26. toukokuuta 2011
Well damn.

Hm. Ei se sitten ollutkaan niin kamalaa, vaikka läsnä oli sitten kuraattorikin. Luulin joutuvani hirveään kuulusteluun varsinkin ryhmänohjaajan puolelta, mutta en sitten joutunutkaan. Se vaan ystävällisesti selvitti mistä kursseista mulla on nollat oikeiden arvosanojen sijaan, eli mitä kaikkea mulla on oikeasti vielä tekemättä. Suurimman osan niistä tiesinkin jo, mutta sitten siellä oli yksi joku hyvin obscure Perushoidon kurssi ensimmäiseltä vuodelta minkä sisällöstä mulla ei ole hajuakaan eikä siis myöskään siitä miksi se on mulla muka edelleen suorittamatta. Sen kurssin opettajakin on juuri nyt tosi kätevästi äitiyslomalla eikä siihen saa mitään yhteyttä. Mutta ryhmis lupasi tehdä mulle kursseista puutelistan ja sitten elokuun alussa katsotaan millä kursseilla pitää käydä istumassa uudestaan ja mistä puuttuu joku tosi random tehtävä. Ja voisi jopa kesän aikana kokeilla lopultakin askarrella ne pari rästitehtävää jotka tiedän että mulla on tekemättä. Ja yksi koekin pitäisi käydä tekemässä. Beeeeeh.
Mutta niin. Arvioitu valmistumispäivä 1.6.2012. Eli vaan sillee vuoden myöhemmin kuin pitäisi. Hyvä hyvä, Katri, hyvin sä vedät.


26. toukokuuta 2011
Hurr durr.

Miten voi yhden opon ja ryhmänohjaajan tapaaminen jännittää näin paljon.


25. toukokuuta 2011
Nasta mesta ja täällä taas.

Öö. Joo. Mulla ei sitten näköjään ole ollut noin about kuukauteen mitään sanottavaa. Ja niin, ei kyllä olekaan. Ei ole tapahtunut paljon mitään, elämäni on vaan ollut aivan uskomattoman BLAH.

Mutta siis joo. Koulu on mennyt tän kevään osalta aivan täysin vituiksi. En edes muista koska olen ollut siellä viimeksi, ja koira- ja tarhaeläinkurssi meni ainakin ihan täysin ohi. Oh wells. En mä missään vaiheessa ollutkaan valmistumassa tänä keväänä, mutta nyt se vaan menee vielä entistä pidemmälle, kun on kaksi kymmenen opintoviikon kurssia täysin tekemättä, vaikka niistä piti olla useampi ov jo tässä vaiheessa valmiina. No, siinähän raadan joko ensi vuonna tai sitten työharjoittelussa. Sen näkee sitten. Olen menossa huomenna pitämään palaveria opon ja ryhmänohjaajani kanssa, että katsotaan nyt sitten kunnolla mitä mulla on oikeasti vielä tekemättä ja koska olisin realistisesti valmistumassa. Luultavasti ensi keväänä. Mutta sen näkee sitten.

Ja kun en ole ollut koulussa, niin en ole tehnyt oikeastaan mitään muutakaan hyödyllistä. Paitsi ollut uskomattoman köyhä. Uuden kämpän vuokra on ehkä aavistuksen liian iso mun nykyisille tuloille, joten olen taloudellisesti vielä tiukemmalla kuin tähän mennessä. Töitä olisi erittäin siistiä saada, mutta tähän mennessä so such luck. Saa nyt taas nähdä millä hitolla mä elän tämän tulevan kesän, saatika menen mihinkään coneihin. Desuconia varten pitäisi ostaa kankaita ja peruukki, kun lupasin tehdä Minnin kanssa Gundam 00'n kakkoskaudesta Lyle/Anew-cosplay'n (jossa minä siis olen enemmän tai vähemmän obviously Anew). Onneksi en tarvitse Anew'n uniformua varten kankaat kuin paitaan ja takkiin, koska voin käyttää Tierian uniformun housuja, mutta niin... Saas taas nähdä mistä revin nekin rahat. Saatika sen peruukin. Animeconin puvusta en tiedä vielä. Ajattelin vähän Tierian punaista mekkoa, koska vaikka tekotissit on ihan hiton epämukavat, rakastan sitä pukua aivan silmittömän paljon ja haluaisin pitää sitä uudestaan. Hetken kylläkin mietin, että onnistuuko mammailu sellaisessa puvussa, mutta toisaalta miksi ei onnistuisi. Eihän siinä puvussa ole loppujen lopuksi kuin sikapaljon helmaa ja korkea sivuhalkio, jonka kanssa saa olla varovainen ettei vahingossa heittäydy säädyttömäksi. Joo, luulen että mekko!Tieria kuulostaa suunnitelmalta.

Hohoho, forwardasin juuri onnistuneesti portin! Oon niin velho. (Ja ei, en ole ikinä ennen tehnyt sitä, so let me have this moment.)

Ja missä hitossa kaikki muuten on, by the way? Kello on yli kolme eikä mesessä ole ketään, ja yleensä siellä on tähän aikaan kaksi ihmistä kenelle puhua. Mitä helvettiä, nukutteko te taas!