29. heinäkuuta 2005

Musiikki: Silent Hill 2 - Promise

Meillä on monta kissaa! :D
Perheemme on saanut kaksi uutta jäsentä, kissanpennut Misa ja Nelle. Vaalea on Misa ja tumma on Nelle. Olivat ihan ex tempore hankinta. Satuin töissä kuulemaan, että joku perhe etsii mahdollisimman äkkiä uutta kotia kahdelle 7-viikkoiselle tyttökissalle allergian takia. Tarja puhui itse asiassa sitä juttua jollekin toiselle, mutta minä hihkaisin, että odottakaa hetki, soitin äitille ja puhelun jälkeen ilmoitin, että me voidaan ottaa ne. Käytiin Riikan kanssa vielä samana päivänä mun työvuoron jälkeen hakemassa ne kotiin. Nyt meillä on sitten viisi kissaa. Mutta on ne vaan niin mahdottoman suloisia. Tykkään ihan hirveästi, vaikka vielä tuntuu tosi epätodelliselta, että meillä on taas kaksi ihan pientä pentua. Ei oikein osaa vielä ajatella, että ne on meidän. Tuntuu, kuin ne olisi meillä vaan hoidossa tai jotain.

Josko meillä nyt olisi tarpeeksi kissoja vähäksi aikaa.


27. heinäkuuta 2005

Musiikki: Töllö

Nyt harmittaa, ettei menty Ropeconiin. Kaikilla kuuluu olleen siellä niin kivaa. No höh.

Viilsin oikein kunnon vekin vasempaan kämmeneeni tänään töissä. Leikkasin leipää ja silpaisin epähuomiossa sahalaitaisella veitsellä itseäni. Hirveän syvä haava, verta tuli aivan helvetillisesti. En koskaan muista saaneeni mistään niin kovasti vuotavaa haavaa. Veitsi oli mennyt kaikkien ihokerrosten läpi ja suoraan ihonalaiseen rasvakudokseen. Haava oli iso ja leveä ja kaikki näkyi. Ällöttävää. Ensin mietin, että jaa, pitäisiköhän tätä näyttää jollekin, mutta sitten en jaksanut, desifioin sen vaan ja laitoin ison palan laastaria päälle. Hetihän se kastui ja likaantui ja veri vuosi vielä perkele suoraan läpikin, mutta en sentään sotannut verta ihan joka paikkaan. Kun pääsin kotiin, vaihdoin laastarin ja Riikka auttoi käärimään vähän sideharsoa kämmenen ympäri. Nyt vaan toivon, että se sulkeutuu äkkiä, että rasvakudokset pysyy ihon alla. Hyi yök. Nyt tuntuu vähän kuin olisi nyrkkeilyhanska kädessä. On vaikea kirjoittaa, kun sormet on kaikki yhdessä kimpussa. Aika tuskallista. Täytyy katsoa, miten pärjään ollenkaan huomenna töissä.

Sain Shaman's Crossingista luettua vähän reilu 100 sivua. On niin hyvä, niin hyvä. Must. Have. More.


25. heinäkuuta 2005

Musiikki: Heart Of Air - Kiss Me Sunlights

Vähänkö haluan iPodin. Vihreän. Hitto soikoon. Lahjoittakaa joku mulle 300 euroa, plz.

Sain peräti irti itsestäni sen verran, että soitin psykiatrilleni ja varasin uuden ajan. Milloinkohan olen edes viimeksi käynyt siellä, joskus toukokuun alussa? Jättivät iloisesti lähettämättä mulle uuden ajan sen jälkeen, kun peruin edellesin käyntini. Oh well. Ihan hyvinhän tässä on pärjätty. Ne psykologisten testien tulokset olisi vaan aika mielenkiintoista kuulla.
"Mitä näet tässä kuvassa?"
"Ihmisiä tulipalossa."
o_O

Mennään Riikan kanssa katsomaan Sin City tänä iltana. Sitä ennen voisi nukkua päikkärit, ettei torkahda kesken leffan. Ja sitten suihkuun. On se kamalaa, aamulla makaa yhteentoista ja silti väsyttää. Pahaksi on päässyt.

Oliko Ropeconissa kivaa, hei?

Ja nyt lakkaan kuolaamasta tuon hemmetin iPodin päälle. Yosh.


23. heinäkuuta 2005

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Jehuty (Vivid Transparency)

Känkkäränkkä.

