27. helmikuuta 2006
lol apua

Hiihtoloma! \o/ Ja voitte kyllä uskoa, että viikkoon en tee sitten niin yhtikäs mitään paitsi lahnaan niin perkeleesti.

Äiti oli viikonlopun maalla, joten oltiin Riikan kanssa kaksistaan. Oli tosi kova meininki, joo. Lahnattiin Pleikkarin ja tietokoneen ääressä pikkutunneille asti, kuunneltiin musiikkia kovalla ja heitettiin niin tyhmää läppää että yhhyy. FF 8:sta irtosi taas parikin huonoa herjaa mitkä sitten nauratti sitäkin enemmän. Heittäydyin vitsikkääksi kun piti nimetä Griever. Olisin antanut örkille nimeksi Karvalallu, mutta kun ei mahtunut, niin kompromissiksi tuli KarvaLoL. Rinoa: "So that's what you call it." KarvaLoL, the ultimate GF. Lopputappeluita odotellessa. Lisäksi pienen kömmähdyksen takia jouduin hakkaamaan Jumbo Cactuarin ryhmällä, jossa vain yhdellä oli junctionit kunnossa. Zell ja Quistis olivat sitten ihan pelkän Attackin varassa ja piti vaan kovasti toivoa, ettei Jumbo Cactuar vedä 10 000 Needlesiä Squallille, eikä sitten onneksi vetänytkään. Tappelu koostui periaatteessa siitä, että Squall summonasi Leviathania minkä kerkesi ja herätti Zellin ja Quistiksen henkiin sitä mukaa kun kuolivat, ja ne sitten veti Limit Breakejä. Kyllä se sitten lopulta kellistyi, mutta tiukkaa teki välillä. Ensi kerralla tarkista ne junctioinit, prkl.
Ja en edelleenkään vaan voi sietää Rinoaa. Oon vittuillut sille minkä kerkiän, mutta eikös Squall vaan loppujen lopuksi ole ihan head over heels tyttöön. Pakkopullaa much? Ei vaan toimi.

Niin, ja tietenkin maattiin sängyssä ainakin tunti ja pähkäiltiin, että mistä kloonikolmoset tuli; ovatko Sephirothin klooneja vai Jenovan klooneja ja ovatko tehty labrassa ruiskuttamalla sikiöihin Jenovan soluja vai syntyneet vaan spontaanisti jostain Sephirothin psyykeestä. Päädyttiin lopulta joskus kolmen jälkeen jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
"Kun äiti-Sephiroth ja isi-Sephiroth tykkää toisistaan tosi paljon, niin..."
Marry me, triplets! :O

Ota mut, Yökauhu~ <3


27. helmikuuta 2006
\o/

Riikka löytyy sitten vastaisuudessa täältä.


25. helmikuuta 2006
Oltiin ohimenevässä bussissa, nähtiin puu.

Eipä ole tullut pahemmin pariin päivään tännekään kirjoiteltua. Voisinn yrittää silittää omaatuntoani ja väittää, että koeviikko piti kiireisenä, kun niin ahkerasti opiskelin, mutta, Kainia lainatekseni: " -- it would be a lie". Olen vaan ollut laiska ja tylsä, enkä ole jaksanut kirjoittaa mitään.

