29. huhtikuuta 2008
Asdf.

AAAA pää hajoaa. En ennen uskonut, että mä voisin joskus oikeasti vihata sadetta, mutta jumalauta kun sitä vettä on tullut taivaalta viikon putkeen, alkaa mullakin pikkuhiljaa keittää. Tää on nyt vissiin sitä tyypillistä brittiläistä säätä. (Tosin aika yllättävää että tää inhotus tulee vasta nyt, kun täällä on kuitenkin syyskuusta asti asunut. Tosin täällä oli yllättävän vähäsateinen syksy ja talvi, että ehkä tää on sitten sitä kevät-/kesäsäätä. Olkoon mitä on, en arvosta.) Ei olisi vissiin viime keskiviikkona saanut riemastua niin kovasti, kun aurinko paistoi koko päivän, oli melkein 20 astetta lämmintä ja ihan kesä. Mutta se sitten siitä. Suomessa on nyt kuulemma ollut ihanan lämmintä ja kesäistä, joten toivon että en roudaa näitä sateita mukanani kun lennän kotiin ylihuomenna. (Ja näin on a tangent, voi vittu Salpaus teidän kanssanne.)

Ja voisinpa vaikka avautua tosta PS3'sta, koska voi ny helvetti oikeasti. Me ei varmaan ikinä saada sitä vekotinta ostettua. Ihan uskomatonta että sillä laitteella on vieläkin hintaa päälle neljä sataa euroa vaikka se onkin what I like to affectionally call the ghetto version. Eihän siinä ole edes minkäänlaista taaksepäinyhteensopivuutta ja vaikka meidän PS2 onkin vielä oikein hyvässä kuosissa, niin onhan se nyt aivan helvetin paska ruveta venkslaamaan niiden konsolien välillä. Onneksi tässä nyt ei vielä ole mikään pakottava tarve edes ostaa sitä, koska ainoa peli mikä yhtään kiinnostaisi on DMC4, eikä sekään niin paljon että se konsoli on saatava NYTHETIPAIKALLA. Se vaan, että kohta alkaa ilmestyä myös uutta Soul Caliburia ja Tekkeniä, ja ne mä kyllä haluan suhteellisen uunituoreina. Olin jo elätellyt toiveita, että se PS3 olisi irronnut kesätyöpalkoilla, mutta vitut mä mitään kesätöitä ole edes saanut. Että se siitä sitten.
(And on a side note: I want Zone Of The Enders 3 like burning! Give it to me, Konami!)


26. huhtikuuta 2008
That's on the record.

YYH. Mä en juo enää ikinä alkoholia.

Oksettaa.


22. huhtikuuta 2008
Dude looks like a lady.

Joo, tiedän, olen ihan Nainen kun valitan tällaisista asioista.

Mua henkilökohtaisesti vähän itkettää miten kaikki mun vaatteet nykyään roikkuu mun päällä. En ole ilmeisesti onnistunut kovinkaan hyvin hankkimaan painoani takaisin, joten kaikki mun vaatteet on mulle isoja. Housut varsinkin näyttää kaikki ihan kamalilta kun perseessä ja reisissä on senttikaupalla tyhjää tilaa. Musta tuntuu aina kun liikun julkisilla paikoilla, että näytän siltä kun olisin lainannut jonkun ihan eri mallisen ihmisen vaatteita enkä kertaakaan katsonut itseäni peilistä ennen kuin lähdin ulos. Onneksi paidat sentään vielä istuu suhteellisen hyvin, niin en näytä ihan siltä kuin kulkisin perunasäkeissä.

Ja kyllä, olen just niin Nainen että välitän miltä näytän kun liikun ihmisten ilmoilla.

Ja ihan asiaan liittymättä: haista PayPal pitkä, löysä paska.


20. huhtikuuta 2008
Blargh.

Ääk, puolukat ja karjalanpiirakat on melkein loppu. Kotiväki, lähettäkää ruoka-apua!
Tai no, ehkä mä just ja just jotenkin pärjään vielä puolitoista viikkoa. Sitten pääsen kotiin ja saan niitä lisää. Tosin ei niitä ole mitään iloa raahata sitten enää tännepäin mukanaan, kun en kuitenkaan ole täällä kun sen viikon, ehkä kaksi, olosuhteista riippuen.

