25. heinäkuuta 2008
No pentele.

Voihan persvilla. Katselin jo innostuneena Salpauksen japanin kursseja (neljä kurssia! NELJÄ! *sydän*), mutta perkule, sitten huomasin että tunnit ovat tiistai- ja keskiviikkoiltaisin, ja mun pitäisi olla tiistaisin (ja torstaisin) suorittamassa biologian approa lähiopintoina Helsingissä. Että voi olla paska säkä.

Niin, tosiaanhan mulla ei ole tällä hetkellä minkään näköistä opiskelupaikkaa tiedossa, koska yliopistot eivät halunnet mua (reilu 20 pistettä vajaat Oulusta! D:) ja ammattikouluhaut meni päin persettä eikä mikään niistäkään tärpännyt. Päätin siis jo suhteellisen vakaasti lähteä nyt lopultakin suorittamaan sitä biologian approa avoimeen yliopistoon, että saan edes jotain aikaiseksi haaveeni eteen tänä vuonna. Sen lisäksi haavelin jatkavani japanin opiskelua, jos nyt ei edistymis- niin ainakin ylläpitomielessä, mutta totta ihmeessä jonkun siinäkin ajatuksessa pitää kusta niin ettei se onnistu. Biologian lähiopetus on siis järjestäin tiistai- ja torstai-iltaisin, ja milläs olet Helsingissä biologian luennolla ja Lahdessa japanin tunnilla yhtä aikaa. Jos en yrittäisi vähentää v-pommin viljelemistä, niin sanoisin tähän kohtaan jotain sen suuntaista. Enhän mä mitään kielitaitoa olisikaan halunnut kehittää.

Asiaan liittyen, voitin japanin portfolioillani parhaalle modernin kielen portfoliolle myönnettävän palkinnon, jonka jokin Worcesterissa sijaitseva japanilainen yhtiö myöntää University of Worcesterin opiskelijoille - tosin yhdessä jonkun muun oppilaan kanssa, joten mun osuus palkinnosta on loppujen lopuksi "vain" 125 puntaa. Helvetin hienoa kuitenkin, tähän sitä koko viime vuosi tähdättiin. Niin, ja japanin kakkoskurssistakin tosiaan irtosi se A+, että ei sitä työtä todellakaan näemmä tehty turhaan. o/

Tjahah, kello lähestyy kahta aamulla, pitäisi varmaan yrittää nukkuakin jossain välissä. Iltapäivällä kohti Tamperetta, Rinden kämppää ja Animeconia! (Tieria-chan~ <3)


08. heinäkuuta 2008
Still alive.

Voi vitunnäkönen, ettenkö suomeksi sanoisi. Mä niin rakastan kaikkea tätä Suomen byrokratiapaskaa.

Tosiaan. Tulin kotiin ja putosin oikein urakalla internetistä. Lähinnä aika meni siihen, että väänsin tukka putkella Tierian villatakkia Nekoconiin, ja sain kuin sainkin sen ajoissa valmiiksi (ja tuli aika saatanan hieno, vaikka itse sanonkin!). Sen jälkeen en vaan jotenkin päässyt enää kampeuduttua takaisin nettiin. Olin kai liian vieroittunut. Nyt yritän sitten enemmän tai vähemmän epätoivoisesti sopeutua tänne takaisin, jos vaikka saisin taas jotain Lockon/Tieria -asioitakin aikaiseksi. Alkaa jo tulla ahdistus, kun mikään juttu ei edisty. Mitä tehdä, kun päällä on slump ja Writer's Block? I CAN WRITE PRON NOW YES?

Voisin myöskin raivota suu vaahdossa Kelasta, työkkäristä ja sossusta, sekä Worcesterin yliopistosta, mutta en taida juuri nyt jaksaa.