Olen siis tämän viikonlopun töissä, kun voisin olla Ropeconissa. No joo. En ole katkera. Ainakaan paljon. Ehkä sinänsä ihan hyvä, kun ei tuota rahaakaan ole niin älyttömästi jäänyt säästöön. Sitä paitsi se olisi ollutkin aika pelottavaa olla siellä roolipelaajien keskellä asiasta mitään tietämättömänä. Sitähän voisi vaikka joutua kivitetyksi.

En ole ihan vielä päässyt työmentaliteettiin kiinni ja tuloksena tosi väsynyt. Päivä tuntui olevan loputtoman pitkä ja loputtoman raskas. Sissin lypsämisessä meni aamulla varmaan tunti ja sitten tuli tietenkin siivouksen kanssa kiire, eikä kiireessä ole mitään jos ei vittumaista tehdä hommia. Ja koko päivän tietenkin satoi. Hurraa. Nyt olen aivan tajuttoman väsynyt ja päässä jyllää niin älytön päänsärky ettei mitään rotia. Särkylääkkeetkään ei auta. Kitikitiviuviu. Sitten tietty missasin vielä Herbienkin. :(

Shaman's Crossing oli tullut Amazonilta sillä aikaa, kun oltiin maalla. Pikaista toimintaa, vastahan mä sen tiistaina tilasin. Tultiin perjantaina kotiin sen verran myöhään, etten ehtinyt käydä postissa ennen kuin se meni kiinni, joten nyt täytyy olla viikonloppu ilman Shaman's Crossingia. Poo. Ryntään maanantaina heti ensimmäisenä postiin, että saan taas pariksi päiväksi luettavaa. Ehdin jo piinassani turvautua Farseer-trilogiaan, kun piti saada jotain Hobbia luettavaksi. Kohta ei mahdu enää kahden käden sormiin kuinka monta kertaa olen lukenut sen. Riikka väittää, että tarvin jonkun toisen kirjailijan, jonka töiden perään obssessata. Ja höpö löpön, sanon minä.

Jossain vaiheessa pitää muistaa käydä katsomassa Sin City. Vieläkin kärvistelee, että unohdin käydä katsomassa Finding Neverland.

Mutta nyt ruokaa.


19. heinäkuuta 2005

Musiikki: "Lethal Weapon 2" DVD

No joo, Batman Begins ei ollut mitenkään maailmaa mullistava, mutta olihan se ihan nätti. Lepakot oli tosi kivoja. Ja kyllä Hans Zimmer vaan tekee muikeita soundtrackeja.

Shaman's Crossing on julkaistu eikä mulla vieläkään ole sitä. Mikä vääryys. Eihän sitä tietenkään saa suomalaisista kirjakaupoista kuin joskus...joskus. Täytyy vinguttaa äipän Visaa, että saan sen Amazonilta. Muutan hitto soikoon Britteihin ja saan kirjani samaan aikaan kuin muutkin. Nii.

Joudun/pääsen ilmeisesti olemaan töissä syyskuun 7. päivään saakka. Ei voi lopettaa aikaisemmin, kun kuntouttavan sopimus on voimassa kolme kuukautta. Ei siinä muuten mitään, kaikken mieluiten olen Marolassa töissä jos kerran jossain pitää olla, mutta olin ajatellut pitää pari viikkoa lomaa ennen koulun alkua, että on sitten energiaa tankata äikkää ja matikkaa. En näemmä pidäkään. Menee viikon tai pari koulu ja työt päällekäin. Vähän henkilökohtaisesti pelottaa. Täytyy yrittää järkätä työvuorot viikonlopulle ja jos vaikka voisi tehdä päiviä ennakoon sisään. Ohoijaa.

Töistä puheenollen, Sissiä pitää lypsää. :D

Ollaan vähän suunniteltu, että mentäisiin käymään maalla ennen viikonloppua. Oltaisiin muuten menty lauantaina, mutta mulla on viikonloppuna töitä (muuten oltaisiin obviously Ropeconissa), joten mennään näin keskellä viikkoa. Lähdetään varmaan huomenna johonkin aikaan, takaisin tulosta en ole edes ihan varma. Perjantaina kai sitten viimeistään.

Shaman's Crossing!


17. heinäkuuta 2005

Musiikki: Silent Hill 4 - Room Of Angel

Sehän elää!

