28. kesäkuuta 2005

Musiikki: Heart Of Air - Kiss Me Sunlights

Maailma valaistuu ympärilläni. Ihmiset pelaa Zone Of The Endersiä ja tykkää siitä ja whoo! Olen iloinen. Olen ollut liian kauan yksinäinen fani. On se vaan saakeli niin helvetin loistava peli. Nii.
Hittolainen, nyt tekee itsekin mieli pelata.

Olen siis kotiutunut juhannuksen vietosta. Ei ollut railakas, mutta sitäkin rennompi. Perjantaina pelatiin Riikan kanssa krokettia ja otettiin aurinkoa niin että selät kärähti. Ja grillattiin makkaraa, tietty. Olisi tarjolla ollut mansikkalikööriä, mutta se oli sen verran pahaa, etten juonut sitä kuin pienen tipan. Saunassakin käytiin ja sitten vaan löysäiltiin. Katsottiin vähän aikaa telkkarista Kolmannen Asteen Yhteyttä, mutta sitten mua alkoi nukuttaa, joten painuin pehkuihin. Liian hidas ja pitkäveteinen leffan mun makuuni. Sitten olin tietenkin fiksuna likkana jättänyt unilääkkeet kotiin ja olin ihan paniikissa, että miten mä nyt nukuin. En paljon mitenkään, as it turns out. Lauantaina satoi vettä, joten päivä meni sisällä kököttäessä ja lukiessa ja musiikkia kuunnellessa. Sunnuntai meni pitkälti samalla tavalla. Seitsemän maissa tultiin sitten kotiin ja loppuilta meni sitten telkkaria tuijottaessa. Ei pöllömpi tapa viettää juhannus, loppujen lopuksi. Mukavaa oli.

Maanantaina sitten reippaasti puol ysiin töihin. Työvuorot oli tehty vähän kummallisesti ja meitä oli kaksi vajaatuntista navetassa (Pia tekee viittä tuntia, minä neljää), joten tuli helvetillinen kiire saada kaikki niin valmiiksi, että jonkun ei sitten tarvitse kuin päästää eläimet sisään neljältä. Tietenkin vielä sattui niinkin, että saatiin kaksi pikku-apulaista navettaan vaivoiksemme (ei millään pahalla, minä en vaan tykkää niistä A) koska ne on lapsia, ja B) ne häiritsee mun työntekoa, kun niitä pitää koko ajan neuvoa), joten saatiin tehdä kaikki hommat itse vähän niin kuin kahteen kertaan. Ylitöiksihän se sitten meni, lähdin kotiin vasta kahden jälkeen, kun oikeasti työt loppuu jo puoli yksi. Hermot hirtti kiinni onneksi vaan ihan muutamaan otteeseen. "Kiroiletko vahingossa lasten kuullen?" "En, kun tahallani." Joo.

Nyt ei ole sitten töitä ennen kuin viikonloppuna. Vähän ikävää herätä silloin aikaisin töihin, mutta ei se loppujen lopuksi niin kovin kamalaa ole. Onneksi työpäivä on kuitenkin vaan sen neljä tuntia joka tapauksessa. Sitten lupauduin ottamaan yhden vuoron tiistaille, muuten sekin on viikko on kokonaan vapaa, koska torstaina lähdetään äipän ja Riikan kanssa Kreetalle viikoksi. Haniaan. Oolrait! \o/

Hitto kun tekisi mieli pistää 2nd Runnerin OST soimaan, mutta Riikka haluaa kuunnella monipuolisempaa musiikkia. ZOE-fanityttöys nostaa suippokorvaista päätään oikein urakalla. Love is Jehuty and Anubis shaped. ♥

Tuli Essin kanssa puhe Ropeconista ja nyt tekisi vähän mieli mennä, vaikkei alunperin Riikan kanssa meinattu mennä. Roolipelaamisesta tai larppaamisesta en tiedä tuon taivaallista, mutta olisi toisaalta vaan tosi kivaa mennä bongaamaan tuttuja sieltä, sekä cosplayaamaan ihan huvin vuoksi. Voisin vetää Kazekage-Gaara kamppeet niskaan. Tuli ensin mieleen, että hei, voisin mennä Temarina, niin ei tulisi niin kuuma, mutta plaah, mulla on vääränlaiset hiukset. Joten Gaara it is. Täytyy nyt katella sitten vähän lähempänä, jos nyt siitä Kreetan reissusta nyt jää mitään rahaa.