Koeviikko oli siis viime viikolla ja hoidettiin erittäin vähällä lukemisella. Tuon geenibilsan eteen jaksoin vähän tehdä, kertasin soluja ja bakteereita viimeisenä iltana, ekologian ja filosofian ohitin vähän hällä väliä -meiningillä. Tai no ekologiaa nyt ei tarvinut oman perehtyneisyyden takiakaan kamalasti päntätä ja filosofia nyt ei vaan jaksanut kiinnostaa. En sitten kyllä kyseisen aineen kokeessakaan osannut vastata kuin yhteen kahdesta vaaditusta esseestä, mutta kun en vaan jaksa välittää mikä numero sieltä tulee, kun kuitenkin luin sitä vaan lopullisen kurssikertymän takia. Vähän sama kuin tuo yhteiskuntaoppi ensi jaksolla. Arvosanat olisi pitänyt hakea eilen, mutta en jaksanut enää illalla raahautua kouluun, joten en nyt sitten tiedä miten meni. Käyn hiihtoloman jälkeen kysymässä toimistosta. Bilsan kokeista odotan kyllä ihan kohtuullisia numeroita, ellen nyt sitten ihan jauhanut täyttä paskaa niissä esseissä.
Joka tapauksessa toiseksi viimeinen jakso on nyt kutakuinkin kunnialla hoidettu ja yksi enää jäljellä. Olkoonkin että se menee ikävästi kirjoitusten kanssa päällekäin eikä jää niin paljon aikaa lukea, kun tuota materiaalikin muutama kirjallinen löytyy, mutta olen jo luvannut itselleni, että kirjoituksiin asti voin ottaa koulun kanssa vähän kevyemmin enkä tehdä tavallisten kurssien eteen niin kamalasti töitä.

Mitäs muuta?
Ai niin, pyysivät minua ensi kesän AnimeConin cosplay-kisan tuomariksi. \o/ Olin vähän wtf kun sain ko. mailin, mutta en kai nyt niin tyhmä ole, että tuomarin virasta kieltäytyisin. Vaviskaa, ensi kesän cosplayaajat, joudutte mun valvovan silmäni alle! Nyt kun vielä keksisi, että mitä sitä itse cosplayaa. Se Kikuchiyo kiinnostaisi edelleen, mutta miten oi miten saan sen tehdyksi. Hirveästi haluaisin sen kyllä tehdä. Sitten olisi tietty se Sniper Wolf ja sen lisäksi haluaisin hirveästi tehdä kloonikolmoset-cosplayn. Kuulutan itselleni Kadajia ja Lozia, tai pelkkää Lozia jos Riikka nyt sitten lähtee mun Kadajiksi, kun siitä on pari erinäistä kertaa ollut jonkin moista puhetta.

Mitäs tässä sen kummempaa, osaan matikkaa paremmin kuin psykiatrini ja fanitan pääni irti Yazoota. Marry me~ :O


17. helmikuuta 2006
Mitäs jos suksisitte vaikka hevon kuuseen?

Melkein aloitin, mutta sitten en jaksanutkaan. Beh.

Illalla hakemaan risteytystehtäviä ja vanhoja ylppäritehtäviä bilsan maikalta. Niilla voin sitten harjoitella itseni tajuttomaksi. Loistavaa.


17. helmikuuta 2006
Zero gravity, what's it like?

No joo, eilinen filosofian alustus meni aika hyvin niin viime tingassa tehdyksi ja loppua kohden melko pitkälle improvisoiduksi tehtäväksi. Saatiin kuitenkin jotain keskustelua aikaiseksi ja sain ajan käytettyä ihan sopivasti. Mitään mehevää kummitusjuttua kukaan ei kuitenkaan osannut kertoa, joten siinä mielessä vähän lässähti. Olen pettynyt ihmisiin, kun eivät edes yhtään kummitusjuttua tiedä. :/ Nyt kun vielä jaksaisin väkertää niitä biologia tutkimuskansioita, niin olisi asiat ihan hyvin. Onneksi ne ilmeisesti voi palauttaa vasta kokeeseen, eli on nyt sitten kuitenkin vähän useampi päivä aikaa tehdä niitä. Tässä vaiheessa voisi potkia itseään päähän, että jos olisi tehnyt yhden tai kaksi niistä vähän aikaisemmin, niin ei nyt tarvitsisi kauheassa viime hetken paniikissa väkertää niitä. Oppia ikä kaikki. Or not.

