31. maaliskuuta 2006
And the sky cries white tears of snow.

Historiallista. Täällä on niin kylmä, että jouduin laittamaan sukat jalkaan. Hämärää.

Sain eilen lopultakin katsottua Samurai 7:n loppuun. Sanonpa vaan, notta ohhoh. En ole nähnyt alkuperäistä Seven Samuraita, joten en tiennyt mitä odottaa, mutta oli se vaan aikasta vaikuttava. En nyt sano mitään raskauttavaa, kun Riikka ei ole sarjaa vielä loppuun asti nähnyt eikä varmaankaan halua spoilaantua, mutta sanotaan nyt vaikka, että ei rakkautta Ukyolle ja voi sinnuu pientä, Kiku. Täytyy näyttää loppu äkkiä Riikalle, niin voi keskustella siitä oikeasti jonkun kanssa. Sitten voisi jossain vaiheessa oikeasti jopa katsoa alkuperäisen leffan.
Jos ottaisi seuraavaksi projektiksi tuon Wolf's Rainin.
Ja molempia saa ihan mielellään ostella mulle synttärilahjaksi kuukauden päästä. *wink wink* o/

Joo. Tekisi mieli pelata Hiljaista Kukkulaa. Toista Juoksijaakin voisi myös kaivella esiin. Yosh. Sounds like a plan.

Jossain vaiheessa täytyy myös alkaa tehdä jotain päätöksiä tuon kesäisen Lontoon reissun eteen.

Psykoni on mölli.


30. maaliskuuta 2006
Mutta tänään en jaksa.

Hyvä Freebok, kyllä sä melkein osaat! o/

Väsyttää, ottaa päähän eikä mikään jaksaisi kiinnostaa. I win at life.

Jos vaikka aamupalaa.


28. maaliskuuta 2006
Gotta figure it out another day.

Väsyttää ja palelee. Pitäisi maantiedon tuntia varten vääntää jotain karttatehtävää, mutta kun ei oikein tahdo iskeä. Sain huonoja uutisia eilen ja nyt on motivaatio taas aivan nollassa. Voisin vaikka heittäytyä seinään, kun olen vaan niin huono.

Nukuin sitä paitsi huonosti viime yönä.


27. maaliskuuta 2006
Ruiscest.

Viikonloppu meni löhöillessä, ja tänään pitäisi taas jaksaa mennä reippaana kouluun. Motivaatiota kuitenkin lisää se, että varsinaista koulua on jäljellä puolitoista viikkoa, sitten koeviikko, ja kahden ja puolen viikon päästä on koulu ohi, sopivasti pääsiäislomaksi. Sitten on vaan yksi pitkä loma edessä. \o/

Mira ja Saatana pyörähtivät perjantaina teellä ja kahvilla, ja Mirakin ylisti kahviani. Sitten Mira hyöri ympärilläni mittanauhan kanssa, sain maailman seksikkäimmän vyotärön ja Mira hämmentyi, kun selkäni osoittautui ei-pitkäksi. Toisaalta vyötärö-polvitaive -mittani ei mahtunut edes käytössä olleeseen pitkien ihmisten mittataulukkoon, kun oli niin pitkä. Mittausten lomassa heitettiin tietenkin myös mahdollisimman huonoa läppää, kuten asiaan kuuluu. o/

Saatiin Riikan kanssa myös lopultakin aikaiseksi raahattua itsemme katsomaan Geishan muistelmat, ja kyllähän minä tykkäsin. Huokailtiin Riikan kanssa onnesta milloin millekin ihanalle - maisemille, kimonoille, tansseille, geisha-meikille ja tietenkin kaikille niille jumalaisen kauniille naisille. Hatsumomo oli varsinkin niin kaunis, että meinasi itku tulla. Ah, ollapa kaunis kuten aasialaiset naiset. Nyt voisi hommata jostain sen kirjan ja lukaista sen, niin voisi sitten verrata. Englanniksi tietenkin, minä suomeksi mitään lue. Ja kielestä puheenollen, voisivat tekstityksen tekijät seuraavalla kerralla tehdä taustatyön kunnolla ja opetella kirjoittamaan japanin kieliset sanat oikein. Onei-san ja oka-san? Selevä.

Jahas. Takaisin suolakaivoksiin.


23. maaliskuuta 2006
Is somebody there beyond these heavy aching feet?

Kirjoitukset takana päin ja viikonloppu edessä. Viikonloppu, eikä sitä tarvitse lukea! Ihana, ihana vapaus. En kyllä tasan tee mitään rakentavaa tai älykästä. Jossain vaiheessa käydään ehkä leffassa katsomassa vihdoinkin se Geishan muistelmat, mutta sitäkään ei ole vielä lyöty lukkoon. Vaihteeksi voisi myös pelata jotain, kun ei ole viime aikoina ehtinyt. Otan kiusallanikin jonkun pitkän, tuntitolkulla pelattavan pelin. Voisi vaikka miettiä Final Fantasy IV:sta tai V:sta, kun sain tuon VI:n viime viikonloppuna hätäisesti loppuun. Mistä pitikin sanomani: Shadow ftw?