's a stiff.


23. kesäkuuta 2005

Musiikki: Vengaboys - We Like To Party

On se seksi kaukana tuostakin miehestä.

--

Musiikki: "Legacy Of Kain: Defiance" peliäänet

Olen muuttumassa NaruGaa -faniksi! :O

--

Musiikki: "Legacy Of Kain: Defiance" peliäänet

Riikka avuliaasti huomautti, etten enää kirjoita mistään muusta kuin siitä miten mua väsyttää. Jokaisessa entryssä se lukee muodossa tai toisessa. On se työssä käyvän elämä rankkaa.
Tänään ei vaihteeksi väsytä, mutta tänään onkin ollut vapaapäivä. Neljä perättäistä päivää vapaata töistä. Hyvähyvä. Olinkin jo kolmen perättäisen työpäivän jälkeen niin loppu, ettei mitään. Jarkko huomauttikin keskiviikkona aamulla, kun istuttiin pöydän ääressä ennen hommiin lähtöä, siinä puoli kahdeksan maissa, että onpa taas tosi pirteää porukkaa. En ollut ilmeisesti ainoa, joka näytti nuokkuvalta.

Huomenna lähdetään aamukymmeneltä maalle juhannukseksi. Tullaan vasta sunnuntaina takaisin. Tarkoittaa siis sitä, että olen täysin internetitön kolme päivää. Muuten oltaisiin poissa varmaan pidempäänkin, mutta mun täytyy mennä maanataina jo takaisin töihin, eikä kissojakaan voida jättää kovin pitkäksi aikaa keskenään, vaikka isi kyllä on ilmeisesti luvannutkin käydä niitä ruokkimassa. Täytyy muistaa juottaa kaikki kukat ihan täyteen, varsinkin kodinonni, kun ovat niin helvetin herkkiä kuivumaan. Se onkin ollut jo joka kesäinen perinne, että multa kuolee kodinonni sillä aikaa kun ollaan lomalla. :/
Täytyy muistaa pakata iso läjä CD-levyjä mukaan, kuin myös Riikan keskeneräinen villapusero. Kirjojakin ajattelin ottaa messiin, kun kerrankin on aikaa lukea ilman tietokoneen tai pelikonsolin houkutusta. Täytyy varmaan ottaa miljoonatta kertaa esiin Assassin's Apprentice, kun ei ole tällä hetkellä muutakaan mitä lukisin. Odotan vaan kuin kissa kuumalla katolla, että Shaman's Crossing valmistuisi.

Riikka pelaa Defiancea. Raziel on hassu pieni räkyttävä tikkumies. :3 Hitsi, en ole pitkään aikaan pelannut ZOE 2:sta ja vähän tekisi mieli. Pitäisi vielä löytää Inhertin Vs Doll, kun en ole ääliömäisyyksissäni sitä ennen löytänyt. Ja Jehuty ja Anubis ja ooh!

Sain Gaara mood themen valmiiksi ja olen ihan lääh.


