//24. heinäkuuta 2006
The eunuchs are after me!

Meh, väsyttää.

Viikko lomaa jäljellä. Ensi tiistaina pitäisi muka jaksaa raahautua töihin Marolaan. On harvinaisen lahna olo tuonkin suhteen. Liekö kesän aikana laiskistunut vai mitä, mutta ainakin tässä vaiheessa tuntuu, että vää, en tahdo. Johtuu ehkä osittain siitä, että tiedän joutuvani jossain vaiheessa niiden kakaroiden kanssa tekemisiin. Olisin vaan NÄIN paljon mieluummin hoitamassa eläimiä kaiket päivät. Ilmeisesti en myöskään ole navettajengiläinen tällä kertaa, vaan aluettani ovat pieneläimet, ja vaikka ne kivoja ovatkin, en ole niihin samalla lailla kiintynyt kuin navettaeläimiin. Paitsi ehkä siihen chinchillaan, Missuun. Sanokaa mun sanoneen, kun olen tarpeeksi kauan katsellut sitä, alan taas haluta omia simsuja. You'll see.

Huhuu, ukkostaa!


20. heinäkuuta 2006
Evil Overall.

Olemme palautuneet maalta. Oli sillä tyypillisellä tavalla tapahtumaköyhää, mutta silti mukavaa. Aika meni oikeastaan pelatessa Hero Questia Thothin tarjoillessa musiikkia. (On ne keihäsansat vaan niin kivoja.) Keskiviikkona osallistuin keittiön seinien tapetoimiseen toimimalla pääasiassa liisterimestarina, mutta muuten tehtiin siis paljon Ei Mitään. Katsoin myös lopultakin Thothilla Elizabethtownin, jonka ostin Lontoosta, ja virnistelin paljon yksikseni, koska ah, niin hassunhauska. Samalla lailla kiva ja elämän makuinen kuin esim Chocolat. Ja Orlando Bloom nyt vaan on kuitenkin söpö, vaikka pitkään yritin uskotella itselleni, ettei mies kiinnosta. Huoh. Koiranpentusilmät sen tekee.
Ja miehestä puheen ollen, ensi viikolla luultavasti uudestaan Kuolleen miehen kirstua.

Ja Forest Mage on ilmeisesti jo matkalla luokseni! \o/ Hyvä Akateeminen, enhän mä tilannutkaan sen kuin 2. päivä. On teillä sitten nopeat toimitusajat.

Mulla onkin Pikku Kakkonen -T-paita.


16. heinäkuuta 2005
"Sit your ass down and drink your goddamn tea!"

Sain aikaiseksi hommattua usb-tikun ja olen nyt käyttänyt aamun siirtelemällä musiikkia ADAlta Thothille. Aika monta keikkaa täytyi tehdä, kun ei tuo tikku kuitenkaan ole kuin 512 megaa. Siinähän siirtelin sen vajaat viisi gigaa musiikkia. Muita tiedostoja siirtelen sitten tarpeen mukaan. Täytyy kai jossakin vaiheessa asentaa Paint Shop Pro tuohon (jos se on Mac compatible), vaikka tuskin tulen sitä juurikaan tarvitsemaan, ainakaan ennen kuin saan kunnon hiiren.

Ollaan huomenna lähdössä maalle muutamaksi päiväksi. Tullaan varmaan torstaina takaisin. Siihen asti ollaan siis internetittömiä.
Ja ei, en olisi mitään Forest Magea halunnutkaan mukaani, enhän toki.

Lataan Apocalypticaa ja ah, rakastan. Selloja~ \o/


14. heinäkuuta 2006
Oh bugger.

Kuinka vaikeaa voi olla myydä tuota AirPort Extremeä? On Apple vaan aika tyhmä kun ei myy niitä nettisivuillaan. Kaipa ne olettavat, että kaikkien pöytäkoneet osaavat mennä langattomasti nettiin. Hoh.

Mm, mansikoita. Mm, kirsikoita.

Huomenna pitäisi kärräytyä luokkakokoukseen. Tässä vaiheessa on vähän meh-olo koko jutusta, koska olen just niin laiska, mutta saa nyt nähdä miltä huomenna tuntuu. Eihän noita luokkakokouksia kuitenkaan kovin usein ole, enkä varsinaisesti voi väittää, näkisin niitä ihmisiä kovin usein muutenkaan. Toisaalta siellä saattaa olla ainakin yksi ihminen, jota en vähempää voisi haluta nähdä (varsinkin kun tyyppi itse kuvittelee, että meidän välit on edelleen ihan peachy), mutta joo. Katsotaan nyt.

Sain uudet silmälasit (vaikka en vanhojakaan käyttänyt), ja Riikka sanoo, että olen ne päässä kuin suoraan Nissenin mainoksesta. Oletan sen tarkoittavan, että ne näyttää hyvältä mun päässä. Josko niitä nyt tulisi oikeasti käytettyäkin. Tarvitsen lukulasit, mutta en käytä niitä. Olen viisas lapsi.

En osaa päättää mitä mieltä olen Kuolleen miehen kirstusta. Tykkäsin kovinkin noin periaatteessa, mutta kun OTP:täni ei kohdeltu niin kuin olisi pitänyt, niin jäi vähän "harumph"-tunne. Oe voe. Pitänee mennä katsomaan vielä uudestaan, että saan päätettyä notta mitä mieltä siitä olen. Ei se huono ollut ollenkaan, mutta kun.
Oli muuten mielenkiintoista kuinka koko sali räjähti aploodeeraamaan viimeisessä kohtauksessa, allekirjoittanut mukaan lukien. Tiedätte kenestä puhun. Saisiko olla omena? \o/

Nyt teetä ja marjapiirakkaa.


