26. huhtikuuta 2007
"Täs haisee PYLLY."

Höh. Tietenkin tänään oli aurinkoinen päivä, kun eilen satoi vettä. Aina mun syntymäpäivänä sataa, varsinkin jos ollaan silloin menossa johonkin. Mutta eipähän tarvinut vaihtaa renkaita sateessa, vaikka ei niin että minä olisin sen asian eteen paljon mitään tehnytkään. Olin henkisenä tukena ja vanhojen talvirenkaiden pesijänä.

Käytiin siis tänään maalla vaihtamassa Kuplaan kesärenkaat. Sujui suhteellisen kivuttomasti ja nopeasti, koko operaatioon ei tainnut mennä tuntiakaan. Kupla on hyvä tyttö. Samalla reissulla oli tarkoitus ottaa Prinsessalle voikukan lehtiä natustettavaksi, mutta tokihan me unohdettiin ne ihan kokonaan. Täytyy joku kerta käydä ihan erikseen hakemassa.
Sivuhuomautuksena mainittakoon, että iskän kyydissä on pelottavaa olla silloin kun se ajaa Kuplalla. Se ajaa paljon kovempaa ja hurjastelee, tai ainakin siltä se tuntuu. Riikka sanoikin jälkeenpäin, että phew, Katri ajaa paljon rauhallisemmin. Minä en sitten ilmeisesti kaasuttele pelottavasti.

Miirun haudalla kasvoi valkovuokkoja. <3

Ai niin, ja Korkeasaaresta tuli tänään sähköpostia, että kiitos, mutta ei kiitos. Hain sieltä siis eläintenhoitajan paikkaa kesäksi. En näemmä kelvannut, vaikka eläinten kanssa toimimisesta onkin kokemusta. Olkoonkin, että ne eläimet ovat olleet lemmikki- ja kotieläimiä. Pitäisi ilmeisesti olla jonkin sortin alan koulutusta. Meh. Tällä hetkellä on hakemukset vielä Postilla ja Ähtärin eläinpuistolla vetämässä, mutta tuskin niistäkään tulee mitään, kun eivät tähän mennessä ole mitään ilmoitelleet. Voihan pylly.


25. huhtikuuta 2007
Cherry Blossom Storm

Tänään oli oikeastaan ihan hyvä vanhenemispäivä. Käytiin Riikan kanssa kaupungilla syömässä ja pyörimässä. Ostettiin Saw, alkuperäinen Dark Water ja The Libertine Free Record Shopista sekä haettiin myös liput Spider-Man 3:n ensi-iltaan. Ruokakaupassa olisin hiemoinnut persekoita/nektariineja, mutta niiden sesonki on ilmeisesti ohi, koska eipä näkynyt kaupassa persekoita. Tyydyin paremman puutteessa Murueskimoon. Posti toi myös Ôkamin soundtrackin, ja se on oikein hieno ja ihana. Seuraavaksi tähtäimessä on tämä, mutta ensin täytyy maksaa se äidin Visalle.

Huomenna mennään vaihtamaan kesärenkaat Kuplaan.

Hö. Mulla oli vielä jotain muutakin sanottavaa, mutta en nyt enää tietenkään muista mitä se oli. Hö.


25. huhtikuuta 2007
It's the end of the world as we know it.

Hui, mulla on tänään vanhenemispäivä.


10. huhtikuuta 2007
Agricola perssuti Suomen kirjakielen.

Olen ehkä huonoin yliopistoon tosissaan hakenut yksilö ikinä. Eikä se ole angst angst viil viil vaan ainoastaan havainto, jonka tein tänään. Lukemisesta ei nimittäin ole taas vähään aikaan tullut yhtikäs mitään. Viime viikolla jäi eliömaailmaan tutustuminen kesken, kun adsjfdfds-fiilis yllätti, ja tänään en päässyt ekologiassa ensimmäistä sivua pidemmälle. Tavallaan tuntuu lukiessa, että äh, kyllähän mä nämä asiat osaan vaikka unissani, mutta kummasti sitten pääsykoekysymyksiä tutkaillessa pää tuntuu tyhjältä. Ja aikaakin mukamas on, vaikka todellisuudessa viikkoja ei ole jäljellä kuin kuusi. Ei hyvin mene. Saa taas nähdä mitä tämänkin vuoden pääsykokeista tulee.

