03. kesäkuuta 2010
"Genius Runner."

Voi jumalauta että voisin taas kuolla. Oli todella mahtavaa käydä urheilemassa tuolla helteessä, vaikka oikeastaan siellä ei edes ole mitenkään erityisen helle enkä mä mitään urheillutkaan, vaan liikuin autolla. Mutta silti. Nyt särkee päätä ja hiki virtaa ja apuakuolen. Papu ja Kirppukin nukkuu niin autuaan onnellisina ja sikeästi mun sängyllä etten raaski siirtyä sinne huilaamaan kun nuo möröt kerrankin ovat luottavaisina ja rauhallisina esillä. Painuisivat raukat kuitenkin heti piiloon jos tunkisin niin lähelle niitä. Pyörryn vaikka kohta tuohon lattialle instead. (On se kissaihmisenä oleminen hankalaa.)

Hitto soikoon, nyt mulla ei sitten enää taida olla tekosyytä olla siivoamatta kämppää sen varjolla että "ei ole imuria". Kävin nimittäin äsken hakemassa itselleni sellaisen postista (juurikin tuo suuri urheilusuoritukseni). Nyt on sitten imuri - tosin pölypussillinen, koska vaikka kuinka olisin halunnut söpön pienen pölypussittoman Dysonin, ei mulla yksinkertaisesti ole pistää montaa sataa imuriin - joten on kai pakko alkaa siivotakin täällä. Tosin on aivan turha odottaa mitään valtavaa muutosta siivoustapoihini, koska meillä oli Englannissakin imuri taloudessa ja silti siivosin sillä huoneeni ehkä kaksi kertaa koko sen vuoden aikana jonka siellä asuin. Eli joo. Mutta on sillä sentään helpompi pitää nuo pupujen levittelemät purut ja kissojen levittelemät hiekat kurissa. (Joo, mikrohiekka on kyllä kivaa ja imukykyistä, mutta hitto sentään että nuo kissat osaavat levitellä sitä kun se on niin pientä ja kevyttä.)

AI NIIN. Kissoista puheenollen! Meidän perheessä on nyt sitten neljä uutta pienokaista. ♥ Navetalla tuli tosiaan maanantaina aamulypsyn jälkeen pyyntö ottaa ja viedä Vinkun pennut kotiin, koska olivat jo alkaneet haahuilla pesästä ties minne ja navetassa on niin hirveästi paikkoja minne joutua hukkaan tai teloutua. Mikäs siinä, minulle passaa oikein hyvin. Nyt on sitten kotonakotona neljä pientä piiperoista: Pyry, Monni, Sera ja Minttu. (Ja kyllä, Monni tulee Pekka Töpöhännän Monnista. :D Ja Sera on lyhenne Seravee'sta. En ole yhtään nörtti.) Pentueessa on siis kaksi tyttöä ja kaksi poikaa, mikäli koulutukseni sukupuolten tunnistamisessa ei ole aivan täysin pettänyt. Sera ja Monni tulevat mun luo asumaan kunhan navetta-aikatauluni helpottaa ja ehdin päivystämään niiden kotiutumista Kirpun ja Papun seuraan. Tällä hetkellä en uskalla vielä jättää niitä keskenään, koska mulla ei ole aavistustakaan miten mun möröt reagoivat lapsiin, vaikka molemmilla onkin ollut omat pentueet, joten Sera ja Monni ovat vielä toistaiseksi sisarustensa kanssa äitin ja Riikan luona. Vähän kyllä tulee itku siinä vaiheessa kun se ihana reipas koheltava nelikko pitää erottaa, mutta tosiasia on että äiti ja Riikka eivät voi ylläpitää 12 kissaa - ja sitä paitsi mä haluan kissanpentuja! Kunhan mulla tosiaan on aikaa vahtia niitä vähän paremmin kuin nyt.

Augh, kuolema. Tahdon päiväunille.