30. toukokuuta 2005

Musiikki: "Alien Vs Predator" DVD

'Con-kuvat on nyt sitten otettu alas. Mielelläni olisin pitänyt ne näytillä, mutta en kyllä tasan ala rahoittaa toisten ihmisten suoralinkittämistä. Että näin.


28. toukokuuta 2005

Musiikki: "Star Wars Episode I: The Phantom Menace" DVD

Okei, kuka vatipää suoralinkittää mun Kirkisikankukka-valokuviin? Kazaguruma.Netin liikennemäärästä (argh, "bandwidth", hitto vieköön) on käytetty 80%. Tosi vaikeata arvata mistä johtuu, tällai pari viikkoa 'conin jälkeen, semminkin kun aikaisempina kuukausina ei ole ikinä ollut näin paljon liikennettä.

Kiva kun porukka osaa kunnioittaa toisten omaisuutta ja sillee. Pitää kai ottaa ne kuvat pois, kun ei osata edes disclaimeria lukea, saati sitten kunnioittaa sitä.

Vitun pässit.


26. toukokuuta 2005
Musiikki: Final Fantasy 9 Piano Collections - Loss Of Me

Jahas, ja sitten kaikki kuvat päättivät, että olis tosi jees jos ei vaikka toimiskaan. Jo nyt on hitto.

Ai niin, ja katsokaa nyt mitä Riikka piirsi mulle. Voihan viiva! :O

--

Musiikki: Nightwish - Sacrament Of Wilderness

Sain kuntouttavan työtoiminnan ohjaajalta sähköpostia. Arvatkaas kuka menee Yli-Marolan kotieläinpihalle kesätöihin? Minä, minä, minä! MINÄ!

Quotaan saamaani sähköpostia:
"Tiina odotteleekin sinua ns. riviin, sillä olet tehnyt siellä silloin aikaisemmin tosi hyvin työsi."

BOOM!


24. toukokuuta 2005

Musiikki: The Vision Of Escaflowne - Story Of Escaflowne

Oli iconeiden tekemisen jäljiltä capslock päällä ja sitten ihmettelin, että "miten niin mun salasana on muka väärin?" Äly hoi. :/

Soitin koululta yo-kirjoitusten tulokset eilen (piti soittaa, kun ei jaksa raahata painavaa persettään fyysisesti koululle saakka). Keskipitkästä ruotsista E, pitkästä englannista L. Ruotsi tuli paria pistettä huonompana takaisin kuin minä se lähti, mutta kun se kerran pysyi vielä E:n rajoissa, niin ei haittaa. Englanti tuli samana takaisin, ja kun se meni sen L:n rajankin yli, niin olen todella onnellinen. Nyt ei välttämättä tarvitse tehdä sitä uudestaan. Olen edelleen sitä mieltä, että olisin halunnut enemmän kuin 275 pistettä, mutta nyt kun se L sieltä kuitenkin tuli, niin en rehellisesti sanottuna välttämättä halua lähteä kokeilemaan sitä uudestaan. Semminkin, kun äiti selvitti, että eihän ne pisteet edes näy ylioppilastodistuksessa. (Ja nyt vasta mulle kerrotaan!) Eli ainoa mitä kukaan koskaan tulee tietämään on, että sain englannista parhaan mahdollisen arvosanan. Mitä niillä pisteillä sitten on niin väliä, right? Ainakin niin mä yritän järkeilla sitä itselleni.

Torstaihin mennessä pitää jättää sitova ilmoittautuminen syksyn kirjoituksiin, mikä siis mun kohdalla tarkoittaa äidinkieltä. Siis jos päätän, niin kuin nyt näytää, etten yritä korottaa englantia. Näin ajateltuna se kyllä tuntuu vähän hölmöltä, koska jos kukaan ei niitä pisteitä tule näkemään, niin mitä hemmetin väliä sillä sitten on. Pitänee siis raahautua kaupunkiin huomenna tai ylihuomenna. Plääh.

