19. huhtikuuta 2012
BLÖÖ

Puuh. Tänään ei kyllä luetuta, ei sitten tippaakaan. Eilen olin kovasti urhea ja reipas (ainakin oman mittapuuni mukaan) ja luin koko kirjallisen solubiologiaa ja genetiikkaa yhteen putkeen, ja jopa kuvittelin ymmärtäväni siitä jotain. Hyvä minä. Tosin, figures että tänään ei sitten enää nappaakaan. Ja kokeisiin vähän reilu kuukausi. Jjjooo, hyvin mä vedän. No, täytyy katsoa jos kävisi lenkittämässä Ompun ja yrittäisi sitten keskittyä edes pari tuntia. Vaikka muutenkin on kyllä taas sellainen päivä että todennäköisesti en tule saamaan kauheasti aikaiseksi. Väsyttää vaan, ja särkee päätä. Tekisi mieli mennä takaisin nukkumaan, mutta ehkä en nyt sitten kuitenkaan. Kaipaisin myös varmaan vähän lisää hierontaa. (Ja tässä kohtaa voin taas ihmetellä että mitä helvettiä, mitä mä oikein teen - tai miten - kun mun niskat on nykyään ihan koko ajan jumissa ja kipeät. Okei, olen neulonut viime aikoina paljon, mutta hitto, ainahan mä. Ei se ennenkään ole mun niskaa tappanut. Voi tietty myös olla että mun lukuasento ei ole paras mahdollinen. Who knows.)

Vapaaehtoisia otetaan vastaan ostamaan Thothiin uusi akku. Tai siis huollattamaan vanha. Mikä käytännössä tarkoittaa uutta akkua. Jehuty shmehuty.


12. huhtikuuta 2012
Ltuuuuuu!

Oon niin helvetin kyllästynyt siihen että mulla särkee nykyään AINA päätä. Siis käytännöllisesti katsoen ihan koko ajan. Enkä edes oikein tiedä mistä se johtuu. Mun unirytmi on kuitenkin ihan ok - en valvo kauhean myöhään ja nousen jo kahdeksan maissa (mitä apua kuka mä oikein olen), eikä mun niska/selkä ole enää niin pahassa jumissa kun se oli vielä aiemmin. Plus että saan raitista ilmaa/liikuntaakin päivittäin kun ulkoilen Ompun kanssa - joskin se on nyt juoksunsa kanssa vähän flegmaattinen eikä oikein ole kiinnostunut hikilenkkeilystä. Mahdolliset syylliset on siis särkevät viisauden hampaat, ja toki on kai mahdollista että selkä ja varsinkin niska kaipaisi vielä lisää hierontaa. Olisi kuitenkin aika hiton kiva päästä tästä eroon. En pysty keskittymään mihinkään (lue: pääsykokeisiin lukemiseen) kun koko ajan tuntuu että kallo halkeaa. Eikä särkylääkkeitäkään viitsi loputtomasti kiskoa.

Also: lähettäkää rahaa.


04. huhtikuuta 2012
Sehän meni hienosti.

Kyllä meni taas tää päivä ihan suunnitelmien mukaan lukemisen suhteen. NOT. Olen pessyt ja liottanut eteisen käytävämaton etikassa (että saan siitä koiranpissan hajut pois), pyykännyt ja...torkkunut. No okei, luin kyllä muutaman kymmenen sivua biologiaakin - joiden äären sitten nukahdinkin. Mutta yritin ainakin!
Mulla on selkeästi tämä sama ongelma mikä taitaa vaivata useita opiskelijoita, että yhtäkkiä alkaa ne seisseet kotihommat (kuten just esim. maton peseminen, wth) kiinnostaa kun pitäisi keskittyä pääsykoekirjoihin. No, nyt nekin jutut on tehty, etteivät ne ainakaan voi enää olla tekosyynä lukemisen lykkäämiseen. (Ihan oikeasti, mun on ihan pakko ryhdistäytyä tän suhteen.)


03. huhtikuuta 2012
Jumittaa.

Sinne meni sitten Milli, ja oikein mukavaahan meillä oli. Ainoa mikä oli, ja sekin vain Ompun mielestä, oli se että Milli heittäytyi Vakavaksi Aikuiseksi eikä suostunut leikkimään Ompun kanssa. Muuten meillä meni oikein kivasti. Ulkona käyminen oli tietty aina vähän ruljanssi kun kaksi sählää säätää eri suuntiin, mutta onneksi Milli oli kuitenkin niistä se helpompi ja sivistyneemmin kävelevä, joten aina pärjättiin vaikka Omppu sitten kiskookin enemmän vähän mihin sattuu. Lenkkeily olikin sitten helppoa kun hihnassa oli vaan Milli ja Omppu sai tohista metsässä (jonne thank gods sentään taas talven jäljiltä pääsee kun hiihtäjät on jo luovuttaneet) vapaana. Siinäkin Millistä oli apua, kun Omppu pysytteli paljon paremmin mukana toisen koiran innoittamana. (Nyt vaan odotellaan kasvaisiko ne korvat takaisin jossain vaiheessa silloinkin kun ollaan vaan kahdestaan.)

Nyt sitten pitäisi palata varmaan takaisin pääsykoekirjojen pariin, vaikka ei huvittaisi Sitten. Yhtään. Kokeisiin on kuitenkin enää vaan vähän alta kaksi kuukautta, joten nyt on pikkuhiljaa pakko alkaa tapahtua ihan oikeaa edistymistä sen lukemisen suhteen.
Niin paljon mieluummin vaan neulon ja ajattelen kesän tulevia cosplayta. Mekkokangas Desuconiin jo hankittu! o/ Nyt pitäisi vaan alkaa ommella (aikaahan ei ole kuin ihan sillai HITOSTI, mutta olen mieluummin ajoissa), sekä metsästää vielä parin muun puvun kankaat. Yksi on jo ainakin löydetty, se pitäisi vaan käydä ostamassa, ja sitten kahden(?) kankaat pitää vielä metsästää. Onneksi toinen niistä on sentään helppo, sen toisen kanssa kun saa taas vähän ihmetellä ja todennäköisesti improta. Oh wells. (Olen taas jo niin onnellisesti sekaisin siitä mikä puku oli suunniteltu minnekin orz)

Mutta jaah. Jospa sitä bilsaa.