28. heinäkuuta 2009
I can't survive alone.

En taas löydä edes sanoja, mutta mulla on taas niin paha olla. Enkä edes tiedä miksi. Tai toisaalta tiedän. Mulla on sellainen järjetön olo, että olen aivan yksin, en osaa mitään ja että ketään ei kiinnosta. Ihan kuin mä olisin pilannut jotain, jollekin, jotenkin.
Ja mulla on aivan hullu stressi päällä, koska Summer Exchangen deadline on tosiaan perjantaina ja mä olen aivan jumissa. Olen taas hukannut kaiken intoni ja mikä pahinta, muusani, ja se sattuu. Mä haluaisin niin paljon kirjoittaa, niin paljon osallistua tähän ja olla innoissani tästä jutusta, mutta... Jostain syystä se on taas niin vaikeaa.
Kaipaan vertaistukea ja olkapäätä. :(

Olisikohan huomenna parempi päivä? En jaksaisi taas olla näin surullinen ja rikki.

Apua.


27. heinäkuuta 2009
Ow.

Väsy väsy. Käytiin eilen äitin ja Riikan kanssa kuluttamassa jalkojamme Helsingissä - tarkemmin sanottuna Luonnontieteellisesssä museossa ja Korkeasaaressa.
Ensin tosiaan pyörittiin tuolla museossa melkein kaksi tuntia heti aamusta ja ooh-attiin ja ahh-attiin kaikille hienoille asioille. Elämän historia -näyttely oli hienon hieno ja valtavan mielenkiintoinen (trilobiitteja!), mutta kaikesta huolimatta fanitin varmaan kaikkein eniten Suomen luonto -näyttelyä, vaikka se koostuikin täytetyistä eläimistä. Ne oli vaan aseteltu niihin ympäristöihinsä niin hienosti~ Sudet ja karhut ja ja ja~ Olin siellä ehkä vähän liiankin biologia-nörtti, mutta heh, mitäs näistä.

Luonnontieteellisen museon jälkeen käytiin pikaisesti kiertelemässä Kamppia ennen "zoobussin" lähtöä ja löysin kuin löysinkin Suomalaisesta Robin Hobb'n juuri-ilmestyneen The Dragon Keeper -kirjan. Parasta! Se on niin iso ja paksu ja hieno. Kun vielä jossain vaiheessa olisi aikaa ja varsinkin motivaatiota lukemiseen.

Mutta tosiaan, seuraavaksi Korkeasaareen, missä saatiinkiin sitten jalkojen lisäksi kulutettua koko loppupäivä - pois lähdettiin vähän ennen seitsemää illalla. Varovaisen arvion mukaan oltiin siellä siis ainakin neljä tuntia. Ihailtiin kissalaaksossa leijonia (pentuja!) ja tiikereitä sekä leopardeja (pentuja!), villikissaa (pentuja!) ja Nellen näköistä pikkupandaa. Ilvestä ei valitettavasti nähty, vaikka niin kovasti olisin halunnut. Silläkin oli pennut, joita se ilmeisesti hoiti jossain sisätiloissa. Vähän tuli kieltämättä välillä muutenkin Jurassic Park mieleen, kun seisottiin milloin minkäkin aitauksen vierellä ja ihmeteltiin, että miiiissä se on. Saukkojakaan ei nähty, eikä haisunäätää. :( Mutta ne mitä nähtiin, olivat kyllä tajuttoman hienoja. Ibikset! Karhut! Kengurut! Pöllöt ja kotkat! ♥

Nyt on sitten jalat jos nyt ei varsinaisesti kipeinä niin ainakin vähän väsyneet. Kaipaisin ehkä hierontaa.

Ai niin! Haluan jakaa ahaa-elämyksen, jonka sain tuossa joitakin viikkoja sitten, mutta josta unohdin vouhkata.
Pihlaja-karkit, right? Ne, missä on ketun kuva pussissa ja kääreissä? Meillä niitä sanottiin aina lapsena "kettukarkeiksi" ja mä kyllä tiedostin, että ne on pihlajanmarjan makuisia, mutta se asia ei ollut mulle mitenkään erityisen konkreettinen koska musta ne karkit vaan oli helvetin pahoja.
Can you see where this is going?
Tässä noin kuukausi taaksepäin (kyllä, vasta nyt) sain aivan yhtäkkiä valtavan ahaa-elämyksen. Kettu! Ja pihlajanmarjat! Get it? Get it? :D Tunsin itseni aivan tajuttoman hitaaksi. Varsinkin, kun meidän perheessä sitä sanontaa on hoettu AINA. Eikä tämä tyhmä lapsi silti tajunnut "kettukarkkien" vitsiä. Ouch. Syytän tästä sitä, että en tosiaan itse ole koskaan syönyt niitä millään lailla aktiivisesti, kuten ei kukaan muukaan meidän perheessä, joten ne ei olleet mulle mitenkään tuttu ja jokapäiväinen asia.
Saa nauraa ja osoitella.