Mutta hei, ensimmäinen osa ylioppilaskirjoituksista suoritettu! Vuoden päästä lakkia päähän. Kerrankin tunnen itseni Hyväksi Ihmiseksi.


20. toukokuuta 2005

Musiikki: Prject Majestic Mix - Egg Of Dreams

Yyh, olen ihan naatti. Käveltiin Riikan kanssa ostarille hakemaan meidän uusi olohuoneen matto. Hiki tuli, vaikka äiti raahasikin sen suurimman osan ajasta mun pyörän selässä. En silti vaan tykkää ostarille kävelemisestä, enkä juuri noin kävelemisestä yleensäkään. Pyörällä on paljon mukavampi hurjastella, tosin vitutus iskee viimeistään sitten kun se pyörä pitää raahata tuo jumalaton ylämäki ylös. Ainoa huono asia tässä asunnossa (niin, ja tietty se hirveä määrä lapsia, mitä tässä pihapiirissä on).

Pelasin eilen DMC 3:n loppuun. Whoo, hyvä minä! Eikä mennyt viimeiseen tappeluun (en halua spoilata) kuin kolme Holy Wateria ja kaksi Vital Star L:ää. (Aika hyvin, kun muistelee, että Geryoniin taisi upota kolme tai neljä Vital Star L:ää. Tosin olinkin tyhmä enkä tajunnut että GASPZOMG, Holy Wateriakin voisi käyttää! :O)
En osaa sanoa oikein muuta kuin että tykkäsin. En jaksa alkaa kirjoittamaan isoa esseetä, mutta lyhyesti sanottuna helvetisti paljon parempi kuin DMC 2 (mikä nyt ei ole mitenkään vaikeeta...) ja ainakin yhtä hyvä, jos ei parempi, kuin DMC 1. Tykkäsin vastusörvelöistä, varsinkin nää 7 Hells oli loistavia. Tosin Lustien kanssa meinasi mennä hermot, varsinkin silloin kun liittoutuivat yhteen Greedien kanssa. Sanonko mihin voit tunkea sen rakkaan arkkusi, PRKL! Harmitti tosin kovasti, kun en missään vaiheessa oikein oppinut käyttämään Nevania. Koska siis haloo, demonisähkökitara! Beowulf jäi myös hyllylle, mutta se nyt olikin vähän oletettavissa, koska en ikinä osannut käyttää Ifritiäkään kunnolla. Useimmiten käytin Agni & Rudraa, koska sillä on niin jumalaisen helppoa comboilla. Cerberustakin sitten, kun lopulta opettelin käyttämään sitä. Ainoa vaan, että siitä puuttuu kokonaan Air Hike, ja eihän ilman sitä nyt voi tulla toimeen.
Nyt pitää kokeilla josko sitä uskaltaisi taklata Hard-moodia. Hui.

Niin, ja käytiin eilen äiteen ja Riikan kanssa katsomassa Episode III. Oli aika hämärää, kun yleisö koostuu periaatteessa (semi)aikuisista miehistä, ja sitten siellä ollaan me kolme naista.
Mutta joo, periaatteessa tykkäsin. Välillä dialogin tietty latteus ja "juustomaisuus" alkoi ärsyttää, samoin kuin "tehty" hauskuus. Onneksi leffasta nyt puuttui se lapsekkuus, mitä esmes joku Episode I oli ihan väärällään. Tämä tuntui jo enemmän aikuiselta elokuvalta, vaikka em. "tehty" hauskuun siis ärsyttikin. Välillä oltiin ihan tahattoman koomisiakin, ja nauroin kohdille, joiden ei kai periaatteessa pitäisi olla huvittavia. Mutta muuten varsin komea elokuva. R2 on ihan mun sankari.
Ja Grievous oli ihan mussukka! En ollut kauheasti Riikan hypeen mennyt mukaan, mutta kun lopulta näin herran "livenä", niin oli se vaan niin ihuna, niin ihuna. Tosi suloinen aina muulloin, ja tosi kickass tappelussa. Saanko minäkin neljä kättä? :D

