22. kesäkuuta 2011
Pee and poo.

No niin Katri, ryhdistäydytäänpäs taas sen sisäsiisteyskoulutuksen kanssa. OIKEASTI.


22. kesäkuuta 2011
Nari nari.

Äääää mikä hirveä päänsärky. Väsyttää. En ehkä välttämättä haluaisi olla vielä näin aikaisin hereillä, mutta Omppu tahtoi jo ennen kymmentä ruokaa ja ulos. Tosin ulkonakaan ei saatu taas aikaiseksi kuin pari surkean pientä kakkapipanaa, mikä ihmetytti suuresti niin kauan kunnes tultiin takaisin sisään. Siellähän ne aamukakat odotti olohuoneen lattialla. En kyllä niin ymmärrä missä vaiheessa se oli ne sinne ehtinyt vääntää, mutta ihmekös sitten ettei ulkona enää kakattanut. Nyt neiti väkertää tuolla onnellisena ensimmäisen ihkaoikein luunsa kanssa. En muista onko hirveä vai poroa, mutta hyvältä näyttää maistuvan kun katosi melkein hetkessä lähes kokonaan. Nyt vaan odotellessa että kuinka hienosti sen maha menee siitä sekaisin.

Desuconista piti vielä sanomani. En tiedä mistä johtuu, kun kaikki muut ylistää, että oli hienoin ja upein con ikinä, ja itsellä on vähän sellainen olo, että "...no jaa". Siis kivaa kyllä oli, ei siinä mitään, mutta ei mitenkään eeppisen mahtavan huikeaa. Ohjelmatarjonnassa oli erittäin vähän mitään kiinnostavaa, joten con meni vähän sellaiseksi perushengailuksi. Videopelihuoneessakin oli aika laimea tarjonta, kun Soul Calibur ja Tekken olivat vain X-Boxille eikä sellaisella kukaan osaa pelata. Ei siis päästy veivaamaan niitäkään. Seurassa ei kyllä ollut mitään valittamista ja oli siis oikeasti kivaa, mutta... Se eeppinen con-fiilis jäi puuttumaan. Ehkä osasyy oli siinä, ettei päästy pitämään kunnon photoshoottia puku!Lockonini kanssa, kun kumpikaan vakikuvaajista ei ollut conissa. Shoottailu on kuitenkin kuulunut aika isona osana coneihin viime aikoina. Enkä ollut töissä. :C Lisäksi tunnustan, että paikoittainen fiilikseni latistuminen ja ahdistuminen oli täysin mun omaa syytä, mutta ei siitä sen enempää tässä.
Mikä kuitenkin oli hienoa ja kivaa oli se, että meitä/mua kuvattiin yllättävän paljon. Ja Lockonini kanssa hengaaminen ja flirttailu ♥ on aina vaan ehkä parasta ikinä. ♥

NIIN. Ja arvaa vaan mikä odotti tiistaina oven takana kun tulin kotiin? "Mun tuurilla se tulee maanantaina, hö hö hö." NII. Ehkä pidän ensi kerralla vaan turpani kiinni. Onpahan nyt sitten rutosti aikaa stailata se Animeconia varten.

Aaaaargh. Voisi mennä vielä vähäksi aikaa takaisin nukkumaan.


21. kesäkuuta 2011
Kuule mun toive, mä haluan pois

Miten voi ihmisellä olla näin kamala tylsyys ja ahdistus.


17. kesäkuuta 2011
Pökälenoutaja.

Siis mitä, miksi luen koko ajan Viledan että "Veda"?

Juupa juu. Tässä odottelen kotona, että Minni roudaantuisi Lahteen. Sitten huomenna Desucon~ Tosin suunnitelmat meni nyt sitten vähän uusiksi cosplayn suhteen. Suunnitelmahan oli ollut jo vaikka kuinka ja kauan, että tehdään Desuconiin Lyle/Anew-cosplay (Gundam 00'n 2. kaudesta, siis), mutta sehän ei nyt sitten onnistunutkaan, koska allekirjoittaneen peruukki ei sitten ehtinytkään Suomeen ajoissa. Mun tuurilla se tulee maanantaina, hö hö hö. Mutta onneksi hätä ei ole tämän näköinen, koska Lyle/Anew siirtyy nyt vaan yksinkertaisesti Animeconiin. Luulisi että siihen mennessä peruukki olisi jopa ehtinyt tänne asti. Harmittaa vaan sikäli, että ompelin tämän viikon hampaat irvessä ja selkä vääränä (kirjaimellisesti - ompelukoneella hengaaminen on aivan murhaa mun selälle ja niskalle) sitä Anew'n Celestial Being -uniformua, että saisin sen valmiiksi ja nyt se kiire onkin ollut turhaa. Kun sain sen vielä ihan viimeistelyjä vaille valmiiksikin eilen illalla ja nekin vähät olisi sitten tehty tänään. No, nyt on sitten kuukausi aikaa pakertaa. Ja siis mistä vetoa, että väännän niitä taas sormet verillä viimeisenä iltana ennen Animeconia, koska mitäänhän ei ikinä saa aikaiseksi silloin kun aikaa on paljon.
Mutta onneksi on varasuunnitelmia ja -pukuja, joten Desuconissa nähdään nyt sitten puku!Lockon/mekko!Tieria, jolle eritän aivan ällyttömästi isoja, punaisia sydämiä, koska hiiiii~ ♥