21. kesäkuuta 2005

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Beyond The Bounds (Less Vocal)

Eikä vittu onneksi taas väsytä yhtään tai mitään. Olen vaihteeksi taas niin puhki, niin puhki. Ei uskoisi miten rankkaa tuo työ on. Neljä tuntia aamuvuorossa ja olen ihan loppu. Ei hyvä. Oli vielä niin pirun kuumakin. Aamulla oli ihanan viileää kun ennen yhdeksää tehtiin aamunavettaa, mutta jo puoli yhdeltätoista niitettiin heinää sellaisessa helteessä että meinasin kuolla. Oli tuskaa. Huomenna on onneksi viimeinen työpäivä ennen juhannusta, pääsee löhöilemään muutamaksi päiväksi.

Tarvin ruokaa, särkylääkkeen ja unta. Sen jälkeen voisi taas yrittää keskittyä tekemään Gaara mood themeä LiveJournalille.

Kuolen.


19. kesäkuuta 2005

Musiikki: Silent Hill 3 - Please Love Me...Once More

Väsyttää. [/person in Human Citadel]

Miten huomenna voi olla jo maanantai? Vastahan viikonloppu alkoi. Olen joo laiska ihminen ja valitan, kun joudun olemaan töissä 12 tuntia viikossa.

Mutta kun väsyttää. Kitikitiviuviu.


17. kesäkuuta 2005

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Ardjet

Riikka siis pääsi Lahden Käsi- ja Taideteolliseen. Ottakaa mallia.

Olen Hyvä Ihminen. Sain töistä tullessani päähänpiston käydä luovuttamassa verta. Satuin kävelemään juuri sairaalan ohi, joten sinne sitten painelin. Jouduin vähän haahuilemaan ensin, että löysin koko hemmetin veripalvelun (saisiko vielä vähän sokkeloisemman sairalaan, kthnxbye), sitten pääsin täyttämään lomakkeen ja juomaan mehua. Hemoglobiini meinasi ensin jäädä raja-arvon alle, mutta toisella mittauksella tuli sitten tarpeeksi iso arvo. Eli ei muutan kuin reikä käsivarteen ja verta pussiin. Hoitajat ihmettelivät, kun veri suorastaan syöksyi suonesta. Sain pussin täyteen (450 ml) alle neljässä minuutissa. Tein samalla kuulemma jonkin sortin ennätyksen, yleensä pussin täyttäminen kestää kymmenisen minuuttia. Sitten lisää mehua, teetä ja pullaa, etten tuuperru kotimatkalla. Pitivät mua vielä pitkällään extrakauan, kun luovuttaminen tapahtui niin äkkiä. Sain vielä muistoksi hienon kassin. Koko operaatioon meni ehkä puolisen tuntia. Ei paha. Seuraavan kerran saan luovuttaa 60 vuorokauden kuluttua ja silloin saan jo tietää veriryhmänikin, ettei tarvitse enää arvailla. Täytyy vaikka käydä ennen joulua, tjsp. Sanoivat mulle vielä, että suositellisivat sitten 2-3 käyntiä vuodessa. "Hyvää verta, tuo lisää!" Kyllähän sitä ilmaisen välipalan takia voisi vaikka mennäkin. ;)

Töissä oli raskas päivä. Jalka-parkani ovat aivan muussina. Siivottiin eläinten aitukset oikein kunnolla, kun piha oli kiinni eikä tarvinut murehtia asiakkaista. Suurin osa ankka-aitauksen tavarasta lensi huisun hittoon, milloin lie sielläkin viimeksi siivottu. Sitten piti vielä lähteä lantalaan, kun se oli niin täynnä, ettei sinne saanut enää tungettua mitään. Kivat huurut, ja haisi muuten vähän pahalle. Ja se on jo kova juttu, jos minä sanon, että joku haisee. Sitten piti vielä siivota kanala, mutta siellä ei onneksi tarvinut muuta kuin vaihtaa oljet ja pestä orret, muuten oli suht puhdasta. Tuli vaan niin paljon seisomista yhteen menoon, että nyt tuntuu kintuissa. Siihen kun vielä lisätään jo edellisistä päivistä valmiiksi jäykät jalat, niin kävelen kuin Ahtisaaren Martti. Ei naurata.

