota ja jäykistä niveliä niin paljon kuin tuo. Käsi joutuu ilmeisesti aikamoiselle koetukselle, kun ampuu, hyppii ja hakkaa kuin raivopäinen niiden hyvien arvosanojen toivossa, mutta onneksi se aina rauhoittuu seuraavaan päivään mennessä, jolloin voi aloittaa uuden kidutuksen.
Ja ah, olinkin jo unohtanut mistä tulee konsepti "Devil May Cry -kamera". Tasohyppelykentät, how I hate thee.

I. WANT. ANSWERS.


24. elokuuta 2007
Jumping through hoops.

Kyllä taas menee hyvin vaihteeksi.

Upouusi LCD-telkkari simahti viime yönä. Pelasin tuossa puolen yön aikoihin DMC 3'sta ja yhtäkkiä kesken Mission 2'n pomotappelua telkkari päättää ottaa ja sammua. Ensin ajattelin, että Elmeri oli sammuttanut sen kaukosäätimestä sen päällä maatessaan, mutta yllätys yllätys, telkkaripa ei suostunutkaan lähtemään enää sen jälkeen päälle. Kanava vilahtaa ruudussa sekunnin ajan ennen kuin telkkari sammuu taas, eivätkä mitkään tavanomaiset temput auta. Ei lähtenyt tänä aamunakaan vielä päälle, vaikka ajattelin, että jos se on vaan ylikuumentunut ja haluaa viilentyä yön ajan. Mutta ei.

Siitäpä sitten iloinen puhelinrumba syntyi. Soitin telkkarin kuitissa olevaan liikkeen numeroon ja pääsin niiden valtakunnalliseen asiakaspalveluun. Sieltä sanottiin, että joo, vikaa on, soita itse liikkeeseen ja sovi huollosta, tässä numero.
Okei, soitetaan.
Paitsi että liikkestä ei vastattu ja ohjauduin takaisin sinne asiakaspalveluun. Siellä sanotaan, että ei sun kyllä oikeastaan tartte sen liikkeen kanssa säätää, soita vaan valmistajan asiakaspalveluun, niin ne auttaa, tässä numero.
Okei, soitetaan.
Mutta sieltäpä sanotaan, että kyllä sun oikeastaan pitääkin olla yhteydessä sinne liikeeseen, koska nyt pitää selvittää onko telkkari ostettu suoraan valmistajalta, vai onko ne hommanneet sen toisen liikkeen kautta, jolloin tämä kyseinen valmistajan palvelu ei ole se paikka, joka vastaa huollosta.
Siis voi jumalauta. Siinä vaiheessa soitin äitille töihin, että menee käymään siellä liikkeessä ja neuvottelee asiat itse, koska mä en enää kolmatta kertaa halua joutua sinne asiakaspalveluun.

Äiti soitti just käyneensä liikkeessä, ja ilmeisesti tuota telkkaria ei korjata, vaan me saadaan uusi tilalle. Mutta koska Kupla on juuri nyt huollossa, me ei voida itse roudata sitä telkkaria, vaan ne joutuu tuomaan sen meille. Tänään ei enää mitenkään onnistunut, joten joudutaan odottamaan huomiseen. Kuuden jälkeen lupasivat tuoda sen. Siihen asti on kai tyydyttävä vanhaan kuvaputkeen jos haluaa nähdä telkkaria tai pelata jotain.