Kupla menee katsastukseen huomenna. Jännittävää. En olekaan ennen ollut katsastuttamassa autoa. Onneksi käytiin eilen maalla pesemässä auto. Olisi voinut tulla hieman huvittavia tilanteita, kun Kuplan kyljessä komeili kolme Riikan pölyyn piirtämää sydäntä. Vaikka ei sen puoleen, eiköhän aika moni ole ne jo ehtinyt nähdä, kun kuitenkin ajelin ne kyljessäni jo muutaman viikon.
Katsastuksen jälkeen olenkin sitten oikein iloisesti köyhä. Onneksi en jättänyt myöhemmälle sitä Ôkami soundtrackin ostoa, koska nyt mulle ei enää olisi varaa siihen. Nyt vain odotellaan, että se lentää tänne Japanista asti. Otetaan kisa, että kumpii ehtii mulle ensin, iTrip vai Ôkami OST. Veikkaan, että Ôkami OST.


03. huhtikuuta 2007
Pup-pup-pup-pup

Nyt on sitten taas tämän kuukauden pääsykoevalmennukset taas takana - onneksi. Yksi päivä menee aina ihan siedettävästi, mutta toisena päivänä tekisi jo mieli valua tuolilta pöydän alle pään ja perseen puutuessa. Onneksi ei toukokuun alun valmennukseen tarvitse mennä. Olen paljon mieluummin opettelemassa öljyisten lintujen hoitoa kuin vuorovaikutustaitoja, anteeksi vain.

Muistin myös lopultakin varata Prinsessalle ajan kynsien leikkaukseen, nyt kun sain rahaa. Raukan kynnet ovat kohta metrin mittaiset, kun eihän se anna kenenkään leikata kynsiään ilman veristä sotaa, jossa luultavasti kaikki satuttaisivat itsensä. Ja sitähän me emme halua. Prinsessan kynnet ovat myöskin mustat, joten niistä on lähestulkoon mahdotonta nähdä mihin asti saa leikata. Kaikille on siis parempi, että tyttö viedään lääkäriin ja kynnet leikataan rauhoituksessa. Tämä siis huomenna.


01. huhtikuuta 2007
Intarwebs!

Internet meni aikaisemmin illalla katki pariksi tunniksi ja oltiin hetken aikaa aivan epätoivoisia, että mitäs nyt. Mutta sitten se onneksi tuli itsestään takaisin. Taisi ongelma olla PHNetin päässä. Turhaan hermostuin AirPortillekin. Anteeksi vain.

Huomenna olisi taas vuorossa pääsykoevalmennus. Muistelisin, että huomenna ja/tai tiistaina olisi tarkoitus käsitellä pääsykokeisiin liittyviä haastattelu- ja ryhmätilanteita, joita siis allekirjoittaneen pääsykokeeseen ei liity, joten valmistaudun jo nyt henkisesti siihen, että tylsää tulee olemaan. Mieluummin käyttäisin senkin ajan vähemmän hyödyllisesti kotona. Ja tietenkin inhottaa se, että pitää herätä aamulla niin tuhottoman aikaisin, että ehtii yhdeksäksi työkkäriin.
Täytyy muistaa sanoa vetäjälle, että olen menossa sinne hoitokoulutukseen toukokuun alussa, enkä siis pääse valmennuskurssille. Toivottavasti siitä ei tule kovasti sanomista.

Haluan yhä edelleen OkiAma-layoutin. Riikka~