Kirjoitusten tulokset ovat vissiin jo tulleet YTL:stä, mutta en ole saanut aikaiseksi käydä niitä kysymässä. En ole kauhesti käynyt koululla päin viime aikoina. Sitova ilmoittautuminen syksyn kirjoituksiin pitää jättää 26.5. mennessä, mikä on vissiinkin torstai, että siihen mennessä pitää käydä ottamassa selvää mitä sain englannista. Ruotsilla nyt ei ole niin kiire, koska ellei sensorisedät ole kovin radikaalisti muuttaneet mun pisteitä tai pisterajoja, niin aika varmasti sieltä se E tulee. Englanti on ihan ilmassa. Sitten pitää vielä päättää, että jos sieltä tulee se L, niin haluanko paremmat pisteet vai en. En oikein vieläkään tiedä mitä mieltä olen tuosta.

Hitto, nyt tekee mieli jäätelöä.


18. toukokuuta 2005

Musiikki: Final Fantasy: Love Will Grow - Prelude

Väsyttää. Tultiin Kirsikankukasta joskus puolenyön jälkeen lauantaina kotiin. Sunnuntai meni sitten toipuessa con-krapulasta ja muuten vaan sairastaessa. Tultiin molemmat conissa kipeiksi, Riikka vähän enemmän kuin minä. Siltä on raukalta melkein kokonaan ääni pois, minä olen vaan noin muuten vaan ihan tukossa.

Mutta joo, conissa oli erittäin kivaa, joskin paikoitellen aivan hirvittävän kuuma ja huono ilma, mutta se nyt on sellaisessa massatungoksessa nyt odotettavissakin. Vettä kului litratolkulla.
Saavuttiin siis lattiamajoitukseen perjantai-iltana joskus vähän ennen kymmentä. Kata ja Iris olivat saapuneet paikalle jo aiemmin, ja Kata huikkasi meille tervehdyksen ja kävi tarjoamassa tilauksia ja Liskoa, sekä kyytiä Palatsiin aamulla. Kyllä, kiitos! Siinä sitten luettiin Riikan kanssa Liskoa, naurettiin sarjislinjan näemmä aivan psykoottiselle porukalle ja kulutettiin muuten vaan aikaa. Kahdeltatoista valot pois ja nukkumaan. Riikalla oli kuulemma ollut ongelmia nukkua, minä taas nukuin kuin pieni porsas. Toivottavasti en kuorsannut.
Aamulla heräsin joskus seitsemän jälkeen ja aloin tökkiä Riikka hereille, kun en saanut enää unta. Suunnilleen kahdeksalta ruvettiin vetämään cosplay-kamppeita niskaan, ja kymmeneltä pakkauduttiin Katan kyytiin ja huristeltiin Palatsille. Siellä sitten kuvattiin ja oltiin kuvattavana, tavattiin ihmisiä ja palloiltiin ympäriinsä. Vettä kului, kuten sanottu, todella paljon (ainakin allekirjoittanut kittasti sitä koko ajan) ja välillä meinasin tikahtua kuumuuteen. Jossain vaiheessa käytiin Katan ja Iriksen kanssa syömässä pizzaa ja heitettiin jotain tosi tyhmää läppää mielikuvitusravintoloista, joissa saa kyllä maksaa mutta ei syödä. Yhtään varsinaista luento-ohjelmaa ei käyty seuraamassa (miten saatiinkin kaikki se aika kulumaan...), mitä nyt Jenny ja kaverinsa Riikka raahasivat meidät kuuntelemaan japanin alkeita, josta kyllä lähdettiin aika äkkiä pois, kun (mun) Riikkaa alkoi ottaa päähän. Sieltä siirryttiin sitten odottamaan cosplay-kisan alkua pukuhuoneeseen, jossa oli aivan helvetillisen kuuma ja huono ilma. Sattuneesta syystä syntyi jotain hämärää otakukaasukammio-läppää, muun muassa. Tunnelma oli aika lämmin. Onneksi sitten informaatiosekoilun jälkeen päästiin pukuhuoneesta ulos ja ihan lavalle asti, missä käytiin suht' pikaisesti pyörähtämässä. Sen jälkeen tapahtui joku hirveä joukkopako ulos ja päädyttiin puistoon ottamaan ryhmäkuvia ja muuta hässäkkää. Kun kuvat oli otettu, mentiin kuuntelemaan tuloksia ja katsomaan päättäjäisiä, joka sitten olikin vaan tosi pitkästyttävä standup-komiikka-tyyppinen juttu. Sitten paineltiin Katan ja Iriksen kanssa autolle ja huristeltiin takaisin lattiamajoitukseen, missä Riikka ja minä syötiin vähän jotain, pakattiin kamppeemme, sanottiin Katalle ja Irikselle hei-hei ja suunnattiin linja-autoasemalle. Kotona oltiin siis joskus puolen yön jälkeen.
Lyhyesti sanottuna oli mega-kivaa. Kiitos kaikille mukaville ihmisille kokemuksesta! Olette ihania! :D

