31. tammikuuta 2012
BRRRRR

Hyrrr, -15 astetta ja kiristyy vaan. Kuka haluaa lähteä lenkittämään Ompun mun puolesta?

Tätä kai sitten tilasin kun valitsin suomenlapinkoiran. :P


19. tammikuuta 2012
Asjhfgdas

Miten voi oikeasti olla muka näin ylitsepääsemättömän vaikeaa laittaa cosplay-kuvia nettiin? Ihan oikeasti! Nyt perkele!


10. tammikuuta 2012
Herpa derp shopping!

Onko pakko maksaa vuokraa jos ei halua? Tai laskuja? Eikö voisi vaan pitää kaikki rahat itsellään.

Ompulla tulee tänään yhdeksän kuukauttaa ikää täyteen, ja pentuluokat jäävät siis virallisesti taakse! Ihan hyvää tulosta niistä niitettiinkin, vaikka onkin vain yksi tulos kummastakin luokasta. Mutta ne ovat molemmat hienoja tuloksia. ♥ Seuraavaksi kisataan sitten junior-luokassa.
Onnea siis äidin huippurakkaalle Ompatille! ♥


09. tammikuuta 2012
Köh köh

Ainako sitä pitää ihmisen olla kipeä, perkele.


08. tammikuuta 2012
Ehhhhhh

Ihme säätöä. Joo, tiedän että en ole alueelta ainoa tuon kokoista kämppää etsivä enkä varmaankaan jonossa ensimmäisenä, MUTTA SILTI. Ottaa päähän. Semminkin kun tää kyseinen kämppä oikeasti kiinnostaisi. Mutta...niin. Jotenkin vaan turhauttaa että on jättänyt hakemuksen ja just ollut yhteydessä päivittääksen tietonsa, ja sitten Vapaissa Asunnoissa istuu mun kriteereihin täydellinen kämppä, jota ei kukaan kuitenkaan ole tarjonnut mulle. Mutta kuten todettu, en ehkä tosiaan ole ainoa niiltä kämppää jonottava. Ehkä ne osaa asiansa. Laitoin silti "OLISIN HEI KIINNOSTUNUT" sähköpostia oops

Ja mitä ihmettä tämä on, Frostbiteen on viikko aikaa ja mun puku on valmis! No okei, vielä pitää ommella kuusi nappia (argh), mutta se nyt on niin pieni juttu että käytännössä voi sanoa että puku on valmis. (Olkoonkin että ne napit ei varmaan itsestään ommellu siihen edelleen autossa nököttävään pukuun. Roudaa nyt hyvä ihminen se jo sisälle!) Hämmentävää, näin paljon vielä aikaa coniin eikä mun tarvitse stressata mistään cosplayihin liittyvästä. Varmaan jonkin sortin ennätys.
...Joku muu ehkä sitten stressaa munkin puolesta. :x

Jaaaa...niin. Mitäs muuta? Joulu oli kiva (vaikka joulupukki ei tuonutkaan Gundam 00 Special Edition -dvd'itä, baw) ja Uusi vuosi mahtava. Olkoonkin että dtm:ssä oli, kuten odottaa saattaa, aivan pipona porukkaa (puolen tunnin jono baaritiskille, moi) ja musiikki oli hämmentävän ison ajasta hämmentävän tylsää/huonoa. Mutta onneksi tanssiseura pelasti. ♥ (It... I... Wait, what?) Joku kerta ehdottomasti uudestaan.

Nyt pitäisi varmaan pikkuhiljaa alkaa kaivella bilsan kirjoja esiin ja alkaa miettiä pääsykokeita. Ehkä.