26. huhtikuuta 2010
Voihan elmu.

Miten voi olla mahdollista että mulle käy AINA näin? Miksi aina mun kohdalleni sattuu kodin tarpeessa olevia kissanpentuja, menen mä ihan mihin hyvänsä? D:
Aloitin tänään tosiaan kuuden viikon työharjoittelujakson lypsykarjatilalla, ja kuinkas ollakaan, navetassa asustaa emokissa neljän kahden päivän ikäisen kissanpennun kanssa. Ja koska mulle nyt vaan käy aina niin, on kaikilla neljällä pennulla hävitysuhka päällä ellei uusia koteja löydy.
Lopun voikin jo aika hyvin päätellä.

Voi apua.


24. huhtikuuta 2010
Väyväy.

Apua, 26-vuotissynttärit huomenna. D:

Voisi oikeasti lopettaa tän porukoiden luona luuhaamiseen. No, onneksi saan itselleni internetin maanantaina, kunhan vain saisin hommattua itselleni modeemin.

Voisi mennä pelaamaan Spyroa.


17. huhtikuuta 2010
Jos sinä et jäis, en minäkään täällä olla vois

Öööö, joo. Hyvin taas ylläpidin tätäkin paremmin. :x

Koulu on siis tältä keväältä ohi - loput ajasta hääritään työharjoitteluissa. Mulla alkaa maanantaina viimeinen kuuden viikon pieneläinharjoittelusta, jota olen suorittanut Launeen Faunattaressa. On ollut todella mukavaa, olen tykännyt kovasti ja mua on itseasiassa ylistetty maasta taivaaseen. Olisi todella kiva jäädä tuonne oikeisiin kesätöihinkin, mutta tässä vaiheessa eivät tarvitse kesätyöapulaista. Tarvitsisivat kuulemma ihan "oikean" työntekijät, mutta mähän en siihen hommaan nyt sovi kun mulla jatkuu koulu syksyllä enkä pysty tekemään kuin osa-aikaisia hommia. Ovat kuitenkin sanoneet, että tahtoisivat pitää mua "reservissä" kesän ajan, eli kutsuisivat töihin tarvittaessa. Sen lisäksi tarvitsisivat mut töihin toukokuussa helatorstaiviikolle, jolloin molemmat myymäläpäälliköt ovat ulkomailla eli liikkeessä olisi paikalla vain yksi myyjä koko viikon. Harmi sinänsä, että tuo viikko on keskellä mun lypsyharjoittelua, mutta olen jo alustavasti luvannut, että jos vaan onnistuu, niin teen navetassa ylitöitä sen verran että pääsen viikoksi Faunattareen palkkatöihin. Olisi hienoa saada ihan oikeaa rahaa oikeasti töistä.

Olen lisäksi lopultakin saanut aikaiseksi muutettua omaan asuntoon. Sain OVV:n kautta vuokrattua huhtikuun alusta 34 neliön yksiön Mukkulasta, jossa olen nyt kutakuinkin viikon majaillut. Mitään tavaroita en ole edelleenkään saanut purettua, vaan elämäni on edelleen sullottuna mustiin jätesäkkeihin, mutta ehkä sekin siitä pikkuhiljaa, jos joskus jaksaisi. :/ Ja koska elämä ei ole täydellistä ilman lemmikkejä, lähti multa kotoa mukaan kolme pupua (joo, niitä on nykyään kolme: Ama, Kiku ja Susu. Susu on tammikuun alussa syntynyt musta leijonanharjauros, joka tuli kahden veljensä kanssa pari viikkoa sitten kasvattajalta meille Faunattareen myyntiin. Ihastuin poikaan niin, että oli pakko ottaa se sitten samantein mukaan.) sekä meidän Nuija-Ninja. Lisäksi koska olen hullu kissanainen, kävin työkaverini Lauran yllyttämänä perjantaina hakemassa Kodittomilta Kissoilta kaksi kilpparinväristä tyttökissaa, Kirppu ja Papu nimiltään. Molemmat ovat aikuisia ja valtavan suuria ja pörhöisiä ja - valitettavasti - hirmuisen arkoja. Luikahtivat molemmat samantien (aivan uskomattoman hirveän) kylpyammeeni alle eikä heitä ole sen jälkeen juuri näkynyt. Papu liikkui yöllä sen verran, että jossain vaiheessa vessaan herätessäni näin neidin istuvan ikkunalaudalla katselemassa korvat hörössä ulos. Ei kuitenkaan antanut silittää, vaan painui pieneen, arkaan kasaan ja melkein luikki karkuun. En sitten viitsinyt häiritä enempää. Kirppua ei ole näkynyt senkään vertaa, harmi. Mutta ehkä ne siitä kun huomaavat että mä olenkin tosi kiva. :)
Ensi viikonloppuna pitäisi vielä tulla yksi kissa, jos kaikki tähdet osuvat oikeaan asentoon, mutta ei siitä vielä sen enempää ennen kuin kaikki on varmaa ja valmista.

Kaipaan myös tällä hetkellä elämääkin enemmän Gundam 00:n katsomista ja ikioman Lockonini kainaloon. Iuviu.