19. maaliskuuta 2009
My mind won't clear, I'm out of tears

Vittu kun osaisi edes itkeä ahdistustaan. Mutta ei.

Nyt just tekisi niin mieli kävellä ovesta ulos ja hävitä jonnekin saatanan metikköön. Kuka tulee ja ampuu mua takaraivoon kun mä en vaan oikeasti enää jaksa. Tyhmä lapsi kun kuvittelit itestäs ikinä yhtään mitään.

.....


06. maaliskuuta 2009
Sehän me nähdään. Kuka yrittää!

Ohoho, kello tulee yksi aamulla. Joo, varmaan nousen yhdeksältä, ihan kympillä. Järkevät lapset menee ajoissa nukkumaan ja nousee aamulla ajoissa terapioitumaan.

Joopa joo.


05. maaliskuuta 2009
From my heart
To your heart
To your heart


Voi ei. Näin uusimmassa Uudessa Käsityölehdessä aivan ihanaa violettia villalankaa, joka on kaiken hyvän lisäksi värjätty Suomessa. Paska vaan, että se lankakauppa on Hämeenlinnassa, eli sinne ei ihan noin vaan kävellä. D: Postitse saisi tilattua sitä lankaa, mutta maksaa 13 euroa / vyyhti (100 g / 420 m). Auts. Himottaisi kyllä aivan saatanasti ostaa, se väri on niin kaunis. Tarvitsen järkipuhetta.
Ihan kun mun tän kuun tulot ei olisi jo menossa johonkin ihan muuhun.


01. maaliskuuta 2009
Haro-tan.

Ei apua. Kattelin just valokuvia itsestäni ja huomasin, että joistain niistä näkyy ihan selvästi että mun silmät on slightly eri paria. Tai siis ne liikkuu jotenkin vähän eri tahtiin. Äiti kertoi, että ihan pienenä mulla todettiin toisen silmän olevan "laiska", eli se liikkui ja reagoi hitaammin kuin toinen, ja sitä vahvistettiin peittämällä se vahvempi silmä. En enää muista kumpi se laiska silmä oli (muistelisin, että oikea), mutta jotenkin kun näen naamakuvia itsestäni, mä heti huomaan että mun silmät näyttää erilaisilta keskenään, ja musta se on ihan kamalan näköistä. Pelkään, että kaikki muutkin, jotka katsoo sitä kuvaa huomaa heti mun harottavat (heh) silmät. Yök.
Ja nyt kun valitin tästä, niin kaikki huomaa sen varmasti. Niinpä niin. Oli vaan pakko päästä avautumaan, koska se häiritsee mua aivan uskomattoman paljon.

Lötköjen yö on ehkä uskomattominta paskaa ikinä. What a waste of time.

Hii, happy and excited writing feeling~