Örk, pitäisi tehdä ruokaa, mutta ei niin huvita. En halua. En jaksa. Blarrrrrrg.


01. kesäkuuta 2011
Kuolema.

Hyi hitto miten kuuma. Läkähdyn ja sulan tänne ihan just. Ja mä kun kuvittelin että mun edellinen asunto oli kesällä kuuma - eikä ulkona Thothin sää-widgetin mukaan ole kuin 21 astetta lämmintä. Onneksi sentään makkariin ei paista aurinko, niin saa sentään aamulla nukuttua kun vaan avaa vähän ikkunaa ettei happi lopu.

Niin, tai saisi, ellei tuo karhunpentu herättäisi mua joka aamu ensin neljältä ja sitten seitsemältä ja kiskoisi lopulta ylös viimeistään yhdeksältä. Niin, siis karhunpentu = suomenlapinkoira Omppu, jonka jo mainitsinkin sekä LiveJournalissa että Facebookissa. Lapsi on nyt kolmatta päivää mun luona ja ainoat tuskailun aiheet tässä vaiheessa ovat tosiaan nuo aamuherätykset (mä en NIIN ole aamuihminen!) sekä sitten sisäsiisteys. Mä tiedän, että 7-viikkoiselta on ihan turha vaatia vielä sen asian suhteen paljon mitään, mutta kumminkin. Tuntuu, että ramppaan lapsen kanssa pihalla ainakin kerran tunnissa ja silti pissoja lasketaan milloin ja mihin huvittaa. Ei paljon auta jos minä olen säännöllinen, kun koira itse ei ole. Sekin vielä, että Ompulla on tosiaan tapana pidätellä pissaa koko se aika kun tönötetään ulkona pissalenkillä ja rynnätä sitten heti keittiön tai olkkarin lattialle kun tullaan takaisin sisään. Sillä ei näytä olevan mitään vaikutusta kuinka kauan seison sen kanssa ulkona, se vaan itsepäisesti ei suostu pissaamaan ulos. Tai no, eilen illalla ja tänä aamuna tuli kaksi onnistumista ja niistä sitten tietenkin nostin hirmuiset bileet ja palkitsin lasta aivan kamalasti, että jospa se siitä. Tuolla ei vaan tosiaan taida olla juuri minkäänlaista pidätyskykyä (paitsi sitten ulkona, missä se pystyy näennäisesti kiusallaan pidättämään jopa tuntikaupalla), mitä on siis todellakin ehkä turhakaan odottaa 7-viikkoiselta teneliltä. Tänä aamuna yritin olla ovela ja nousin neljältä että nyt mennään tekemään aamun ensimmäinen pissa heti ulos, kun et pysty pidättelemään sitä! No ei pystynyt, ei. Kun nappasin puoliheränneen koiran syliin (koska joku sanoi jossain että pentukaan ei pissaa syliin) ja aloin vetää vaatteita päälle, niin johan yksi laskee ne aamupissat samantien alleen - eli mun syliin. Aamun ihan ensimmäisiä pissoja on kai siis ihan turha tässä iässä vielä koittaa saada osumaan ulos, koska tuon pidätyskyky näyttää vastaheränneenä olevan aivan nolla ja se ihan oikeasti ja kirjaimellisesti laskee alleen herätessään. Aloitetaan sitten niistä syömisten ja päiväunien jälkeisistä sekä päivän viimeisistä pissoista, kun niitä on vähän helpompi neidin kontrolloida. Vaikka ei se paljon meteliä kyllä niistäkään pissoista pidä, täytyy itse enemmänkin olla koko ajan haukkana että mitä se nyt tekee. Tämä kuumuus nyt tosin vähän arvelluttaa, koska todennäköisesti Omppu tulee nyt juomaan aika paljon (voi raukka, oikeasti, sillä on varmaan aivan sairaan kuuma) ja lisääntynyt juominenhan tarkoittaa lisääntynyttä pissaamisen tarvetta. Ehkä sen kanssa pitää nyt sitten vaan asua ulkona. Blarg.