Nyt pitäisi vääntää otsa hiessä (mutta toivottavasti ei kulmat kurtussa) ficciä Gundam 00 Summer Exchangeen, jonka deadline on perjantaina. Olen jo vaaditun sanarajan yli, mutta se ei paljon lohduta, kun juttu on vielä aivan levällään ja vasta alussa. Eihän tätä hirvitystä olekaan ollut aikaa vääntää kuin kesäkuun alusta, mutta viisaat lapset jättää kaiken viime tinkaan. Ja nyt sitten kiristellään hampaita, kun koko ajan täytyy olla tuottelias ja kirjoittajan palikalle ei ole aikaa. Nytkin itse asiassa pitäisi kirjoittaa sitä eikä tätä. Oops?

Viikonloppuna söpö Lockon/Tieria photoshoot Animeconissa minut löytäneen Lockonin kanssa. Iiih~ ♥♥


20. heinäkuuta 2009
En Vaan Osaa.

En ole taas jaksanut/muistanut tännekään päivitellä, tosin eipä ole paljoa tapahtunutkaan. Kesäkuu meni ihan ohi ilman että edes kunnolla huomasin sitä (paitsi että Desuconissa oli tosiaan aika hiton mahtavaa) ja heinäkuun pari ensimmäistä viikkoa ompelukoneeseen liimautuneena, että sain Tierian second season uniformun valmiiksi Animeconiin. Ja sainkin! Noin about tunti ennen lähtöä perjantaina. Voisi joskus ihan oikeasti yrittää saada asioita vähän aikaisemmin valmiiksi.

Con itsessään oli vähän...noh. Puvussa oli aivan älyttömän kivaa olla, tykkään siitä kuin hullu puurosta (jälleen kerran - se on Tieria, duh <3) ja cosplay-mammana oli hauskaa olla (tunsin itseni kerrankin tarpeelliseksi), mutta ohjelman osalta oli vähän blah. Cosplay-kisat seurasin työn puolesta, mutta niiden lisäksi en käynyt koko viikonloppuna vissiin seuraamassa kuin kaksi paneelia. Yaoi-paneeliin eksyin vähän ikään kuin vahingossa Lockonin kanssa (köh <3) ja vähän myöhemmin käytiin katsomassa Vakavaa keskustelua cosplaysta. Muuten oikeastaan vaan hengattiin kavereiden kanssa ja photoshoottailtiin.
Niin, ja kun sen jo mainitsinkin, niin conin kohokohta oli lauantai-iltana, kun odoteltiin pihalla k18-iltabileiden alkua. Olin juuri saanut kuulla, että conissa oli kuin olikin ollut Lockon ja surkutellut, että perkele kun en herraa ollut koko päivänä nähnyt, kun yhtäkkiä out of nowhere kuuluu "Tieriaaa!" ja kaulaani kapsahtaa Lockon. Oli ihan parasta! Sitten hypetettiin ja oltiin fanityttöjä yhdessä ja otettiin valokuvia Tieria Lockonin kainalossa. Niin, ja vaihdettiin puhelinnumeroita, ja nyt Tierian puhelimessa on yhteistieto "Lockon <3". Nähtiin myös uudestaan sunnuntain ryhmäkisan jälkimainingeissa ja oli jälleen parasta. Kiitos Lockon, teit Tieriasi erittäin iloiseksi. <3
PS. Olisi muuten kiva ottaa jossain vaiheessa kunnon söpö Lockon/Tieria photoshoot jossakin päin. :3

Hyyyi, Tiu'un silmäkulmassa on punkki! D: Ja allekirjoittanut "pääsee" poistamaan sen. Hyiyök.

Nyt mä saisin ihan oikeasti muusani takaisin ja voisin jatkaa kirjoittamista hyvillä mielen, eikös joo?