30. toukokuuta 2007
Doubleyou-tee-ef.

Ei hitto, hyvin alkoi tämäkin päivä. Heräsin noin puoli yhdeksän maissa aamulla siihen, että joku raiskaa meidän ovikelloa. Kun kukaan ei käynyt avaamassa ovea, luulin, että äiti on unohtanut jotain töihin lähtiessään ja tulee nyt hakemaan sitä. Eipä tullut mieleeni ihmetellä, että miksi se ei tule avaimilla. Kaatuilin sitten ylös sängystä ja ryntäsin ovelle, hakematta edes aamutakkia päälle, koska luulin, että äitihän se siellä. Juostessani pää kolmantena jalkana ovelle, astuin tietenkin eteisen oven alla olevaan kissankusilätäkköön. Siinä sitten hyppelin yhdellä jalalla ulko-ovelle, etten sotkisi sitä kusta joka paikkaan. Ja kukas siellä oven takana olikaan? Ei ainakaan äiti. Nuorehko mies tervehtii, että postista päivää. Siinähän sitten toljotan, toinen jalka ilmassa, päällä niinkin paljon kuin vaaleanpunainen yötoppi ja -shortsit. Herra tarjoaa paketin allekirjoitettavaksi ja jostain syystä kysyy, että herättikö. Mistäs niin päättelit? Kun lopulta herra lähtee, huomaan vielä, että toppini on kaiken lisäksi nurin päin päälläni, sisäpuoli ulospäin ja selkäpuoli edessä.

Ei voi kun nauraa. Mitähän mahtoi postipoika ajatella? Tästä lähtien Riikka saa itse käydä vastaanottamassa pornonsa, minä olen nolannut itseäni jo ihan tarpeeksi.

Huomenna Suuri Päivä. Pääsen lähtemään aamulla vähän seitsemän jälkeen junalla Helsinkiin ja oksentamaan paperille neljässä tunnissa kaiken mitä tiedän biologiasta. Suonette anteeksi, jos en odota sitä kovin innolla. Onneksi se on kuitenkin sen jälkeen ohi eikä tarvitse tehdä muuta kuin odotella tuloksia (jotka eivät vaan voi olla kovin kummoisia, mutta käydään nyt kokeilemassa kuitenkin). Plus että heti seuraavana päivänä pääsee Tampereelle viikonlopuksi lahnaamaan Minnan luokse. Siitä onkin aikaa, kun ollaan siellä viimeksi käyty.

Tänään pitäisi varmaan vielä lukea viime hetken paniikissa, mutta totta puhuen ei jaksa enää kiinnostaa. Menee miten menee. (Ei voi oikeasti olla totta, että olen näin välinpitämätön jostain tulevaisuuteeni liittyvästä. Musta on tullut laiska paskamaha.)


28. toukokuuta 2007
Link HAET faggots!

Enää pari päivää pääsykokeisiin. Miten viisi kuukautta on voinut mennä näin nopeasti? Vastahan mä jäin Marolasta lukulomalle ja kovasti suunnittelin lukaveni koko viisi kuukautta putkeen. Ja vitut luin. Saas nähdä mitä tästäkin taas tulee, mutta mennään nyt kuitenkin edes vilkaisemaan sinne yliopistolle. Voihan olla, että sieltä tulee todella helpot ja juuri mun tyyppiset kysymykset tänä vuonna. (Yeah, right.)

Ja päivitellään nyt sitten samalla, että Animeconiin on enää vähän päälle kuukausi aikaa, eikä me olla tehty pukujen eteen niin mitään. Suunnitelmia on, mutta ei vielä mitää konkreettista. Peruukkejakin pitäisi hankkia, mutta äitin Visa on aina täynnä, eikä kellään ole varaa laittaa sinne rahaa, että saataisiin useampi peruukki tilattua. Kiroan helvetin pienen tukeni. Ei kukaan sattumoisin olisi tekemässä kimppatilausta, johon meidän hiukset mahtuisi mukaan? Sniper Wolf ja Amaterasu tarvitsisivat molemmat hiukset, riippuen nyt siitä kumman teen, vai teenkö molemmat. Tälläkin hommalla alkaisi olla jo kohta kiire, jos meinaa, että ne hiukset ehtivät. Voi pyllyjen pylly. Lähettäkää joku mulle paljon rahaa.