Mun suurin huoli tällä hetkellä: mitä mä teen mun Aasinkorvalle sitten kun lähden takaisin Suomeen? D: Tuskin mun annetaan kävellä se kainalossa lentokoneeseen, enkä mä tiedä kenen hoiviin mä sen tänne jättäisin kun kaikki kämppiksetkin on hajaantumassa kuka minnekin. Mun täytyy varmaan lahjoittaa se jollekin. Yyh, ei tahdo.

Ja hyi helvetti, ärsytän taas itseäni saamattomuudellani. Musta tuntuu jotenkin, etten saa nykyään enää mitään aikaiseksi, istua möllötän vaan aivot tyhjäkäynnillä kaiket päivät. Ehkä eniten mua tuskastuttaa se, että en saa jostain syystä kirjoitettua mitään, vaikka mulla on challengekin meneillään. Aivot vaan lyö tyhjää eikä ideoita ole. Tai siis ideoita on, mutta en saa niistä mitään konkreettista irti. Tyhmä lahna, ryhdistäydy.


16. huhtikuuta 2008
ORE GA GUNDAM DA *vroooom*

Ihan unreal; tänään oli hyvä päivä. Älkää vaan kukaan herättäkö mua nyt.

Tein tänään tuutorilleni väijytyksen ja vaadin päästä sen juttusille just kun se oli lähdössä kotiin. "Can't this wait, I'm about to go home." "NO!" Juteltiin sitten sen toimistossa mun lopettamispäätöksestä ja sain lopultakin selvyyden siitä, missä vaiheessa mun kannattaa jättää virallinen eroilmoitus. Hermoilin nimittäin sen kanssa, että saanko japanin 2. kurssista virallisesti arvosanan vaikka eroaisin heti kurssin loputtua toukokuun puolivälissä, exam board kun kokoontuu vasta kesäkuun lopussa. Ilmeisesti kuitenkin saan, koska vaikka olisinkin virallisesti eronnut, mun tiedot ei katoa sieltä järjestelmästä mihinkään ja voin exam boardin jälkeen kirjoittaa rekisteritoimistoon ja pyytää niiltä erotodistuksen missä näkyy mun siihen asti suorittamat kurssit ja niiden arvosanat. Helpotus. Ja joo, Suomessa toi olisi ihan itsestäänselvyys, mutta täällä asiat hoidetaan niin kummallisesti etten enää ikinä uskalla luottaa siihen että asiat hoidetaan niin kuin meistä suomalaisista tuntuisi loogiselta.
Eli nyt voin turvallisin mielin erota suht heti kun japanin kurssi loppuu. Sekin oli mulla nimittäin siinä huolena, että jos toi meidän vuokrahässäkkä ei selviä siihen mennessä kun porukka alkaa noin kuukauden päästä valua takaisin Suomeen, niin voi käydä niin onnellisesti että mä joudun arvosanojen takia roikkumaan yliopiston kirjoilla exam boardiin asti, mikä tarkoittaisi mahdollisesti vuokran maksamista huoneesta, jota en todellakaan käytä. Täytyy vielä selvittää, että maksaahan yliopisto eronneiden jäljelle jääneet vuokrat, koska meidän vuokrasopimuksessa on ainakin sellainen ikävä kohta missä sanotaan, että jäljelle jäävät asukkaat maksaa lähteneen vuokran siihen asti kunnes uusi asukas löytyy. Mulle on vaan tosiaan jostain jäänyt sellainen mielikuva, että jos joku lähtee ennen aikojaan takaisin Suomeen, niin yliopisto toimii ikään kuin vuokratakaajana ja maksaa loput vuokrat. Tosin, ihan sama mulle, koska mä en niitä ainakaan maksa. Olisi vaan tietty ihan kiva, ettei kämppistenkään tarvisi. Täytyy siis jossain vaiheessa käydä joko asunto- tai rekisteritoimistossa kysymässä, että miten on.