Must urinate now.


14. kesäkuuta 2005

Musiikki: Final Fantasy 10 - Far North (Glacier Mix)

HYVÄ RIIKKA!!!1 :D

--

Musiikki: Pirates Of The Caribbean - Skull And Crossbones

Vau. Millonkohan mun kännykästä on viimeksi ihan oikeasti loppunut akku?

--

Musiikki: Vanessa-Mae - Sabre Dance

Olen taas tosi helvetin väsynyt. Huimaa ja oksettaa. Jaksoin olla peräti kaksi tuntia pystyssä ennen kuin piti käydä sohvalle nukkumaan. Mulla on hitto varmaan joku aivokasvain, kun olen nykyään jatkuvasti tällaisessa kunnossa. Tai sitten mun pitää vaan yksinkertaisesti alkaa käyttämään hattua töissä. Hassua sinänsä. En ole koskaan ennen ollut näin herkkä auringolle. Vaikka onhan se kyllä myönnettävä että kyllä se aika hyvin käristi mun päätä koko viikonlopun, että ei kai sinänsä mikään ihme. Pitää vissiin hommata joku hattu ihan erikseen, sellainen ettei sillä ole niin väliä jos/kun se alkaa haista paskalle.

Miksi aina unohdan, mitä mun piti sanoa juuri silloin, kun tulen sanomaan sitä?

Töissä on ollut tosi kivaa, vaikka hitto se onkin yhtä raskasta kuin ennenkin. Olisin sanonut "kuin muistinkin", mutta en edes muistanut. Paskan lapioiminen (tai oikeammin, talikoiminen) vaatii enemmän lihasta kuin luulisi. Kivaa, kyllä, mutta kuuma ja hiki siinä kyllä tulee. Toinen ikävä sivuvaikutus on, että lantalasta tussahtelee niin kivat ja aromikaat höyryt, että varmasti kaikki ohikulkijat kaupungilla tietävät, missä meikäläinen on töissä ja mitä siellä teen päivät pitkät. Tai ainakin toivottavasti tietävät. Muuten saattaa olla, että herätän jotain hämäriä mielikuvia. Tosin paidassahan se työpaikan nimi seisoo. Luulisi dorkankin osaavan siitä päätellä.

Siitä tykkään, että töissä tulee oltua niin paljon ulkona ihan huomaamattaan. Olen jo kolmen päivän aikana saanut kivan rusketuksen käsivarsiin ja poskiin. Harmi vaan, että "uniformuna" käytetään T-paitaa ja pitkiä housuja, joten keskikroppa tai jalat ei saa yhtään aurinkoa. Pitäisi varmaan ehdottaa, että hommataan Marolan nimellä varustettuja toppeja ja shortseja. En halua T-paidan muotoisia rusketusrajoja, kiitos vaan.

Meidän parvekkeella kävi hullu, spazzy orava eilen. Kissat oli ihan ihmeissään ja innoissaan, lukuunottamatta tietenkin Ninjaa, joka ei tajunnut koko jutusta mitään senkään jälkeen, kun sille oli näytetty se orava sylistä pitäen. Toope. Tuolla se nytkin juo vettä kukkapurkista.

Lehmän kieli on muuten tosi karkea, kun se nuolee naamaa.

Niin, ja oikein kunnon argentiinalaiset tangot, varsinkin viululla soitetut, pitäisi hitto soikoon kieltää lailla.

EDIT: En osaa kirjoittaa! Palaankin tästä ekalle luokalle, heippa vaan.


13. kesäkuuta 2005

Musiikki: Telkkari

Rakastan Gaaraa liek whoa.

In case se ei ole kaikille vielä selvää.