Valokuvia olisi sitten tarjolla täällä.
EDIT: Ei ole enää. Kuvat on otettu alas, koska ihmiset eivät näköjään osaa olla suoralinkittämättä niihin.

Guh, nyt on pakko saada jotain ruokaa tai pyörryn.


12. toukokuuta 2005

Musiikki: "Final Fantasy IX" peliäänet

Huomenna siis lähdetään Kirsikankukkaan. Bussi lähtee Lahdesta klo 18:05 ja on perillä Turussa joskus klo 21:30 aikoihin. Sieltä sitten suunnistetaan lattimajoitukseen, mistä aamulla suunnistetaan 'coniin.
Cosplayt on vielä sen verran pahasti kesken, että hyvin luultavasti en jouda huomenna paljon netissä hillumaan. Sunnuntai meneekin sitten reissusta toipuessa, joten en varmaankaan ole kommunikaatiokunnossa ennen kuin maanantaina. Kuvia näytillä varmaan siis silloin.

Ja hei, kaikki Kirsikankukkaan tulijat: jos näette Gaaran pitkässä Matrix-tyylisessa takissa hillumassa Sakonin kanssa, tulkaa nykimään hihasta. Siinä ollaan minä ja Riikka. Rohkeasti vaan, ei me purra. Yleensä. Ainakaan kovaa. Eikä koskaan nielaista. ;)


07. toukokuuta 2005

Musiikki: Dances With Wolves - Two Socks At Play

Oli Helatorstai ja saatiin pitkä viikonloppu vapaaksi. Neljä päivää ilman velvoitteita, ahh ihanaa. No okei, paitsi tietenkin cosplay. Torstaina tehtiin kaavat ja leikattiin kankaat mun takkia ja housuja varten. Housut on just työn alla, sivusaumat piti purkaa kertaalleen, kun mun perse ei meinannut mahtua niihin. Tuli niin pinkeet reisien ja perseen kohdalta, että ihan hävetti. On se kauhistuttavaa huomata, miten ei mahdu enää tyypilliseen housukokoonsa (tai sitten se kaava oli jotenkin omituisen kapea). Riikka kauhistelee, kun sille ei mene enää koon 36 housut. Hei, mulle ei mahdu koko 38 enää! :O En edelleenkään tykkää leveästä ja isoluisesta lantiostani. Pitää olla tällainen romuluinen poikatyttö, kun voisi olla pieni ja siroluinen. Epistä.