Koulunkin kanssa tuli ongelmia. Sain postissa paperit, joissa sanottiin, että käy netissä valitsemassa ensi vuoden kurssisi ja rekisteröitymässä opiskelijaksi. No minähän menin. Ongelma tuli heti alkuunsa kurssien valitsemisessa. Mun pitäisi valita kahdeksan kurssia ensi vuodelle, neljä ensimmäiselle lukukaudelle ja neljä toiselle. Mulle oli jo valmiiksi laitettu neljä pakollista kurssia, kaksi kummallekin lukukaudelle, joten mun hommaksi jäi valita loput neljä.
Enter problems.
Valintalomakkeessa on neljä riviä, joista jokaisesta piti valita yksi kurssi. Okei, muuten hyvä, mutta mulla on sama kurssi kahteen kertaan, kahdella eri rivillä. Kurssia ei saa kuitenkaan valita kuin kerran, joten mulla jää yksi rivi - ja siten yksi kurssi - kokonaan valitsematta. Ja koska lomake on vähän ylifiksu, se ei anna mun valita yhtikäs mitään ellen saa kahdeksaa kurssia täyteen. Siis mitäh?
Laitoin koululle jo kahteenkin kertaan viestiä, että mitäs ihmettä mun pitäisi tehdä tuon lomakkeen kanssa, kun nyt en saa valittua kursseja ollenkaan. Eivät vaan ole suvainneet vielä vastata, ja mun valinnat roikkuu aina vaan. Onneksi tässä nyt on kuitenkin vielä aikaa, koska valinnat ja rekisteröinti pitää olla tehtynä viimeistään 7. syyskuuta. Eli ehkä en ala vielä panikoida. Vastauksia olisi silti kiva saada.

Ja voisi vaikka taas vaihteen vuoksi laittaa asuntotoimistoon postia. :/


21. elokuuta 2007
Eläin mikä?

Siis ei nyt hitto. Päijät-Hämeen Eläinlääkäriasemalla taas loistetaan. Käytettiin Prinsessa tossa jokunen päivä sitten siellä kynsienleikkuussa. Itse toimenpide meni kyllä hyvin ja ilman ongelmia, vaikka Prinsessaa ei edes rauhoitettu. Jälkeenpäin huomasin kuitenkin yhden oudon jutun tarkastellessani kuittia.

Jos jollekin on siis epäselvää, tässä on Prinsessa.

...Yeah, I can see how you'd make that mistake.


21. elokuuta 2007
What, where, w00t!

Ainakin Englannissa osataan, jos ei Suomessa. Laittoivat samantien tänään postiin paperin, jonka pitäisi kelvata Kelalle. Nyt kun vielä asuntoasia selviäisi yhtä helposti ja nopeasti, niin olisin onnellinen.

Pitäisi varmaan pelata taas Ôkamia. Jotenkin syyllinen olo, kun en ole vouhkannut sen ympärillä enää samaan malliin, kuin silloin alussa. Enkä saa enää mitään kirjoitettuakaan. Okikurmi ja Amaterasu ovat menneet keskenään johonkin eivätkä enää puhu mulle. Ja juuri kun pitäisi saada taas yksi fic challenge tehtyä.
Noh, ehkä ne tulevat taas takaisin, niin kuin viimeksikin. Muistakaa, että mami rakastaa teitä. <3
Mutta ennen lähtöä on kyllä pakko pelata Ôkamia, koska yliopiston kämpillä ei taatusti ole pleikkaria ja sitten menee jouluun ennen kuin pääsen taas pelamaan.


20. elokuuta 2007
Hyvin te vedätte.

Voi vitun paskat taas tätä Suomen paperisotaa. Sain Kelalta postia koskien hakemaani opintotukea. Ilmeisesti eivät voi käsitellä hakemustani, koska hakemuksesta puuttuu liite, josta näkyy oppilaitokseen hyväksyminen, suoritettava tutkinto, kokonaissuoritusaika ja opintojen päätoimisuus. Koululta värväystilaisuudessa saatu todistus ei kuulemma käy, kun siitä ei näy osa noista asioista. Siis ei riitä, että itse kirjoitin teidän tyhmiin papereihinne, että musta tulee Tieteiden Poikamies, koska koululta saadussa paperissa lukee vain mun tuleva oppiaineeni. Kokonaissuoritusaika itse asiassa lukee siinä paperissa, mutta Kelassa ollaan ilmeisesti sokeita, tai sitten ei viitsitä lukea Vierasta Kieltä. Ja kun paperista puuttuu se pieni sana "full-time", niin ei käy Kelalle. Vitun pässit. Jouduin lähettämään koululle sähköpostia, että lähetättekö pliis mulle erikseen tällaisen paperin, kun Suomessa ollaan kusipäitä.
Hoh, toivottavasti saavat sen todistuksen mulle sitten mahdollisimman nopeasti, koska olisi tosiaan ihan kiva, että olisi rahaa elämiseenkin sitten kun olen kaukana kotoa ja täysin omillani. "Ai mitä, tarviiko sun muka syödäkin siellä?"
Kiitti Kela, niin mäkin sua.