25. toukokuuta 2007
How do I rocked boat?

Miten jokin, joka kuuluu mun omaan elimistöön, voi aiheuttaa mulle näin paljon tuskaa? Että vihaan naisena olemista. Tai sitä, kun pillerit loppuu. Elänpä taas hetken kivuntappajilla. Voisin edelleenkin myydä nuo elimet tarpeettomina pois, jos jotakuta kiinnostaa. Ai, sattuu.


24. toukokuuta 2007
Asetyylisalisyylihappo.

Pääsykokeisiin on tasan viikko. Ja olenko taaskaan panostanut lukemiseen? Ei, en ole. Laiska mikä laiska. Voisi vaikka ihan oikeasti alkuviikosta repäistä ja lukea edes ekologian kirjaa vielä viime hetken paniikissa. Yllättävän vähän kyllä stressaan tästä kaikesta, luulisi kuitenkin pelottavan ja ahdistavan enemmänkin. Ehkä sitten kiroilen ja paiskon tavaroita, kun syksymmällä tulee vain ohut kirjekuori kotiin, mutta sen aika on sitten.

Käytiin eilen katsomassa uusin Pirates Of The Caribbean. Eikä siitä sitten sen enempää, etten spoilaa muita, jotka odottavat vielä leffan näkevänsä, koska eipä tuosta spoilaamatta voi sanoa oikein mitään. Hienoja laivoja ja hienoa musiikkia ja kaikenlaista muuta hienoa.
Ja leffoista puheenollen, mennään Katan kanssa katsomaan Transformers sitten heinäkuussa. Isoja, hienoja robotteja, yay~ Vähän itkettää olla näin nörtti, mutta onneksi olen huono oikeasti häpeämään itseäni.

Äh. Haluaisin kesällä johonkin reissuun. Tylsää olla köyhä.


17. toukokuuta 2007
Dodge the bad writing!

Öh. Pääsykokeisiin on kaksi viikkoa aikaa ja lukemisen kanssa on ollut taas vähän niin ja näin. Jotenkin se into vain katosi. Täytyy varmaan ensi viikon alusta taas palata edes hetkeksi kirjojen pariin, että osaisi pääsykokeissa edes jotain, ettei nyt aivan täysin nolaisi itseään siellä. Ihme täytyy kyllä tapahtua, että yliopiston ovet aukeaisivat mulle syksyllä, mutta mennään nyt edes kokeilemaan. Mikähän siinä on, ettei vaan yksinkertaisesti huvita tehdä mitään tulevaisuutensa eteen? Enkö muka oikeasti halua tätä? Tai sitten olen vain yksinkertaisesti niin patalaiska.

Käytiin tänään kissojen kanssa toista kertaa tänä keväänä ulkona, ja Elmeri siis toista kertaa koko elämässään. Poika on niin loistava ulkoilija, että voisi luulla, että se on syntynyt valjaat päällään. Se osaa kulkea niin hyvin ja rauhallisesti, ettei voi kuin ihmetellä ja ihailla. Lisäksi yritettiin opettaa Misaa ja Nelleä taas ulkoilemaan, koska ne raukat eivät oikein tajunneet sitä viime kesänä kunnolla. Misa varsinkin oli niin kauhuissaan, että se vain piilotteli mun jaloissani ja vapisi sylissä. Se kyllä tuijotteli kauhoisasti ikkunasta, kun toiset olivat ulkona, mutta itse oli liian peloissaan. Tänään kokeiltiin taas, ja vaikka aluksi meni taas jaloissa piilotteluksi ja panikoimiseksi, niin lopulta Misakin taisi pikkuhiljaa tajuta, että täällähän voi jopa olla ilman valtavaa paniikkikohtausta. Se jopa käveli ympäriinsä, ja vaikka se säikkyikin jokaista rasahdusta, se rohkaistui ihan selvästi. Jospa se nyt tajuaisi, että ulkoilu on jopa kivaa.