Näin vilaukselta Vanhojen Tanssejakin eilen juhlasalissa. Sielle Edelweissit pauhasi, kun tulin bilsan tunnilta. Yhtään pukua en kylläkään päässyt näkemään, kun niin nopeasti siitä salin ohi vilahdin. (Meinasin kirjoittaa viuhahdin. Ehkei nyt sentään.) Vähän tuli nostalginen olo, vaikka en kyllä enää mitään Edelweiss-valssia osaisikaan vetää.
Penkkarit aiheutti vähän apeaa mielialaa, kun en sitten kuitenkaan kaikkien näiden vuosien jälkeen päässyt niitä itse juhlimaan. Olen vähän katkera. Olisin halunnut olla Witch-King. :( Tyhmä iltalinja ja puuttuvat perinteet. Toisaalta vähänpä niissä penkkareissa olisi sinänsä ollut mun kohdalla edes järkeä, kun ei koulu kuitenkaan siihen eilisiltaan lopu. Vielä on koeviikko ja sen lisäksi yksi ihan tavallinen jakso koulua. (Ei lukulomaa, kvaak.) Vähän hölmöä juhlia koulusta lähtöä, kun sinne kuitenkin joutuu vielä tulemaan takaisin. Olisin sen kokemuksen kuitenkin voinut haluta, mieluiten tietenkin aikanani päiväkoulun puolelta. Noh, ei voi mitään.

Nyt odotella kärvistelen postia, jos vaikka toisi mulle iPodin. :D Lisäksi pitäisi jossain vaiheessa vaivautua tuonne postilaitoksen päähän hakemaan mun bilsan ylppärin opiskelumateriaali: Olipa Kerran Elämä dvd-boksi. \o/

Natikanpenteleet katkoi mun Kissanhännän eilen. Olen surullinen. :(

KLOONIKOLMOSET! :O


16. helmikuuta 2006
When all else fails, blow shit up.

Tänään siis se filosofian alustus kummituksista. Tein sen hätäisesti eilen illalla, iskin Wikipedialle hakusanaksi "ghosts" ja käänsin, mitä sain. Nyt on sitten jotain peruslöpinää kummituksista, ihan perus kummitusjuttua en jaksanut lähteä etsiskelemään. Kertokoon joku muu, jos tietää. Nyt pitäisi kai vielä olla jotain kysymyksiä keskustelun virikkeeksi, mutta niitäkään en jaksanut oikein miettiä. Quick, heittäkää jotain kysymyksiä joilla saadaan keskustelua aikaan.

Oulun yliopisto heitti eilen hakuoppaalla, että hae meille, wink wink. Enpä kuitenkaan taida, vaikka näyttäisi siellä ihan asiallinen biologian koulutusohjelma olevan. Varsinaista eläinten käyttäytymistieteen vaihtoehtoa ei sielläkään näytä olevan, joten se nyt on kai sitten se ja sama käynkö niitä perusopintoja Helsingissä vai Oulussa, paitsi että Helsinki on lähempänä ja muutenkin on vähän houkuttelevampi vaihtoehto. Paitsi että Oulussa olisi kai se hyvä puoli, että äiti ei työnsä puolesta näkisi mun opintosuorituksia koneeltaan, minkä se taas voi tehdä Helsingin puolella, kun on Helsingin yliopiston leivissä ja hoitelee työkseen ihmisten kursseja netissä. Vitsaili nimittäin mulle kerran, että se sitten pitää silmällä mun kursseja, ettei kuulu vain "äiti, lähetä rahaa!" mutta opinnot ei edisty. xD

