15. helmikuuta 2005

Musiikki: Silent Hill 3 - I Want Love

Kokelas 063 rests her case.

YO-kuuntelut on nyt siis takana päin, keskipitkä ruotsi eilen ja pitkä englanti tänään. Molemmat oli aika helppoja periaatteessa, vaikka ruotsin kuuntelut meneekin aina välillä osittain arvaamiseksi. Tälle kerralle sattui mun tuurillani tietysti ikävän paljon sellaisia kysymyksiä, joista en ymmärtänyt kaikkia vaihtoehtoja. Avokysymykset meni myös osittain vähän hakemiseksi, mutta en nyt kuitenkaan lähde sanomaan, että se olisi mennyt huonosti. Aika sellainen tyypillinen ruotsin kuuntelu. Luulisin, että aika hyvät pisteet tulee. Ja englannin kuuntelu nyt oli englannin kuuntelu, eli siitä vaan seilataan läpi. Ei mitään kummallisia kysymyksiä tai vaihtoehtoja, ja avokysymyksetkin meni sen suuremmitta ongelmilta. Tästä odotan ehdottomasti hyviä pisteitä. Torstaina, tai perjantaina viimeistään, voi kysella pisteitä toimistosta. Sinne asti siis jännittämme. Tai no, jännitämme ja jännitämme, mutta ainakin odotamme. Mistä puheenollen, ihmeen vähällä jännityksellä meni noin kokonaisuutena koko juttu. Vähän oli lievää hermostuneisuutta havattavissa sunnuntai-iltana, mutta ei muuten. Viimeiset minuutitkin meni ihan rennosti ja ilman paniikkihäiriöitä. Kaikki kysyy ihan tohkeissan, että miltäs nyt tuntuu ja itse olen ihan, "ei miltään". Outoa. No, ehkä sitten kuukauden päästä ennen kirjallisia...

Oikeastaan ainoa ongelma kuuntelujen kanssa oli se, että ne oli niin aikaisin. Koulussa piti olla jo klo 8, puolta tuntia ennen koetta, mikä tarkoitti sitä, että piti lähteä kotoa klo 7:20 bussilla. Herätys siis klo 6. Ihanko vähän vaan väsytti. Ruotsin kuuntelujen jälkeen tulin kotiin, kaaduin suoraan sohvalle ja nukuin puoli viiteen. Sittenkin olisi vielä nukuttanut, mutta oli pakko nousta matikan tunnille. Riikka valitti, että "sinäkin vaan siinä nukut", mutta ottaen huomioon, että mun normaaleista yöunista jäi kuusi tuntia pois, ei mikään ihme. Maanantai-aamu sujui vielä suhteellisen kivuttomasti, mutta tämä aamu oli aivan pelkkää tuskaa. Tietysti kävi vielä niinkin, että jouduttiin englannin kuuntelussa odottomaan 20 minuuttia kokeen alkua. Haukotteluksi, silmäluomien venyttelyksi ja nuokkumiseksihan se sitten tietenkin meni. Taisi opettaja huomata, kun sanoi jossain vaiheessa, että "osa porukasta nukahtaa ihan justiin". Ei kai. Jostain kumman syystä jouduin molemmissa kuunteluissa aivan valvojan silmien alle eturiviin. Aivan selkeä salaliitto.

Oli järkyttävää olla ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa, kun en ole tähän aikaa päivästä taas tottunut liikkumaan ulkona. Taisi silmämunat kiehua kuopissaan kun ovat niin päivänvaloon tottumattoman. Johan silloin on jo ihan pimeää kun mä viiden jälkeen lähden pariksi tunniksi liikkeelle. Ei mun vamppyyrisilmät kestä tollasta sädetystä. Tiedänpähän etten taas vähään aikaan lähde ennen puolta päivää ulos.

Matikan läksyt pitäisi vaivautua tekemään, mutta tänään en taida jaksaa. Hyvä huomata, että tästä kurssista voi melkein vain diipa-daapailla läpi, kun olen käynyt sen osittain päiväpuolella vuosi sitten. Välillä ihan ottaa aivoon miten ne ihmiset siellä voi olla niin tyhmiä. Logaritmiyhtälöt on mukamaskin vaikeita ja kymmenpotenssien kanssa ne on ihan hukassa. Voi pojat. Jossain tehtävässä tuli esille sana "kymmenpotenssimuoto" ja opettaja sanoi että, "ei se sano teille vielä mitään". Ite olin ihmeissäni, "ai ei vai?" Enhän mä nyt laskenutkaan niitä kuin kaksi vuotta päiväpuolella. Joo, en ole ikinä kuullutkaan. Sitten opettaja käyttää puoli oppituntia siihen, että se selittää mitä kymmenpotenssi tarkoittaa. Oikeesti hei, jotain rajaa. Sitten porukalla ei meinaa millään mennä jakeluun, että 3000 ei ole 10^3. Mä olen oikeasti joutunut johonkin idioottiporukkaan.

Oof. Nyt nukuttaa. Päiväunille mars.


10. helmikuuta 2005

Musiikki: Project Majestic Mix - Mistaken Love

B-b-b-bo-b-boo!


