07. heinäkuuta 2012
Ei täs mitään.

Jjoo. Vakaa aikomukseni ylläpitää tätä paremmin jäi ainakin kesäkuun osalta aika hienosti toteutumatta. Kuitattakoon se vaikka sillä, että koko kuukausi oli mulle aika huono ja olin pahalla tuulella tai alakuloinen ison osan ajasta, eikä siitä huvittanut kirjoittaa. Desuconissa oli kyllä pääpiirteittäin kivaa, vaikka kaikki ei senkään suhteen mennyt niin kuin piti. Oh well. Pääasiallisesti jäi kuitenkin hyvä maku, ja Tierian lyhyt punainen artbook-mekko oli ihanin ja hienoin ikinä, vaikka itse sanonkin. ♥

Desuconin lisäksi... Noh. Yliopistojen tulokset julkaistiin, ja ohut kirjehän sieltä tuli. Voisin sanoa, että odotetusti, mutta olin tänä vuonna jopa jo vähän uskaltanut toivoa jotain muuta, vaikka vakaasti yritinkin olla antamatta itselleni lupaa odottaa mitään. Noin kolmekymmentä pistettä olisi siis pitänyt saada kokeesta lisää, että olisin päässyt Turkuun tai Jyväskylään. Needless to say, olin pari päivää aika rikki ja kysyttäessä purin sen ehkä hieman inhottavasti eräisiin, mutta...niin. Se oli mulle tärkeä juttu enkä osaa edelleenkään, kaikkien näiden vuosien jälkeen, suhtautua epäonnistumisiin.

Mutta olen kuitenkin elossa edelleen ja yritän kovasti saada Animeconin pukua valmiiksi. Vielä viikko aikaa ja kaikki on suhteellisen hyvällä mallilla, joten eiköhän sekin siitä. Itse con vähän jännittää, koska...noh, erinäiset syyt, joiden suhteen mun pitäisi edelleen tehdä päätöksiä, mutta toivon kovasti että tulee ihana viikonloppu.

Ja! Heti Animeconin jälkeen maanantaina menen töihin! Sain noin viikko sitten soiton Lahden kaupungin eläinlääkäriltä (ks. kesäkuun viimeinen merkintä :P), joka etsii itselleen palkkatuella apulaista ja oli saanut työkkäristä mun tiedot. Ensin olin vähän ÖÖÖÖ, koska mullahan ei ole klinikkaeläinhoitajan tutkintoa tai oikeastaan minkäänlaista sen suuntaistakaan osaamista, mutta lääkäri oli sieltä mieltä että koska mulla on niin paljon muuta eläinalan osaamista ja työkokemusta, voisin paikata puuttuvat opinnot opetelemalla ne työn ohessa. Aika hurjaa, mutta okei, jos sulla on aikaa opettaa mua. Kävin sitten haastattelussa, ja vaikka musta tuntui jälkeenpäin että olin ihan BLÖÖ ja sanoin tyhmiä juttuja, niin eikös eilen sitten tullutkin soitto, että jos vielä kiinnostaa niin ottaisin sut tänne töihin. SIIS MITÄ HITTOA. Ensi viikon aikana olisi siis tarkoitus käydä kirjoittamassa sopimus, jonka jälkeen teen kuukauden harjoittelujakson, ja jos kaikki menee hyvin ja juttu tuntuu vielä sittenkin hyvältä, niin jään sinne vuoden loppuun. Aika hirvittävää. Koska tarkoitus olisi siis nimenomaan toimia eläinlääkärin avustajana, eli avustaa toimenpiteissä (tarkoittaa siis myös leikkausoperaatioita!) ja mahdollisesti tehdä myös labrajuttuja. Joita ei siis opeteta ollenkaan eläintenhoitajan perustutkinnossa! Mutta noh, se eläinlääkäri tietää sen ja on ilmeisesti valmis opettamaan mua aika paljonkin ainakin aluksi. Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin että kaikki menee hyvin enkä tee itsestäni täyttä idioottia ja mokaile minkä kerkiän.
Aika älytöntä, oikeasti.