09. toukokuuta 2007
Here, bunny bunny bunny!

Haluan juonipupuni takaisin NYT. Miten voi olla mahdollista, että inspiraatio ja ideat katoavat tuosta noin vaan, yhtäkkiä? Haluan kirjoittaa, mutta aina kun yritän aloitaa, päädyn vain tuijottamaan tyhjää sivua. Parhaassa tapauksessa saan pari sanaa tai lausetta kirjoitettua, vain pyyhkiäkseni ne pois, koska mikään ei kuullosta hyvältä. En tykkää tästä olotilasta. Haluan kirjoitusintoni takaisin.


04. toukokuuta 2007
When you come around, my jaw hits the ground.

Niin, Spider-Man 3. Voi olla, että tämä kannattaa jättää lukematta, jos elokuva on vielä näkemättä, vaikka yritänkin ilmaista mielipiteeni ilman spoilereita.

Siis:

Ei tarpeeksi Venomia. Anteeksi nyt vain, mutta minua ei kiinnosta Sandman, Harry tai Mary Jane. Minä tulin katsomaan Venomia. Tiedätteko, sitä tyyppiä, jota te niin kovasti mainostitte Hämiksen mustalla puvulla? Kyllähän ne aina välillä jaksovat muistaa, että sellainenkin tuossa elokuvassa vissiin on, mutta ei läheskään tarpeeksi usein minun makuuni. Onneksi eivät kuitenkaan olleet sössineet Venomia niinä hetkinä kun sitä näkyi, vaan Venom oli hienon ja ihan oikean näköinen. <3 Olisin vain halunnut nähdä sitä enemmän. Joku Sandman, blah. Tytöt tykkää Venomista, näyttäkää sitä!
Muuten ihan ok elokuva, mutta ei tyydyttänyt irstaan Venom-fanitytön tarpeita. Seuraavassa elokuvassa lisää, jooko?

Ärsytän itseäni taas oikein kunnolla. En tosiaan sitten mennytkään sinne WWF:n öljyisten lintujen hoitokoulutukseen, koska sain jonkun kummallisen antipatiakohtauksen edellisenä iltana (enkä aamulla mitenkään jaksanut herätä :x). Nyt jälkeenpäin tunnen itseni niin täydeksi idiootiksi, ettei mitään rajaa. Mitä helvettiä mä oikein ajattelin, kun jäin sieltä pois? Sehän olisi ollut loistava tilaisuus kaikin puolin, eikä kaikkein vähiten siksi, että olisin oppinut auttamaan öljyyntyneitä lintuja. Että voi ihminen olla tyhmä. Nyt kaduttaa. Olisi vain pitänyt repiä itsensä sinne, niin nyt tuntuisi paljon paremmalta. Argh! Lyökää joku mua! Asiaa ei auttanut yhtään se, että äiti mainitsi nähneensä tämän päivän koulutuksesta juttua seitsemän uutisissa. Gah, vihaan itseäni, kun olen tällainen saamaton paska. Tulevaisuudessa on kuulemma tulossa lisää vastaavia koulutuksia, mutta noinkohan ne mua enää sinne ottavat, kun jäin ilmoittamatta viime hetkellä pois. Voi vitun vittu. Miksi tällaiset asiat tajuaa vasta jälkeenpäin? Osaako joku kelata aikaa taaksepäin, because I could certainly use it right now.


04. toukokuuta 2007
You knock me off my feet.

Venomia muutaman tunnin päästä! Sovitaanko, että tekijät eivät ole sössineet sitä ja että sitä näkyy muutenkin kun Hämiksen mustana pukuna? Jooko?

VENOM~ <3


03. toukokuuta 2007
Juurikin näin.

Olen tyhmä lapsi. Tyhmä tyhmä tyhmä.


02. toukokuuta 2007
Vää.