Jossain vaiheessa huomenna Mira tulee hyökkäämään kimppuuni kera mittanauhan Yazoon takkia varten, huhuhu~ o/


17. maaliskuuta 2006
So you think you've got friends in high places.

On se nyt helvetti kun ei voi mitään koskaan tehdä oikein.


16. maaliskuuta 2006
I need a miracle and not someone's charity.

Taisin saada maanantaina äikän kokeesta jonkun pöpön. Olo ei nimittäin ole mitenkään kehuttava. Loppuillasta maanantaina oli jo nenä ihan tukossa, mutta tiistaina ja keskiviikkona oli vain pientä tukkoisuutta havaittavissa. Nyt koko tän aamun on kuitenkin olo ollut niin tukkopäinen ja hutera, että noinkohan sieltä nyt sitten ihan oikeasti joku tauti otti ja tarttui. Ainakin siellä oli muutamakin aika flunssaisen kuuloinen tyyppi. Silmiä särkee ja nenäontelot tuntuu olevan täynnä limaa eikä oikein jaksaisi pysyä hereillä. On se niin ihanaa, kun kuitenkin pitäisi jaksaa lukea ja kouluunkin pitäisi raahautua illalla.

En arvosta.


15. maaliskuu 2006
Ring on the world.

No huh, olipahan koe. Ei nyt mitenkään järkyttävän vaikea, mutta silti aika raskas rupeama. Proteiinisynteesiä ei ollut ollenkaan, minkä johdosta YTL:lle pitää ehdottomasti lähettää ydinjätettä. Kehtasivat jättää sen pois juuri mun kirjoituskerralla! Ihmisen biologiaa ei onneksi ollut montaa kysymystä, joten ne pystyi aika tehokkaasti välttelemään. Muuten oli aika peruskamaa, suhteellisen helposti ne kahdeksan tehtävää sieltä löytyi. Yksi oli jopa jokeri! \o/

Nyt sitten äikkä II maanantaina ja mantsa keskiviikkona. Tämän päivän otan rennosti, sitten pitääkin siirtyä maantiedon kirjojen pariin.

Kyllä tästä selvitään. Pahin on jo takana. Phew.

Shinentaicest~ vvv


14. maaliskuuta 2006
Mama told me there'd be days like this.

Kun ei, niin ei. En pystynyt enää keskittymään. Kertasin vähän baktereita, mutta sitten loppui virta. Ehkä tässä vaiheessa pitää vaan luottaa, että kolmessa neljässä vuodessa on jotain tarttunut päähän.

Huomenna siis totuuden hetki. Pelottaa.

Joku paskajaakko on varastanut Riikan kalloheijastimen. Häpeä sinä, joka sen otit!


14. maaliskuuta 2006
I'm cleaning up, moving on, going straight and choosing life.

On taas tullut luettua niin paljon että ohhoh. Ja paskat. En ole edes avannut kirjoja tänään, laiskotellut vaan tietokoneella. Nyt ottaa kieltämättä oma laiskuus aika hyvin päähän. Olen tyhmä.

Siispä teetä ja mikrobeja.

Mm, Yazoo~ <3


13. maaliskuuta 2006
Käyty on, nähty on.

Tänään siis äikän aineistoainetta. Aika hyvä, kun täytyi illalla eväitä miettiessä kysyä, notta mitäs mä olenkaan huomenna menossa kirjoittamaan. Kertoo aika paljon siitä, kuinka paljon valmistauduin.
No joo. Aiheet olivat harvinaisen tylsiä ja epäinspiroivia, vai näinköhän itse olen vain niin tavattoman rajoittunut. Oli miten oli, mikään ei oikein iskenyt sellaisena, että tästä teen. Sitten yritin vielä vähän silmäillä niitä sillä silmällä, että mikä olisi sellainen, josta ei mahdollisesti kauhean moni kirjoittaisi. Joka tapauksessa kello oli puoli yksitoista ennen kuin sain minkäänlaista kunnollista ajatusta paperille. Aloin ensin kirjoittamaan aineistojen pohjalta kolumnia median vallankäytöstä, mutta siitä ei tullut lasta eikä paskaa (tai no siis paskaahan siitä nimenomaan tuli), joten vaihdoin aihetta ja kirjoitin lopulta kansikuvista (omasta mielestäni aika keskiverron) kuva-analyysin. En nyt ole mitenkään erityisen huipputyytyväinen suoritukseeni, mutta niistä aiheistahan sen on kirjoitettava mitä on tarjolla. Saas nyt sitten nähdä, että miten se sitten meni. Viikon päästä otsikkoaine, jossa on vielä varaa paikkailla, jos ei ihan mennyt putkeen. Ellei sitten käy niin kuin syksyllä ja aiheet ovat taas aivan jostain sieltä. :/

