23. heinäkuuta 2007
Minä olen puheenjohtaja!

Riikka on ihan leet haxxor. Nyt ei mun domainiltani enää suoralinkitetä. Hah, take that!
Ja vähän niin kuin asiaan liittyen, kiva aina tällä lailla conien jälkeen huomata miten liikenne sivulla kohoaa aivan järkyttäviin lukemiin jos on laittanut näytille kuvia. Pari päivää conin jälkeen oli liikenne ainakin mun sivuilla parin gigan luokkaa. Mielenkiintoista.

Istuttiin eilen kolmisen tuntia Rinden kanssa Santa Fe'n terassilla - juomassa mehua. On oikeastaan aika surkeaa viihtyä terassilla niin kauan ilman alkoholin tippaakaan, mutta kun on autolla liikkeellä, niin minkäs teet. Ei sen puoleen, eipä meillä tarvetta viinalle ollutkaan, oltiin tarpeeksi sekopäisiä selvänäkin. Voi sitä jutun lentoa. Nyt haluan mennä Rinden kämpille Tampereelle vetämään päätä täyteen, koska ei jumalauta, sen naisen seura on vaan niin loistavaa. Ihanaa kun on ihania kavereita.

Pitäisi repäistä ja kirjoittaa viimeinen OkiAma challenge prompt - ja siirtyä sitten seuraavaan kohteeseen kirjoituslistalla.


16. heinäkuuta 2007
Aja liikenneympyrään, toinen poistu.

No niin, nyt on conit conitettu. Lihakset ovat joka paikasta kipeät ja väsyttää, vaikka nukuin viime yönä 13 tuntia, joten en aio edes yrittää saada isompaa raporttia aikaiseksi. Koko viikonlopun satoi vettä ja mun toinen getani hajosi jo aikaisin sunnuntaina, mutta silti oli erittäin kivaa ja tavattiin paljon ihania ihmisiä. Kiitos siis kaikille!


11. heinäkuuta 2007
This is what we call The Nazgûl Show!

Beh. Ikävä huomata, että ainakaan minun aivoillani ei kirjoiteta ficiä samaan aikaan kun katsotaan elokuvaa. Tulee vain rumaa jälkeä, jos tulee jälkeä ollenkaan.

Saatiin navigaattori postissa, joten nyt voidaan hyvillä mielin suunnitella Jyväskylän reissua omalla autolla. Helpottaa ainakin liikkumista ympäriinsä, kun ei tarvitse raahata kasseja käsissään. Ei meillä kyllä onneksi tällä kertaa ole juurikaan kannettavaa, kun ei pukuihin kuulu isoja proppeja tänä vuonna. Noh, onpahan ainakin helpompi kuljettaa makuupusseja.

Peruukin osalta tuli valitettavasti huonoja uutisia, joten täytyy valita toinen noista varasuunnitelmista. Todennäköisempi vaihtoehto on, että otan käyttöön Yazoon hiukset, koska en jaksaisi enää lähteä metsästämään tarpeeksi kirkkaanpunaista hiusväriä. Sitä paitsi jotenkin vaan siihen mielikuvaan, joka mulla on Amaterasusta, ei sovi lyhyt poikatukka. So Yazoo it is.

Pelasin eilen toissapäivänä Ôkamin loppuun varmaan viidennen kerran. Olen jo seonnut laskuissa kuinka monta kertaa olen veivannut sen pelin läpi, ja aina vaan rakastan sitä sydämeni pohjasta. <3


09. heinäkuuta 2007
Ga-ha!

Hahaa! Saatiin varattua paikat Animeconin cosplay-kisoihin! Sattui vaan niin tyhmästi sen koko homman kanssa. Ensin kyttäsin koko eilisen päivän sitä varaussysteemiä, mutta lähdin sitten vähän kahdentoista jälkeen nukkumaan, kun sitä ei näkynyt. Tietenkin se sitten laitettiin pystyyn vähän ennen yhtä, juuri sen jälkeen kun olin lähtenyt nukkumaan. Sanoin vielä Riikalle lähtiessäni, että kyttää sä nyt sitä varausjärjestelmää kun kerran jäät valvomaan. Eipä ollut kytännyt. Onneksi paikkoja oli vielä jäljellä kun nousin puolenpäivän aikaan. Ei nyt olla ihan eturivissä, mutta pääasia on, että ollaan edes sisällä.

