25. huhtikuuta 2006
Ken on syntynyt huhtikuussa~

\o/

Arvatkaa ken täyttää tänään 22 vuotta?


21. huhtikuuta 2006
Dancing mad.

Vää. Tänään saavat jenkit Silent Hillin ensi-iltaan. Kärvistelen, kun edelleenkään eivät käy tasan onennen lahjat. Nyt sitten yritämme vain kovasti vältellä spoilereita kesäkuun alkuun asti, jolloin elokuva toivon mukaan suvaitsee rantautua Suomeen. Matkataan sitten vaikka Hellsinkiin sitä katsomaan, jos Lahti on niin takapajuinen, että tänne sitä ei tuoda, mutta nähtävä on, ja mieluiten heti ensi-illassa. Toivottavasti jenkkilän rating R vaan pysyy Suomessakin vastaavana ja se k-18 sieltä löytyy. En tarvitse yhtäkään kännykkäteiniä katsomoon "koska Sean Bean!!!1". Muutenkin tekisi mieli heittäytyä elitistiksi ja toivoa pelejä pelaamattomille porttikieltoa, koska ette tajua mitään kuitenkaan. Ei helmiä sioille.

Nurse!Yazoo käväisi eilen Seinäjoelta luonani, ja täytyy vaan todeta, että hitto soikoon kuinka jotkut vaan osaa. Paria pientä säätöä lukuunottamatta oli ihan sopiva ja tunsin itseni oikein über-seksikkääksi valkoisessa lakanakankaassa. Ei sentään ollut persikanpunainen niin kuin pelättiin. Hello, nurse! Lopullista version odotellessa.

Kysyn vaan edelleen, että Shadow ftw.


20. huhtikuuta 2006
Collieli.

Kaikenlaista ja ei mitään. Pääsiäinen meni löhötessä ja sama kaava on käytössä edelleen. Eilen repäisin ja kävin pitkästä aikaa Jennyllä kylässä, kun on pitkään jo pitänyt, mutta en koskaan ole saanut itseäni raahattua sinne asti. Mutta eilen siis raahauduin. Istuskeltiin, kitattiin teetä ja syötiin pipareita ja jauhettiin niitä näitä. Oli mukavaa.

Sosialisoinnin lisäksi en ole juuri tehnyt muuta kuin ollut liimaantuneen FF VII:aan - taas vaihteeksi. Sitä se AC teettää, vaikka onhan se vaan niin hyvä peli muutenkin. Läppä ainakin lentää.

Sain peräti hoidettua sitä työkkäriasiaa eteenpäin ottamalla puhe-elintä kauniiseen käteen ja soittamalla sinne. Etsimäni ihminen on poissa töistä toukokuun alkuun saakka, joten saan sitten käyntiaikaa joskus sen jälkeen. Siihen asti olen siis löhölomalla. Tai no, yliopiston hakupaperia pitäisi heittää postiin ja sitten alkaa lukemaan niin armottomasti sitä biologiaa. Vähän vaan henkilökohtaisesti itkettää se neljän tunnin vastausaika.

Mutta. Pitäisi kärrääntyä kaupungille ostamaan ja lähettämään synttärikorttia, jonka pitäisi olla perillä keskellä Eurooppaa huomenna. On se vaan niin vaikeaa oikeasti lähettää niitä kortteja ajoissa.

Alle viikko ja olen tjugo-två. Go me. o/


15. huhtikuuta 2006
Feels just like flying.

Olen ylioppilas! \o/

Keskiviikkona oli siis palautuspäivä, ja kaikki kokeet menivät läpi - olkoonkin, että yhteiskuntaopin kokeesta tuli vitonen. Mutta sillähän ei ole väliä, koska tärkeintä koko ajan olikin vain saada kokeet läpi. Matikka ja maantieto olivat kummatkin kaseja, joten en nyt kamalasti valita siitäkään. Mutta siis hei, lukio on minun osaltani ohi. Nyt vaan odotellaan lakkiaisia kesäkuun alussa. Sillä aikaa olisi tarkoitus käydä työkkärissä (kuuluu sopimukseeni sossun kanssa) ja ilmeisesti saada jonkunmoista työnpuolikasta jostain (toivottavasti Marolasta), sekä sitten tietysti lukea pääsykokeisiin.

Niin se elämä menee.


11. huhtikuuta 2006
"They haven't got Brains, any of them, only grey fluff
that's blown into their heads by mistake, and they don't Think."


Eilen oli siis viimeinen koepäivä. En sitten loppujen lopuksi lukenut siihen maantiedon kokeeseen ollenkaan, mutta ihan hyvin meni silti. Harrastuneisuus auttaa pitkälle. Matikan koe meni vähän niin ja noin, mutta kyllä se nyt läpi on, ellen tehnyt jotain vallan typerää. Yhteiskuntaoppi olikin sitten vähän hankalampi tapaus. En kokenut oppineeni tunneilla yhtään mitään suomalaisesta yhteiskunnasta ja sen toiminnasta, ja vaikka luinkin sunnuntaina useamman tunnin, tiedot olivat aika hatarat silti. Olinkin ensimmäinen, joka lähti kokeesta. Viihdyin siellä peräti tunnin. Kyllä sen nyt ehkä läpi menee, mutta ei sieltä mitään hyvää numeroa tule. Ei kyllä ole niin väliksikään, vaikka näkyyhän se sitten päättötodistuksen keskiarvossa. Mielenkiinnolla odottelen muuten sitäkin. Kuinkahan paljon on keskiarvo laskenut ysin päättötodistuksesta?

Koeviikon tulokset näkee sitten huomenna palautuksen yhteydessä. Täytyykin samalla varailla aikaa opolle, että saa varmistuksen siitä, että nyt se on sitten ohi. Mutta tänään on vapaapäivä enkä tee kyllä minkään eteen mitään, paitsi ehkä FFVII:n sitten kun Riikka kotiutuu koulusta. Kyseisestä pelistä irtosikin eilen illalla aika väsynyttä läppää, kun Aeris otti ja kupsahti. Naureskeltiin sitten, että "aika äkkiä syvenee tuo lampi. Onneksi et Cloud mennyt enää pidemmälle, olisi tullut äkkisyvää." Ja sitten valaistuin ja tajusin, että se lammikko, missä Kadaj mulaa Advent Childrenissä on se sama lammikko mihin Cloud dumppaa Aeriksen. Niin että sitä mä vaan, että siellä lammikossa on kuollut ihminen ja sä Kadaj joit sitä vettä. Saatiin viihdettä hyväksi aikaa tuostakin. Lisäksi puhuin varomattomasti liian leveistä rei'istä ja saatiin aikaiseksi sairasta läppää Cloudin kustannuksella. Cloud, you used slut.

Ja Reno ja Rude on niin naimisissa keskenään ettei mitään rotia.

Näin meillä. Mikään ei ole pyhää.


05. huhtikuuta 2006
This dance will hurt like hell.

Lineaarinen optimointi että mitä?


05. huhtikuuta 2006
"You shut up! I'm Dingo!"

Lunta tulee pyryttämällä enkä oikein jaksa arvostaa. Ei huhtikuussa pitäisi enää sataa lisää lunta.

Pitäisi ihan aikuisten oikeasti lukea huomisiin maantiedon kokeisiin, mutta nyt ei oikein tahdo iskeä. Huomenna aamulla sitten viime hetken paniikissa.

Huhuhu, lukion (toivottavasti) viimeinen koulupäivä tänään! \o/


04. huhtikuuta 2006
"We can't stop here, this is bat country!"

Tjaah. Asiat taitavat sittenkin olla jonkinmoisessa järjestyksessä. Vihaan kerjäämistä, mutta välillä siihen on kai pakko sortua. Onneksi opettajat on ihan mukavia tyyppejä.

Huvittaa vaan edelleen tuo ekologian 10, kun kurssia varten olisi pitänyt tehdä niitä tutkimuskansioita, mutta itse en saanut aikaiseksi/ehtinyt tehdä yhtäkään. Enkä edes ollut läsnä kauhean usein. Olen vaan niin hyvä.

Maantiedon viimeistä tuntia varten pitäisi ylihuomiseksi vääntää jotain karttakuvausta hasardeista lehtileikkeiden perusteella. Olin ah-niin-viisas ja valitsin avaruuden uhkat, ja arvaahan sen nyt vähän tyhmempikin, että eipä ole avaruuden uhkista juuri uutisoitu. Ei ole kukaan summonannut meteoreja tai mitään vastaavaa. Tällä hetkellä saldoni tehtävän suhteen on pyöreä nolla. Täytyy kysäistä opettajalta, että mitäs nyt, kun ei mitään joukkotuhoa taida olla tulossa. Pieni laiskuri minussa tietysti toivoo, että pääsisin välttämään esityksen kokonaan, mutta saa nyt nähdä.
Ja maantiedosta puheenollen, ydinjätettä Lukiolaisten kirjakaupalle. Tilasin jakson alussa uuden uutukaisen maantiedon kirjan (lähinnä kirjoituksia varten), mutta eivätpä ole vielä tähän päivään mennessä saaneet sitä mulle toimitettua. Jäi kuulemma "jälkitoimitukseen". Muuten hyvä, mutta koeviikko alkaa maantiedon kokeella torstaina, joten olisi ihan kiva saada jotain mistä lukea. Heitin sähköpostilla eilen, mutta eivätpä ole suvainneet vastata. Eipä taida asiakassuhteet paljoa siellä kiinnostaa. Onneksi äiti nyt kuitenkin löysi sen mulle kirjastosta ihan uunituoreena, ettei tarvitse mennä (taas) lukemattomana kokeeseen. Ekologian kohdalla alkutilanne oli kuitenkin hiukka toinen, vaikka ei hasardimantsakaan nyt niin vierasta ole. Ei niin että sitä lukuaikaa edes kovin paljon olisikaan.

Pitäisi jossain vaiheessa vilkaista matikan kurssin vanhaa koetta, jotta näkisi vähän mitä osaa ja mitä ei. Onneksi nyt kuitenkin kaikkien kurssien kohdalla riittää, että saa läpi, vaikka tietenkin mantsasta ja matikasta ottaisin vähän paremman kun sen vitosen tai kutosen. Yhteiskuntaopilla ei ole niin väliä, enkä ihan rehellisesti sanottuna siitä kovin hyvää taitaisi saadakaan, kun ei tuo historia ole niitä vahvimpia alueita. (Kaihoan sen seiskalla saadun historian kaksinumeroisen perään.) Pitää vaan viikonloppuna lukea kovasti.

Että tällai tänään.

Ota mut, Yökauhu! \o/