25. toukokuuta 2012
Mmjaa.

Sarjassamme Helvetin Hyviä Ideoita: kuivattaa pyykkiä parvekkeella pahimpaan siitepölyaikaan! Jes, hyvä Katri, kyllä sä olet fiksu.


17. toukokuuta 2012
Au au eipä toiminunna

Mihin tää kevät on oikein mennyt? Siis oikeasti. Viikon päästä olen istumassa pääsykokeissa - tai mahdollisesti jopa jo poistunut paikalta. Ääk. Vituttaa kyllä, että en ole lukenut koko toukokuussa oikeastaan ollenkaan. Olen idiootti, mutta ei vaan ole napannut. Nyt voisi viimeiset päivät yrittää ihan oikeasti. Yeah yeah, what's the point, mutta käydään nyt näön vuoksi yrittämässä.

Sitä ennen voisi kyllä imuroida. Mitään syytä ei kyllä ole, muuta kun että täällä on ihan hirveä sotku ja noista jumalattomista pölypalloista alkaa varmaan kohta muodostua mulle uusia eläimiä. Aika ällöttävää. Ja voin ainakin ajatella tehneeni jotain.


10. toukokuuta 2012
<3!

Jes! Jes! \o/ Oon eilen illalla ja tänään kirjoittanut! LockonTieriaa! Jotain muutakin kun RP-logeja! Jes! Oon niin järkyttävän tyytyväinen ja helpottunut ettei mitään rajaa. Ei tietysti pitäisi nyt hyppiä ja tuulettaa täällä, koska knowing things, se juurilöytynyt kirjoitustaito menee siitä pilalle saman tien. :/ Mutta tuuletanpa kuitenkin! Siitä on oikeasti ihan sikakauan kun olen viimeksi saanut mitään omia WIP-ficcejä kirjoitettua ja se on tuntunut tosi pahalta, että vaikka olekin tavallaan siinä parituksessa RP-logien kautta koko ajan kiinni, ei mun omat ficit kuitenkaan ole edistyneet ollenkaan. Vaikka ideoita on, niin en jotenkin vaan enää osaa kirjoittaa niitä. Mutta nyt olen kirjoittanut! Olkoonkin että kyseessä on niinkin helppo asia kuin 1sentence eikä mun tarvitse ajatella asiaa yhtä lausetta pidemmälle. Mutta hei, it's a start!
(Vaikkakin... nyt kun ajattelen esimerkiksi Thunderstorm tai Kimono -promtejani, niin kaikki lyö vaan tyhjää. Ei se sama into ja palo kuitenkaan enää yllä niihin. :'c Miksiiiiiiiiii

Okei, mä tiedän miksi. Koska niiden ficcien alut on jo joskus olleet olemassa (silloin kun olin kirjoittamisesta ihan sikainnostunut, mutta jokin on tappanut sen) mutta menetin ne silloin kun Thothin kovalevy yllättäen kuoli ja menetin puolet tiedostoistani. Ja vaikka muistankin osittain mitä olin niihin kirjoittanut, niin tuntuu pelottavalta yrittää lähteä rakentamaan niitä uudestaan, koska en kuitenkaan saa niistä enää samanlaisia/yhtä hyviä. Semminkin kun mun kirjoitustaito on jotenkin ruostunut ja tekstistäni tullut tönkömpää. En tykkää yhtään.

Olisi silti kiva saada se vanha palo takaisin. Ja heheeei, nyt musta heti tuntuu pahemmalta ja huonommalta ja vähemmän kirjoitusintoiselta. Oon niin taitava.

Mitkä hirviösulut.)


09. toukokuuta 2012
It has to be perfect but it never is

Vituiks menee mutta menkööt. Lukeminen on jäänyt viime aikoina melkeinpä kokonaan, pariin viime viikkoon ei ole tullut montaakaan sivua kahlattua läpi. Ensin ajattelin pitää vaan päivän-pari "omaa lomaa" synttäreiden kunniaksi, sitten loukkaannuin ja pahoitin mieleni asian X takia ettei kiinnostanut tai tehnyt tippaakaan mieli koskea koko kirjoihin, vaikka varsinaisesti ne kaksi asiaa ei liittyneet toisiinsa mitenkään. Menetin vaan silloin uskoni jotenkin koko juttuun, enkä ole sen jälkeen tarttunut kirjoihin uudestaan vaikka joka päivä ajattelen että pitäisi. Tiedostan jo kuitenkin olevani niin pulassa tän asian kanssa että ihan turha edes stressata. En ole saanut lähellekään sellaista lukutuntimäärää vyöni alle mitä sisään pääseminen ihan varmasti edellyttäisi - ja musta on jollakin kierolla ja erittäin säälittävällä tavalla huvittavaa, että mulle käy näin joka kerta. En vaan jaksa päntätä. Mua ei ole tehty pänttäämään nenä kiinni kirjassa tunti toisen perään. En vaan opiskele niin - never have.
Mua ei ilmeisesti vaan ole tarkoitettu yliopisto-opiskelijaksi, ja on selkeästi jo korkea aika että mä hyväksyn sen.
Aikaa pääsykokeisiin on aika tarkkaan kaksi viikkoa. Että...ehtisihän tässä vielä lukea vaikka kuinka, jos vaan huvittaisia/jaksaisi ryhdistäytyä. Täytyy katsoa. Olisi ehkä kuitenkin kivempi mennä sinne itse tilaisuuteen jos olisi tehnyt edes pikkuisen jotain sen eteen.

Nykyään ei muutenkaan enää huvita oikein mikään. (Sivuajatuksena: jännä huomata että heti kun olen jostain jollekin vähänkin syvemmin loukkaantunut/suuttunut, mulle tulee sellainen "haistakaa vittu, ihan sama" -tunne omastakin elämästä ja sitten en tee mitään. Minkään suhteen.) No okei, olkoonkin että olen jo tehnyt vaikeimman osuuden (kaavoitus ja koekappale) Desuconin cosplaysta. Se on aika saavutus. Ja kun ottaa huomioon, että mulla on vielä neljä viikonloppua aikaa ommella jotain niin suhteellisen yksinkertaista, en ole siitä yhtään huolissani. (Sitten pitäisi kai tehdä jotain Animeconin pukujen (puvun?) eteen, kunhan saan aikaiseksi. Ahdistaa ajatella kangaskauppaan menoa kun ei ole oikein rahaa.)

Ja muuta en ole oikein ajatellutkaan viime aikoina. Pääsykokeita ja cosplayta. Ja Omppua ja sen ulkoiluttamista.