Odottelen täällä tulisilla hiilillä, että posti toisi kaksi pakettia - toisessa navigaattori ja toisessa Amaterasun hiukset. Nimittäin jos tuo navigaattori ei tule ennen perjantai-iltaa, on hyvin todennäköistä, että mä en lähde ajamaan Jyväskylään omalla autolla. Nimittäin vaikka Jyväskylään vielä osaisikin ajella, ei mulla ole aavistustakaan miten itse kaupungissa suunnistetaan. Joten sormet ja varpaat ristiin, että navigaattori pöllähtää vaikka huomenna postissa. Muuten on mentävä bussilla, ja se maksaa käden ja jalan.
Amaterasun hiukset eivät välttämättä ole niin kriittiset, että niiden takia vaarantuisi koko reissu. Jos peruukki ei ehdi ajoissa perille, on mulla silti vielä kaksi vaihtoehtoa: joko värjään hiukseni mahdollisimman kirkkaanpunaisiksi ja olen poikatukka-Amaterasu, tai käytän Yazoon peruukkia. Yazoon hiukset eivät ole läheskään yhtä pitkät kuin Amaterasun, mutta koska ne kuitenkin ovat suhteellisen pitkät ja valkoiset, olisi se yksi mahdollisuus. Siinä tapauksessa en voisi tosin stailata hiuksia samalla tavalla kuin olisin stailannut Amaterasun oman peruukin, mutta olisihan sentään jonkinlaiset pitkät hiukset. Katsellaan. Toivottavasti ei tarvitse käyttää kumpaakaan B-vaihtoehtoa, vaan Amaterasun omat hiukset saapuvat postissa hyvissä ajoin ennen perjantaita.

Nyt voisin taas yrittää saada OkiAma-rintamalla jotain aikaiseksi. Adieu!


07. heinäkuuta 2007
Birds fly over the rainbow;
why then, oh why can't I?


Ulkona salamoi ja jyrisee ja mulla on Thoth seinässä. Olen vähän varpaillani tämän kanssa. Jos tuo ukkonen tuosta yltyy, täytyy nykäistä Thoth irti. En halua, että kulta menee rikki.

Tosiaan, käytiin keskiviikkona katsomassa Tranformers Katan kanssa. En osaa kirjoittaa järkeviä arvosteluja elokuvista, joten seuraava merkkijono riittäköön: KAJHSDGFAHJDFGAHSGDF!!!11 Oli siis aivan helvetin hienoa ja tykkäsin aivan mielettömästi. Tosin isojen, hienojen robottien kanssa on tosi vaikea saada homma pieleen.

Animeconiin on viikko aikaa, ja meidän puvut on kutakuinkin valmiit. Tämän on pakko olla jonkin sortin ennätys. Nyt kun saataisiin vielä mulle peruukki, niin homma olisi oikein hyvin kasassa. Sormet ja varpaat ristiin.

Nyt räiskii sen verran läheltä, että taidan laittaa koneen kiinni.


03. heinäkuuta 2007
But you never know what might be coming 'round your way.

Päätäni on särkenut kohta kolme päivää. Stressaan ja murehdin liikaa, mutta tuntuu vaan, että kaikki paska kaatuu päähän. Kaikesta en halua edes puhua.

Yliopistolta tuli kirje. "Valitettavasti sinua ei ole hyväksytty opiskelemaan blaa blaa blaa". Että näinhän siinä sitten kävi, niin kuin epäilinkin. Silti hajosin. Halusin tuota niin kovasti ja toivoin, että jos vaikka sittenkin. Mutta ei. Pääsykoe oli mennyt aivan päin helvettiä, se oli jotenkin niin erilainen kuin mihin olin valmistautunut, etten saanut oikein mistään mitään tolkkua.
Noh. Nyt täytyy asioida työkkärin kanssa ja miettiä, että mitäs nyt. Kai se on mentävä töihin, ainakin puoleksi vuodeksi, ennen kuin hautautuu taas kirjoihin. Voihan ittu.

Cosplaykin alkaa enemmän tai vähemmän edistyä. Eilen maalasin yhteensä viisi tuntia punaisia kiekuroita kimonon hihoihin, ja sen kyllä huomaa siitä miten jumissa niskat ovat. En halua enää ikinä nähdäkään punaista kangasmaalia, tai ainakaan maalata sillä. Anaali perfektionisti, kun pitää olla täydellinen viimeisen piirron päälle. Tuska. Alkuperäinen suunnitelma oli, että kimonon helmoissakin olisi ollut kiekurat, mutta en kyllä saa itsestäni irti, että tuskailisin vielä niidenkin kanssa. Muutenkin tarpeeksi hommaa kaikkien noiden kaikkien vuorikankaiden kanssa. Yksi hiha piti jo purkaa, kun vuorikankaan hulpiossa olevat keltaiset merkinnät näkyivät valkoisen päällikankaan läpi.
Ei voi oikeasti olla mahdollista, että Akatsuki-takki on helpompi tehdä kuin lyhyt kimono.

Hoo. Huomenna pääsen hiustenleikkuuseen! Vihdoinkin pääsen tästä kamalasta tuulenpesästä eroon ja saan taas lyhyet hiukset. Onpahan niitäkin sitten parempi sulloa peruukin alle. Ja jos käy niin ikävästi, että peruukki ei ehdi Suomeen ennen conia, niin saadaan poikatukka-Amaterasu.

Huomenna myös Transformers yhdessä kera Katan! EEE~ <3