10. heinäkuuta 2006
"You can't dance!"

Voisi vaikka kitistä siitä miten on kuuma koko ajan. Olen läjä sulanutta mössöä eikä öisin saa edes nukuttua. Ei haittaisi yhtään jos sää yhtäkkiä viilenisi sen kymmenenkin astetta. Saan päänsäryn tästä helteestä.

Pyörähdettiin lauantaina Helsingissä katsomassa Silent Hill, koska Lahden teatteri on tyhmä eikä näytä sitä. Essi liittyi myös seuraamme ja fanitettiin Pyramid Headiä yhdessä. Eikä elokuva itsekään ollut ollenkaan huono. Kaikki Silent Hill -elementit olivat ihanasti läsnä, ahdistavasta ilmapiiristä alkaen. Penkki kastui jo heti ensimmäisillä sekunneilla, kun Hometown lähti soimaan. Muutenkin pisteet musiikista. Betrayal! Promise! Prayer! (Hyi ny hitto.) Letter - From the Lost Days! Magdalene! Laura Plays the Piano! You're Not Here! Laura's Theme! Ja sitten tietysti hirviöt. Oli Patientit, Nurset (cosplay!), torakat - ja Pyramid Head! OOH~ Olisi pitänyt ottaa vaihtohousut mukaan - koska Pyramid Head! Ihana miäs. ♥ Ja hyi ny hitto, Grey Children ja Janitor. Näen niistä painajaisia vielä vanhanakin.
Lyhyesti sanottuna, fanitin aika rankasti. Jotkut kohtaukset olivat vähän ftw ja epäsilenthillmäisiä, mutta ne voi aika helposti antaa anteeksi, kun kokonaisuus oli kuitenkin niin kiva. Voisi mennä katsomaan uudestaan ellei tulisi niin pitkä ja kallis-hko leffareissu. Ei kuitenkaan ihan alvariinsa viitsi ravata Helsingissä pelkästään yhden elokuvan takia. Täytyy toivoa, että Lahdenkin teatterit ottavat tuon jossain vaiheessa valikoimaansa.

Ja elokuvista puheen ollen - ylihuomenna Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest!

Tyhmä Lontoo kun addiktoi mut appelsiinimehuun.

KUUMA.


07. heinäkuuta 2006
alolloh.

lol Bouncer.


07. heinäkuuta 2006
"Who's calling me out?"

Uusi layout, yo. Jokainen pelimaailmaa seuraava tunnistanee Okamin. Nyt kun vielä saataisiin itse peli Eurooppaan asti. Tahtoo~

Thothin langaton AirPort Express tuli eilen postissa, mutta pettymys, ei toiminut niin kuin piti. Se loi kyllä langattoman verkon niin kuin tarkoitus oli, mutta vain kun verkkokaapelin otti irti isosta koneesta ja liitti AirPortiin. Iso konehan ei luonnollisestikaan osaa mennä nettiin ilman verkkokaapelia, joten molemmat koneet eivät pääse yhtä aikaa nettiin. Tulin siihen tulokseen, että oltiin ostettu vääränlainen langaton asema. Pitää olla AirPort Extreme jos haluaa, että iso kone saa pitää oman piuhansa, mutta silti saadaan langaton verkko aikaiseksi. Huoh. Menee säätämiseksi. Onneksi tuo AirPort Express ei kuitenkaan mene täysin hukkaan, vaan sillä saa sitten tarvittaessa laajennettua langatonta verkkoa, vaikka mun huoneeseen. Pääsee sitten surffamaan omasta huoneesta käsin keskellä yötä. Nyt pitäisi vielä hommata USB-tikku, että saisi siirettyä tiedostoja ADAlta Thothille, iPod kun ei siihen hommaan suostunut.

Kissan oksennuksen siivoaminen se on vaan aina yhtä kivaa. Not.

Huomenna katsomaan Hiljaista Kukkulaa Helsinkiin yhdessä kera Essin. \o/


05. heinäkuuta 2006
Jos mahdollista.

Miten voi olla jo heinäkuu? Minne kesäkuu katosi?

Hämmennyin eilen illalla kovin, kun ala-asteaikainen luokkakaverini Niko soitti. Vähän aikaa olin aivan pasmat sekaisin, koska mitvit, ei pojat tuolla lailla saa yhtäkkiä soitella. Olikin sitten järjestämässä kuudennen luokan luokkakokousta. Hyvä, ei siis kaipaillut minua kovinkaan henkilökohtaisella tasolla. Huojennus. (Pelkään poikia ja ihmissuhteita, okei?) Ilmeisesti meillä on siis kuudennen luokan luokkakokous 15. päivä. Jännittävää.

Augh. Mieleni tekee Samurai 7:n neljättä DVD:tä. Antakee~

Kannettavani Thoth tulla pelmahti äsken postipojan kyydillä, ja on muuten aivan mahdottoman upea ilmestys. \o/ Nettiin sillä ei vielä pääse, koska tarvittava langaton airport tilattiin vasta eilen erikseen rahallisten rajoitusten vuoksi. Kyllä senkin pitäisi parin päivän sisään tulla, joten siihen asti odottelemme netittömänä ja malttamattomana. Vielä kun jossain vaiheessa saisi hiiren tuohon, niin olisi selailu helpompaa, vaikka kyllä se ihan kiitettävästi onnistuu tuolla Thothin omallakin "hiirellä". Kaipaan kakkosnäppäintä, kun ilmeisesti Maceissä ei sellaista ole.

THOTH~ vvvv