20. huhtikuuta 2009
NII.

Heheeei, en ole niistänyt noin puoleen tuntiin! Edistystä. Tosin pää tuntuu edelleen niin tohelolta, etten pysty keskittymään mihinkään, mikä vaatisi aivotoimintaa. Hö. Sain eilen ihanan idean ficciä varten, mutta bläh, en pysty tässä tilassa kirjoittamaan yhtikäs mitään. Vää.

Meen sit vaan pelaamaan FFVI'sta, prkl. Se ei ainakaan vaadi niin tarkkaa keskittymistä. Mähän vielä löydän sen Shadow'n.

Miten voi olla jo huhtikuun 20. päivä? Miten lauantaina voi olla jo mun synttärit? Uskomatonta. En suostu.


17. huhtikuuta 2009
Niisk.

Tulin yön aikana kipeäksi. Paskaaaaa.

Hui, alemmuuskompleksi. Claimasin itselleni yhden promptin Springkinkissä (ihmiset, missä kaikki kivat Lockon/Tieria -promptit?) ja nyt kaksi muutakin ihmistä on claimannut sen mun lisäksi. Pelottaa, koska ne on kuitenkin parempia kirjoittajia kun minä ja sitten häpeän itseäni. Mulle ei edes iskeytynyt päähän mitään huippuselkeää suunnitelmaa sitä ficciä varten, mutta koska se prompt oli niin kiva ja kuitenkin puhutteli mua, niin nappasin sen silti. Mnyuuu, so cute. Nyt vaan tosiaan pelottaa, että olen niin huono että kaikki nauraa mut ulos fandomista. Semminkin kun olen tähän asti vaan leikkinyt omassa pikku nurkassani enkä näyttänyt mitään fandomille, ennen kuin ihan recently Y!llä joka on kuitenkin loppujen lopuksi aika pieni paikka.
Prkl. Miksen osaa ajatella vaan kirjoittavani omaksi huvikseni?

Final Fantasy VI'n pomotappelut on jotenkin aivan uskomattoman perseestä, tai sitten mun levelit vaan on. Mä vaan saatana kuolen jatkuvasti. Ensin se saatanan Fireball vai mikä lie, sitten Air Force (GRAAAAAH), Atma Weapon (no okei, sen ehkä saan anteeksi) ja nyt viimeisimpänä ne helkkarin lonkerot Figaro Castlessa. Ja ihan oikeasti, mun mielestä mun levelit nyt ei edes ole mitenkään uskomattoman paskat, koska pärjään kuitenkin kartalla suhteellisen no problem. Pitää vissiin vaan level upata lisää tai jotain, mutta se on niin tylsää kun Shadow'kin on taas kadonnut johonkin maailmanlopun jäljiltä. Bleh. Ei vaan huvittaisi kuolla jatkuvasti, varsinkin kun olen näköjään jotenkin retarded ja unohdan jatkuvasti seivata ja sitten kun kuolen, joudun aina aloittamaan uudestaan jostain helvetin kaukaa. Hermot menee.

Ai niin, ja sain eilen lopultakin kutsun myös Asikkalan eläintenhoitajakoulutuksen pääsykokeisiin. Hyvähyvä. Se pääsykoe koostuu ilmeisesti haastattelusta sekä käytännönkokeesta, joten olen aika luottavainen, koska navettajutut on tuttua kauraa. Vähän haastattelu pelottaa, koska olen just sellanen idiootti tollasten tilanteiden kanssa että sanon aivan varmasti jotain tyhmää ja pilaan mahdollisuuteni.
En mä sitten ehkä ihan niin huono olekaan. Oh well.

Jos Silent Hill 4'sta tehtäisiin elokuva, Colin Farrell näyttelisi ihan selvästi Henryä. Erittäin ilmeettömästi, tosin.


15. huhtikuuta 2009
....

Sain tänään pääsykoekutsun Koulutuskeskus Salpauksen artesaani, yksillinen pukeutuminen -koulutukseen. En ole varmaan ikinä ollut näin pettynyt saadessani pääsykoekutsun. Ensinnäkin se koe on selkeästi joku taidepainotteinen paska, koska sinne pitää ottaa mukaan piirrustuslehtiö, piirrustusvälineet ja vesivärit. Eli en tule/tulisi pääsemään siitä läpi vaikka haluaisinkin. Toiseksi ennakkotehtävät. Okei, siitä mielipidekirjoituspaskasta nyt ehkä vielä selviäisinkin, koska hei, puoli - yksi sivua fonttikoolla 12. Mutta toi toinen. "Suunnittele ja valmista HOUKUTIN hakemasi alan tapahtumiin (esimerkiksi messuille tai näyttelyyn)." Haistakaa nyt pitkä paska. Okei, mulla on tänään ja eilen ollut harvinaisen paska olo eikä tulevaisuus voisi vähempää kiinnostaa ja kaikki on aivan paskaa, mutta oikeasti. Mä olen niin kuvataiteellisesti lahjaton luuseri että mun on tollasia juttuja edes ihan turha yrittää.
Eli ei siitäkään koulutuksesta tule taas mitään.
Mä jo toiveikkaana ajattelin kuoren nähdessäni, että sain kutsun eläintenhoitajan pääsykokeisiin, mutta paskanvitut. Mun ylppäritodistuksesta saadut ennakkopisteet ei varmaan riittäneet edes sinne.

