26. kesäkuuta 2012
Mitä notta?

Mitä hittoaaaaaaa


20. kesäkuuta 2012
It hurts... It hurts...

Ooookeiiii, tänään en sitten pistä päätäni ulos ollenkaan. Oikea puoli naamasta on nimittäin sen verran komeasti turvoksissa (ei sentään vielä mustelmilla, mutta sitä odotellessa) ettei todellakaan innosta mennä ihmisten ilmoille. Käyttäisin jääpussia, koska se auttaa ihanasti särkyyn ja turvotukseen, mutta se yllätys yllätys myös jäykistää tota leukaniveltä, jota mun on jo valmiiksi hankala käyttää. Ilmeisesti se leikkaushaava on sen verran lähellä sitä, että suun avaaminen vähääkään enemmän sattuu. Ja puhuminen. Ja pureskelu. Ja hymyily. Ja nauraminen. Istun sit vaan nurkassa ja mökötän hiljaa.


19. kesäkuuta 2012
Uuuh

Hihi, voi Konsta, ihana miten se suhtautuu kynsienleikkaukseen. Ei yhtään oikeastaan tykkää, mutta silti vaan istuu sylissä ja tuijottaa naamaa, että "äiti miksi", välillä yrittää kiskaista tassun pois. Olispa kaikki yksilöt noin helppoja. KÖH AMA KÖH KIKU
(Ja ei, en yleensä pidä tapana leikata kissojen kynsiä, mutta Konstalla on tosi ikävä tapa tulla roikkumaan kynsineen jalasta kun se tahtoo ruokaa (lue: melkein koko ajan) ja se sattuu ihan sikana ellei sen kynsiä pidä lyhyinä ja ei-terävinä.)

Myös: HEIPPA VIISAUDENHAMMAS! o/


14. kesäkuuta 2012
Entä jos ei haluu?

Voi tätä vitutuksen määrää taas. Onko pakko mennä kauppaan jos ei jaksa? Tai halua? Tai ole rahoissaan? Miksi eläinten ruokien pitää aina olla loppu? Helkkarin ahmatit.

Enkä ole taas muutenkaan saanut aikaiseksi kirjoiteltua tänne, vaikka vakaa aikomus on ollut. No, ehkä jossain vaiheessa teen taas kunnollisia päivityksiä. Mutta se aika ei ole nyt.

Bleh bleh bleh.