09. helmikuuta 2005

Musiikki: Telkkari

Ajattelin sitten repäistä tänään, ja istuin bussin takaosassa kotimatkalla. Siis ajatelkaa! :O

Pelasin muuten viikonloppuna FF X-2:n loppuun. Olin loppuun vähän pettynyt, mutta sitten Riikka informoi mua, että niitä voi saada useamman erilaisen. Tähtään siis tällä kertaa Good Ending A:han. Prosentteja taisi kertyä 79 loppujen lopuksi, kaikki tytöt lv. 99. Hakkasin Angryn, ei kun Angra Mainyun, Via Infiniton Tremoineen kaikkineen ja pääsin muistaakseni kahdeksannelle tasolle Gunner's Gauntletissa. Yksi Dress Sphere jäi puuttumaan, ilmeisesti koska sain moneen chapteriin "concluded" enkä "complete". Täytyy seuraavalla kerralla yrittää saada 100%. Lopputappelut oli kieltämättä vähän ylihelppoja, kun tyttöjen levelit oli niin kovat. :/
Ja sitten tätä olisi tosi helvetin helppo miellyttää. Olin koko pelin aivan tärinöissä, että "Auronauronauronauron!!1", varsinkin sitten kun tallusteltiin Farplaneen (hyppäsin muuten Yojimbon reiästä - käsi ylos joka ei arvannut). Ja voi jeesus sitten kun tuli viimeiset tappelut, ja Jecht ja Auron puhui Yunalle! Olin aivan sulaa fanityttövahaa. Ja sitten Jechtin, Auronin ja Braskan infot tuli Shinran Dossieriin. Voi luoja.

Ruotsin aineinfo oli aivan täyttä ajanhukkaa. Sain kuulla samat jutut kuin englannin infossakin. Oli tosi helvetin tylsää. Olisin senkin tunnin voinut käyttää paljon paremmin. No, tiedämpähän nyt sitten tuplasti mitä saa tehdä ja mitä ei.
Pääsen siis viettämään Ystävänpäivän ruotsin kuuntelussa. Ihanaa. Siitä ei voi paljon enää viettotapa parantua.

Ystävänpäivästä puheenollen. Ajattelin yrittää väsätä jotain ficin sukuista, omaksi ilokseni mutta myös Valentine's Dayn kunniaksi. Mikäpä olisikaan parempi syy kirjoittaa smuttia? ;) Tulokseksi tulee varmaan Jecht x Auronia, mutta ihan Katan mieliksi ajattelin yrittää kirjoittaa Greed x Kimblee -smuttia. Huhuhu!

Ja nyt kun otin tuon "Huhuhu"n puheeksi, niin on pakko mainita uusin Naruto chapter. Voi. Herran. Jumala. Kuolinko faniuteeni vai kuolinko faniuteeni? Temari oli aivan järkyttävän upeannäköinen, pyörryin melkein siihen paikkaan. Ja Jouninkin vielä! Holy tapdancing Anubis, girl, voisitko olla vielä vähän enemmän sex on legs? Ja mainitsinko että Temari on Jounin? :O Ja etten pääsisi liian helpolla, niin laitetaanpa samaan chapteriin vielä tällainen jumalattoman kaunis pörröpäinen Gaara. Hello, nurse! Menin aivan veteläksi kun näin sen. Ja Kazekagekin vielä! Voi että se pikkupoika saa mun sydämen ihan rullalle. EEEE~! ♥
I'm coherent, what are you talking about?

Ja nyt menen nenäverenvuotamaan tuonne nurkkaan, kiitos vain.

--

Musiikki: "Kingdom Hearts" peliäänet

Päivän paras: Riikka pelaa KH:ta ja huutaa, "Helvetin apinat!!"
Kyllä, Aku ja Hessu ON oikeasti niin ärsyttäviä.

Päiviä YO-kuunteluihin: 5
Pelottavaa. Englannin infotilaisuus oli maanantaina, tänään on ruotsin info. Englannin puolelta ei tullut mitään uutta tai ihmeellistä, enkä odota, että ruotsin puoleltakaan tulee. Yleisinfoa lähinnä. Paitsi että meillä on vielä ihan oikea yleisinfo ennen kirjallisia sitten maaliskuussa, mutta joka tapauksessa. Ei kännyköitä tai tekstejä vaatteissa, ruuat läpinäkyviin pakkauksiin, ja niin edelleen. Ihan tollasta perusinfoa.
Vielä ei edes jännitä, mikä on ihan outoa. Yleensä olen todella kova jännittäjä. Todennäköisesti se jännitys iskee päälle täysille sitten viimeisillä minuuteilla ennen kuuntelua, ja sitten olen ihan paniikissa koko loppuajan. Pyörryn varmaan heti ensimmäisenä. Vaikka ei kuunteluissa ole mitään sen ihmeellisempää, tunneilla ollaan harjoiteltu niitä niin paljon, että ei ne ole sen kummempia. Paitsi että tällä kertaa pitää mennä 100% putkeen. Vaikka ei senkään niin kamalan hankalaa pitäisi olla, kunhan vaan hermot kestää.

Voi onnea, puolen tunnin päästä pääsen lähtemään matikan tunnille. Tosi nuivaa. Olen käynyt tämän kurssin osittain päiväpuolella ja nyt menee lineaariset ja eksponentiaaliset mallit kun vettä vaan. Sitten vaan taon päätäni pulpettiin, kun muut ei osaa. Oe voe. It's hard being perfect.

Että sellasta.