17. elokuuta 2007
Wahh wahh fucking wahh.

Ei tartte vastata sieltä asuntotoimistosta. En haluaisikaan tietää missä tulen ensin vuoden asumaan ja kuinka paljon vuokraa maksamaan. Kiitos taas tästäkin.

Ja on se vaan aina yhtä kiva, että ihmiset osaa netissä käyttäytyä. Ehkä ei pitäisi odottaa tuon erään nimeltä mainitsemattoman sivuston ylläpidolta minkäänlaista järkeä, mutta niin vaan ne aina onnistuvat tyhmyydellään ja vittumaisuudellaan yllättämään. Siinä hyvin särkyy ihmisistä saatu hyvä kuva, kun yhtäkkiä paska alkaa lentää. Offended? You damn fucking right I am! Tiedänpähän taas kenelle ei tarvitse tulevaisuudessa puhua. Kasvakaa niiksi aikuisiksi, joita väitätte ja kuvittelette olevanne ja KATSOKAA ITSEÄNNE PEILIIN.

Hohhoh. Välillä ihmettelen miksi vaivaudun. Kai Riikan takia.

Haluan Hattivatti-mukin.


11. elokuuta 2007
No voi ny.

Ei hitto. Mut aiotaan raahata katsomaan Simpsonit -elokuvaa. Rinde on tulossa ensi viikolla Lahteen ja haluaa nähdä mut vielä ennen kuin poistun Englantiin. Näemmä siihen sisältyy myös Simpsonit. Voi ny itku. No, ehkä hyvän seuran takia pystyn nielemään inhoni Simpsoneita kohtaan. Kaikkeen sitä joutuu.


04. elokuuta 2007
lolboing!

Olen ollut laiska päivittämään, vaikka kaikenlaista on tapahtunut. Nytkin on vähän väsynyt olo, liekö tullut liiasta auringossa olosta.

Mulla on nyt sitten yliopistopaikka Englanissa, University of Worcesterissa. Kävin eilen Helsingissä haastattelussa ja kielikokeessa, jotka molemmat pwnasin. Kielikokeesta 97/100 pistettä, ryhmän paras. :D Nyt mun sitten pitäisi heittäytyä Englantiin opiskelemaan eläinbiologiaa ainakin kolmeksi vuodeksi. Syyskuun 10. päivä pitäisi olla Worcesterissa uusien oppilaiden orientointiviikkoa varten. Pelottaa ja tuntuu hienolta yhtä aikaa.
Nyt vaan pitää järjestää aivan helvetistä asioita kuukauden sisällä. Faksasin jo tiedot yliopistolle, että otan opintopaikan vastaan (ennen kuin ehdin miettiä sitä sen enempää ja muuttaa mieltäni) ja että haen kämppää/huonetta kampukselta. Opintotukihakemus täytyy hoitaa tulevalla viikolla ja ottaa selvää mitä asumistuen kanssa tapahtuu. Opintolainaakin pitää varmaan miettiä.
Mä sitten vissiin ihan oikeasti muutan Englantiin opiskelemaan. Aika...hurjaa.

Näin sivuhuomautuksena sanottakoon, että vihaan tämän pihapiirin kakaroita ja niiden tyhmiä vanhempia, jotka eivät opeta siitoksilleen minkäänlaisia käytöstapoja. Kyllä silloin kun minä olin nuori.