Mä en ihan oikeasti jaksa. Kaikki on vaan tätä samaa paskaa ikuisesti eikä mun elämä koskaan tule muuttumaan miksikään ja se on ihan sama mitä mä yritän.


15. huhtikuuta 2009
Bollocks.

No voi. Nyt se ihana harvinainen Tieria-juliste on taas huudettavana eBayssa, just kun mun tili ammottaa tyhjänä. Eikä siinä ole kuin neljä päivää huutoaikaa jäljellä, eli en edes ehdi saada uudestaan rahaa ennen sitä. Tosi helvetin tyypillistä mun tuuria.

Toisaalta, mitenpä muuten siinä olisi voinutkaan käydä, kun tänään on jo valmiiksi paska päivä muutenkin.


12. huhtikuuta 2009
Stay by my side.

Sain lopultakin nukuttua viime yönä. Johan tässä onkin viikko kärvistelty, että oli jo aikakin. Kohta olisi voinut oikeasti olla loputkin mielenterveyden rippeet vaarassa. Tosin nyt kyllä väsyttää edelleen ja tekisi mieli käydä päiväunille, mutta ehkä viikon univelkaa ei paikata yksillä unilla, vaikka ne 12 tuntia kestikin. Sovitaan, että tästä lähtien saan öisin nukuttua ja kohta olen taas järjissäni. Joo, kuulostaa hyvältä.

Ja ihan uskomatonta, että olen lihonnut tän unettomuusjakson aikana, vaikka ruokahalu oli melkein koko ajan nollassa. En ymmärrä, mutta tänä aamuna vaaka sanoi 51 kiloa. Tosin mulla oli vaatteet päällä, että ehkä ne vaikutti vähän, mutta silti. Edistystä on tapahtunut siitä kun oli 49 kiloa vaatteet päällä. /o/

Ja nyt jatkan kirjoittamista. Yeah~ Mutta ensin lisää teetä. (Tähän sivuhuomautuksena, että olen vissiin kasvanut ulos kola-juomista, koska yyh, Pepsi maistuu pahalle. Ei pysty juomaan. :C)


09. huhtikuuta 2009
Zzzz.

En sitten nukkunut viime yönäkään. En edes ottanut illalla torkkuja ja menin heti CSI New Yorkin jälkeen kymmeneltä nukkumaan, mutta eihän siitä siltikään mitään tullut. Jossain vaiheessa nukahdin ilmeisesti pariksi tunniksi, koska näin taas jotain sairaita painajaisia, mutta sitten olin taas jo aamuyöstä ihan valveilla. Viiden maissa piti nousta syömään ja siihen aikaan olin ollut jo monta tuntia hereillä. Sen jälkeen torkahtelin satunnaisesti kahteentoista asti, ja aina kun olin kunnolla nukahtamassa, aloin nähdä unta että pitää herätä, pitää herätä, ei saa enää nukkua. Ja tietenkin joka kerta heräsin. Olisiko unisaldo siis ehkä katkonaiset neljä tuntia?


Meen sitten vaan katsomaan Gundam 00'aa ja kirjoittamaan söpöilyä niin kauan kun pysyn hereillä. Nii.


08. huhtikuuta 2009
As life goes on.

Väsyttää aivan saatanasti. En ole nukkunut kolmena viime yönä paljon mitään, ja varsinkin viime yö oli aivan kamala. Näin vaan hirveitä painajaisia niinäkin vähinä hetkinä kun onnistuin nukahtamaan ja sitten ahdisti vaan lisää. Oli harvinaisen paskamaista joutua lopulta kömpimään ylös silmä vielä kourassa pelkästään sen takia, että kello oli jo puoli kaksi, vaikka olisi nukuttanut vielä vaikka kuinka. Ensi yönähän mä saan nukkua kunnolla, eikös joo? Tällä hetkellä tuntuu siltä, että voisin nukkua kaksi päivää putkeen.