En tiedä artikuloinko sitä missään vaiheessa oikein selvästi, mutta oltiin siis tuossa äipän ja Riikan kanssa viikko Kreetalla. Tultiin torstaina, ja vaikka olenkin sen jälkeen ollut kommunikointikunnossa, en ole saanut aikaiseksi kirjoitettua tänne. LJ:lle jotain pientä väsäsin.
Anypoo. Oli todella hieno reissu. Ei tehty oikeastaan paljon mitään, loikoiltiin vaan joko rannalla tai uima-altaalla. Lauantaina käytiin Haniassa kiertelemässä ja jotain vähän osteskelemassa, sunnuntai vietettiin Elafonissin kahluusaarilla - yllättäen kahlaten. Joka päivä oli melkein sietämättömän kuuma enkä varmaan valehtele kauheasti jos sanon, että joka päivä oli ainakin 35 astetta mittarissa. Sellaisessa kuumuudessa ei kauheasti jaksanut tehdä, hence kaikki tuo veden ääressä notkuminen. Meri oli todella mahtava ja iltaisin oli upeat aallot. Havaitsin, että pimeän tultua ranta näyttää ihan maailman reunalta, kun merta ei erota taivaasta, kaikki on vaan yhtä isoa mustaa reikää. Hillitöntä. Enkä varmaan tule ikinä tottumaan flirttaileviin tarjoilijoihin. Teki oikeasti mieli juosta niitä karkuun. Pelottavaa. Olette vialla päästänne, the lot of you!
Valokuvia löytyy täältä, jos niinko kiinnostaa.

Eipä tässä paljon muuta. Illalla mennään katsomaan Batman Begins. Vähän vaan henkilökohtaisesti huvittaa, kun herra Bruce Wayne oli Velvet Goldminessa. En enää ikinä osaa ottaa Christian Balea vakavasti. Batmanin salainen menneisyys, ha ha!

Joo. Taidan tarvita jotain ruokaa.


05. heinäkuuta 2005

Musiikki: Tekken Soundtrack Collection

Hyi hitto että on KUUMA. Aamulla oli jo 20 astetta, kun menin seitsemältä töihin. Oikeasti aivan järkyttävää. Navettaa oli ihan tuska siivota kun oli kuumaa ja hikistä ja yyh. Sitten vielä kävi niin ihanasti, että navetasta oli palanut sulake eikä sinne tullut valoja. Oli tosi mielenkiintoista yrittää siivota karsinoita, kun ei näe niitä paskoja. Piti sitten siristellä ja käsituntumalla yrittää tunnustella missä on kusta. (Tai no siis, ei nyt sentään literally käsituntumalla, vaan talikolla tunnustella missä kohtaa tuntuu painavalta. En minäkään nyt sentään paljain käsin rupea kokeilemaan onko puru märkää.) Muuten oli ihan tavallinen päivä, paitsi että oli HELVETIN KUUMA.

Haluan Shaman's Crossingin NYT! :O

Eipä muuta. Olen vaan ihan löysä ja dehydrated. Tarvin jotain juotavaa.

Nii, ja Gaara ei ole kuollut, ja sillä hyvä! NII!


03. heinäkuuta 2005

Musiikki: "Tekken 5" peliäänet

Riikka löytyy sitten nykyään täältä. Johan oli aikakin.

Ihan unreal miten töissä oleminen saa näin väsyneeksi. Ensimmäinen asia heti kotiin on päästyä on heittäytyä sohvalle parin tunnin päikkäreille. Muuten ei jaksa. Ensinnäkin on aika ikävää herätä kuuden maissa ja toiseksi tuo työ ei ole fyysisesti mitenkään ihan kevyttä. Karsinoiden siivoaminen vaatii enemmän lihaksia kuin ensisilmäykseltä luulisi. Kyllä siinä se kaksi tuntia melkein aamulla menee.
Ihmiset taitaa oikeasti jättää aivonsa portille, kun tulevat käymään Marolassa. Ei uskoisi miten monta kertaa päivässä saan kuulla, miten vuohet on kilejä ja vasikat on varsoja tai karitsoja. Näin vanhemmat selittää lapsilleen. En tiennytkään, että meillä on kilejä. Aina oppii jotain uutta.
Saatiin tänään oikeastikin uusi lisä eläinrepertuaariin. Joku pariskunta toi meille kanaemon ja kolme tipua. Voi hyvä ihme, että olivat suloisia. Tiput on vaan niin lutusia, ettei niitä katsoessa voi kun olla ihan aww. Ihania pikku piipittäjiä.

Töistä puheenollen, mulla on näköjään Ropecon-viikonloppu töitä. Että se sitten kai siitä. Ei enää viitsi sitten puoli yhden jälkeen lähteä matkustamaan, varsinkin kun pitäisi ensin käydä kotona suihkussa ja suunnilleen nukkumassa, että jaksaisi conittaa. Ja sitten pitäisi lähteä jo niin aikaisin takaisin, että ehtii nukkua tarpeeksi seuraavaa työpäivää varten. Ei mitään järkeä. Voisin kai kysyä josko saisin sen viikonlopun vapaaksi, mutta alkaa olla jo kuitenkin sen verran lyhyt varoitusaika, että ei välttämättä onnistu. Ja se on aina ikävää, jos joutuu funtsimaan työvuorolistat uusiksi, koska eivät käsittääkseni ole mitään kauhean kivoja. Että taitaa siis jäädä Ropeconit väliin meikäläiseltä.