Voitin Huuto.Netistä itselleni Escaflowne The Movien ja Riikalle Iron Giant 2-Disc Special Editionin. En voi sanoin kuvata miten hehkututtaa, kun löysin Escaflowne-leffan noin vaivattomasti ja halvalla. Hintaa kolmen levyn Ultimate Edition -paketilla, joka sisältää itse leffan, soundtrackin ja levyllisen extroja, oli vaan 26 euroa + postikulut. Yleensä tollasesta saisi maksaa itsensä kipeäksi. Hitto, eihän tavallista kolmen tai neljän episodin dvd'täkään saa tuollaisella hinnalla. Ainoa vaan, että molemmat leffat on Region 1, mutta meidän soitin on supposedly aluevapaa, joten senkään ei pitäisi haitata. Sitten kyllä lyön päätäni seinään ja kovaa, jos eivät toimi. Knock on wood. Nyt vaan sitten odotellaan innokkaana, että koska suvaitsevat saapua. *täri täri täri*

WWF etsii ihmisiä johonkin "reality tv" -tyyppiseen projektiin, jossa seitsemän ihmisen porukka kulkee eri maissa tekemässä konkreettista luonnonsuojelutyötä ja koko homma filmataan. Äiti on vakaasti sitä mieltä, että mun pitäisi ehdottomasti hakea hommaan mukaan. Sain siitä omankin ilmoituksen sähköpostissa, mutta heitin sen pois, koska ajattelin että hitto mä mihinkään telkkariin halua. Nyt äiti forwardasi mulla oman kopionsa ja VAATII, että osallistun. Wtf, mate? Totta hemmetissä mua kiinnostaisi konkeettinen luonnonsuojelutyö, varsinkin jos sen varjolla pääsisi matkustelemaan, kun joku muu vieläpä maksaa matkat, majoituksen ja päivittäiset kustannukset, mutta että yksin seitsemän vieraan ihmisen porukassa? TELKKARISSA? Vähän kieltämättä pelottaa.

Sain eilen tehtyä toisen Riikan säärystimistä, joita se pyysi multa ehkä joku ikuisuus sitten. Go me! :D


03. toukokuuta 2005

Musiikki: Anubis: Zone Of The Enders - Jehuty Returns

WAAAH! ;_;

Alan hitaasti sisäistää, että nyt on toukokuu. Kuukauden kohokohta: viralliset kirjoitusten tulokset YTL:stä! Olen ihan unohtanut koko asian. Olen jo niin tottunut ajattelemaan, että ruotsi on aika varma E ja englanti on L:n rajoilla. Niin mä vastaan kaikille, jotka kysyy. Hämäävää, että kohta tiedän ihan oikeasti, mitkä mun tulokset oli. Pelottaa vaan, että englannista tulee E, koska en voi olla ollenkaan varma, että ei tule. Päiväpuolen enkun maikka, jonka näin ruotsin kirjoituksissa, kyllä sanoi, että enkun koe oli vaikea tänä vuonna (allekirjoittaneen mielestä ei kyllä ollut), että kävisiköhän hyvällä säkällä niin, että pisterajat olisi alempana tänä vuonna. Toisaalta, en tiedä voisinko kuitenkaan olla tyytyväinen "juuri ja juuri L":ään. En varmaankaan. Haluan, että se on tukevasti L. Haluan paremmat pisteet. Haluan olla hyvä. Pisti vähän hymistelemään, kun uuden reaalin infossa joku opettaja ihmetteli miksi joku haluaisi uusia Laudaturin. Riikka heitti merkitsevän katseen muhun silloin. Niin, miksipä. Me jotkut vaan ollaan niin perfektionisteja, ettei tyydytä ihan minkälaiseen L:ään vaan.
Olen joka tapauksessa hyvin "on the fence" ton englannin kanssa. Toisaalta haluan uusia sen, tulee sieltä L eli ei, koska 275 pistettä ei ole omasta mielestäni tarpeeksi. Toisaalta taas sitova ilmoittauminen roikkuu vieläkin mun korkkitaulussa täyttämättömänä, koska haluan nähdä mitä sain englannista ennen kuin päätän menenkö uusimaan sitä vai en. Jos sieltä se E tulee, niin sitten menen ainakin. L:n kohdalla joudun miettimään. Sitova ilmoittautuminen pitää palauttaa viimeistään 26. päivä, ja opo lupasi, että YTL:n tulokset tulee ennen sitä.
Ei kai tässä siis auta muu kuin odotella. Nyt kun tulin sitä ajattelleeksi, en saa sitä mielestäni pois. Tärisen varmaan koko loppukuun.