Tässä vaiheessa iltaa tuntuu, että ei yhtään huvittaisi lähteä yhtikäs mihinkään huomenna. Olen aina juuri niin tyhmä, että alan kokea inhotusta silloin, kun lähteminen alkaa lähestyä. En halua herätä aamulla puoli kuudelta! En halua olla yksin koko päivän kuuntelemassa jotain luentoa ilman Riikkaa! Haluan olla kotona koko päivän ja pelata Ôkamia!
Hitto. Tiedän, että siellä tulee luultavasti olemaan ihan mielenkiintoista, plus että tuo olisi varmasti tulevaisuudenkin kannalta, mutta tällä hetkellä on vaan ihan DO NOT WANT -olo. Menkää joku muu mun puolesta, mä voin sitten ottaa siitä suoritusmerkinnät itselleni. Hitto, kun menin jo ostamaan sen junalipunkin.

Vää. Olen tyhmä.


02. toukokuuta 2007
Ittu.

Uusi layout! Edellinen Amaterasu oli muutamaa kuukautta vaille vuoden hoitanut virkaansa, ja vaikka siitä niin hirveästi tykkäsinkin (koska Amaterasu~), niin oli jo aika vaihtaa. Nyt ihastelemme Amaterasua ja Okikurmia ja pöllyäviä kirsikankukkia. On ne niin rakastuneita. <3

Kiitos, Dark Water. Nyt olen vainoharhainen enkä enää pysty juomaan hanavettä. Vaikka mun mielestä meidän vesi on aina maistunut pahalta muutenkin, en todellakaan tarvitse mitään vainoharhoja siitä, että kelluuko juomalasissani nyt mustia hiuksia.
Muutenkin pitäisi oikeasti tehdä mental note siitä, etten katso enää kauhuelokuvia - enkä varsinkaan aasialaisia, koska hyi ny saatana. Elän ilmeisesti edelleen siinä mentaliteetissa, että paskat ne muhun vaikuta tai yöunia vie. Juu, ei vieneetkään silloin kun söin vielä unilääkkeitä. Se oli ihan sama minkälaista hirveyttä katsoi/pelasi ennen nukkumaanmenoa, koska yöunet oli kuitenkin taattu. Nyt kun olen lopettanut unilääkkeiden käyttämisen ja unen tuleminen riippuu ihan omasta mielenlaadusta, vaikeutuu nukahtaminen kummasti kauhuelokuvan jälkeen. Luulin kovettaneeni itseni kauhulle, mutta ilmeisesti syy oli noissa unilääkkeissä, kun ei tarvinut ikinä pelätä, että unet menisivät, koska olen nyt joutunut myöntämään, että olen yhä edelleen nössö kauhun suhteen. Ainakin sitten jälkeenpäin, kun pitäisi nukkua. Harmi kuitenkin sinänsä, kun kauhuelokuvat on kuitenkin kiinnostavia, ja kyllähän uutta Silent Hilliäkin pitää päästä pelaamaan. Joku saisi kyllä yhä edelleen ostaa tuon Project ZEROn tuolta kaapista lojumasta, ettei tule vahingossa joskus pelattua sitä. Kuka ilmoittautuu ostajaksi?

Yhyy. Huomenna on se öljyisten lintujen hoitokoulutus Porvoossa, jonne lähtee yhteiskuljetus Helsingistä puoli ysiltä. Mun pitää siis lähteä täältä junalla ennen seitsemää, että ehdin ajoissa. Herätys on siis luultavasti joskus kuudelta. Tuskaa, kun ajattelee, että olen tottunut heräämään kymmenen ja kahdentoista välillä. Nukahdan luultavasti viimeistään lounastauolla. Perjantain hoitokoulutus on sitten Heinolan lintutarhalla, jonne ainakin näillä näkymin olisi tarkoitus mennä omalla autolla. En ole ikinä ollut tuolla päin kuin bussilla, joten odotan kauhun sekaisella mielenkiinnolla mihin loppujen lopuksi päädyn. Moottoritielle en ainakaan mene, no way. Ajaisin vain johonkin pusikkoon siinä vauhdissa ja tappaisin itseni. Ei kiitos.

Kuka haluaa käydä pääsemässä mun puolesta yliopistoon?