28. heinäkuuta 2011
Nallenkakka~

Jes! Eilen Omppu teki 100% pissoista ulos! Jes jes jes! Ei ensimmäistäkään pissaa sisälle! Voisin tähän väliin vetää voitontanssin jos jaksaisin. Nyt pitää tietty koputtaa heti puuta ettei neiti saman tien käy tarpeillaan tuolla olkkarin nurkassa. Toivon tässä että se kävisi päiväunille, kun on niin kuuma ettei sen kanssa voi lähteä kunnon lenkillekään, koska A) se itse ei jaksa urheilla tällaisella helteellä, ja B) tolla turkilla sitä uhkaisi lämpöhalvaus tosi äkkiä. Pitää odotella että josko illalla olisi viileämpää, koska liikuntaa tuo joka tapauksessa tarvii.

On kyllä itelläkin niin helvetillisen kuuma taas ettei jaksa mitään. Tekisi mieli vaan nukkua, kun makkariin saa sellaisen siedettävän viileyden kun laittaa oven kiinni ja jättää ikkunan auki. Särkee päätäkin ja huimaa. En arvosta. Saako vaan kuolla jos haluaa?


09. heinäkuuta 2011
Hey hey, hey hey hey!

Olisi aika hiton paljon mukavampi miettiä ensi viikonlopun Animeconia jos tietäisi omat lauantain cosplaymamma-työvuoronsa. Ihan oikeasti, viikko coniin ja mä en edes tiedä monesta moneen mun pitää lauantaina olla töissä. Aamusta asti, vaan vähän ennen kisoja, mitä häh? Olisi ihan kiva jossain vaiheessa saada tämäkin tieto niin tietäisi vähän miten suunnitella se päivä muuten.


09. heinäkuuta 2011
...

Joopa joo.


08. heinäkuuta 2011
Mitäapua

Oon oikeasti niin sekasin päivistä että voi morjens. Siis miten niin nyt ei ole sunnuntai? Miten nyt tänään voi olla perjantai? Ei käy järkeen! Tosin johtuu ehkä siitä, että tulin just porukoilta kotiin ja koska äiti oli kotona kesälomalla, niin on ihan selvästi pakko olla viikonloppu. Sen kesäloma sotkee mun pään!
On myös hämmentävää olla ilman Omppua. Jätin sen äitin ja Riikan luo viikonlopuksi, kun Minni tulee tänne taas pitämään mun kanssa cosplayntekokerhoa ja sen derphundin kanssa se on vähän haasteellista. Outoa kun ei tarvitse miettiä tunnin välein ulos lähtemistä.
Mutta ainakin karhuneidillä on nyt rokotukset!


05. heinäkuuta 2011
I don't even have a camera where am I going

Ai vittu kun sattuu.
Otin asiakseni lopultakin saada Anew'n takin ja paidan valmiiksi, ja nyt niska ja yläselkä on niin saatanallisessa jumissa ettei ole tosikaan. Mistähän löytyisi sellainen ompelu-station, ettei se joka kerta murhaisi mun niskaa? Selkeästi keittiön pöydät ja tuolit ei oikein ole tarkoitukseen sopivia, ainakaan mun mittasuhteilla.
Mutta hahaa, sainpas nuo valmiiksi! Tosin jos enää ikinä näenkään mustaa vinonauhaa, saatika että joudun oikeasti kanttaamaan sillä jotain, voi tulla ruumiita. Koska voi helvetti oikeasti tota Celestial Being -uniformun takkia. Onneksi nyt pystyin vaan katsomaan mallia Tierian takista eikä tarvinut pähkäillä että miten sen nauha olisi siihen reunaan paras laittaa, eli siinä mielessä pääsin helpommalla, mutta silti tuo on eniten inhoamani vaihe ikinä tuossa puvussa. Mutta nyt on sitten sekin valmis! Tai no, ei ihan, koska takista puuttuu vielä kaksi nappia (jotka olin näemmä jotenkin onnistunut unohtaa ostaa, derp) sekä se ihme neliöommel selästä, mutta ne nyt on niin naurettavan helppoja tehdä tuohon kanttaukseen verrattuna että niitä ei melkein tarvitse edes ajatella. Täytyy vaan joku päivä muistaa käydä ostamassa niitä nappeja.
Sekä ilmeisesti valkoista housukangasta, koska joudun näköjään tekemään ne saman uniformun housut uudestaan. Tierian housut ovat nimittäin jotenkin maagisesti muuttuneet perseestä ja vyötäröltä liian isoiksi (kuka täällä laihtuu, en minä ainakaan, älkää katsoko). Samalla saadaan sitten sopivasti värikoodattua Lylen ja Tierian/Anew'n housut samanvärisiksi, koska tällä hetkellä mun housuissa tehosteväri on harmaa ja Minnillä vaaleansininen. Mun mielenkiinto niiden housujen uudestaantekemiseen on tosin tällä hetkellä aivan nolla, koska voi helvetti niiden värinvaihdoskulmien ompeleminen on aivan täyttä tuskaa tällaiselle tyhmälle perfektionistille kun minä. Mutta kaipa se mielenkiinto on jostain kaivettava esiin. Minni tuo ilmeisesti viikonloppuna oman sinisen kankaansa että voin käyttää sitten sitä. Siihen mennessä pitäisi ompelu taas alkaa maistua.
Sekä helvetti sen lisäksi lupauduin jossakin ihme välissä ompelemaan Regenen Innovator-puvun housut ja vyön, kun Minni löysi ihmisen joka näyttää tarpeeksi multa ollakseen Regene. Nyt pitäisi sitten Animeconiin mennessä taiteilla nekin valmiiksi. Onneksi sain housut viime viikonloppuna suurin piirtein valmiiksi, enää puuttuu vyötärökaitaleesta nappi ja napinläpi sekä lahkeiden kääntö. Sen jälkeen pitäisi vielä askarrella se vyö, joka ei tietenkään voi olla suora, vaan sellainen kiemura. Ei apua en jaksa. Tosin se johtuu varmaan siitä että tällä hetkellä olen ompeluun taas aivan kypsä, kun tapoin itseni sen Anew'n puvun kanssa. Ehkä se sitten alkaa taas maistua kun olen pitänyt päivän tai pari taukoa eikä niskaan enää satu.

Kukahan käyttäisi Ompun rokotettavana mun puolesta? No, mutta ainakin sisäsiisteyden kanssa on selvästi edistytty, vaikka pissoja tuleekin vielä välillä sisälle. Nyt neiti kuitenkin jo pissaa joka kerta kun sen vie ulos eikä tee kakkoja sisälle ollenkaan ellei sen "kakattaa!" -vikinää ignooraa tyhmänä liian kauan.