14. helmikuuta 2011
Niin mäkin sua.

Et hyvää ystävänpäivää vaan, vittu. Olen ehkä taas aavistuksen epäreilu ja jopa tekopyhä, mutta olkoot. En voi sille mitään, kun on vaan niin helvetin kiva huomata kuinka tärkeä sitä on. Kiva, tosi kiva. Epähienoin ystävänpäivä ehkä ikinä.

Whatever. Ehkä taas odotan liikaa.

Mun pieneläinhoitoviikko alkaakin vasta ylihuomenna. Periaatteessa ihan sama mulle, paitsi että jouduin nyt järjestelmään uudestaan menoja, jotka olin jo kerran uudelleenjärjestellyt kun kuvittelin olevani mennen viikon koululla. Onneksi en sentään pahemmin purkanut matkalaukkuani, niin ei tarvi sentään uudestaan miettiä pakkaamista.

Helvetti kun tekisi mieli taas vaan lakata olemasta. En jaksa enää, kun millään ei tunnu olevan mitään väliä enkä ilmeisesti saa ikinä mitään oikein.


08. helmikuuta 2011
Kuolema.

Yyyyy huomenna sitten taas kouluun. Eikä mulla ole aavistustakaan mitä ja kuinka paljon mun pitäisi pakata mukaan hoitoviikkoa varten - jonne en muuten haluaisi yhtään mennä. Voisikohan sitä valmistua, vaikka niitä kahta viimeistä ei tekisikään? On tämä perseestä.

Missähän mun National Geographicin laukku edes on?


05. helmikuuta 2011
Voi hyvää päivää.

Ei yhyy. Onko pakko mennä taas keskiviikkona kouluun jos ei halua? Ei edelleenkään huvittaisi yhtään sen enempää kuin viimeksikään kun tätä ajattelin. Johtuu varmaan tosiaan siitä, että olen tottunut olemaan lomalla ja tekemättä mitään (oikeasti, kahden kuukauden loma keskellä kouluvuotta? Sairasta), mutta jotenkin koko ajatus kouluun menemisestä ahdistaa ihan järjettömän paljon. Ehkä silläkin, että mulla on edelleen tekemättä tehtäviä, jotka olisi pitänyt palauttaa ennen vuoden vaihdetta on asian kanssa jotain tekemistä. Olen vaan jotenkin ollut niiden suhteen aivan uskomattoman saamaton.
Ja vielä enemmän intoa lisää sekin, että meillä on tulevassa jaksossa torstai ja perjantai täynnä pelkkää yrittämistä ja jotain saatanan markkinointia. Kahdeksan tuntia molempina päivinä! Joo, aika turha olettaa että mua tulee näkymään koulussa noina päivinä. Sen lisäksi että koko aihe on aivan perseestä ja poikittain eikä voisi vähempää kiinnostaa (jos mua kiinnostaisi eläinaiheinen yrittäminen, mä hakeutuisin erikseen ja vapaaehtoisesti aiheen kursseille), on se opettajakin niin epäkiinnostava ja suoraan sanottuna huono että sinne tunneille tekee mieli hirttäytyä. Ja markkinointikin nyt vaan kiinnostaa kuin kilo paskaa.

YYYYYY en halua.


01. helmikuuta 2011
Kaikki ees taas turhaa soutoa on.

Oikeastaan...

Mä olen väsynyt kuuntelemaan omia ajatuksiani ja tunteitani. Oikeasti, mä en jaksa enää. Ihan sama. Ihan vitun sama. Ei väkisin. Ei ole pakko. Antaa olla.

Mähän tiesin.


01. helmikuuta 2011
...

Tule lähemmäs beibi, viereeni jää. Etkö nää että kaipaan sinua tänään?