Argh, huomennakin on vielä koulua, enkä edes tiedä oikein että miksi. Kai tehdään sitten jotain loppiaisia tai jotain takaisin. Ensi viikon perjantainakin on koulua, mutta silloin on onneksi vain kokeiden palautus, eli ei kauhean pitkä tai raskas ilta pitäisi olla. Jossain vaiheessa pitäisi tehdä vielä ne biologian tutkimuskansiot ja kokeisiinkin pitäisi lukea. Viikonlopuksi mennään Minnalle Tampereelle, eli sielläkään tuskin tulee saatua mitään aikaan. Maanantaina sitten kova urakka päälle, jos ne kansiot voisi palauttaa vasta koeiltana eli tiistaina. Vielä parempi tietty jos ne palauttaisi vasta palautusiltana, mutta se nyt olisi vähän tyhmää, kun niiden on kai kuitenkin tarkoitus vaikuttaa vielä arvosanaan. Onneksi niiden ei kai tarvitse olla kovin laajoja juttuja, ja vielä jos vähän hellittäisi tuon perfektionismin suhteen ja menisi pikkuisen siitä mistä aita on vähän matalampi eikä tekisi ihan niin täydellisiä ja isoja niistä. Sounds like a plan. Ja koeviikon jälkeen hiihtoloma! Yes!


14. helmikuuta 2006
Holy Black Waltz 03 in a sphere pool.

Essi taggasi mut, joten tässä nyt sitten tulee, senkin perverssi:

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Valkoinen WWF:n T-paita panda-logolla ja siniset, erittäin kulahtaneet farkut. Farkku-wannabe alkkarit ja Horus-rintsikat (vaikka nyt onkin oikeasti kotka, mutta kun Horus vaan on niin kiva). Ei sukkia, koska en harrasta sukkien pitämistä kotona.

Kaikki muut ovat melkeinpä tehneet jo tämän, joten haastetaan nyt sitten tuo imooto tuosta vierestä ja Minna tuolta LiveJournalin puolelta. Hey baby, mitä sulla on päällä?

Niin, ja hyvää ystävänpäivää kaikille. Olette minulle tärkeitä. <3


13. helmikuuta 2006
On Sora pilalla ja kuoppa tilalla,
mutta Ice Titan on aivan ehjä vain.


Oli niin letarginen olo, että näytin koululle lintua, keitin teetä ja jäin kotiin. Mutta tänään en jaksa.

Pitäisi alkaa pikkuhiljaa tekemään tuon koulun eteen jotain, kun koeviikkokin lähestyy uhkaavasti. Bilsan kurssia varten pitäisi tehdä pari-kolme tutkimuskansiota kirjan tehtävistä, käsitellä uhanalaisia eläimiä ja sen sellaista, ja torstaiksi pitäisi valmistella filosofian tunnille alustus kummituksista. Olen tehnyt tasan en-mitään kummankaan eteen. Kiire tulee taas vaihteeksi, mutta milloinkas sitä muka koulutöitä tekisi ellei viime hetken paniikissa.

Hohhoi.


13. helmikuuta 2006
オラ~ !

Äiti ilmoitti, että layout ei näy kunnolla niden työkoneiden Firefoxilla. Layout on kuulemma sekoitus edellistä ja nykyistä, kuvat on vanhasta ja värit uudesta. Onko kenelläkään muulla ollut ongelmia layoutin kanssa vai näkyykö ihan kunnolla, jolloin syytämme äidin koneen cachea?


11. helmikuuta 2006
Dance like you want to win!

Rento tyyppi tuo Tiuku. Kaikki muut kissat häviää kun pieru Saharaan heti kun näkyy vilauskaan imurista, mutta Tiuku hädin tuskin korvaansa lotkauttaa, vaikka imuroi ihan vieressä. Katsoo vaan, että jahas, tuo taas. Olispa mielenkiintoista nähdä miten kissat suhtautuisi sellaisen itsekseen hyrräävään Trilobitiittiin.