09. kesäkuuta 2005

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Beyond The Bounds (Less Vocal)

Tänään on edelleen ällö olo. Tekee mieli vaan nukkua. Mitään muutakaan ei kestä tehdä, kun päätä särkee ja huimaa ja oksettaa. Voisi ehkä tehdä hyvää lähteä ulos haistelemaan vähän raitista ilmaa, mutta bleh, ei jaksa. Otan särkylääkkeen ja menen Miirun viereen sohvalle köllimään. Fluffy kainalossa.


08. kesäkuuta 2005

Musiikki: Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith soundtrack

Hyvää syntymäpäivää äipälle! :D

Miksei töissä koskaan huomaa, että väsyttää, mutta sitten kun tulee kotiin, niin on ihan naatti? Töissä olin täynnä energiaa ja jaksoin tehdä vaikka mitä eikä väsyttänyt yhtään. Sitten kun pääsin kotiin, niin jalat tuntuu kamalan väsyneiltä ja kaikki lihakset on kipeitä. Päätäkin särkee ja on vähän paha olo. Voi olla, että olen saanut vähän liikaa aurinkoa, kun olin taas koko päivän ulkona. Auringonpistos heti ekana päivä, ei hyvin Katri mee sullakaan.
Tiina ja Tarja nauroivat, että näytän pihalla touhuillesini siltä, kuin en olisi ikinä poissa ollutkaan tai elämässäni tehnyt mitään muuta. Niin rutiinilla ja reippaasti sujuu kuulemma hommat. Hyvä kuulla. Olihan se vähän kuin olisi astunut vanhoihin mukaviin kenkiin, kun menin aamulla navettavuoroon. Oli kiva olla tänään töissä. Nyt olen pari päivää vapaalla, ja sitten on edessä viikonloppuvuoro. Onneksi ei ihan vielä tarvitse olla siellä yksin, kun ei se vasikoiden aamuruokinta oikein ole vielä ihan selkäytimessä.

"Värähtely on liikettä, joka ei tiedä mihin se on menossa."
Muistakaamme tämä fysiikan kokeessa.

Väsyttää. Täytyy varmaan mennä ottamaan tirsat.


04. kesäkuuta 2005

Musiikki: Ei mitään.

En sano mitään, en sano mitään. En. Sano. Mitään.

Kishimoto, jumalauta, don't you do this to me! Don't you do this to Gaara! Helvetti että mua pelottaa. Olen oikeasti paskajäykkänä, koska pelkään niin paljon Gaaran puolesta. Olin *NÄIN* lähellä purskahtaa itkuun, kun luin chapterit 261 ja 262, ja hitto soikoon mä en oikeasti ole edes niin herkkä. Säälittävää joo, mutta rakastan Gaaraa just niin paljon. Don't you dare, Kishimoto. Don't. You. Dare.

Huomenna, tai siis tänään, lähdetään viikonlopuksi maalle. Bussi lähtee linja-autoasemalta kahdeksalta, eli ylhäällä pitää olla ennen seitsemää. Voisi olla ihan hyvä idea painua petiin, kellokin tulee kohta yksi.

Keskiviikkona sitten töihin Yli-Marolaan. Aamuvuoroon. Eli tarkoittaa sitten sitä, että töissä pitää olla kello 7:30. Saa nähdä miten luonnistuu, kun on kohta vuoden nukkunut puoleen päivään. Mutta pääsen navettaan, siellä on aina kivaa. :)

Nyt petiin, tai en pääse aamulla ylös. Tavaratkin on vielä pakkaamatta.


02. kesäkuuta 2005

Musiikki: Telkkari

Nightmare on julkaistu Soul Calibur 3:een!

Hitto vie, ehdin jo pelätä, että jättävät mussukan kokonaan pois, kun se ei ollut heti ensimmäisten julkaistujen hahmojen joukossa. Mutta on se vaan niin HELEVETIN syötävän hyvän näköinen että ouch. Kuumaa, hot hot, aiiii! Syönkö sut, mussukka, nyt vai heti?

Piti olla mielessä jotain muutakin, mutta unenpuute sai unohtamaan.