Nyt väsyttää aika lahjakkaasti. Olin vähän aidalla kouluunmenon kanssa tänä iltana, mutta ilmeisesti se nyt sitten jäi, kun katsoin kelloa ja se näytti 16:05. Oho. Lukeakin pitäisi, kun on vielä ihmisen biologia suurimmaksi osaksi lukematta ja geeniteknologiaa sekä bakteereja ja mikrobeja pitäisi myös ehtiä kertailla jossain vaiheessa ennen ylihuomista. Toivon vaan, että tulee proteiinisynteesitehtävä ja risteytyksiä ja mahdollisimman vähän ihmisen biologiaan liittyvää. Mun tuurilla tulee tietenkin juuri tänä vuonna jotain limbistä järjestelmää, hormoneja ja hermostoa. o/

Väsyttää. [/sr1]

Beatrix! :O


07. helmikuuta 2006
Hei kuu-ukko.

Hain sitten lopultakin eilen koeviikon tulokset toimistosta, ja hohhoh. Geenibiologiasta 9, ekologiasta 10 (ottaen huomioon, että en siis lukenut ko. kokeeseen ollenkaan, HUHUHU~ \o/) ja noh, siitä filosofiasta nyt lohkesi se 6, mutta onko väliä sen, kun se nyt kuitenkin oli vaan täytekurssi. On se vaan vaikeaa olla nöyrä, kun on niin helvetin hyvä. Tässä taas nähdään mitä hyötyä on siitäkin, että on ollut viherhihhuliekonatsi 12-vuotiaasta asti. PWN!

Toivottavasti nuo antaa nyt edes sitten jonkinlaista suuntaa ylppäreitä ajatellen. Ahdistaa niin maan helvetisti kun en aloittanut lukemaan aikaisemmin. Ei näin. D:

Nyt aamupalaa ja solubiologiaa. Yosh.


06. maaliskuuta 2006
In another life;
in another dream.


Väsyttää ja silmät on ihan solmussa. Joo joo, menen lukemaan biologiaa. Alkaa viime hetken paniikki iskeä, kun on puolitoista viikko aikaa.

Pitäisi jossain vaiheessa selvittää miten tuo hotlinkauksen esto tehdään. Statistiikan mukaan Mangapäiväkuvia levitetään jollain ranskalaisella foorumilla. Hyvä.


05. maaliskuuta 2006
Onpash hyvää shimaa.

Hiihtoloman viimeinen päivä, ja hyvin huomaa entryjen määrästä, että laiskoteltu on. Mitään erityistä ei ole tapahtunut. Uusi tietokone tuli tossa keskiviikon paikkeilla, mutta on ollut käyttämättömänä odottamassa, että Toni tulee siirtämään tiedostot tältä koneelta uudelle. Uusi näppis, joka yllättäen ja odottamatta olikin koneen mukana, on jo otettu käyttöön. Hieno ja kiva. :3

En ole vieläkään alkanut lukemaan biologiaa tai maantietoa. Pitäisi varmaan aloittaa, kirjoja kun kuitenkin on kuusi tai seitsemän. Kamalaa. Ahdistaa jo ennakkoon.

Piti käydä Riikan kanssa katsomassa Geishan muistelmat perjantaina, mutta sitten se(kin) jäi väliin. Mennään varmaan ensi viikonloppuna. Tai sitten ei, riippuen tuosta hemmetin bussilakosta jälleen kerran. Käy vielä niinkuin AvP:n kanssa eikä päästä näkemään sitä, kun ei viikonloppuisin kulje busseja. Joudun tulemaan koulustakin iskän kyydillä, kun viimeinen bussi torilta tänne päin lähtee viiden jälkeen ja koulua on kuitenkin seitsemään.

Oltiin eilen kummitädin 50-vuotisjuhlissa ja hauskaa oli. Ruoka oli hyvää, seura oli tosi hyvää ja alkomahooli maistui pitkästä aikaa, ehkä vähän liiankin kanssa. Loppuillasta olin aika tunnelissa ja aika hauskuuden aihe 12-vuotiaalle serkulle ja kaverilleen. Huvittuneina seurasivat, kun aikuinen serkku kittaa viiniä, siideriä ja boolia minkä ehtii ja muuttuu hilpeämmäksi koko ajan. Loppuillasta siirryttiin ruokapöydästä Ninnin ja kaverinsa kanssa syrjempään salin puolelle ja pidettiin siellä serkusten kesken nuorten pöytää kera teen ja kermaliköörin. Höristiin paljon ja oli todella hauskaa. Valitettavasti selvät aikuiset halusivat lähteä paljon aikaisemmin kuin mitä minä olisin halunnut lähteä, joten minun osaltani juhlat loppuivat vähän liian aikaisin. Tahtoo ottaa uusiksi joku kerta, had such a grand time. Toivottavasti omista juhlista sitten huhtikuussa tulee yhtä hyvät. :)

(Huhtikuussa, voi ny hyvä helvetti. Toiveajattelua much? Tarkoittaa siis tietenkin kesäkuussa. Hyvähyvä.)

Shinentaicest! <333