Uusi lääkitys aiheuttaa jo nyt pahoinvointia, päänsärkyä, huonoa olo ja yleistä vittumaisuutta. Vihaanko lääkevaihtoa vain vähän. Helppohan se on lääkäreiden sanoa, että tee niin ja tee näin, kun eivät kuitenkaan joudu kärsimään riippuvuusoireita edellisestä ja sivuvaikutuksia uudesta ja vää. Onneksi unilääkeriippuvuus tuntuu jääneen jo kokonaan pois, pystyn jo nukkumaan kunnolla ilman joka iltaista pilleriäkin.

Ota mut, Noitakuningas!


11. helmikuuta 2006
You think you've found it and it loses you.

Kello kaksi aamulla. Olen kova jätkä ja valvon myöhään. Tai aikaiseen, riippuen mistä suunnasta päivää katsoo.

Piti olla ihan jotain sanottavaakin, mutta kuten tavallista heti kun alkaa kirjoittaa, pää tärähtää tyhjäksi. Istun tässä ja kuolaan sisäisesti Samurai 7- ja Wolf's Rain -deeveedeiden perään. Miksei sitä voisi ihminen olla rikas. Ainakin hitto tiedän mitä haluan synttärilahjaksi. Life-sized Anubiksen ja Jehutyn lisäksi, siis.

"Oon vittu niin kypsä että kasvaa sipulit korvista!"

Tekeen mieli katsoa Advent Children. Touch me, Yazoo! :O Kloonikolmoset nyrjäyttää mun aivot. Saanko tulla kameran kanssa asumaan teidän makkariin, kthxbye.

Elokuvista ja aivonyrjähdyksistä puheenollen, illalla olisi tarkoitus mennä katsomaan Kino-Iirikseen tuo Brokeback Mountain. Piti mennä jo eilen illalla, mutta sitten se vaan jotenkin jäi, kun kumpikaan ei jaksanut liikuttaa eviään.

Ja PYRAMID HEAD!


10. helmikuuta 2006
Can't you see you drive me wild?

Filmifriikiltä löytyy Samurai 7:n Vol 1 -dvd! \o/

Tili ammottaa tyhjyyttään ja rahaa tulee vasta kuun vaihteessa. Iso kyynel. Lähden myymään persettä.


08. helmikuuta 2006
No regrets 'cause I got nothing to lose.

Olen palannut! \o/
Tietokone vieri takaisin kotiin eilen puolen päivän maissa, nyt on vaan käytetty aikaa omia asetuksia uudelleensäätäen. Uuusiksihan se sitten meni melkein koko hökötys, vetivät kaikki asemat sileiksi ja asensivat Wintoosan uudelleen. Nyt pitäisi sitten toimia. Anubiksesta (D-asema) näyttää vaan lohjenneen sellainen mukava kymmen gigan pala tilaa. :/ Nyt koneen koko levytila on siinä 40 gigan paikkeilla, eli näyttää siltä, että päästään kovalevynostohommiin. Täytyy sitten jossain vaiheessa kerjätä Klasua tai Tonia asentamaan se, kunhan taas saadaan talous sen verran kuosiin, että on se satanen pistää siihen kovoon. Ehkä sitten loppukuusta, kun Riikka saa rahaa. Oma tili on nimittäin jo nyt käytännössä miinuksella, kun pitää maksaa tuo ylppärimaksu kuun puoleen väliin mennessä. Tulee vaan ihan tuollainen pieni, 118 euron mentävä lovi kukkaroon. Kallista lystiä tuo lakin hommaaminen. :/

Nopeahoksottimiset ehkä huomasivatkin, että layout on muuttunut. Onnitelkaa itseänne kaikki, jotka tunnistatte teeman. :D

Murot on loppu eikä ole mitään syötävää. Vää, riudun. Mutta kaikesta huolimatta aion nyt urheasti uskaltautua käymään läpi friendlistiäni LJ:n puolella. Mailit selasin läpi eilen, ei ollutkaan kuin 36 uutta viestiä. Suurin osa tosin oli mailing list tavaraa, josta pääsi aika sutjakasti ohi.
Mutta nyt töihin. Ja teetä!