Nyt kirsikoita ja LJ-iconeita.

Huomenna nukun aamulla pitkään.


01. heinäkuuta 2005

Musiikki: "Tekken 5" peliäänet

Pelottavaa, huomenna on taas työpäivä. Kamalan äkkiä kuluu neljä vapaapäivää.

Käytiin eilen kaupungilla äipän ja Riikan kanssa, pääasiallisena tavoitteena ostaa kaikille omat matkalaukut ensi viikon Kreetan matkaa varten. Löydettiin ihan kivat ja kohtuuhintaiset. Nyt äiti vaan valittaa, että ne haisee mädälle perunalle. En mä vaan haista mitään. :/ Riikka kävi kampaajalla ja tapettiin muutenkin vaan aikaa.
Yksi syy oli tietenkin myös Tekken 5, joka sitten löydettiin Sokoksen mediaosastolta. Hyvä että vilkaistiin hintalappua ollenkaan, ihan tohkeissamme vaan ostettiin se, kun oli pakko saada. Nyt ollaan pelattu sitä Riikan kanssa koko eilinen ilta ja tämä päivä. Kaikki muut hahmot on hankittu paitsi Devil Jin, jonka vissiin saa kun hakkaa Devil Within -"minipelin". Riikka pelaa sitä just tuolla taustalla, joten käytin tilaisuutta hyväkseni karata tietokoneelle, koska toi ei todellakaan ole mitään kovin mielenkiintoista katsottavaa. Aika puuduttava minipeli, ainakin sivustaseuraajan silmin. Olen pelannut Hwoarangilla enemmän kuin Yoshimitsulla, mikä on aika pelottavaa, ottaen huomioon että Tekken 4:ssa pelasin melkein yksinomaan Yoshilla. Nyt olen sitten re-opetellut Hwoarangia uudestaan, ja tykkään kovin.
Mun Yoshin hatusta kasvaa sieniä. :3

Käytiin myös eilen katsomassa War Of The Worlds. Oli komia ja vaikuttava. Kattelin niitä avaruusolioita/niiden aluksia ihan "WHOA!". Upeita olivat. Loppu oli vähän äkkinäinen eikä sen käsittelyyn käytetty allekirjoittaneen mielestä tarpeeksi aikaa, mutta muuten ei mitään valittamista. Sain kylmiä väreitä monessa kohtaa, niin hienolta näytti.

Tekkenin lisäksi pelasin 2nd Runneria ja olin ihan rakastunut. Oli pakko ottaa se esille, kun Katan ja Essin kanssa ollaan siitä vouhkattu ja sitten alkoi tehdä mieli pelata. Jehuty on oikeasti niinko joku maailman ihanin, tykkään siitä aivan valtavasti. Ja Anubiksesta. Itkeä kollotin taas kuin vähämielinen. Ja löysin Inhertin Vs Dollin, peräti - kun ensin hain ja hain sitä pienen ikuisuuden. Ohjeissa aina sanotaan, että rämpytä L2:sta, niin lopulta Lock-On osuu siihen. Mulla ei kyllä auttanut. Lock-On osui siihen vasta sitten kun olin jo nähnyt sen ja seisoin ihan sen vieressä, ja siinä vaiheessa Lock-Onista nyt ei ole enää kovin paljon hyötyä. Nyt törmäsin siihen vähän ikään kuin vahingossa. Lentelin ympäriinsä, että "onhan sen nyt pakko olla täällä jossain", ja sitten bang, siinä se oli mun nenän edessä. Tuntui vähän sokealta, kun en ollut aikaisemmin huomannut sitä, mutta toisaalta, ennen olin ottanut suoraan "New Game"n enkä ollut tajunnut, että pitää ladata vanha "Game Clear" save. Oh well. Nyt on sitten hommattu kaikki Framet Vs Modea varten. Siellä niitä on kaunis rivistö. En toisaalta saanut Final Rankiksi kuin A:n, kun meni Missionit vähän päin persettä. Ensi kerralla paremmin.

Huomenna töihin puoli ysiin. Kääk. Millähän mä pärjään kokonaiset neljä tuntia ilman Tekkeniä? D: