28. maaliskuuta 2011
It's not enough just to be breathing.

Miten jaksaa siivota, kun pää tuntuu siltä että se olisi viisi kiloa liian painava ja kaikki lihakset aivan uskomattoman jumissa? Täällä pitäisi oikeasti imuroida ja pupuaitauskin pitäisi lakaista ja häkeistä pitäisi pestä pissat että saisi uudet pyyhkeet pohjalle, mutta kun enhhhh. Ei pysty. Mikä hitto mun kroppaa oikeasti taas vaivaa?

Tai päätä sen puoleen. Viime viikko meni aivan vituiksi koulun suhteen ja muutenkin tuntuu että homma leviää taas aivan käsiin. Ihan oikeasti, voisitko pää olla hajoilematta edes sen aikaa että saisin jotain joskus vietyä kunnialla läpi. Semminkin kun nyt ei ole edes mitään kunnon syytä hajota.
Alkaa vaan taas tuntua pikkuhiljaa siltä, että en niin taas jaksa olla olemassa. Mitä väliä, ei mistään kuitenkaan tule mitään. Tekisi mieli vaan jäädä peiton alle ja kadota.


18. maaliskuuta 2011
"No kun ei se koske mua."

Voitaisiinko please vaatia ihmisiltä älykkyystestit ennen kuin voi saada äänioikeuden? Jooko?

Voi hyvä luoja.


18. maaliskuuta 2011
Figures.

Joo. Blogilla on tosiaan nyt uusi nimi. Edellinen ei enää tuntunut hyvältä, joten päätin että vaihdetaan se sitten. Tästä lähtien mennään siis nimellä Prototype.

Ehheh. Muutosta on kaksi viikkoa enkä ole vieläkään maalannut täällä. Ja koska en ole maalannut, eivät huonekalutkaan ole päässeet omille paikoilleen. Sen verran kyllä tein, että kävin kumminkin hommaamassa K-Raudasta kompostikehikkoja ja rakensin pupuille aitauksen olohuoneeseen, minkä jälkeen sain siirrettyä työpöytäni olohuoneeseen ja ruokapöydän keittiöön, mihin se kuuluukin. Nyt olohuoneen muu järjestys on vaan ihan perseellään, koska pöytä tuli siihen, missä sohva oli ennen, ja koska kaniaitaus vielä seinustalta niin ison tilan, ovat sohva ja kirjahyllyt ihan tyhmissä paikoissa ja toinen nojatuoleista vielä tyhmemmässä - yksinään aivan keskellä lattiaa. Pitäisi siirtää tuo kaniaitaus pitkältä seinältä lyhyemmälle, niin sitten saisin siirrettyä kirjahyllyt (tai ainakin toisen niistä) takaisin alkuperäiselle paikalleen (toiselle on paikka parvekkeen overn vieressä) ja sohvan jonnekin muualle kuin missä se on nyt. Ja sitten kun sohva löytäisi paikkansa, keksisin ehkä myös jopa mihin laittaa tuo toinen nojatuoli. Toinen on tällä hetkellä kahvipöydän kanssa makkarissa.

Beh beh beh.


09. maaliskuuta 2011
Sloth.

Musta niin tuntuu, että mun pitäisi tehdä jotain tän kämpän eteen. Järjestellä tavarat paikalleen ja niin edelleen, mutta jotenkin olen ihan jumissa. En kuitenkaan voi laittaa tavaroita paikoilleen, koska täällä pitäisi vielä maalata makuuhuone ja olkkari ja sen yhteydessä niitä tavaroita pitäisi kuitenkin taas siirrellä enkä haluaisi tehdä ylimääräistä työtä. Olen kuitenkin toisaalta aivan hiton saamaton enkä saa itseäni tuohon lähi-K-Rautaan hakemaan niitä maaleja. Joten täällä ei nyt sitten tapahdu mitään. Ja toisaalta olin jo vähän tyhmä ja laitoin heti lauantai-iltana kirjahyllyt kuntoon olohuoneeseen, ja nyt ne pitäisi sitten kuitenkin uudestaan tyhjentää ja siirtää sivuun, että sen seinän pääsee maalaamaan. Työpöytäkin hakee vielä paikkaansa - tällä hetkellä se on mulla makuuhuoneessa, mutta se tuntuu tyhmältä, koska nyt mä vaan hengaan täällä pienessä huoneessa kaiket päivät tietokoneella enkä käytä mun isoa olohuonetta ollenkaan. Tulin siis siihen tulokseen, että se saa muuttaa olohuoneeseen, jotta tulee sielläkin oleiltua joskus. Ja että mun puput jopa actually näkisivät mut joskus, muulloinkin kuin silloin kun käyn keittiössä ruokkimassa ne tai itseni. Ja pupuista puheenollen, niillekin pitäisi keksiä joku systeemi. Keittiön ja olohuoneen välissä ei nimittäin ole ovea ja nythän puput (tai siis Susu, ainakin vielä tässä vaiheessa) sitten leviävät keittiöstä olohuoneeseen ja tuovat kakkansa ja pissansa mukanaan, mitä en oikein arvosta. Enkä tosiaan voi viedä työpöytääni tietokoneen ja kaiuttimien johtojen kanssa olohuoneeseen niin kauan kun puput pääsevät liikkumaan siellä vapaasti, koska en tosiaankaan halua pureskeltuja johtoja. Pitäisi siis hommata pupuille iso aitaus jossa saisivat sitten ihan rauhassa asua olohuoneessa, mutta eipä nyt oikein tuo budjetti repeä sellaiseen hankintaan tässä vaiheessa. Tai siis ei repeäisi, mutta kaipa se on vähän pakko. Katselin vähän, että monet ovat tehneet aitauksia kompostikehikoista, joita saa esim. K-Raudasta aika halvalla, mutta taitavat mun tarkoituksiin olla vähän liian matalia, jos yhden elementin korkeus on jotain 60-70 cm. Sieltähän tulee jänis heittämällä yli. Täytyy jatkaa metsästämistä.
Ehh. Tää kämppä voisi vaikka järjestää itse itsensä. Laiskottaa taas niin pirusti. Pitäisi oikeasti miettiä mikä huonekalu tulee mihinkin, mutta mua ei yhtään huvittaisi alkaa siirrellä niitä yksin - varsinkaan mitään sohvia ja nojatuoleja. Olin nimittäin vähän suunnitellut, että voisin ottaa toisen noista nojatuoleista (sain siis äitin työkaverilta vanhan sohvan ja kaksi nojatuolia, plus sohvapöydän, jotta mulla olisi olohuoneeseen edes jotain kalusteita) tänne makkariin sitten kun tämä pöytä siirtyy olohuoneeseen, mutta noinkohan se hiton tuoli edes mahtuu tuosta ovesta tänne sisään. Ja sitähän onkin sitten aivan saatanallinen ilo lähteä siirtelemään yksin. Voi VEDA. Ja ihan ensimmäisenä tämä pitäisi nyt maalata, mutta kun, mutta kun.
Olen huono.


01. maaliskuuta 2011
Ai viddu.

Ai, kroppani yrittää murhata mut. Flunssan lisäksi oikea olkapää on aivan saatanan kipeä ja niin tuhannella solmulla että elän sen kanssa särkylääkkeillä ja Kuumalla Kollilla (lue: lämmittettävälla kissan muotoisella kaurapussilla). Tulin siis hoitoviikkoni jälkeen taas kipeäksi. Siitä on jo näköjään muodostunut mulle joku kyseenalainen traditio, koska tähän mennessä olen tosiaan ollut jokaisen pieneläin- tai navettaviikkoni jälkeen flunssassa. Immuunijärjestelmäni heittää näköjään lusikan nurkkaan pienimmästäkin ylimääräisestä stressistä ja liian vähästä unesta. Onneksi tänään jo lähtee vähän paremmin ääntä kuin eilen, jolloin oli aika saatanan noloa käydä kaupungilla hoitamassa asioita kun kuulostin aivan keuhkotautiselta sammakolta. Kuumetta on kuitenkin edelleen 37,1 ja nenä vuotaa. Olen silti aivan saatanan onnellinen että se saatanallinen yskä ja kurkkukipu on pikkuhiljaa menossa ohi. Ehkä ylihuomenna olen jo tolpillani ja pääsen siivoamaan uutta asuntoani.

Koska tosiaan mulla on uusi osoite! Virallisesti muutan tänään, käytännössä vasta lauantaina kun saan iskän kautta pakun jolla saadaan isommat huonekalut siirrettyä. Tällä viikolla olisi tarkoitus tosiaan käydä uudessa osoitteessa siivoamassa ja vahaamassa lattiat sekä muuttaa mahdollisimman paljon niitä tavaroita, jotka mahtuu Kuplaan. Sain eilen avaimet uuteen kämppään sekä muuttolaatikoita, mutta oma kunto ei ihan vielä riitä pakkaamiseen tai siivoamiseen. Ehkä huomenna.

Oon vaan aika saatanan onnellinen uudesta kämpästä. Mulla on siellä autopaikkakin! Nauroin nimittäin vähän katkerasti, kun sain perjantaina nykyisen asuntoni huoltoyhtiöltä kirjeen, että NYT meillä olis sulle autopaikka. Ihan hyvin sillee vuosi muuton jälkeen, you guys. Kirjoitin niille, että pitäkää perkele tunkkinne.

Asiaa leikisti melkein sivuten, sain lopultakin ostettua jäneksille uudet häkit! Nykyinen häkki vetelee jo aivan viimeisiään ja nyt oli pakko repäistä, kun löysin Huuto.netistä myyjän, joka myy uusia 100 cm'n häkkejä hintaan 47 euroa postikuluineen ja paljousalennuksella kaksi hintaan 85 euroa. Ja koska normaalistihan metrin häkit maksavat noin 85 euroa KAPPALE, oli tuo ehkä paras diili pitkään aikaan. Semminkin kun vanhan häkin yläosa pysyy tällä hetkellä kiinni pohjassa lähinnä pyhällä hengellä, kun Ama on järsinyt kaikki pohjan reunat niin ettei mitkään kiinnikkeet pidä sitä häkkiä enää koossa. Ja Mochiahan ei ole vielä liitetty muuhun laumaan, koska yllättäen Kiku päätti noin kuukausi sitten vihaavansa Mochia täydestä sydämestään. Ilmeisesti Mochista on tullut sukukypsä ja se on alkanut erittää mieshajua, mikä häiritsee Kikua ja saa sen kokemaan Mochin uhkaavana uroksena. Nyt Mochi siis odottaa, että saan sen vietyä kastraatioon - minkä jälkeen tilanne toivon mukaan asettuu.

Au. Jospa menisi taas lämmittämään Kuumaa Kollia lisää ja ottaisi vaikka taas kuumaa mehua. Vaikka mulla tulee jo näitä kuumia juomia jo kohta korvista ulos. Erk.