Ja helvetin Salpaus voisi lähettää pikkuhiljaa sen kutsun eläintenhoitajakoulutuksen pääsykokeisiin. Olen jo varannut lennonkin kahden viikon päästä torstaille vaikka en edes tiedä onko mulla oikeasti mitään tarvetta olla Suomessa silloin. Oli vaan pakko ottaa riski, koska lennot oli jo valmiiksi aivan sietämättömän kalliita, ja koska kuitenkin haluan uskoa että olen tarpeeksi hyvä saadakseni sen kutsun, en viitsinyt jäädä odottamaan itse lappua. On sitten vaan helvetin paska säkä jos sitä kutsua ei tulekaan, koska o hi, käytin juuri yhteensä yli sata puntaa bussi- ja lentolippuihin. Että en todellakaan arvosta, jos se kutsu nyt jää tulematta. Noh, saanpahan miniloman Suomessa, että jaksaa sitten viimeisen viikon täällä. (Japanin loppukoe, oh crapola.)

DANSA MED OSS


11. huhtikuuta 2008
U-U-UA-UA

Ei helvetti, loistavinta taas ikinä.

Katri ( ( Tieria. The best excuse. ) ) says:
U-U-UA-UA
Rosti // Oon ihan tavallinen Peruna says:
DANSA MED OSS
Katri ( ( Tieria. The best excuse. ) ) says:
GÖR SOM VI GÖR TA NÅGRA STEG ÅT VÄNSTER
Rosti // Oon ihan tavallinen Peruna says:
I have no idea what that means. :'D
Katri ( ( Tieria. The best excuse. ) ) says:
D'aww. "Do like we do, take a few steps to the left."
Rosti // Oon ihan tavallinen Peruna says:
Aa, okei. Mä ymmärsin sen "gör som vi gör" ja sitten ymmärsin sen ikkunan, mutta en sen enempää. xP
Katri ( ( Tieria. The best excuse. ) ) says:
Minkä ikkunan? >_>
Rosti // Oon ihan tavallinen Peruna says:
JHSDGFDS, MITÄ MINÄ PUHUN
Katri ( ( Tieria. The best excuse. ) ) says:
*chokes on laughter* SEN MÄKIN HALUISIN TIETÄÄ

Näin meillä. On se ruotsi vaikea kieli. :'D


10. huhtikuuta 2008
Leikeri.

O HI.

Menin pääsiäislomalle kotiin ja putosin internetistä. Jotenkin kotona on niin paljon muutekin tekemistä kun roikkua netissä, että en sitten juurikaan konetta availlut. Jäi jopa Gundamit aika tehokkaasti katsomatta - katsottiin neljästä jaksosta kaksi. Opps. Tosin nyt on sekin korjattu, kun katsoin raw't kahdesta viimestä jaksosta. Nyt pitäisi vaan saada subit.

Eli siis Englannissa taas ollaan, tosin tällä kertaa ihan yksin ja ilman Riikkaa. Paska homma, mutta kyllä se taas tästä. Ensimmäinen päivä meni ihan täysin munille, kun pääsin taas tosiaan vasta puoli seitsemältä aamulla nukkumaan ja heräsin jostain ihme syystä jo neljän tunnin päästä. Pää olikin sitten niin huonossa kuosissa koko loppupäivän etten tehnyt muuta kun vellonut ahdistuksessa ja ollut itkuinen. Nyt on jo onneksi helpompi olo, kun on saanut nukuttua ja osallistuttua japanin tunnille. Että ehkä mä saan sen muutaman viikon täällä taas jotenkin kulumaan ennen kun pääsen taas pyörähtämään kotona, olettaen että sieltä Asikkalasta tulee kutsu tulla käymään toukokuun alussa pääsykokeissa. Sitten pitäisi tulla vielä viikoksi takaisin käymään japanin loppukokeessa ja sitten pakkaan kamani ja buggeraan takaisin Suomeen. Täytyy vaan toivoa, että se pääsykoe ei satu just niin, että mun pitää missata japani, koska meillä on juuri sillä viikolla kuuntelukoe ja portfolion palautus. Muuten olen pulassa ja joudun tekemään jotain ihme järjestelyjä. We'll see.

Ai niin, piti vaan sanoa vielä, notta lol, "sivityksen pariin" indeed. Insert koko 7 Northfield Street nauramaan räkäisesti tähän.