27. toukokuuta 2009
Voi ittu.

Ei voi olla oikeasti näin vaikeaa ASDFADFAHJSDKFJAHARAAAWR


25. toukokuuta 2009
Hiki laiskan syödessä.

Oho. Ostin juuri ehkä ikäänkuin vahingossa uuden Gunplan. Mutta kun mun Virtue tarvii itselleen parin. Nyt on sitten Hong Kongista tulossa HG 1/144 Trans-Am Mode Dynames. En voinut vastustaa, kun tosiaan mun Trans-Am Mode Virtue tarvitsee ihan selvästi Dynameksen parikseen (koska duh) ja niitä kittejä on vaan niin mahtava koota. Pitää heittäytyä hulluksi nörtiksi ja hommata koko neljän satsi. Tai kahdeksan, koska haluan ainakin Virtuesta ja Dynameksesta myös normaalit versiot, ja pitäähän sitten toki Kyrioksesta ja Exiastakin olla. Ei, en ole nörtti, en.

Huomenna voisi kaupungilla käynnin yhteydessä pyörähtää Eurokankaassa ja hamstrata paljon ihan violetteja kankaita Second Season Tieriaa varten. OM NOM NOM. Pitäisi myös kai etsiskellä jostain sopivia kenkiä siihen pukuun. Auts. Kirppareille ilmeisesti, siis.

Mun näytöllä on smäsmä. Olen tyhmä ja unohdan aina pyyhkiä sen pois kun Thoth on sammuksissa, ja sitten se läntti häiritsee mua kun kone on päällä enkä voi enää heiluttaa märkää rättiä. Vää.


14. toukokuuta 2009
Durh.

Oli taas joku fiksuin idea ikinä käydä uudestaan nukkumaan aamupalan jälkeen. Nukuin sitten taas johonkin kolmeen ja nyt pää tuntuu hirveän tokkuraiselta ja mikä epäloogisinta, nukuttaisi edelleen vaan kahta kauheammin. Tää päivä tulee menemään hyvin ja tuotteliaasti, oh yes.

Ja nukkumisesta puheenollen, tuli aamulla vähän vainoharhainen olo. Heräsin joskus hiton aikaisin siihen, että tuuli ujeltaa kauhean kovaa ja true enough, huomasin että mun huoneen ikkuna oli raollaan, vaikka se ei satavarmasti ollut päivän aikana ollenkaan auki. En nimittäin avaa sitä ellei ole kovin aurinkoinen ja lämmin päivä, koska en halua että puput saa vetoa - ja eilen ei ollut. Eli mitä helvettiä? Onneksi se ei ollut kuin pari milliä raollaan, ei edes sen parin sentin verran mitä meillä ikkunat aukeaa kissoja varten. Eli luultavasti sieltä ei ollut kukaan kiivennyt yön aikana sisään. Ehkä? Hopefully? Ei vaan voi kun olla vainoharhainen, koska mä en ollut sitä ikkunaa avannut, ellen sitten niin unissani yöllä etten edes itse muista sitä. Hrrr.

Ja sitten tää hassu lapsi kuvitteli osaavansa kirjoittaa ficcejä nimenomaan lyhyesti. Mutta annas olla kun sanotaan, että "with as few words as possible", niin jo alkaa lauseita ilmaantua. Mutta kun tykkään kuvailusta! Jotenkin 1sentence vielä onnistuu, koska siinä on tarkka määritelmä, että "vain yksi lause, horo!" - olkoonkin että väärinkäytän välimerkkejä että saisin yhteen lauseeseen taas mahdollisimman paljon asiaa. Mutta kun tässä sanotaan periaatteessa vaan, että "lyhyesti". Jotenkin se pieni välähdys joka mulle tulee promptista mieleen vaatiikin kirjoitettuna lausetta lauseen perään. En tajua. :B Mutta kuten sanoin, tykkään kuvailusta. Kuvailu on kivaa~

Väsy.


11. toukokuuta 2009
Zzzz.

Blarg. Alan olla niin saatanan kypsä tähän jatkuvaan nuokkumiseen. Mulla menee nykyään kaikki päivät siihen, että joko torkun tai tahtoisin torkkua, eikä ikinä tunnu pirteältä ja aikaansaavalta. Voisin myös taas vaihteeksi valittaa siitä, miten negatiivisesti se vaikuttaa mun kirjoittamiseen. Mulla oli jopa vähän aikaa sitten tosi hyvä kirjoitusfiilis ja sain ideoita ja olin innostunut (mutta tyhmä enkä silloin tarttunut siihen tunteeseen), mutta nyt on taas niin blah-olo, ettei mikään onnistu. Muusat on taas karanneet johonkin (luultavasti yhdessä, prkl). Miten voikin olla näin heittelehtivät inspiraatiot. Ja paskinta on se, etten osaa korjata tätä tunnetta vaikka hirveästi haluaisin. En taas osaa määrittää itseäni minkään muun kuin Lockon/Tierian kautta. Ehkä katson taas pari jaksoa Gundam 00'aa ja toivon, että se auttaa. Ja ihan oikeasti, voisin lakata olemasta tällainen nukkuneenrukous. Ärsyttää itseänikin, varsinkin kun en tiedä mistä se johtuu. Tänäänkin olen jo nukkunut monen tunnin päikkärit, ja silti vaan väsyttää edelleen/uudestaan.

Pylly.


08. toukokuuta 2009
En mitään saa aikaan.

Oho, laiska paska. Oh well.

Väsyttää taas aivan hillittömästi, onneksi tällä kertaa vaan aivan puhtaasti fyysisesti. En tiedä mikä ihme mua vaivaa, mutta tuntuu siltä että voisin heittäytyä sänkyyn ja nukkua ihan koko päivän. Nukuttaa aivan tajuttomasti. Okei, mä olen tällä viikolla herännyt kahtena aamuna ennen seitsemää normaalin puolen päivän sijaan, mutta eikös kaikki normaalitkin ihmiset herää työviikolla aikaisin? Ei silti pitäisi väsyttää näin paljon. Ärsyttää sekin, että haluaisin ihan hirveästi kirjoittaa (Springkinkin deadline 3. kesäkuuta! D:), mutta eihän siitä näin väsyneenä mitään tule. Pylly.

Mutta tosiaan, heräsin kahtena aamuna niin kovin aikaisin sen takia, että olin kahdessa Salpauksen pääsykokeessa. Tiistaina yksilöllisen pukeutumisen ja eilen eläintenhoitajan. Tuosta yksilöllisestä pukeutumisesta ei kyllä aika varmasti tule mitään, koska kuten arvelin, piti kokeessa piirtää ja maalata. (Ouch.) Olin myös haastattelussa vähän "durr", koska loppujen lopuksi mä olen kuitenkin neuloja. No, sen näkee sitten. Eläintenhoitajan kanssa menikin sitten paljon paremmin ja mulla on siitä tosi hyvä fiilis. Käytännön koe oli helppo (siirrä lehmä ja vasikka ja siivoa karsina) ja haastattelukin meni hyvin, koska mulla on eläintenhoidon suhteen aika selvät sävelet. Nyt sitten vaan sormet ristiin. Pitäisi vielä saada luettua yliopistojen pääsykokeisiin, niin sitten olisi kohtapuoliin rupeama pulkassa. Toivotaan että tulee helpot, hyvät kysymykset.

Hyi kuinka oksettava olo. Ja kuuma! Täytyy mennä vaihtamaan shortsit jalkaan ja juomaan jotain kylmää, vaikka tarjolla ei taida olla muuta kuin vettä. Se sopii myös. Ja sitten mä alan suunnitella sitä mun Springkinkiä, perkele!