Enkä edes saanut sitä ihanaa Tieria-julistetta eBayltä, vaikka valvoin yli kolmeen sen takia. Kuten vähän ennustin, se juliste oli niin harvinainen, että viimeisen puolen tunnin aikana tuli aivan hillitön bidding war ja julisteen lopulliseksi hinnaksi postikuluineen tuli yli 50 dollaria. Mä olisin hyvillä mielin maksanut siitä vielä sen ~30 dollaria, ja vähän hampaat irvessä vielä jopa 40, mutta kun hinta alkoi olla 46 dollaria ja yli, sanoin että olkoot. Vaikka olisin halunnut sen julisteen NÄIN PALJON, en kuitenkaan ole valmis maksamaan vähistä rahoistani yli 50 dollaria B3-kokoisesta julisteesta. Anteeksi vain. Jos olisin hullun rikas eikö rahalla olisi väliä, olisin pitänyt siitä julisteesta kynsin ja hampain kiinni, mutta alas, en ole. Täytyy toivoa, että joku myy sitä julistetta jossain vaiheessa uudestaan, vaikka se harvinainen onkin.
Ja ainakin voin (melkein) lohduttautua sillä tiedolla, että ainakin se voittaja joutui maksamaan siitä julisteesta aivan hillittömästi.

Ynf. Tekisi mieli kirjoittaa, mutta nukuttaa niin älyttömän paljon, että sammun varmaan kohta istualleni. Mulla olisi yksi prompt ihanmelkein valmis ja se pyörii mulla koko ajan päässä, mutta tällä hetkellä en yksinkertaisesti pysty keskittymään siihen. Le suck. Täytyy varmaan ottaa torkut ja yrittää illemmalla uudestaan.

Mutta hei, mulla on taas Kupla - huollettuna ja katsastettuna. OHH YEAH YEAH YEAH.


06. huhtikuuta 2009
Stuck in my heart.

Ynh, kello on vähän yli 23 ja olisin NÄIN valmis kaatumaan sänkyyn ja vaipumaan koomaan, mutta mun on pakko valvoa vielä noin neljä tuntia ja kytätä, että saan eBayltä himoamani harvinaisen Tieria-julisteen. Tietty voisin laittaa aivan sairaan korkean Max Bidin automaattiin ja toivoa, että kukaan muu ei halua sitä yhtä sairaan paljon kuin minä, mutta loppujen lopuksi en kuitenkaan uskaltaisi luottaa siihen. Mielenrauhan kannalta parempi kytätä silmä kovana viimeiset sekunnit ja nähdä varmasti, että saan sen. Toivottavasti ei tule ihan kauhea bidding war, koska vaikka Tieria♥, niin en silti haluaisi maksaa B3-julisteesta mitään aivan älyttömiä summia. Tällä hetkellä hinta $10 + shipping. Sovitaan, että kukaan muu ei halua sitä ihan hirveästi, jooko?

Mun elämä on tällä hetkellä niin uskomattoman tylsää, ettei mulla ole ikinä edes mitään raportoitavaa tänne. Viime aikoina olen oikeastaan vaan homehtunut neljän seinän sisällä tekemättä oikeastaan mitään järkevää, etsiskellyt kadonnutta kirjoitusfiilistäni (jonka uskon nyt lopultakin löytyneen, ja tekisin sen eteen nyt jotain, ellei väsyttäisi niin saatanallisesti) ja nyt parin viime päivän aikana re-katsonut Gundam 00'n ykköskautta ja nauranut vuorotellen Allelujah'n ja Setsunan tyhmyyksille. Niin, ja tietenkin ohh'annut Tieriaa, koska UNF. Siitä tietää olevansa vähän yliobsessoitunut, kun saa hillittömän "kyaaaa~"-reaktion siitä kun toinen syö. Tosin, Tieria syö erittäin söpösti, joten.

Mulla olisi myös miljoona asiaa, joita haluaisin ostella, mutta argh, Kupla taitaa syödä kaikki rahat tässä kuussa. Se on tälläkin hetkellä huollossa, ollut torstaista asti ja olen tuntenut itseni aivan uskomattoman vajaaksi ja liikuntakyvyttömäksi ilman sitä. Siihen on nyt käsittääkseni vaihdettu ainakin jarrupaloja/-levyjä, öljyt ja tehty ilmeisesti vähän jotain muutakin. Viimeisimpien tietojen mukaan sen pitäisi olla valmis huomenna ja pääsen matkustamaan kahdella bussilla johonkin hiton Saksalaan hakemaan sitä. Oh well. Ja oikestaan heti, kun Kupla tulee huollosta, se pitää viedä katsastettavaksi, joka sekin syö aivan naurettavan paljon rahaa. En olisi halunnutkaan mitään kivaa tässä kuussa. Noh, ostellaan sitten ensi kuussa, hopefully, kun sitten pitää ihan oikeasti alkaa jo ajatella kesän cosplaytakin.

Perkele, 3h 45min jäljellä ja kaksi huutoa jo (yritän hillitä itseni ja jättää omat huutoni viime minuuteille, ettei muut saa tilaisuutta enää korottaa). Näpit irti mun julisteesta, horot!