29. kesäkuuta 2006
Angel heart, so many hurt, kiss me sunlights.

Tiuku ja Ninja kävivät tänään rokotettavana ja nyt on käsivarsi varsin hyvin paskana kopan raahaamisesta. Eivät nyt mitenkään erikoisen painavia kissoja ole kumpikaan, mutta kun on kaksi kissaa samassa kopassa niin ei tunnu kovin mukavalta. Varsinkin kun ei voi olla seilaamatta edestakaisin koko ajan. Oikea käsivarsi huutaa armoa. Onni on, kun saadaan kohta viedä Misa ja Nelle yhtä aikaa rokotettavaksi. On tämäkin.

Forest Mage on julkaistu Australiassa ja se löytyy jo Amazon.co.uk'stakin kun hakee Robin Hobbia. Tahdonko vaan vähän. Lähettäkää mulle heti nyt. Tosin voi olla, että sitten kävisi niin kuin viime vuonna Shaman's Crossingin kanssa ja heti kun olen vinguttanut äidin Visaa, kirja ilmestyy suomalaisiin kirjakauppoihin. Vähän ärsytti. Täytynee käydä kuikuilemassa Helsingin kirjakaupoissa jos tai kun on menossa sinne 7. päivä katsomaan Silent Hilliä. Suunnitelma.

Elokuvista puheen ollen. Kenellä onkaan liput Pirates Of The Caribbean: Dead Man's Chestin ensi-iltaan? Minulla, Riikalla ja äipällä! 12. heinäkuuta, oh yes. Heinäkuussa tapahtuu paljon hyviä asioita.

(Tule jo, Thoth!)

Töitäkin työkkäri ehti jo kasata niskaani. Menen elokuun alusta viideksi kuukaudeksi Yli-Marolan kotieläinpihalle (juu, taas) työharjoittelijaksi. Eihän se nyt ihan oikeaa työtä ole eikä palkkakaan päätä huimaa, mutta onpahan jotain. Vähän vaan henkilökohtaisesti kauhistuttaa, kun eläimet lähtee ilmeisesti syyskuun aikana talvimajoitukseen, minkä jälkeen työt keskittyy lähinnä kerhotoiminnan ympärille. Eli siis mun pitäisi hitto vie olla tekemisissä lasten kanssa kolme kuukautta! Tässä Katri, kerhotäti. Vitut. Pakenen Uuteen-Seelantiin lammasfarmariksi.

(Thoththoththoth~)

Huomenna Nekoon. Con hiipi kimppuun vähän niin kuin puun takaa eikä mulla ole sitä varten cosplayta. Ajattelin, että voisin vetää jonkun vanhan, koska en vaan ole tottunut olemaan coneissa siviilissä, mutta en nyt sitten kuitenkaan taida jaksaa. Eli ollaan nyt sitten kuitenkin Riikan kanssa ihan omissa vaatteissamme viikonloppuna. Cosplayataan itsejämme. Tylsäähän tuo on, mutta kun meni kevät suunnitellessa enemmän tuota Lontoon reissua kun Nekoa. Viikko ennen conia on huono havahtua, että hitto, ei ole mitään päällepantavaa. Ropeconissa ja Animeconissa sitten senkin puolesta.

Nyt tekee mieli vesimelonia.


27. kesäkuuta 2006
Kyllä Thoth osaa.

Kuten jo ajat sitten oli sovittu, saan kannettavan tietokoneen ylioppilaslahjaksi. Applen MacBookin. Valkoisen. Yritettiin käydä sitä tänään ostamassa Launeen PCSuperStoresta, mutta eipä löydetty koko liikettä. Tilattiin siis kone Applen nettikaupasta. Arvioitu toimitusaika: 10. heinäkuuta mennessä. Pitäisi tässä siis muutama viikko pystyä kärvistelemään.

Sen nimeksi tulee Thoth.

Kikuchiyo~ ♥


25. kesäkuuta 2006
Mind the gap.

Tultiin tosiaan eilen iltasella kotiin Lontoosta. Oli erittäin hyvä reissu, mennään varmasti jossain vaiheessa uudestaan. Käytiin eläintarhassa, akvaariossa, maailman suurimmassa maailmapyörässä ja tuhlattiin aivan tajuttomat määrät puntia. Ja hauskaa oli! \o/ Valokuvia (englanninkielisin kuvatekstein, tosin) löytyy täältä.

Täytyy vaan sanoa, että Lontoon metro on kyllä maailman kätevin kulkupeli.

Tasan kolme kuukautta Bryan Adamsin konserttiin! :D


15. kesäkuuta 2006
Tewtally.

Ylihuomenna aamulla aikaisin London calling. Pikkuhiljaa alkaa jännittää, sillä ei olla koskaan oltu ihan kaksistaan missään ulkomailla. Irlannissakin oltiin sentään Ninnin hellässä huomassa. Nyt pitäisi sitten viikko olla ihan omillaan. Onneksi sentään kieli on hyvin hallussa, joten eiköhän sieltä tulla elävänä takaisin - ja hiton paljon köyhempänä. Forbidden Planet, täältä tullaan. \o/

Huomenna pitäisi kai sitten lopultakin alkaa tekemään jotain reissun eteen ja ihan oikeasti pakata. Matkatavarat ftw?

Ota mut, Noitakuningas!


13. kesäkuuta 2006
You can't tell me it's not worth dying for.

Meninkö taas vähän apinanpaskaksi aiemmin päivällä, kun kävin tapani mukaan tsekkaamassa BryanAdams.comista konserttiaikataulun notta josko herra olisi tulossa käymään Suomessa.

25. SYYSKUUTA HARTWALL AREENA HELSINKI FINLAND!

Liput tulee myyntiin maanantaina, joten täytyy nakittaa äiti varaamaan meille permantopaikat heti silloin aamulla, koska Riikka ja minä ollaan silloin Lontoossa.

BRYANADAMSMITÄAPUA! :O


10. kesäkuuta 2006
"Kuole, Hitler!"

Juu, myönnetään. Olen taas laiminlyönyt blogi-parkaa. Heitelkää terävillä esineillä.

En lopulta mennytkään biologian pääsykokeisiin. Tulin siihen tulokseen, että en ole panostanut tarpeeksi (lue: ollenkaan) opiskeluun, joten kokeisiin on turha mennä. Lisäksi en kokenut olevani vielä henkisesti valmis yliopistolaiseksi. Ensi vuonna sitten yritetään oikein tosissaan - eli siis aloitetaan lukemaan vähän aikaisemmin kuin kaksi viikkoa ennen koetta. Ylppärit sanoo: ei näin.

Ylioppilasjuhlat meni oikein mukavasti, vaikka rehtorin puhe puuduttukin sekä takamuksen että mielen. Sain yllättäen Suomalaisen Kirjakaupan kirjastipendin hyvästä koulumenestyksestä. "Matkan varrella Euroopassa". Rahaa, ftw, mitä se on? Mutta kelpaa sekin, tunnustukset on aina kivoja. Keskiarvokaan ei ollut yläasteen päättötodistuksesta laskenut, mikä oli myös Erittäin Kiva.

Kaivettiin Riikan kanssa viikko sitten vanha NES esiin ja ollaan siitä asti veivattu meidän (laihahkoa) pelikokoelmaa läpi. Nintendo World Cup ja Chip 'n Dale: Rescue Rangers on maailman huvittavimmat pelit. Milloinkohan olen viimeksi nauranut noin kovin videopelejä pelatessani?

Viikon päästä ollaan näihin aikoihin Lontoossa! \o/