24. toukokuuta 2013
En edes

Uni loppui kuumeesta huolimatta (niin, onnistuin kehittämään itselleni sellaisen jostaan eilen illalla) jo seitsemän jälkeen, tosin Ompun tökkimisellä ja Konstan sormien puremisella saattoi ehkä olla jotain osuutta asiaan.Oe voe. Jos sitten vaikka pesen pyykkiä ja siivoan Kikulan. Tai jotain.

Silmänympäryksetkin ovat yhdet järkyttävät mustat PLÄNTIT. Neiti Valokuvauksellinen taas huomenna...


23. toukokuuta 2013
How am I still even alive

Vittu.

Se tunne, kun ensimmäisenä päivänä töihin kävellessä varaa aikaa noin puoli tuntia, mutta silti tulee kiire ja melkein myöhästyy, joten seuraavana päivänä jättää kävelyaikaa kolme varttia ja sitten onkin puolessa tunnissa töissä, ihan liian aikaisin. Voi vitutus. Varaan sit vissiin 37 ja puoli minuuttia huomenna!

Also: vihaan sitä miten tuo pääasiassa seisomatyö turvottaa jalkoja. Varsinkin pohkeita.


21. toukokuuta 2013
LÄSKI

LÄSKI LÄSKI LÄSKI LÄSKI LÄSKI HYI VITTU KATO ITTEES

LÄSKI

(En mahtunut enää Celestial Being -uniformuni housuihin, joihin olen mahtunut heittämällä vuonna 2011. Olen siis lihonnut reisistä ja perseestä aivän käsittämättömän ällöttävän paljon viime aikoina. HYI. VITTU. En tiedä mistä se johtuu, onko mun syömismäärät muka kasvanut niin paljon vai liittyykö se jotenkin nykyiseen työhöni, mutta olen ainakin joulun jälkeen lihonnut useita kiloja ja senttejä reisistä. Ja mikä pahinta, kun noin kolmisen viikkoa sitten kokeilin niitä housuja, mahduin niihin suhteellisen siedettävästi. Tänään vetoketju ei oikeastaan tahtonut mennä kiinni ja reidet kinnasivat aivan käsittämättömästi. SIIS MITÄ. Nyt ihan oikeasti, hyi helvetti. Tiedän, että ruumiinkuvani ja asenteeni painooni ei ole ihan ehkä tervein mahdollinen, mutta hei saatana, en kestä noita löllöjä läskejä jaloissani ja sitä, etten mahdu vaatteisiini.

En syö enää ikinä mitään.)