12. helmikuuta 2013
Eep

Sarjassamme "Katri kehittelee aihetta vainoharhailuun ilman syytä", osa n+1:

"Vitsi että on kiva että sä olet taas töissä!"
"Sitten jos/kun sä jäät tänne, niin mä olen jo keksinyt parikin koulutusta mihin haluaisin sut."

Ääk. Että apua, mitä jos pilaan jotain olemalla kipeä. Nii just.


07. helmikuuta 2013
Still alive, still alive

Oho, en näemmä blogannut kertaakaan lokakuun jälkeen. HUPS. En osaa selittää mitä tapahtui, mutta ei kai sitten ollut mukamas mitään sanottavaa. Tai sitten tänne on mukamas liian vaivalloista kirjoittaa. Mene ja tiedä. Mutta yritetään nyt sitten ylläpitää tätäkin, kun tästä tilasta kerran maksan. Vaikka olen välillä miettinytkin, että jättäisin tämä domainin tilauksen uusimatta, mutta sitten aina maksan sen laskun kuitenkin. On vaan niin kätevää kun on oma uniikki sähköpostiosoite ja tilaa, jonne laittaa kuvia - vaikka melkein kaikki valokuvani laitankin Photobucketille, lähinnä tosin siksi, että niiden mahdollinen suoralinkittäminen ei vie multa kaistaa. Mutta esim. LiveJournalille tai muille sivuille tulevat grafiikat on kätevä linkittää omalta domainilta.

Muissa uutisissa ei sitten paljon mitään erikoista. Olen ollut melkein viikon jo flunssassa, joka ei tunnu talttuvan millään. Tänään sairaslomapäivä nro 4 ja lääkäriltä saatu vielä huominenkin. Toivottavasti tällä huilaamisella parannun lauantaihin mennessä. Silloin pitäisi nimittäin olla Helsingissä juhlimassa Minnan ja Laurin häitä~ (Sivuhuomautuksena: toivottavasti Minnan polttareissa saatu kammottava painball-sotavamma-mustelma häipyy siihen mennessä. :B) Onneksi itsetehdyt mekko ja bolero sentään saatiin kuin saatiinkin valmiiksi ajoissa.

...Apua, miksi on näin vainoharhainen siitä, miten näin pitkään kipeänä oleminen vaikuttaa mahdolliseen (joskin epätodennäköiseen) jatkooni töissä maaliskuun lopun jälkeen? D: Olen kuitenkin ilmoittanut poissaolostani normaalisti ja hakenut työterveydestä sairaslomaa, eli en mä nyt tässä mitään edes lintsaile. Hirvittää vaan jotenkin. En halua mitenkään pilata sitä, että mut haluttaisiin palkata vielä pidemmäksi aikaa maaliskuun lopun jälkeen. Sormet ristissä, koska haluaisin oikeasti pitää oikean työpaikan ja saada kunnollista palkkaa!

Reilun viikon päästä Desucon Frostbite. Katsotaan mitän siitäkin tulee.