Tänään on huomattavasti parempi fiilis kuin eilen. Varmaan siksi, että sain pitkästä aikaa osallistuttua äikän tunneille, eikä se ollut ollenkaan tuskallista. Oikeastaan äikän tunnit on aika kivoja, koska meidän maikka on niin mukava. Asiallinen vanhempi mies. Niiden tunneilla on jostain syystä aina kiva olla. Äikästä puheenollen, sain takaisin sen toissa viikolla kirjoittamani otsikkoaineeni, jossa puhuin tieteen kehityksen etiikasta ja blaa blaa. Sain 93 pistettä (maksimi 99). Olen aika helvetin tyytyväinen, ottaen huomioon, että se opettaja kuulemma arvosteli ne ankarasti. 93 pistettä on siis hei Laudatur! Aineen lopussa oli kommentti: "Hienoa teksiä! Hyvä!" Tästä ei olo enää paljoa parane. Minä osaan kirjoittaa! :D

Lyhyttukka-Cutter! Ooh, taidankin mennä tästä kuolemaan. :O


02. toukokuuta 2005

Musiikki: Naruto - Dance

Vitutus-levelit taas niinko jossain taivaissa. Enkä edes tiedä miksi. Ottaa vaan taas päähän niin helvetisti, tekisi mieli takoa päätä seinään. Eikö voisi olla sellaista anti-ärrär-lääkettä, mitä otetaan kun oikein tuntuu siltä, että pää leviää käsiin? Nyt olisi sellaiselle tarvetta. En oikeesti tarvi mitään maanista vaihetta tähän väliin. Koulun loppuun on 28 päivää, joista mulla on sitä paitsi melkein puolet vapaana. Sellasen nyt jaksaa vaikka päällään seisten, pakko jaksaa.

Vittu mitä paskaa.


01. toukokuuta 2005

Musiikki: Naruto - Dance

Oohh~, olen aivan rakastunut tähän biisiin. Onneksi se oli OST 3:lla, muuten olisin varmaan räjähtänyt seinille. Ei se kuulunut ekan kerran kun episodissa 34, mutta odotetaan silti kolmanteen soundtrackiin! :O Homot. Mutta EEE, Gaara! Nyt kuuntelenkin sitä non-stopilla ja olen aivan onnesta soikeana.

Pelasin eilen yli kymmenen Missionia DMC 3:sta yhteen menoon. Pamppaloitsin ensin jonkun aikaa ekoissa Missioneissa keräämässä Orbeja, että sain pidemmän lifebarin, ja sen jälkeen marssin Mission 9:iin näyttämään sille vamppyyrimuijalle närhen munat. Muah, siitäs sait! Se kitara on ihan paras, harmi vaan että en osaa juurikaan käyttää sitä. Mut joo, rämmin johonkin Mission 20:n tienoille yhteen menoon, mutta sitten meno kävi vähän hurjaksi ja multa lensi pää seinille ja oli pakko lopettaa kun alkoi vituttaa. Ihan kun pomotappelut ei olisi jo ekalla kerralla ihan tarpeeksi tuskaa, pistetään sut tekemään ne kaikki vielä uudestaan peräkkäin! Joo hei, vähän hyvä! Not. Ei niinko mitään käsitystä millä niistä pitäisi selvitä. Pitää vissiin mennä ekoihin Missioneihin ähräämään, että saan oikein paljon Vital Stareja, että pärjään niille karvaperseille.

"What faggotry!"

Ai niin, tänään on Vappu. En ole tehnyt sen eteen mitään, olen ollut koko päivän kotona. Eikä tee edes mieli tehdä mitään, kaikkein vähiten lähteä juhlimaan mihinkään. Sitä paitsi ulkona on ihan karsea illmakin, eihän siellä edes viitsisi tehdä mitään.

Haluun Escaflowne The Movie Ultimate Editionin nyyyyyyt! :O